Draai niet op de TV - een situatie waarin je nodig hebt om te begrijpen en vind de oorzaakDraai niet op de TV - een situatie waarin je nodig hebt om te begrijpen en vind prichinuKak alleen TV is stevig verankerd in onze huizen en wijdverbreid, dat radicaal veranderde het leven van een man, zijn partner en kijk op het leven. En nu, als het toestel iets gebeurt in vele echte paniek begint. Wat te doen, toen plotseling er een storing, en de TV niet wordt ingeschakeld, en het lampje knippert of niet brandt?

Modern TV is niet ingeschakeld, en de indicator is: wat te doen

Als de TV niet wordt ingeschakeld, is het het beste om contact op met het service center. Maar als vandaag is de dag, of de moeite gebeurde in de avond kunt u proberen om het probleem zelf op te lossen. Allereerst is het noodzakelijk om een ​​eerste controle van de apparatuur uit te voeren.

Instructies die bij het apparaat biedt volledige advies over deze kwestie en hoe u enkele van de belangrijkste op te lossen, en het is gemakkelijk vooral frequente storingen. Soms is het probleem is niet inclusief de TV kan worden in de verkeerde instrument is aangesloten, en dat ongeluk worden ingedrukt, en misschien afgebroken knop. Kan net zo goed afbranden de voeding.

Voordat u op zoek naar een oplossing voor het probleem op te lossen, moet u bepalen precies type van uw bestaand apparaat LCD-scherm is de plasma-tv of CRT. Op dit moment beschikbaar zijn en LCD en CRT en plasma-apparaten. Indien een ervan kapot worden geen verschillen niet worden hersteld, omdat het verschil ligt alleen in de "ontwerp" en de inwendige inrichting eenheid hetzelfde.

Als de TV niet wordt ingeschakeld, is het het beste om hulp te zoeken bij een service centerAls de TV niet wordt ingeschakeld, is het het beste om hulp te zoeken bij een service center

TV hebben bijna altijd verschillende problemen, maar ze hebben allemaal schijnbaar vergelijkbare kenmerken:

 • Knippert rood en groen;
 • Inrichting klikken, neuriet, gekraak en bellen;
 • Indicatielampje werkt niet;
 • Draai niet op de TV, maar de indicator licht blauw.

Eveneens gekenmerkt door een defect apparaat zal, zodra het gebrek aan reactie op de toetsen van de afstandsbediening en de stroomstoring op het moment dat de voeding wordt ingeschakeld. Als het plasma wordt niet onmiddellijk start, probeer het opnieuw.

TV "Samsung" is niet inbegrepen: rode lampje knippert en piept

Voordat u begint op zoek naar fouten, moet u deze opnieuw proberen te schakelen op de TV. Het is heel goed mogelijk dat het probleem ligt in de aan-uitknop, als dat, om welke reden dan ook, niet stabiel werken. Controlelampje kan ofwel branden of niet. Met het oog hierop is het noodzakelijk om speciale aandacht te besteden aan hem

Veel van degenen die een tv-modellen van Samsung le40r81b gekocht, le32r81b, le23r51b, le40s62b, le20s52bp geconfronteerd met het probleem van het niet inschakelen van de TV. In dit geval wordt de lamp brandt, en er is geen schade. Raak niet in paniek. Bovendien moet het duidelijk zijn dat de fout niet in de hardware fabrikanten. Met elk merk product kunnen soortgelijke problemen overkomen.

Een van de meest banale problemen is er een storing in het stopcontact, of helemaal niet, de reden dat het licht uit. U moet de bedrading voor fouten te analyseren. Misschien is de storing in het paneel of socket, die gewoon uitgeschakeld of gestopt met werken van stroompieken. Soms is de reden ligt in het volledig ontbreken van elektriciteit. Controleer socket kan zijn om andere apparaat of instrument op te nemen. Als er geen macht in het hele appartement, is het noodzakelijk om de machines te onderzoeken. Als de buren alle werken, en uw appartement niet bekrachtigd, en je hebt niet onthullen optische redenen, is het noodzakelijk om een ​​specialist te zien. Stel dat we de plicht hebben meester zelf de nodige maatregelen te nemen.

Als de TV niet wordt ingeschakeld en de LED uit is, controleert de werking van de uitlaatAls de TV niet wordt ingeschakeld en de LED uit is, controleert de werking van de uitlaat

Als de TV niet wordt ingeschakeld en de LED uit is, is het noodzakelijk:

 • Controleer de bruikbaarheid van de uitlaat, waarin de inrichting wordt geactiveerd;
 • Om de integriteit van het kabelnetwerk eenheid te analyseren;
 • Controleer de spanning op het netwerk in het hele appartement;
 • Vraag of er spanning bij de buren.

Alleen als alle vragen een positieve reactie zal zijn, kan worden aangenomen dat het probleem moet worden gezocht in het instrument.

Waarom niet aan de tv-Phillips: Wat te zoeken voor het probleem

Als het licht aan is, en de TV niet wordt ingeschakeld, kan worden aangenomen dat de consument de actieve modus onjuist heeft toegepast. Veel moderne apparaten hebben functies die u toelaten om "slaap" toestand te komen. Met deze gang van zaken, moet de TV reageert op de afstandsbediening. U hoeft alleen maar naar het menu en zet "TV" -modus.

Als uw tv is aangesloten via een verlengsnoer Philipstea1507p de moeite waard als hij bepaalde onderdelen, zoals chips of condensor, of de voeding en de knoppen beschadigd. In dit geval is het het beste om niet te proberen om het probleem zelf op te lossen. Uw niet de juiste actie kan alleen maar schadelijk zijn voor de inrichting nog meer.

Als je gaat, maar alleen proberen om het apparaat, de studie handleiding zorgvuldig te herstellen en volg alleen de instructies. Begin met het feit dat proberen uit te schakelen en schakel de TV weer. Als uw TV-model is relatief nieuw en recent verworven, de wereldwijde problemen die zij mag niet worden. De eenvoudigste falen kan liggen in een defecte power-knop. Het kan eenvoudig worden uitgeschakeld. Als de lamp indicator op de TV is ingeschakeld, maar het toestel kan niet worden ingeschakeld, dan betekent dit dat het eten is goed, maar het apparaat gaat niet aan de eerste poging. Zoek niet naar nog andere redenen, gewoon proberen om het apparaat opnieuw op te starten.

Philips TV kan niet worden opgenomen als gevolg van het feit dat hij zet de slaapstandPhilips TV kan niet worden opgenomen als gevolg van het feit dat hij zet de slaapstand

Om het systeem te starten, probeer dan de volgende stappen:

 • Als het licht wordt ingeschakeld door afstandsbediening en probeer het apparaat rechtstreeks vanaf het bedieningspaneel van TV draaien. Misschien heb je gewoon defecte console, of de batterijen leeg raken.
 • Wanneer de TV niet willen worden opgenomen met de TV, dan moet je aandacht besteden aan de lichte regime.
 • Donker scherm zal ook signalen met een zwakke of slecht indien geplakt antenne.
 • Soms na het inschakelen van de TV licht op en dooft na enkele seconden. Dit kan betekenen dat één van de gebroken chipinrichtingen en snelle turn-off is een eenvoudige beschermende functie. Als het apparaat gaat in bescherming, moet u een tv-technicus.

Als de TV is ingeschakeld voor een lange tijd, kan de oorzaak van een storing van een van de tv-eenheid. Verschillende modellen van schade aan de TV kan heel verschillend zijn. Reveal ernstige onregelmatigheden zonder de juiste ervaring is heel moeilijk. Beter om het te geven aan de reparatie aan professionals.

Draai niet op de TV LG: Knipperlicht

Net als alle huishoudelijke apparaten, televisie eigenaardige storing. Dit kan gebeuren ongeacht de periode van de werking van het apparaat en de fabrikant.

Als het lampje knippert relais de tv-serie LDZHI 42pa4510, ld33b, 42ld650, 42la621v zichzelf te geven een signaal dat er problemen zijn in de eenheid. Typisch, een rood licht een bepaalde tijd moet knipperen. Je hoeft alleen om de handleiding te openen, en vind de sectie die types van storingen en hun indicatie dat het apparaat reageert op het probleem schetst.

Een andere optie, die een soortgelijke symptomen kunnen veroorzaken treedt op wanneer de computer is aangesloten op de TV als een monitor, of een speler. Als de laatste in de "slaapstand" ging, en kan volledig worden uitgeschakeld, de TV wanneer de afstandsbediening zal een paar seconden tot indicator signaleren.

Het knipperlicht op de LG TV brengt verslag uit over de mislukkingen apparaatHet knipperlicht op de LG TV brengt verslag uit over de mislukkingen apparaat

Volgens dit principe werkt moderne televisies en de volgende bedrijven:

 • Samsung le37c530f1w;
 • philips;
 • Rawls;
 • Akira;
 • Toshiba (Toshiba);
 • Mysterie (geheim);
 • Bbk (IHC, LBC) led2452fdtg, lem2488fdt geleid;
 • DNS (CSN) m24dm8;
 • Sony (Sony) Erickson, Erisson, Bravo;
 • DEXP;
 • Xunday (Hyundai, Hyundai;)
 • Helix (Helix);
 • Supra (supra) geleid;
 • Sharpe;
 • Knight;
 • Thomson;
 • Prima;
 • Dzhivisi;
 • Novex.

Oververhitting van de interne componenten of het TV-meubel - een veel voorkomend probleem voor de moderne apparaten. In een dergelijk geval het niet opnemen van de inrichting, de donkere indicator en klikken gepresenteerd voelbaar zelfs in een werkmodel. Laat het apparaat rust voor een paar uur, en alles zal werken. Net televisies zal fluiten en niet indicatoren bevatten, als de voeding is te grote belasting. Het vervangen van de transformator, transistor of microchip u het probleem op te lossen. Als stilgelegd, of af te wikkelen oude televisie, is er reden om te zoeken naar de knie moeten krijgen.

TV piepjes en gaat niet aan (video)

TV, vandaag, is een van de meest populaire manieren van recreatie en vrijetijdsbesteding. En de bruikbaarheid ervan zorg voor alle bewoners van het huis. Om grote problemen met dit soort apparatuur te voorkomen, moet het apparaat worden gebruikt in strikte overeenstemming met de instructies, en periodiek preventief onderzoek technicus.