Bij het kiezen van een wallpaper voor de badkamer moet u de stijl waarin het terrein en persoonlijke voorkeuren uitgevoerd overwegenBij het kiezen van een wallpaper voor de badkamer moet u de stijl waarin de kamer is tevreden en persoonlijke voorkeuren op voornamelijk voor het afwerken van het toilet in het appartement met behulp van een tegel te overwegen, maar het is niet altijd zorgt voor positieve emoties en kan comfort te creëren in de kamer. Hoe kan ik in deze situatie? Het is de moeite waard aandacht te besteden aan een dergelijke afwerking materiaal, zoals behang, waaraan zal reparaties gemakkelijker plaatsvinden, en de verkoop van dergelijke goederen catalogus van elk bedrijf biedt een enorme selectie die u toelaat om gemakkelijk te halen de benodigde producten.

Mooi behang in de badkamer

Het creëren van een ontwerp van de toiletruimte, kunt u een verscheidenheid van de fantasie, creativiteit te gebruiken en zeker niet te vergeten over de persoonlijke voorkeuren van alle huishoudens.

Als het toilet is klein, is het het beste om het te tekenen in felle kleurenAls het toilet is klein, is het het beste om het te tekenen in felle kleuren

Opgemerkt dient te worden dat de vorming van het interieur is het behang - een veel voordelen.

 1. Pokleit behang op de wanden van een badkamer is heel simpel, eenvoudig genoeg om het oppervlak te prepareren en lossen de lijm. Bovendien, indien nodig, kunt u de achtergrond verwijderen, als ze hun juiste vorm hebben verloren, of gewoon vervelen. Voor de montage en demontage, hoeven niet te goed betaalde specialisten in te huren, want alles is het mogelijk om het zelf te doen.
 2. Afplakken de badkamer muren en het toilet kan kosteneffectief zijn als afwerkmateriaal is zeer goedkoop. Natuurlijk, afhankelijk van het type, de aard van de stof en het ontwerp, evenals de fabrikant, de kosten kunnen variëren, maar in het algemeen, zijn ze veel goedkoper dan andere decoratieve materialen.
 3. Het aanbod van dergelijke producten is ongelooflijk breed, en men kan nauwelijks andere afwerkingsmaterialen, die zal worden verkocht in dergelijke ongelooflijke aantallen en typen. Breisels worden door een verscheidenheid van volume, breedte, lengte, versiering, kleur, en zelfs het type base. Het is mogelijk Wallpapering verschillende soorten die nu erg in de mode.
 4. Het is mogelijk om een ​​gezellige en comfortabele kamer als achtergrond kijken thuis, warm te maken en aan te trekken in het oog, die nauwelijks kan worden gezegd van de tegel of de meer eenvoudige geschilderde muren. Hier worden de belangrijkste is niet te overdrijven en iets onaangenaams van het terrein te doen. Als de ruimte te klein is, kunt u gebruik maken van behang, visueel versterkt de ruimte, kiezen welke niet moeilijk is.
 5. Wallpapers worden beschouwd onderhoudbaar. Met andere woorden, te elimineren de rafelige gebieden kan gewoon knip het uit en plaats deze een nieuw blad indien nodig. Natuurlijk, kan het worden gedaan op voorwaarde dat het behang werd deze partij op voorraad hebben, zoals soms een soort materiaal is anders in tinten, indien zij in de andere series.

In tegenstelling tot behang, kunststof panelen of tegels zijn niet zo simpel, je kunt bijwerken en vervangen van de beschadigde gebieden, en ze zijn aanzienlijk hoger dan de kosten van de coating. Achtergrond om volledig te voldoen aan de verwachtingen, is het noodzakelijk om dergelijke schilderijen, die speciaal zijn ontworpen voor de badkamer en toilet te kiezen. Dat wil zeggen, moeten ze waterbestendig en zeer duurzaam zijn, is het wenselijk niet te zijn verslechterd in de gebruikelijke omgeving voor deze faciliteiten.

selectie van behang in het toilet: Photo & Design

Ondanks het feit dat het toilet, zo lijkt het, de meest obscure kamer in het huis, wanddecoratie oppervlakken moeten grondig, nauwkeurig uit te voeren, en dus dat was leuk om in de kamer. Er zijn vele opties op hoe naar het toilet te versieren, heeft men alleen naar de meest geschikte optie te kiezen.

Als, bijvoorbeeld, viel de keuze op mono materiaal, die niet al te opvallend patroon, kunt u deze volledig te gebruiken voor al de wanden van de ruimte.

Het toilet wordt aanbevolen om behang dat kan worden gewassen kopenHet toilet wordt aanbevolen om behang dat kan worden gewassen kopen

Het is uiterst zeldzaam om een ​​effen behang met brede strepen en verticale vinden aangezien het visueel vermindert de ruimte, die niet vereist is in een kleine kamer. Zeer originele look behang, die worden gecombineerd met de tegel, vooral als het toilet en de badkamer. Tegel past boven het bad en daaromheen, en de andere gesloten ruimte samenvatting voorkeur een relatief lichte tegels. Hoe kan ik de kleur van de wc kiezen?

In principe, plakken gehouden behang kleuren zoals:

 • wit;
 • grijs;
 • Licht geel;
 • blauw;
 • Beige.

Het is acceptabel om te selecteren en heldere kleuren, zoals rood, zwart, en dergelijke, maar een dergelijke afwerking als niet iedereen wordt beschouwd als zeer extravagant. een verscheidenheid van onderwerpen kan worden geselecteerd, zoals het hangt allemaal af, zoals reeds vermeld, door persoonlijke voorkeur en niets meer. Het belangrijkste is, moet aandacht worden besteed aan de sterkte en de vochtbestendigheid van de bekleding aan al haar arbeid waren niet tevergeefs.

Vloeibaar behang in de badkamer: een foto en het type

Liquid wasbaar zijn nu op het hoogtepunt van populariteit, zoals ze zijn stijlvol, modern en origineel. Dit materiaal is een high-nieuwe coating elke dag stijgende vraag wereldwijd. Verkoop baan als een poeder in sachets, die verschillen in kleur, volume, textuur en ingrediënten uitgevoerd. Behanglijm niet nodig mocht zijn aangebracht met een spatel, en daardoor ontving dergelijke ongebruikelijke naam.

Liquid wallpaper hebben uitstekende esthetische en prestatie-eigenschappenLiquid wallpaper hebben uitstekende esthetische en prestatie-eigenschappen

Wat betreft de excipiëntia van deze samenstelling in het algemeen, zijn:

 • Katoen en cellulosebaan;
 • Korrels van mica;
 • Zeewier wordt zorgvuldig geselecteerd en gedroogd;
 • Schors van de boom;
 • Minerale pigmenten en dergelijke.

Aan de suspensie was stabiel en niet naar beneden bewegen langs de wand, is het nodig om een ​​speciale vernis, het bekleden van het bijgesneden oppervlak. Het is vereist voor vochtbestendigheid, alsook om de levensduur te verlengen.

Het kan vloeibaar behang plakken dan in de kleine en grote kast, en een badkamer zijn.

Het is vermeldenswaard dat de geplakte wc de meest stijlvolle eruit zal zien en trouwens, deze stof heeft tal van voordelen - een lange levensduur, elasticiteit, die de vorming van scheuren voorkomt dat bij de geringste schommelingen in de bodem, geluidsisolatie, vochtbestendigheid, economie.

Steken behangtegel

Het is onwaarschijnlijk dat de markt kan voldoen aan een keramische behang, als zodanig, niet alleen niet bestaat, maar het is onmogelijk om keramische roll te rollen, maar het is zeer interessant om glasvezel en wallpapers gemaakt door de moderne technologie te kijken en zijn in staat om meer dan een jaar in dienst zijn.

Het toilet is goed te combineren met het behang tegelsHet toilet is goed te combineren met het behang tegels

Niet minder interessant om te kijken naar behang tegels, dat:

 • Creative om naar te kijken;
 • goedkoop;
 • Zeer makkelijk te plakken.

Als gevolg van dergelijk materiaal kan snel en goedkoop afwerking van het toilet. tegels imitatie ziet er zeer ongebruikelijk in elke kamer, en kunt u het effect van de aanwezigheid van de tegel te creëren. Op de markt van vandaag zijn er een groot aantal stoffen die respectievelijk kan worden gewassen, zijn ze niet bang voor water en vocht. Uiteraard zal Behang van de Tegel niet in staat zijn om te overleven voor zo lang, zoals tegels, maar als gevolg van het feit dat hun kosten veel lager, en gedrag montage en demontage een stuk eenvoudiger, meestal liever naar deze dekking.

Het is belangrijk te onthouden dat de toiletruimte en de badkamer heeft een hoog vochtgehalte, en daarom moeten de stof vocht gebruiken bestendig, bijvoorbeeld vinyl, omdat de kans op het verhogen van de levensduur zal veel hoger zijn.

Wallpapers worden verkocht onder de tegel in een groot bereik, zodat u het materiaal van uw voorkeuren kan kiezen, het creëren van een zeer ongebruikelijke ontwerp oplossingen. Het is vermeldenswaard dat op een juiste grootte ontwerp zal afhangen van wat het effect zal leiden, zoals de uitbreiding van de ruimte, of het verhogen van de hoogte van de muren.

Een achtergrond selecteren voor de badkamer in het appartement (video)

Het creëren van het comfort van hun eigen handen - niet een ingewikkeld proces, als je het bijzondere aandacht en tegelijkertijd profiteren van de aanbevelingen van de experts. WC, kleine kamer, maar als de verkeerde benadering van de afwerking, is het mogelijk om het uiterlijk sterk bederven.

Wallpaper ontwerp voor de toilet in het appartement (foto van het interieur)

0014658b9f15ec451e48d36a89b5f0250def3f131920x1080resizeinterior450293114137152537956-0wxbiv6w77gj0ceyohe89816Foto-45-Dizajn-klasicheskogo-sanuzla-3-kv-metra568.650