Όμορφη ταπετσαρία στο μπάνιο φαίνεται ή ελαφρώς καλύτερα από τα κεραμίδια, εκτός από την ιδιαίτερη φροντίδα που χρειάζονταιΌμορφη ταπετσαρία στην εμφάνιση μπάνιο ή ελαφρώς καλύτερα από τα κεραμίδια, εκτός από την ιδιαίτερη φροντίδα που χρειάζονται, φυσικά, η επιλογή των υλικών εξαρτάται από το μέγεθος του δωματίου. Πάντα υπό την προϋπόθεση ότι η τουαλέτα είναι λίγο έλλειψη διαμερίσματα, αλλά μπορεί να μετατραπεί σε πλεονέκτημα αν μια ορθολογική προσέγγιση στο θέμα αυτό. Θα σας βοηθήσει συμβουλές μας και καλά παραδείγματα των εγκαταστάσεων εσωτερικούς χώρους τουαλέτας γίνεται ταπετσαρία. Είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε το σωστό συνδυασμό των χρωμάτων και των συστάσεων, καθώς και την επιλογή των υλικών έχουν σχεδιαστεί για αυτό το κλίμα.

Επισκευή στην ταπετσαρία μπάνιο: υλικό κριτήρια επιλογής

Επισκευή στην ταπετσαρία μπάνιο είναι ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους για να τακτοποιήσει. Η μεγάλη ποικιλία της επιλογής των υλικών, υφές και χρώματα ταπετσαρία θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια ανέξοδη και ταυτόχρονα το επιθυμητό εσωτερικό.

Σημαντικά κριτήρια για την επιλογή της ταπετσαρίας για το μπάνιο:

 • Αντοχή στην υγρασία. Είναι μια καλή προστασία από τη συνεχή υγρασία, ταπετσαρία σας, θα δώσει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, χάρη σε αυτό το κριτήριο, είναι δυνατόν να παραχθεί ελεύθερα ένα υγρό καθαρισμού σε ένα δωμάτιο.
 • Ποιότητα. Επιλέξτε μια ταπετσαρία της υψηλότερης ποιότητας και να δώσουν προσοχή στο βάρος της ταπετσαρίας. Επειδή δεν είναι κάθε ταπετσαρία θα είναι σε θέση να διατηρήσει το βάρος του, λόγω των ειδικών συνθηκών του δωματίου. Σε αυτή την περίπτωση, προσπαθήστε να κόψετε ή το φως μοτίβα, ή να κάνετε μια έμφαση στην επιλογή της κόλλας για την ταπετσαρία.
 • Υφή και το χρώμα. Πολλά θα εξαρτηθούν από το είδος της διακόσμησης που θέλετε στο τέλος. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές επιλογές. Αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι μια πλήρης αρμονία του σχεδιασμού είναι ένας συνδυασμός όλων των εσωτερικών και διακόσμηση.

Λόγω της μεγάλης είδος της ταπετσαρίας για το μπάνιο, τα προβλήματα με την επιλογή που δεν θα έχουνΛόγω της μεγάλης είδος της ταπετσαρίας για το μπάνιο, τα προβλήματα με την επιλογή που δεν θα έχουν

Με μια σοβαρή στάση σε όλα τα 3 σημεία τους, που θα μπορούν εύκολα να επιτευχθούν τα προβλεπόμενα ιδέες. Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι μια ολοκληρωμένη προσέγγιση και λαμβάνοντας υπόψη όλες τις λεπτομέρειες στο εσωτερικό του, ακόμα και το μικρότερο, ως εκ τούτου δημιουργεί μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα του δωματίου.

Πώς να επιλέξετε ταπετσαρία (βίντεο)

Wallpapers για μια τουαλέτα κάτω από το κεραμίδι - εναλλακτική λύση για την κλασική κεραμική

Wallpapers για μια τουαλέτα κάτω από το κεραμίδι στο διαμέρισμα είναι αρκετά ενδιαφέρον φινίρισμα υλικά, όπως χρησιμοποιούνται σε μια ποικιλία από στυλ διακόσμησης. Απομιμήσεις κεραμίδι τοποθέτηση θα φανεί σε πολλούς τομείς.

Wallpaper Πλακάκια για το μπάνιο είναι διαθέσιμα για την αντικατάσταση των κλασικών κεραμικά, τα οποία προτιμούν πολλοί άνθρωποι.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι για χώρους με υψηλή υγρασία πρέπει να επιλεγεί πυκνό ύφασμα, το οποίο, με τη σειρά του, θα διαποτισμένη με παράγοντες απώθησης ειδική υγρασία. Έτσι, δώστε προσοχή στην από μη υφασμένα υλικά ή βινύλιο.

Ταπετσαρία κεραμιδιών κομψή εμφάνιση και πρωτότυπο, άλλωστε, είναι φθηνότερα από ό, τι πλακάκιαΤαπετσαρία κεραμιδιών κομψή εμφάνιση και πρωτότυπο, άλλωστε, είναι φθηνότερα από ό, τι πλακάκια

Στην αγορά σήμερα είναι μια μεγάλη ποικιλία πλένονται αντικείμενα με υψηλή πυκνότητα. Σε σύγκριση με κεραμικά πλακάκια, ταπετσαρία θα δώσουν τη θέση τους στην διάρκεια ζωής, αλλά είναι εύκολο να αντικατασταθούν, αυτό δεν ισχύει για τα κεραμικά. Και τελειώνοντας το κόστος θα είναι πολύ φθηνότερα.

Ταπετσαρία Πλακάκια έχει μια τεράστια επιλογή σε μια ποικιλία υφών και χρωμάτων. Υπάρχουν ειδικές συλλογή αποτελείται από πίνακες με απομίμηση πλακάκι και πλακίδια τοίχου, το οποίο αντιστοιχεί στο σχεδιασμό του τοίχων. Αυτοί οι συνδυασμοί σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα αρκετά θεαματικό στυλ του εσωτερικού, που θα σας θέσει πίσω μια Δημοκρατική ποσό.

Υγρή ταπετσαρία στο μπάνιο - ένα νέο γύρο Εσωτερικών

Υγρή ταπετσαρία στο μπάνιο - είναι η πιο αποτελεσματική εναλλακτική λύση χώρο μετασχηματισμού. Σύμφωνα με σχόλια, με την ταπετσαρία είναι εύκολο να χειριστεί, «υπάκουοι» υλικό ψέμα με ακρίβεια και είναι εύκολο να επεξεργαστεί τις πιο δυσπρόσιτες περιοχές της επιφάνειας.

Υγρή ταπετσαρία στη σύνθεσή του είναι εντελώς ακίνδυνο για την ανθρώπινη ζωή. Περιέχουν συστατικά όπως η κλωστοϋφαντουργία και κυτταρικές ίνες, βαμβάκι. Ακριβώς μίκα, ξηρό φύκια, φλοιός, και άλλα συστατικά μπορεί να συμβούν στη σύνθεση.

Υγρή ταπετσαρία για το μπάνιο - η καλύτερη επιλογή, δεδομένου ότι είναι εύκολο να εφαρμοστεί και είναι φιλικά προς το περιβάλλονΥγρή ταπετσαρία για το μπάνιο - η καλύτερη επιλογή, δεδομένου ότι είναι εύκολο να εφαρμοστεί και είναι φιλικά προς το περιβάλλον

Πώς να pokleit υγρή ταπετσαρία στην επιφάνεια του τοίχου:

 • Προετοιμάστε την επιφάνεια του τοίχου για χρήση: της Γάζας και ο κύριος?
 • Γεμίστε το δοχείο με ένα μίγμα φινιρίσματος?
 • Τελειώνοντας Αραιώστε το μείγμα με νερό και φέρεται σε μία επιθυμητή συνοχή?
 • Εφαρμόστε ένα υγρό ταπετσαρία στην επιφάνεια του τοίχου με σπάτουλα.

Αν θέλετε να κάνετε τους τοίχους της τουαλέτας για τη βιωσιμότητα των εξωτερικών παραγόντων, των αποξηραμένων υγρό κάλυμμα τοίχου με ειδικό βερνίκι. Έτσι, θα είστε σε θέση να πλύνετε περαιτέρω απορρυπαντικά τους χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα του φινιρίσματος.

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα των υγρών ταπετσαρία είναι ότι πριν από τη χρήση δεν είναι απαραίτητο εκ των προτέρων από ποτέ για να χειριστεί τους τοίχους, επειδή το υλικό φινιρίσματος με δική τους εξαλείφει διάφορα επιφανειακές ανωμαλίες. Αρκεί κανείς να βάλει το έναυσμα στους τοίχους, που θα σώσει πολύ χρόνο σας.

Wallpaper για την τουαλέτα: τα υπέρ και τα κατά

Τι ταπετσαρία για να επιλέξετε την τουαλέτα; Γιατί να ξοδέψετε χρήματα για ακριβά υλικά, αν μπορείτε να τακτοποιήσετε τα κεραμίδια δωμάτιο; Ας δούμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ταπετσαρίας για το μπάνιο, να ασχοληθεί με όλα τα θέματα.

Οφέλη ταπετσαρία:

 • Ευκολία αφαίρεσης και επικόλληση. Εάν είναι επιθυμητό, ​​είναι δυνατόν να ενημερώσετε γρήγορα το εσωτερικό της τουαλέτας. Νέα επισκευής δεν άργησε.
 • Εξοικονόμηση στο τελείωμα. Για τα μικρά μπάνια διαστάσεις θα είναι αρκετό για να αφήσει το πιο ακριβό, αλλά ένα ενιαίο ρολό.
 • Το ευρύ φάσμα προϊόντων. Σε σύγκριση με τα άλλα υλικά φινιρίσματος για τοίχους-χαρτί σε μια ευρύτερη επιλογή και το χρώμα και η υφή της εικόνας.
 • Αρμονική αντίληψη. Ζεστά χρώματα ταπετσαρία να δώσει το εσωτερικό της άνεσης, και όχι κεραμίδι, η οποία γίνεται αντιληπτή λακωνική και αυστηρή.
 • Εύκολη και γρήγορη αντικατάσταση. Την πάροδο του χρόνου, η ταπετσαρία μπορεί να σκουπίσει και δάκρυ, τότε η αντικατάσταση του site θα είναι σύντομη. Και αντικαταστήστε τα ταλαιπωρημένα πλακάκια ή σχισμένα θα είναι πολύ πιο δύσκολη και δαπανηρή. 

Το κύριο πλεονέκτημα της ταπετσαρίας για το μπάνιο είναι ότι είναι εύκολο να επαν-ραβδί, αν έχετε βαρεθείΤο κύριο πλεονέκτημα της ταπετσαρίας για το μπάνιο είναι ότι είναι εύκολο να επαν-ραβδί, αν έχετε βαρεθεί

διακόσμηση τουαλέτα με ταπετσαρία διατηρεί την γοητεία και είναι άνετο και κομψό, όταν όλες οι εργασίες φινιρίσματος θα παραμείνει στην αρχική του μορφή. Για το σκοπό αυτό, πριν η κόλλα πρέπει να εξεταστούν όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτών των επιχρισμάτων.

Μειονεκτήματα της ταπετσαρίας:

 • Η συνεχής παρουσία υγρασίας μπορεί να αντέξει όχι όλες τις ποικιλίες της ταπετσαρίας. Και κατά τη διάρκεια του καθαρισμού, δεν μπορεί να επιβιώσει από την προηγούμενη μορφή του υφάσματος ανώτερο στρώμα.
 • Την πάροδο του χρόνου, μπορεί να προκύψει η απολέπιση στην επιφάνεια των τοίχων, ότι σε σύγκριση με το κεραμίδι, καλά στερεωμένα, είναι απλά αδύνατο.
 • Εξοικονόμηση για επικόλληση ειδικούς ταπετσαρία, μπορούμε να υποθέσουμε μια σειρά από λάθη που θα σας οδηγήσει σε μια διεφθαρμένη μυαλό σας χώρο.

Μια μεγάλη ποικιλία των προϊόντων ταπετσαρίας παρέχει στους πελάτες αρκετές επιλογές που είναι κατάλληλα για χώρους με υγρασία. Μην αφήνετε κόλλα τέτοια ζώνη επικάλυψης περίσσεια ύδατος, π.χ., περίπου νιπτήρα ή λεκάνη τουαλέτας προκειμένου να αποφευχθούν αδικαιολόγητες επιστρώσεις φθορά.

Η επιλογή των αποχρώσεων της ταπετσαρίας στο μπάνιο

Κατά την επιλογή ενός ταπετσαρία χρωμάτων στο μπάνιο θα πρέπει να εξετάσει ποια θα είναι η περαιτέρω αντίληψη του νέου εσωτερικού σχεδιασμού. Για παράδειγμα, ένα σκουρόχρωμο ταπετσαρία συμβάλει στην περαιτέρω μείωση του χώρου.

Με περιορισμένο μέγεθος καμαρίνι, να είστε βέβαιος να χρησιμοποιήσει σκοτεινές αποχρώσεις όσο το δυνατόν λιγότερο.

Όταν συνδυάζεται τουαλέτα με μπάνιο, να πάρει αρκετό χώρο για να πραγματοποιήσει προγραμματισμένες ντεκόρ που μπορείτε να επιλέξετε σκούρες αποχρώσεις του μπλε, καφέ, μωβ. Μπορούν να έχουν ένα ενιαίο ύφος ή σε συνδυασμό με τα φωτεινά, ανοιχτόχρωμα σχέδια.

Μέχρι σήμερα στυλιστικές ταπετσαρία Σειρά για το μπάνιο είναι τεράστιο, έτσι ώστε να είναι δυνατόν να επιλέξετε κάτι που σας αρέσειΜέχρι σήμερα στυλιστικές ταπετσαρία Σειρά για το μπάνιο είναι τεράστιο, έτσι ώστε να είναι δυνατόν να επιλέξετε κάτι που σας αρέσει

Οι πιο επιτυχημένες επιλογές για τουαλέτες ντεκόρ τοίχων είναι ασημί, μπεζ, γκρι και λευκές αποχρώσεις της παλέτας χρωμάτων. Ο τέλειος συνδυασμός για να είναι ο συνδυασμός του ένα φωτεινό έντονη πινελιές, όπως το μπλε, κίτρινο, ροζ, πράσινο ή λεβάντα. Υπάρχουν επιλογές, όπου Τοιχογραφία αντικαταστήσει πίνακες ζωγραφικής ή τα τοπία.

Είναι απαραίτητο να σημειωθεί ότι η τουαλέτα θα πρέπει να είναι μια ισορροπία ανάμεσα στο φως και τα σκούρα χρώματα. Εάν οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με πλούσια χρώματα, να πάρει φωτεινά αξεσουάρ και έπιπλα.

Για την τουαλέτα αντιληπτή μοντέρνο και κομψό, θα πρέπει να σκεφτείτε για την ορθότητα της επιλογής της σχέδια ταπετσαρίας, από τα οποία πολλά θα εξαρτηθούν από το γενικό εσωτερικό.

Πάρα πολύ περιορισμένο χώρο δεν διακοσμήσει ταπετσαρία με μια μεγάλη εικόνα, ακόμα κι αν θέλετε να επικολλήσετε μόνο σε ένα τοίχο. Θα σας βοηθήσει να διευρύνει οπτικά τα όρια του ριγέ ταπετσαρία.

Wallpaper στο μπάνιο (βίντεο)

 

Συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε ότι για την ταπετσαρία τουαλέτα ιδανικό για μικρούς και στενούς χώρους. Το κύριο πράγμα που πρέπει να λάβει υπόψη όλες τις ειδικές συνθήκες και να επιλέξετε τα σωστά υλικά. Χρησιμοποιώντας Ταπετσαρία για να ολοκληρώσετε το ντύσιμο, το δωμάτιο θα βοηθήσει στην επίτευξη ασυνήθιστο σχέδιο, το οποίο με την κατάλληλη και προσεκτική φροντίδα, θα βοηθήσει εσάς και τους αγαπημένους σας ευχαριστήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

σχεδιασμού ταπετσαρία για την τουαλέτα στο διαμέρισμα (φωτογραφία από το εσωτερικό)