De voorbereiding van documenten, rekening houden met de uren van de werking van het afgiftepuntDe voorbereiding van documenten, rekening houden met de uren van de werking van de automaat punktaZhiteli hoofdstad worden geïnformeerd over wijzigingen in de werking van zuivel keukens. Deze informatie kan worden gezien in de media, om uit te vinden in de kliniek in de gemeenschap, etc .. Maar om meer volledige informatie beschikbaar en nauwkeurig te krijgen, moeder gemakkelijker om te kijken op het internet. Zoals de zaken er in 2017, en of de keuken werk zal veranderen in de 2017, dat is wat geïnteresseerd is in de eerste plaats moeders. En velen het niet erg om te kijken naar het werk van de keuken en erachter te komen of het nodig is om te zoeken naar job data.

Zuivelproducten in Moskou en omstreken

In juli, de 2014 waren er enkele veranderingen in de zuivel keukens niet alleen in Moskou en de regio, maar ook in andere regio's van Rusland. Namelijk - de gewijzigde regels betreffende het verlenen van producten en product-serie zelf. Maar de categorie van burgers die in aanmerking komen voor deze bijstand, kunnen we zeggen, blijven hetzelfde.

Voor velen is een negatieve factor als het leek erop dat de hoeveelheid geld dat de staat heeft toegewezen aan "melk" is meer bescheiden geweest. Maar toch, de veranderingen van het afgelopen jaar niet kan worden negatief genoemd, want naast zuivelproducten in grote volumes waren fruit en vlees saus, sap. Dat wil zeggen, is de lijst meer divers geworden. Wie vond het niet leuk? Ja, veel mensen die al tot een bepaalde lijst van zuivelproducten, die nu zal moeten meer te kopen gewend zijn.

Maar eerst iets anders.

Uren melk keuken in Moskou

Schedule datapunten is niet uniform in de hoofdstad en de regio.

Kitchen of aan clinics van de kinderen, poliklinieken ofKitchen of aan clinics van de kinderen, poliklinieken of

Normaal gesproken is de standaard tijd van aflevering centrum - vanmorgen:

 • Met do10.00 6,30;
 • Van 6.30 tot 's middags (12.00).

Maar, bijvoorbeeld, de keuken van NSHK loopt 11:00-8:00, en de tijd van Milk gerechten - 09:00-09:00.

Keuken met de kinderen klinieken in Moskou en de regio in het algemeen, te beginnen met een half zes in de ochtend. In deze uren is het al mogelijk om de producten te krijgen.

Wat geeft een melkfabriek keuken in Moskou

De lijst van producten is vrij groot. Het omvat het voedsel dat door kinderartsen wordt aanbevolen in een bepaald jaar van het leven. Dat wil zeggen, dit is het minimum, waarin de volledige ontwikkeling van het kind zorgt.

op een zuivel keuken is nu gegeven:

 • Ingericht droge mengsel;
 • Het vloeibare mengsel wordt aangepast;
 • melk;
 • yoghurt;
 • Kwark;
 • Vruchtensap;
 • Vruchtenmoes;
 • Groente. aardappelpuree;
 • Meat. aardappelpuree;
 • Vlees en verhogingen. puree.

Producten van de baby verondersteld om uit te geven in het kader van de regels, categorieën en aanbevelingenProducten van de baby verondersteld om uit te geven in het kader van de regels, categorieën en aanbevelingen

zuivel voedsel normen: Moskou

Sets van de producten is afhankelijk van de leeftijd van het kind. Het is duidelijk dat heel kleintjes geven minder in termen van de diversiteit aan producten dan oudere kinderen.

categorie kinderen

Wat je kunt krijgen

Normen maandelijks volume

Hoeveel gram in een pakket

uitgangsmode

0-2 maanden

Het vloeibare zuivelmengsel (passen).

4800

200

1 week

Melkpoeder formule (passen).

700

500

1 maand

3-4 maanden

Net zoals bij de vorige grafiek + vruchtensap en puree 1 l 1 maand

 

5 maanden

Ook de leeftijd van 3-4 maanden. + Dry granen 400g 1 maand, plantaardige puree - 1920 1 maand

6 maanden

Droge melkmengsel - 350 g vloeistof mole. mengsel - 2400 g, een vrucht. puree - 1000 g groente. aardappelpuree - 1920, vruchtensap - 1200 g, droge pap - 400g

Alles behalve een vloeibaar mengsel - 1 maand

7-8 maanden

Wordt toegevoegd aan alle kinderen tvorozhok- 600 g, het vlees-raising. puree - 300 g, vleessaus - 560 g

Alle behalve zuivelfabrieken vloeistofmengsel 1 maand

9-15 maanden

Wordt toegevoegd aan alle van de kinderen yoghurt 2000

Yoghurt, kwark en vloeibare mengsel - 1 keer per week, en de rest - 1 maand

1-2 jaar

kinderen kefirchik

2000

200

1 week

babylotion

2400

200

1 maand

kinderen wrongel

600

50

1 week

vruchtensap

2000

200

1 maand

saus

800

100

1 maand

2-3 jaar

Evenals de vorige paragraaf, 400 g gereduceerd norm melk, sap norm maar steeg

Tot 7 jaar

melk

1800

1000

1 maand

Tot 15 jaar

Evenals de boven weergegeven punt

Kinderen met een handicap

Evenals de boven weergegeven punt

moederschap

melk

6000

1000

1 maand

Gevitamineerde sap.

2640

330

1 maand

moeders die borstvoeding geven

melk

8000

1000

1 maand

Gevitamineerde sap.

3300

330

1 maand

Het kan worden opgemerkt dat de uitgifte van de normen op het gebied van ongeveer hetzelfde als in de hoofdstad en haar voorsteden. Zij kan variëren, maar is niet essentieel.

De kindervoeding in Moskou zonder registratie

Geef melk-keuken in de regio Moskou op het feit van registratie. Dat wil zeggen, de moeder van zijn paspoort, schreef een brief aan de betreffende instantie (kliniek voor kinderen of afdeling Sociale Zekerheid), brengt een lijst van andere documenten die nodig zullen zijn.

De regels blijven hetzelfde - hulp bieden aan vrouwen en kinderen met permanente registratie van de hoofdstad en de regio.

Vruchtensap voor kinderen gelegd tot 4 maanden oudVruchtensap voor kinderen gelegd tot 4 maanden oud

Zuivel voedsel voor moeders die borstvoeding geven: Moskou

Moeders die borstvoeding geven kan een verklaring schrijven aan het hoofd van de plaats van observatie van het kind. Nauwkeuriger - het hoofd van de organisatie, dat de bekendheid van het product. Boven de tafel kunt u zien dat moeders die borstvoeding geven verondersteld om melk en sap.

Zwangere vrouwen - is een andere categorie aan wie deze steun wordt gezet. Ze geven ook sap en melk, en de verklaring dat ze schreef in de prenatale kliniek, waar sprake is van een zwangerschap.

Zowel in Moskou en in de regio Moskou, en in het veld, deze eisen zijn hetzelfde. Geef de termijn waarbinnen u moet toepassen. Geef de tijd, kom strikt binnen de openingstijden van de receptie, neem het schema van de voorbereiding van de producten, te weten de snelheid waarmee hulp wordt gegeven.

Werken aan een zuivelfabriek keuken: open posities in Moskou

Jobs in de zuivelindustrie keuken, inderdaad, zijn vaak geopend. Ze bieden een kans in de distributie punt te komen, als u tevreden bent met de uren en de planning van zijn werk.

Op dit moment is de meest populaire plaatsen voor dergelijke keukens:

 • Nurse (in deze positie betekent dat - razdatchitsa);
 • Een onderhoud werknemer.

Natuurlijk zijn deze banen zijn niet tot de best betaalde, maar dat werk in onze tijd is waardevol. Maar een baan in de nabije toekomst wellicht niet relevant zijn, en dit werk gewoon niet beschikbaar is.

Werken aan een zuivelfabriek keuken in Moskou (video)

Dairy keuken met 1 januari 2017 Moskou: annuleren Do

Als 2016 wordt beschouwd als vrij welvarend in termen van melk werk in de keuken te zijn, aan de vooravond van 2017 mijn moeder begon zich zorgen te maken - zal de hulp van de kinderen, niet zal worden gesloten als op enig moment voerstations.

Diverse bronnen, verwijzend naar de officiële informatie van het kantoor van de burgemeester van Moskou, geef de volgende opmerkingen over dit onderwerp.

In 2017, voor de kinderen melk eten, echt, zullen veranderingen ondergaan. 1 januari 2017 zal in werking treden een wet betreffende de sluiting van zuivelproducten in de hoofdstad en in het veld ook. Dit komt door het feit dat de afgifte van de items volledig moeten worden getest, geïnventariseerd en gesloten.

Na deze controle-instanties en andere instanties een voorstel over de vraag of deze keuken in een andere vorm te bedienen zou moeten maken, wat kan het, en die te vervangen op een bepaalde manier om verder te helpen.

Babyvoeding zijn niet rationeel beschouwd in termen van de toewijzing van hulp, zodat hun sluiting onvermijdelijkBabyvoeding zijn niet rationeel beschouwd in termen van de toewijzing van hulp, zodat hun sluiting onvermijdelijk

Dus gemakkelijk om te concluderen: zuivelfabriek voedsel in de huidige klok wordt beschouwd als een inefficiënte manier van sociale bijstand en de verspilling van publieke middelen. En als het moet worden gecontroleerd en afgesloten in 2017 zullen we zien wat voor soort werk de ambtenaren zal worden gehouden, wat het zal eindigen, en wat zal een beroep op degenen die op dit moment hulp nodig.

Hoe krijg ik melk keuken in Moskou

Maar in januari is er nog tijd, het verlenen van bijstand, de keuken van kinderen in de 2017, en is geopend in de hoofdstad en in het veld.

hulp van kinderen voor veel gezinnen is dus van essentieel belang:

 • Ontdek uren werk organisatie die verantwoordelijk is voor de distributie van dergelijke bijstand zijn (bijvoorbeeld een kliniek waar op bepaalde uren werken distributiepunt);
 • Verzamel de volgende documenten: de applicatie zelf, de geboorteakte van uw kind (kopiëren), het beleid van verplichte verzekering (kopie), een kopie van het registratiebewijs en een kopie van het paspoort van een ouder;
 • Als hulp van deze kinderen zich baseert om een ​​deel van de bevoorrechte categorieën, een document waaruit blijkt dat de voordelen nodig.

Recept voor gratis maaltijden, bereid door een kinderarts, dwz Children's Clinic - de plaats waar een dergelijk aanbod recepten. Producten uitgegeven aan deze recepten.

Wat geeft een melkfabriek keuken in Moskou (video)

Babymelk voedsel - een concept waaraan alle gewend zijn in de Sovjet-tijden, kan snel verdwijnen. Maar, waarschijnlijk, een aantal nieuwe categorieën van de steun aan de behoeftigen kan worden aangeboden in de nabije tijd.