För att producera tredimensionella hantverk kan lÀtt göras av papperFör att producera tredimensionella hantverk kan lÀtt tillverkade av papper sÄdana volymuppgifter kan göras vilken form som helst, de kan vara fÀrgade, de kan vara dekorerad med pÀrlor eller spets och göra en vacker inskription. I ett sÄdant kan en ovanlig box lagra smycken eller kvinnliga grejer.

Standard tredimensionella figurer av papper och kartong: studera geometri

MÄnga fÀder och mödrar, Àr frÄgan, hur Àr det mest prisvÀrda sÀttet att ge ditt barn en viss frÄga. NÀr barnet vÀxer upp, Àr det dags att förklara sina komplexa geometriska former - kub, sfÀr, etc. Mycket lÀttare att visa dessa siffror till barnet. Att ge barnet tredimensionell modell av geometriska former, de mÄste vara ute pÄ nÄgot att göra.

Det mest bekvÀma och enkla att konstruera en hacka av papper i origami stil.

Med hjÀlp av vackra hantverk volym papper barnet kommer att bli intressant att studera geometriska formerMed hjÀlp av vackra hantverk volym papper barnet kommer att bli intressant att studera geometriska former

Det finns mÄnga olika figurer som mÀnniskor har lÀrt sig att göra papper och inte nödvÀndigtvis geometriskt. Det kan vara tredimensionella hjÀrtan, som du kan anvÀnda som dekorationer för Alla hjÀrtans dag eller en asterisk som kompletterar inredningen i barnkammaren.

Tredimensionella figurer av papper: systemet för geometriska former

Skapa en volym av geometriska figurer - inte bara spÀnnande, men ocksÄ anvÀndbara. Barnet lÀr sig att tÀnka rumsligt, vilket Àr mycket viktigt.

Det enklaste sÀttet att göra tredimensionella geometrisk form - utskriftsmallar och skÀr lÀngs de streckade linjerna, limma instruktionerna.

Men du kan ocksÄ göra dessa siffror sjÀlvstÀndigt. Du behöver: Kartong, fÀrgade eller vitt papper, pennor, linjaler, sax och lim.

Hitta schema av geometriska former av papper kan vara pÄ InternetHitta schema av geometriska former av papper kan vara pÄ Internet

Hur man gör en kub slut pÄ papper:

 1. PÄ arket för att dra i rad 4 i en rad av identiska kvadrat med sidorna 4 cm.
 2. FrÄn den andra torget upp och ned rita pÄ identiska rutor. Det Àr tÀnkt att vara ett mönster av 6 rutor i form av korset.
 3. PÄ utbuktande fyrkanter rita ventiler i form av trapetser (bredd inte Àr större Àn 0,7 cm).
 4. SkÀr mönstret - mönstret för det fortsatta arbetet med kartong eller annat styvt papper.
 5. Bend siffra utarbetats pÄ linjerna, smÄ ventiler, trapets smeta lim och anslut alla parter tillsammans.

Om sÄ önskas kan varje sida av kuben kan du klistra över fÀrgat papper. Och om den ena sidan av ventilen inte Àr fixerad med lim, fÄr du en liten lÄda som kan anvÀndas som förpackning för en gÄva.

UnderhÄllande skrymmande djur slut pÄ papper: Leksaker för smÄbarn

Barn Àlskar att klippa, klistra, rita - sÄdan anstÀllning breddar sinnet hos barnet, utveckla vÄrd och omsorg. Med hjÀlp av fÀrdiga system pÄ Internet eller i tidningar för kreativt arbete, kan eleverna skapa olika figurer av djur.

Med hjÀlp av papper kan du göra mass roliga djur för barnMed hjÀlp av papper kan du göra mass roliga djur för barn

Lim volymuppgifter Àr ganska enkel:

 1. Efter att ha valt önskat djur, mÄste du skriva ut ett diagram.
 2. FrÄn mall för att skÀra ut detaljer, vilket gör en liten marginal för bindning.
 3. Gör veck lÀngs linjen och limma statyett.

Du kan göra enkla hantverk sjÀlva. Bear, rÀv, hund, katt, bi - alla dessa smÄ djur kommer att göras pÄ ett identiskt teknik.

 Oavsett hantverk du gör, mĂ„ste du ge den torka helt. Om vi ​​tar det ohĂ€rdade limmet för hand, kan du lĂ€mna smutsiga utskrifter pĂ„ papper.

Att skapa en enkel hantverk behöver vitt och grönt papper, sax, lim.

Liten kanin leksak med sina hÀnder:

 • TvĂ„ remsor med en bredd av 3 cm och en lĂ€ngd av 10 och 7 cm;
 • TvĂ„ halvcirkel-formade öron;
 • TvĂ„ glazik (blank);
 • Gröna blad freeform papper "grĂ€s".

Remsor vika och limma ihop Àndarna. tvÄ breda ringar ska vÀnda. PÄ en bit av grönt grÀs hÄlla större ring - kropp kanin honom stack huvudet. PÄ baksidan av huvudet jÀmnt fÀsta öron. Rita eller klistra fÀrdiga ögon, gör munnen - Bunny redo.

Volumetric bild med sina hÀnder ur toalettpapper: en master class

Alla kreativt arbete Àr oskiljaktigt förbundna med extraordinÀra tÀnkande. Crafts improviserade och hjÀlpa barnet och den vuxne att titta pÄ dessa saker frÄn en annan vinkel.

Volumetric bild av toalettpapper Àr inte mycket kÀnt i konventionella kretsar. Men dÀr det finns en plats för kreativt tÀnkande, det finns alltid nÄgot nytt och intressant.

För tillverkning av volymetriska figurer Àr vidare möjligt att anvÀnda toalettpapperFör tillverkning av volymetriska figurer Àr vidare möjligt att anvÀnda toalettpapper

För att skapa ett mönster, behöver du:

 • Toalettpapper;
 • PVA lim;
 • kartong;
 • gouache;
 • Borsta 2-3 st. olika storlekar;
 • Akryllack;
 • Kapacitans lim;
 • Penna.

Metoden att arbeta med papperet beror pÄ dess utseende. Innan du hÄller papperet pÄ kartongen, Àr det nödvÀndigt att dra det vÀl.

Hur man gör en tredimensionell bild av toalettpapper:

 1. Kartong bÀttre för att tÀcka ett eller flera skikt av indrÀnkt papper. För att detta skall applicera ett tunt och likformigt skikt av adhesiv pÄ kartong PVA och sedan bifoga papperstejp. Efter torkning, har vi en fÀrdig grund för mÄlningar.
 2. LÄt oss dra ett trÀd.
 3. SlÄ i en skÄl lim, lite utspÀdd med vatten.
 4. För att skapa en trÀdstam Àr det bekvÀmaste sÀttet att vrida i en spiral indrÀnkt papper. SÀtt den pÄ mönstret av en trÀdstam och dess grenar.
 5. Att skapa ett blad av trÀdet Àr lÀmpligt förfarande för applicering av ett flertal smÄ bitar av papper. SmÄ bitar att vrida i pappers klumpar, blöt i limmet och lÀgg mallen. Detta kommer att ge trÀdet volymen och, naturligtvis, kommer att göra bilden tydligare pÄ grund av skillnaden i texturer.

Den fÀrdiga bilden kan sÀttas in i en vanlig trÀram utan glas.

Att mÄla en bild som ska redan torkat papper.

För fÀrgning Àr bÀttre att anvÀnda gouache. Vanlig akvarell mÄlar inte faststÀlla ett tÀtt skikt pÄ papperet och visar igenom. Att mÄla med hjÀlp av hög kvalitet borste som inte kommer att upplösas.

Den ursprungliga volymen av papper fÄglar med sina hÀnder: system origami

Med lite övning kan du skapa komplexa och intressanta tredimensionella figurer av papper med hÀnderna. Du bör börja med de mest enkla former som kan skrivas ut, skÀra och lim.

Snabb och enkel att göra den ursprungliga volymen av fÄglar av papper kan du anvÀnda konsten att origamiSnabb och enkel att göra den ursprungliga volymen av fÄglar av papper kan du anvÀnda konsten att origami

Origami tekniken Àr inte sÄ lÀtt som vikning passar formen, men det Àr mycket intressant. Det hÀnder utan att skÀra.

Detta arbete innebÀr anvÀndning av origami till en kvadrat pappersark som mÄste förklippt.

Bulk uggla egna hÀnder: vi arbetar med papper

 1. 40x40 cm pappersark vikt lÀngs en diagonal, böja och rÀta pÄ den andra diagonalen.
 2. Vi vÀnda arket och böjer uppÄt böja halvor "pÄ".
 3. RÀta och Äterigen vikas pÄ mitten frÄn vÀnster till höger. Vik blad till dessa kurvor i en fyrkant och sÀtta framför diamanten.
 4. De nedre kanterna av krökar mot mitten, som bildar tvĂ„ trianglar. Den övre triangeln böjer tillbaka och RÄTA.
 5. UtrÀtning de laterala trianglar och avslöja nedre hörnet. VÀlta hantverk och Àven avslöja nedre hörnet.
 6. Den övre halvan av det övre lagret halv kurvor "pÄ".
 7. LikasÄ böjer den övre halvan av det andra lagret sedan.
 8. Vika sidokanterna av det övre skiktet, som bildar 2 trianglar. Bottenskiktet pÄ samma sÀtt tillbakavikt.
 9. Den högra halvan av den övre halvan vÀnster stÀnga lagret. VÀlta, upprepa ÄtgÀrden.
 10. Samtidigt expanderar den vÀnstra halvan och den högra nedre delen av pull-up - det visar vingen.
 11. Vik den vÀnstra sidan av den högra - wing och den bakre halvan ta ut i förvÀg. Den andra vingen gjordes identisk med den första.
 12. Böjar övre hörnet nedÄt formningshuvud. VÀlta produkten.
 13. GenvÀgar pÄ varje sida, lyft upp de resulterande trianglarna. VÀlta.
 14. I nedre hörnet gör ett snitt frÄn det övre skiktet böjs i sidled trianglar - The Owl fötter. Din fÄgel Àr klar!

Sovushka blir vita, Àr det möjligt att dekorera. För att rita ta akvareller, gouache eller en vanlig penna.

Huvuddelen av pappers ansökan: mallar och bilder frÄn klumpar av papper

Med smÄ barn Àr det ocksÄ intressant att skapa. För barn en mycket populÀr form av handarbete, som skapandet av bilder frÄn klumpar av fÀrgat papper. Detta arbete Àr ganska lÀtt, men det Àr jobbigt eftersom det Àr nödvÀndigt att arbeta med smÄ bitar av papper.

FÄnga klippa ut bulk ansökningar frÄn papper, kommer barnet att vara intressant och roligt att tillbringa din lediga tidFÄnga klippa ut bulk ansökningar frÄn papper, kommer barnet att vara intressant och roligt att tillbringa din lediga tid

Att arbeta med papper bollar utveckla rörlighet av fingrar, som beror utvecklingen av barnets tal och hans ytterligare mental utveckling.

För arbetet mÄste vi - fÀrgad kartong, fÀrgat papper tunna (helst servetter), lim, penna.

PÄ jobbet Àr det viktigt att inte glömma vÀxlingen av fÀrger, eftersom bilden ska vara ljusa och fÀrgglada.

Innan man börjar pÄ skapandet av mÄlningen, Àr det nödvÀndigt att dra pÄ kartongark enkla leksaksfigurer. Detta kan vara dockor, bilar, eller en fjÀril hus.

För att göra en bild av klumpar, Àr det nödvÀndigt att skÀra en servett pÄ en massa smÄ rutor. Varje bit krossa hÀnder, dopp i lim och tillÀmpas pÄ bilden, som bildar en tredimensionell bild.

Enkel volym papper hantverk för barn: överraskning barnet

Kalla vinterkvÀllar kommer att passera det kreativa arbetet med dina barn. Varje barn vill ha en leksak möbler som kan byggas frÄn den vanliga papper och kartong.

NÀr du först bestÀmde sig för att producera tredimensionella hantverk, dÄ Àr det bÀttre att börja med enkla formerNÀr du först bestÀmde sig för att producera tredimensionella hantverk, dÄ Àr det bÀttre att börja med enkla former

BevÀpnad med ett gott humör, Àr det nödvÀndigt att ansluta fantasin. Ta ett par skivor av kartong, sax, lim, en plastflaska, fÀrg och lacy band - med dessa okomplicerade saker du kan skapa en vacker tabell för dockan.

Tabell docka med sina egna hÀnder:

 1. Förbereda material. Skörd av flaskan frÄn halsen pÄ 12-15 centimeter. FrÄn kartong klippa ut tvÄ ovaler - den framtida utformningen av tabellen.
 2. PÄ flaskhalsen av pinnen en oval. Bottle mÄlade i valfri fÀrg, vÀnta tills torr.
 3. PĂ„ kanten av den ovala genombrutna limstift och topp 2 oval.

Ready bord kan vara dekorerad med pÀrlor och blommor och anvÀnda som en dekoration.

Förutom tabellen, kan du göra en hel uppsÀttning av möbler - stolar, sÀng, stol. Om du inte manuellt kan dra information pÄ internet hittar du fÀrdiga system. Enligt honom mycket lÀtt att skÀra ut olika hantverk volym.

MĂ€starklass: volymen av papper hantverk (video)

Om man tittar pÄ dessa artefakter, Àr det svÄrt att tro att allt kan göras för hand frÄn vanligt papper material. Barnen kan göra enkla program, och Àldre barn intresserad av tredimensionella hantverk, som kommer att vara en bra present för alla tillfÀllen. Viktigt i detta kreativt arbete - noggrannhet och uthÄllighet, endast om alla hantverk kommer att visa sig vacker och intressant.

Detaljer: tredimensionella artiklar tillverkade av papper (foto exempel)

0c758c944f0062609b2677e28107bc5eXL01-obemnye-podelki-iz-bumagi02-obemnye-podelki-iz-bumagi3d-paper0312-obemnye-podelki-iz-bumagi1316-obemnye-podelki-iz-bumagi140464577821479311342dscn4135ashley-spencer-com