Κατά την επιλογή ενός ταπετσαρία για το μπάνιο θα πρέπει να εξετάσει το στυλ με το οποίο διεξάγεται στις εγκαταστάσεις και τις προσωπικές προτιμήσειςΚατά την επιλογή ενός ταπετσαρία για το μπάνιο θα πρέπει να εξετάσει το στυλ με το οποίο το δωμάτιο είναι ικανοποιημένοι και προσωπικές προτιμήσεις για κυρίως για την ολοκλήρωση της τουαλέτας στο διαμέρισμα χρησιμοποιώντας ένα κεραμίδι, αλλά δεν είναι πάντα προκαλεί θετικά συναισθήματα και μπορεί να δημιουργήσει την άνεση σε ένα δωμάτιο. Πώς να είναι σε αυτή την κατάσταση; Αξίζει την προσοχή σε ένα τέτοιο υλικό φινιρίσματος, όπως ταπετσαρία, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί επισκευές πιο εύκολα, και η πώληση του καταλόγου εμπορευμάτων αυτών από κάθε εταιρεία προσφέρει μια τεράστια επιλογή που σας επιτρέπει να πάρει τα απαραίτητα προϊόντα εύκολα.

Όμορφη ταπετσαρία στο μπάνιο

Δημιουργώντας ένα σχέδιο της τουαλέτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία της φαντασίας, της δημιουργικότητας και σίγουρα μην ξεχάσουμε τις προσωπικές προτιμήσεις του συνόλου των νοικοκυριών.

Εάν η τουαλέτα είναι μικρό, το καλύτερο είναι να το σύρει σε φωτεινά χρώματαΕάν η τουαλέτα είναι μικρό, το καλύτερο είναι να το σύρει σε φωτεινά χρώματα

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο σχηματισμός του εσωτερικού είναι η ταπετσαρία - πολλά πλεονεκτήματα.

 1. Pokleit ταπετσαρία στους τοίχους του ένα μπάνιο είναι πολύ απλή, όπως αρκετά απλό να προετοιμάσει την επιφάνεια και διαλύουν την κόλλα. Επιπλέον, εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να αφαιρέσετε την ταπετσαρία, αν έχουν χάσει την κατάλληλη μορφή τους, ή απλά βαριούνται. Για τη συναρμολόγηση και την αποσυναρμολόγηση, δεν χρειάζεται να προσλαμβάνουν υψηλόμισθους ειδικούς, καθώς το μόνο που είναι δυνατόν να το κάνετε μόνοι σας.
 2. Ταινία από τους τοίχους μπάνιο και τουαλέτα μπορεί να είναι οικονομικά αποδοτικό ως υλικό φινιρίσματος είναι πολύ φθηνή. Φυσικά, ανάλογα με τον τύπο, το είδος του υφάσματος και του σχεδιασμού, καθώς και ο κατασκευαστής, το κόστος μπορεί να ποικίλει, αλλά γενικά, είναι πολύ φθηνότερα από ό, τι άλλα διακοσμητικά υλικά.
 3. Η γκάμα των προϊόντων αυτών είναι εξαιρετικά ευρύ, και δύσκολα μπορεί κανείς να βρει και άλλα υλικά φινιρίσματος, τα οποία θα πωλούνται σε τέτοιο απίστευτο αριθμό και τους τύπους. Τα υφάσματα που παράγονται από μια ποικιλία όγκου, το πλάτος, το μήκος, στολίδι, χρώμα, και ακόμη το είδος της βάσης. Είναι δυνατόν Ταπετσαρίες διάφορα είδη που είναι τώρα πολύ της μόδας.
 4. Είναι δυνατόν να δημιουργηθεί ένα ζεστό και άνετο δωμάτιο με ταπετσαρία ματιά στο σπίτι, ζεστό και να προσελκύσει το μάτι, το οποίο δύσκολα μπορεί να λεχθεί και για το κεραμίδι ή πιο απλά τοίχους. Εδώ το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μην το παρακάνετε και να κάνουμε κάτι δυσάρεστο από τις εγκαταστάσεις. Εάν το δωμάτιο είναι πολύ μικρό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ταπετσαρία, ενισχύει οπτικά το χώρο, να επιλέξουν το οποίο δεν είναι δύσκολο.
 5. Οι Ταπετσαρίες θεωρείται διατηρήσιμη. Με άλλα λόγια, να εξαλειφθούν τα ξεφτισμένα περιοχές μπορεί να κοπεί απλά έξω και τοποθετήστε καινούργια λεπίδα εάν είναι απαραίτητο. Φυσικά, αυτό μπορεί να γίνει με την προϋπόθεση ότι η ταπετσαρία ήταν το κόμμα αυτό να έχει σε απόθεμα, δεδομένου ότι μερικές φορές ένα είδος υλικού είναι διαφορετική σε αποχρώσεις, αν κυκλοφορήσει στην άλλη σειρά.

Σε αντίθεση με ταπετσαρία, πλαστικό πάνελ ή κεραμίδια δεν είναι τόσο απλό, μπορείτε να ενημερώσετε και αντικαθιστούν τις κατεστραμμένες περιοχές, και είναι σημαντικά υψηλότερο από το κόστος της επικάλυψης. Ταπετσαρία για να ανταποκριθεί πλήρως στις προσδοκίες, είναι απαραίτητο να επιλέξετε τέτοια έργα ζωγραφικής, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το μπάνιο και τουαλέτα. Δηλαδή, θα πρέπει να είναι ανθεκτικό στο νερό και εξαιρετικά ανθεκτικό, είναι επιθυμητό να μην έχουν επιδεινωθεί με το συνηθισμένο περιβάλλον για τις εγκαταστάσεις αυτές.

επιλογή της ταπετσαρίας στην τουαλέτα: Φωτογραφία & Design

Παρά το γεγονός ότι η τουαλέτα, όπως φαίνεται, η πιο σκοτεινή δωμάτιο του σπιτιού, τοίχο επιφάνειες διακόσμηση πρέπει να διενεργήσει λεπτομερή, ακριβή, και έτσι αυτό ήταν ωραίο να είσαι σε ένα δωμάτιο. Υπάρχουν πολλές επιλογές για το πώς να διακοσμήσετε την τουαλέτα, το ένα έχει μόνο να επιλέξει την πιο κατάλληλη επιλογή.

Αν, για παράδειγμα, η επιλογή έπεσε σε μονοφωνικό υλικό, το οποίο δεν είναι πολύ αισθητή μοτίβο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πλήρως για όλους τους τοίχους του δωματίου.

Η τουαλέτα συνιστάται να αγοράσετε ταπετσαρία που μπορεί να πλυθείΗ τουαλέτα συνιστάται να αγοράσετε ταπετσαρία που μπορεί να πλυθεί

Είναι εξαιρετικά σπάνιο να βρεθεί ένα απλό ταπετσαρία με ευρεία ρίγες και κάθετες, καθώς μειώνει οπτικά το χώρο, το οποίο δεν απαιτείται σε ένα μικρό δωμάτιο. Πολύ πρωτότυπο ταπετσαρία ματιά, τα οποία σε συνδυασμό με το κεραμίδι, ειδικά εάν η τουαλέτα και μπάνιο. Πλακάκια ταιριάζει πάνω από το λουτρό και γύρω από αυτό, και το άλλο κλειστό χώρο ταπετσαρία, κατά προτίμηση ένα σχετικά φωτεινό κεραμίδια. Πώς να επιλέξετε το χρώμα για την τουαλέτα;

Βασικά, επικόλληση πραγματοποιήθηκε χρώματα ταπετσαρίας όπως:

 • λευκό?
 • γκρι?
 • Ανοιχτό κίτρινο?
 • μπλε?
 • Μπεζ.

Είναι αποδεκτό να επιλέξετε και φωτεινά χρώματα, όπως το κόκκινο, το μαύρο, και τα παρόμοια, αλλά με τέτοιο φινίρισμα, όπως δεν είναι όλοι θεωρείται πολύ υπερβολικές. μπορεί να επιλεγεί μια ποικιλία θεμάτων, όπως όλα εξαρτώνται, όπως ήδη αναφέρθηκε, από την προσωπική προτίμηση και τίποτα περισσότερο. Το πιο σημαντικό, θα πρέπει να δοθεί προσοχή τη δύναμη και την υγρασία αντίσταση της επικάλυψης σε όλους τους κόπους δεν ήταν μάταια.

Υγρή ταπετσαρία στο μπάνιο: μια φωτογραφία και το είδος

Υγρό πλένονται τώρα στο απόγειο της δημοτικότητας, καθώς είναι κομψό, μοντέρνο και πρωτότυπο. Το υλικό αυτό είναι ένα υψηλής νέα επίστρωση καθημερινά αυξανόμενη ζήτηση σε όλο τον κόσμο. Η πώληση ιστού διεξάγεται ως μία σκόνη σε φακελάκια, τα οποία διαφέρουν στο χρώμα, όγκο, υφή και τα συστατικά. Ταπετσαρία κόλλα δεν είναι απαραίτητη, δεδομένου ότι εφαρμόζεται με σπάτουλα, και έτσι έλαβαν μια τέτοια ασυνήθιστο όνομα.

Υγρή ταπετσαρία έχουν εξαιρετική αισθητική και τις επιδόσεις ιδιότητεςΥγρή ταπετσαρία έχουν εξαιρετική αισθητική και τις επιδόσεις ιδιότητες

Όσον αφορά τα έκδοχα της σύνθεσης αυτής, σε γενικές γραμμές, είναι οι εξής:

 • Βαμβάκι και κυτταρινικό φύλλο?
 • Κόκκοι από μαρμαρυγία?
 • Τα φύκια είναι προσεκτικά επιλεγμένα και ξηραίνεται?
 • το φλοιό δέντρων?
 • χρωστικές ουσίες Ορυκτά και παρόμοια.

Στον πολτό ήταν σταθερή και δεν κινείται προς τα κάτω κατά μήκος του τοίχου, είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν ένα ειδικό βερνίκι, επικάλυψη της κομμένα επιφάνεια. Είναι απαραίτητο για αντοχή στην υγρασία, καθώς και να επεκτείνει τη διάρκεια ζωής.

Μπορεί να είναι υγρή ταπετσαρία πάστα πάνω στη μικρή και μεγάλη ντουλάπα και μπάνιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επικόλληση τουαλέτα θα δούμε την πιο κομψή και πέρα, αυτό το ύφασμα έχει πολλά πλεονεκτήματα - μεγάλη διάρκεια ζωής, την ελαστικότητα, η οποία εμποδίζει το σχηματισμό των ρωγμών στα παραμικρή διακυμάνσεις στο έδαφος, ηχομόνωση, αντοχή στην υγρασία, την οικονομία.

Να κολλήσει πλακιδίων ταπετσαρία

Είναι απίθανο ότι η αγορά μπορεί να καλύψει ένα κεραμικό ταπετσαρία, ως εκ τούτου, όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά είναι αδύνατο να κυλήσει κεραμικά ρολό, αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε fiberglass και ταπετσαρίες γίνονται από τη σύγχρονη τεχνολογία και είναι σε θέση να εξυπηρετήσει περισσότερο από ένα έτος.

Η τουαλέτα είναι καλά σε συνδυασμό με τα κεραμίδια ταπετσαρίαΗ τουαλέτα είναι καλά σε συνδυασμό με τα κεραμίδια ταπετσαρία

Δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρον να δούμε πλακάκια ταπετσαρία, ότι:

 • Δημιουργική να δούμε?
 • φθηνό?
 • Πολύ εύκολο να κολλήσει.

Λόγω αυτών των υλικών μπορεί να κάνει την ολοκλήρωση της τουαλέτας γρήγορα και ανέξοδα. πλακάκια απομίμηση φαίνεται πολύ ασυνήθιστο σε κάθε δωμάτιο, και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα της παρουσίας των πλακιδίων. Στην αγορά σήμερα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός από τα υφάσματα που μπορούν να πλυθούν, αντίστοιχα, δεν φοβούνται το νερό και την υγρασία. Φυσικά, Πλακάκια Wallpaper δεν θα είναι σε θέση να επιβιώσει για τόσο πολύ καιρό, όπως πλακάκια, αλλά λόγω του γεγονότος ότι το κόστος τους είναι πολύ χαμηλότερο, και διεξάγει τη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση πολύ πιο εύκολο, ως επί το πλείστον προτιμούν να εξώφυλλου.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η τουαλέτα και το λουτρό έχει υψηλή περιεκτικότητα σε υγρασία, και ως εκ τούτου πρέπει να χρησιμοποιήσετε υγρασία ύφασμα ανθεκτικό, για παράδειγμα, βινύλιο, δεδομένου ότι η πιθανότητα της αύξησης της διάρκειας ζωής θα είναι πολύ υψηλότερο.

Οι Wallpapers πωλούνται κάτω από το πλακάκι σε ένα μεγάλο εύρος, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το υλικό του προτιμήσεις σας, δημιουργώντας ένα πιο ασυνήθιστα σχεδιαστικές λύσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα κατάλληλα μεγέθους σχεδιασμός θα εξαρτηθεί από το τι θα δημιουργήσει επιπτώσεις, όπως η επέκταση του χώρου, ή την αύξηση του ύψους των τοίχων.

Επιλέξτε μια ταπετσαρία για το μπάνιο του διαμερίσματος (βίντεο)

Δημιουργία άνεση χέρια τους - δεν είναι μια περίπλοκη διαδικασία, αν δώσετε ιδιαίτερη προσοχή και την ίδια στιγμή να επωφεληθούν από τις συστάσεις των εμπειρογνωμόνων. Τουαλέτα, μικρό δωμάτιο, αλλά αν το λάθος προσέγγιση μέχρι το τέλος της, είναι δυνατόν να χαλάσει σε μεγάλο βαθμό την εμφάνισή του.

σχεδιασμού ταπετσαρία για την τουαλέτα στο διαμέρισμα (φωτογραφία από το εσωτερικό)

0014658b9f15ec451e48d36a89b5f0250def3f131920x1080resizeinterior450293114137152537956-0wxbiv6w77gj0ceyohe89816Foto-45-Dizajn-klasicheskogo-sanuzla-3-KV-Metra568650