Bij het monteren van een betonnen plafond kroonluchters, de meest belangrijke ding om veiligheidsvoorschriften bij het werken met elektrische bedradingBij het monteren van een betonnen plafond kroonluchters, de meest belangrijke ding om veiligheidsvoorschriften bij het werken met elektroprovodkoyImeya deal met betonnen plafond, veel mensen de voorkeur om te verwijzen naar specialisten, zodat ze snel betalen voor hen hing een kroonluchter. Deze mensen stoppen van een groot aantal bouten en bevestigingen, alsmede de noodzaak om haken schroeven en sluit al deze elementen samen. Maar in feite, op de berg de kroonluchter aan het plafond is geen big deal, en iedereen kan omgaan met het op hun eigen!

Bevestiging van de kroonluchters aan het plafond

Voordat je begint, moet u alle benodigde tools te krijgen. In deze set is er niets specifiek, en alle apparaten zijn er in elk huis.

Lijst van de benodigde gereedschappen voor:

 1. schroevendraaier;
 2. Boor of een hamer;
 3. Sleutel tot twaalf;
 4. Schroevendraaier indicator;
 5. sluitingen;
 6. tang;
 7. Aansluitblok;

Voor de montage van de kroonluchter aan het plafond, te verwijderen uit het allemaal de decoratieve elementen - het zal het gemak van de installatie beïnvloedenVoor de montage van de kroonluchter aan het plafond, te verwijderen uit het allemaal de decoratieve elementen - het zal het gemak van de installatie beïnvloeden

De sleutel tot de twaalf u nodig heeft tijdens de vergadering zelf kroonluchters. En met de hulp van een schroevendraaier indicator u de locatie waar u de draden aan te sluiten op te geven. Schroevendraaier en een tang moet men in het montage kroonluchters en aansluitblok bij de scheiding draden.

By the way, Morgan uitgeschakeld lampen - dit is een probleem als de tijd goed gescheiden draden.

Hoe de kroonluchter aan het plafond te verwijderen

Echter, als je de herstellingen uit te voeren, in plaats van rust nieuw appartement, het meest waarschijnlijk, het eerste wat je tegenkomt - dit is een oude kroonluchter die moet worden vervangen.

In ieder geval zijn de kroonluchter niet verwijderen wanneer de stroom is, want zelfs als de schakelaar is waarschijnlijk een elektrische schokIn ieder geval zijn de kroonluchter niet verwijderen wanneer de stroom is, want zelfs als de schakelaar is waarschijnlijk een elektrische schok

Oude kroonluchter kan aan het plafond in verschillende fasen worden verwijderd:

 1. Schakel de elektriciteit in het huis;
 2. Bereid de aansluitblokken, elektrische tape en een schroevendraaier indicator;
 3. Als de armatuur is voorzien van extra elementen (glasparels, plafond), dan proberen om hen op voorhand.
 4. Schroef de dop, die was verborgen monteren kroonluchters;
 5. Nu, voordat je monteren: een riem of haak.
 6. Koppel de draden, te spreiden;
 7. Wikkel de blote draad met isolatieband.

Daarna kunt u de kroonluchter schieten zelf en voor te bereiden voor de installatie van de nieuwe. Zoals u kunt zien, niets ingewikkeld is er niet, en met alles wat je kan omgaan met op uw eigen.

Als uw kroonluchter naar de bar is aangesloten, kunt u niet in staat zijn om de draad onmiddellijke ingang te ontbinden. In dit geval moet je een beetje schroeven ontspannen met een schroevendraaier.

Monteer voor kroonluchters aan het plafond

Zoals we hierboven vermeld, de vaststelling van toeters en bellen zijn van verschillende aard. En als je ze uit de kroonluchter te verwijderen - een taak bijna even eenvoudig, ze vervolgens te installeren op het tegendeel, kan het heel anders zijn.

Er zijn twee soorten het opzetten van kroonluchters aan het plafond:

 1. haak;
 2. Planck (beugel).

Installatietechniek kroonluchters aan het plafond eenvoudig, hoeft alleen maar een solide basis in plaats hechting verschaffenInstallatietechniek kroonluchters aan het plafond eenvoudig, hoeft alleen maar een solide basis in plaats hechting verschaffen

Haakvormige sluiting gebruikt sinds de dagen van de eerste kroonluchters, en de Sovjet-markt over het algemeen was de enige bevestiging voor kroonluchters. Dat is de reden waarom eigenaren kopen van een nieuwe kroonluchter, zijn verbaasd dat er een haak, en het is onduidelijk hoe de kroonluchter monteren.

Als je niet van plan om de haak te stellen, kijk ergens montageplaat moet liggen. Vaststelling van een strook (ook wel bracket) is een modern en beschouwd bedrijfszeker.

Echter, de haak niet naar buiten komen van het huishouden, en vele binnenlandse bedrijven nog steeds produceren kroonluchter met slechts een haak sluiting.

Bevestiging van de kroonluchter aan het plafond aan een haak

Deze montage methode wordt beschouwd als moeilijker dan montage aan de bar. En het moet netjes zijn, als niet stevig de kroonluchter vast te houden, kan het op elk moment op de grond vallen en breken.

Daarnaast is een haakvormig attachment onderverdeeld in twee types:

 1. Standaardschroefdraad;
 2. De ankerbout.

De eerste versie van de haak is alleen geschikt voor kleine chandelier, van minder dan drie kilogram of bevestiging kan de lading en de kroon val niet weerstaan.

Met een standaard haak met schroefdraad, hoeft alleen maar een gat te boren in het beton van adequate afmetingen om de pen te voegen en schroef in de haakMet een standaard haak met schroefdraad, hoeft alleen maar een gat te boren in het beton van adequate afmetingen om de pen te voegen en schroef in de haak

Als uw kroonluchter is zwaar, met een gewicht van vier kilogram of meer, moet het gaan om een ​​speciale anker bout, die veel groter gewicht kan dragen.

Als u een grote kroonluchter, en het werd gevolgd door het anker bouten, zal de installatie een beetje moeilijker. Je moet ook een gat in het plafond te boren en vervolgens de hele weg naar het anker bout, die reeds een kroonluchter hing schroef.

Merk op dat de ankerbout moet worden ingeduwd, alleen als er een garantie dat het ontwerp geen enkele keer op de grond vallen!

Hoe bevestig ik de kroonluchter aan het plafond zonder haak

In het geval dat compleet met een kroonluchter kunt u de haak niet kan vinden, dan wordt bevestigd met een speciale bevestigingsbeugel. Deze bar kan gemakkelijk worden gekocht bij alle hardware winkel. De prijs zal u niet verbazen, omdat dergelijke apparaten zijn vrij klein.

Om de kroonluchter aan het plafond te bevestigen zonder een haak, gebruikt om bevestiging bar installerenOm de kroonluchter aan het plafond te bevestigen zonder een haak, gebruikt om bevestiging bar installeren

Als u naar een nieuwe kroonluchter, dan is de oude zul je haak in het plafond. Zorg ervoor dat het voor de installatie van de bar te verwijderen.

Bevestigingsstrip kroonluchters aan het plafond

Zodra u een haak van een oude kroonluchter hebben ontmanteld, moet je naar de installatie van metalen lat.

U kunt de balk in verschillende stappen in te stellen:

 1. Boor twee gaten in het plafond;
 2. Hammer pluggen in de gaten;
 3. Plaats de staaf bouten en schroeven ze in de pluggen;

Veilig gehechte metalen lat voelt u zich veilig voelenVeilig gehechte metalen lat voelt u zich veilig voelen

Daarna wordt de metalen strip volledig gefixeerd op het plafond, maar dat verdere werkzaamheden voor de installatie van kroonluchters kan een assistent nodig, want als je een kroonluchter te installeren voor de eerste keer, kun je niet alleen af ​​te handelen.

Vergeet niet, het gebruik van hoge-kwaliteit pluggen. Dankzij hen monteren sterker wordt, zodat - hogere veiligheid in de kamer.

Hoe kan ik een kroonluchter te hangen aan het plafond

Zodra u de haak of de bar op het plafond, om uw apparaat kroonluchters, misschien zelfs keek instructie video te begrijpen hebben opgelost, is het tijd om te gaan met de installatie.

Zoals we hierboven vermeld, is het het beste om een ​​partner, die tijdens de montage van een kroonluchter in hun handen zal houden op een comfortabele afstand voor u, en dan zal het verplaatsen naar de bedrading te vinden.

Met het oog op het bezit van een kroonluchter aan het plafond hing, moet je jezelf vooraf vertrouwd te maken met de veiligheidsvoorschriften alsmede gereedschappen en materialen voor te bereidenMet het oog op het bezit van een kroonluchter aan het plafond hing, moet je jezelf vooraf vertrouwd te maken met de veiligheidsvoorschriften alsmede gereedschappen en materialen voor te bereiden

Terwijl een assistent houdt de kroonluchter heb je nodig:

 1. Sluit de draden aan de bedrading kroonluchters;
 2. Installeren van een beschermkap;
 3. Vastschroeven dop met een schroevendraaier.

Voordat u begint met een kroonluchter te bevestigen, nogmaals, zorg ervoor dat de muur schakelaar, de stroom is uitgeschakeld.

In deze installatie van kroonluchters voorbij.

Installatie kroonluchters aan het plafond met zijn handen (video)

Zoals u kunt zien, de installatie van de kroonluchter aan het plafond met zijn handen - kan een eenvoudig proces, maar speciaal gereedschap of hulp van nodig. Het belangrijkste is om de veiligheid in acht te nemen en te installeren alle bevestigingen zijn de meest duurzame.