Driedimensionale handwerk kan gemakkelijk worden vervaardigd uit papier producerenOm driedimensionale ambachten kunnen gemakkelijk worden gemaakt van papier zoals volume cijfers kan elke vorm worden gemaakt produceren, kunnen ze gekleurd zijn, kunnen ze worden versierd met kralen of kant en maak een mooie inscriptie. In dergelijke kunnen een ongewone doos sieraden of een vrouwelijke spullen op te slaan.

Standaard drie-dimensionale figuren van papier en karton: bestuderen geometrie

Veel vaders en moeders, is de vraag, hoe is de meest betaalbare manier om uw kind een bepaald onderwerp te geven. Als het kind opgroeit, is het tijd om zijn complexe geometrische vormen uit te leggen - kubus, bol, enz. Veel gemakkelijker om deze cijfers om het kind te laten zien. Om het kind drie-dimensionaal model van geometrische vormen te geven die ze nodig hebben om buiten iets te doen.

De meest handige en gemakkelijk om een ​​hack van papier in origami stijl te ontwerpen.

Met de hulp van prachtig handwerk volume van papier zal het kind interessant zijn om de geometrische vormen te bestuderenMet de hulp van prachtig handwerk volume van papier zal het kind interessant zijn om de geometrische vormen te bestuderen

Er zijn veel verschillende figuren die mensen hebben geleerd om papier te maken en niet per se geometrische. Het kan zijn drie-dimensionale harten, die u kunt gebruiken als decoratie voor Valentijnsdag of een sterretje dat de inrichting van de kinderkamer te vullen.

Driedimensionale figuren gemaakt van papier: de regeling van geometrische vormen

Het creëren van een volume van geometrische figuren - niet alleen spannend, maar ook nuttig. Het kind leert ruimtelijk denken, dat is zeer noodzakelijk.

De eenvoudigste manier om te doen driedimensionale geometrische vorm - printsjablonen en gesneden langs de stippellijnen, dan lijm instructies.

Maar je kunt ook deze cijfers onafhankelijk te maken. Je hebt nodig: karton, gekleurd of wit papier, potloden, linialen, schaar en lijm.

regeling van geometrische vormen gemaakt van papier te vinden kunnen zijn op het internetregeling van geometrische vormen gemaakt van papier te vinden kunnen zijn op het internet

Hoe maak je een kubus te maken van papier:

 1. Op het vel te trekken in een rij 4 op een rij identieke vierkant met een zijde 4 cm.
 2. Vanaf het tweede vierkant op en neer draw identieke vierkanten. Het wordt verondersteld een patroon van 6 vierkanten in de vorm van het kruis.
 3. Op uitpuilende vierkanten kleppen trekken in de vorm van trapezia (breedte niet groter dan 0,7 cm).
 4. Snijd het patroon - het patroon voor de toekomstige werkzaamheden met karton of een ander stevig papier.
 5. Bend figuur opgesteld op de lijnen, kleine kleppen, trapezium uitstrijkje lijm en sluit alle partijen bij elkaar.

Indien gewenst, elke zijde van de kubus je kunt plakken over de gekleurd papier. En als de ene kant van de klep niet met lijm vast is, krijg je een kleine doos die kan worden gebruikt als verpakking voor een gift.

Onderhoudend volumineuze dieren die buiten het papier: Speeltje

Kinderen zijn dol op om te knippen, plakken, tekenen - als zodanig werkzaam verruimt de geest van het kind, het ontwikkelen van zorg en toewijding. Het gebruik van kant en klare programma's op het internet of in tijdschriften voor creatief werk kunnen studenten verschillende figuren van dieren te creëren.

Het gebruik van papier, kunt u bulk leuke dieren voor kinderen te makenHet gebruik van papier, kunt u bulk leuke dieren voor kinderen te maken

Glue volume cijfers is heel simpel:

 1. Na het selecteren van de gewenste dier, moet u een grafiek af te drukken.
 2. Van sjabloon uit te snijden de details, waardoor een kleine marge voor het verlijmen.
 3. Maak vouwen langs de lijn, en lijm het beeldje.

U kunt gemakkelijk ambachten zichzelf te maken. Bear, vos, hond, kat, bee - al deze kleine dieren zal worden gemaakt op een identieke technologie.

 Wat ook de ambachten u doen, moet je om het te geven om volledig te drogen. Als we de niet uitgeharde lijm met de hand, kunt u vuil prints achterlaten op papier.

Om een ​​eenvoudige kleine kunstwerkjes zullen wit en groen papier, schaar, lijm nodig.

Little Bunny speelgoed met hun handen:

 • Twee stroken met een breedte van 3 cm en een lengte van 10 cm en 7;
 • Twee halve cirkel-vormige oren;
 • Twee Glazik (spatie);
 • Groen blad freeform paper "gras".

Strips vouwen en lijm de uiteinden aan elkaar. twee brede ringen moet worden uitgeschakeld. Op een stuk van groen gras steken grotere ring - body konijntje op hem steekt zijn hoofd. Op de achterkant van het hoofd gelijkmatig hechten oren. Teken of plak klaar ogen, make haar mond - Bunny er klaar voor.

Volumetrische foto met hun handen uit wc-papier: een masterclass

Elke creatieve werk is onlosmakelijk verbonden met buitengewone denken. Crafts geïmproviseerd en help het kind en de volwassene om te kijken naar deze dingen vanuit een andere hoek.

Volumetrische beeld van wc-papier is niet erg bekend in de gebruikelijke kringen. Maar waar sprake is van een plaats van creatief denken, er is altijd wel iets nieuws en interessants.

Voor de vervaardiging van volumetrische figuren is verder mogelijk om toiletpapierVoor de vervaardiging van volumetrische figuren is verder mogelijk om toiletpapier

Om een ​​patroon te maken, moet u:

 • Toiletpapier;
 • PVA lijm;
 • kartonnen;
 • gouache;
 • Borstel 2-3 stuks. verschillende maten;
 • Acryllak;
 • Capaciteit lijm;
 • Potlood.

De methode van het werken met het papier hangt af van het uiterlijk. Voordat u het papier plakken op het karton, is het noodzakelijk om het goed te genieten.

Hoe maak je een drie-dimensionaal beeld van wc-papier te maken:

 1. Karton beter om één of meer lagen van gedrenkte papier bedekt. Hiervoor om een ​​dunne en gelijkmatige laag lijm op karton PVA en vervolgens de papierband. Na het drogen, we hebben een kant en klaar basis voor schilderijen.
 2. Laten we een boom te tekenen.
 3. Kies in een kom lijm, een beetje verdund met water.
 4. Om een ​​boomstam te creëren, de meest handige manier is om te draaien in een spiraal doorweekt papier. Zet het op het patroon van een boomstam en haar filialen.
 5. Een blad van de boom te maken is geschikte werkwijze voor het aanbrengen van een aantal kleine stukjes papier. Kleine stukjes te draaien op papier brokken, weken in de lijm en leg de matrijs. Dit zal de boom volume te geven en, natuurlijk, zal het beeld duidelijker te maken als gevolg van het verschil in texturen.

De afgewerkte beeld kan worden ingebracht in een gewone houten lijst zonder glas.

Om een ​​afbeelding die reeds gedroogde papier verf.

Voor het kleuren is het beter om gouache gebruiken. Gebruikelijke aquarelverf niet voorziet in een dichte laag op het papier en zal laten zien door. Om te schilderen met behulp van hoge kwaliteit kwast die niet uiteen zal vallen.

De oorspronkelijke volume van papieren vogels met hun handen: regelingen origami

Met een beetje oefening kun je complexe en interessante drie-dimensionale figuren gemaakt van papier met je handen te creëren. Je moet beginnen met de meest eenvoudige vormen die kunnen worden afgedrukt, knippen en plakken.

Snel en eenvoudig aan het oorspronkelijke volume van de vogels van papier te maken, kunt u de kunst van origami gebruikenSnel en eenvoudig aan het oorspronkelijke volume van de vogels van papier te maken, kunt u de kunst van origami gebruiken

Origami techniek is niet zo eenvoudig als het vouwen passen bij de vorm, maar het is zeer interessant. Het gebeurt zonder te snijden.

Dit werk omvat het gebruik van origami een vierkant vel papier dat moet worden voorgesneden.

Bulk uil eigen handen: we werken met papieren

 1. 40x40 cm vel papier gevouwen langs een diagonaal, buigen en plooi op de tweede diagonaal.
 2. We draaien over het blad en buigt opkanting helften "op."
 3. Plooi en opnieuw gevouwen links naar rechts. Voudig blad deze bochten in een vierkant en op kop van de diamant.
 4. De onderranden bochten naar het midden, die twee driehoeken. De bovenste driehoek buigt terug en plooi.
 5. Rechttrekken van de laterale driehoeken en beschrijven bodemhoek. Omvallen handwerk en beschrijven ook de benedenhoek.
 6. De bovenste helft van de bovenlaag helft bochten ""
 7. Evenzo buigt de bovenste helft van de tweede laag geleden.
 8. Vouw de zijranden van de bovenlaag 2 vormen driehoeken. De onderste laag op dezelfde wijze opgevouwen.
 9. De rechterhelft van de bovenste helft linker uitgeschakeld laag. Overturn, herhaal de actie.
 10. Op hetzelfde moment, uit te breiden de linkerhelft en de juiste onderste deel van de pull-up - het blijkt de vleugel.
 11. Vouw de linkerkant van de rechter - vleugel en de achterste helft nemen vooraf. De tweede vleugel identiek aan de eerste.
 12. Bochten bovenhoek neerwaarts vormkop. Overturn het product.
 13. Gesneden hoeken aan weerszijden, til de resulterende driehoeken. Omvallen.
 14. In de onderste hoek maakt een incisie die zich boven buigt zijwaarts driehoeken - de uil voeten. Uw vogel is klaar!

Sovushka worden wit, is het mogelijk om te versieren. Om te tekenen nemen aquarel, gouache of een gewone pen.

Het grootste deel van het papier toepassing: sjablonen en beelden uit de brokken van papier

Met kleine kinderen is het ook interessant om te creëren. Voor baby's een zeer populaire vorm van handwerken, zoals het creëren van foto's uit brokken van gekleurd papier. Dit werk is vrij eenvoudig, maar het is vervelend omdat het noodzakelijk is om te werken met kleine stukjes papier.

Het vangen van het uitsnijden van bulk toepassingen van papier, zal het kind interessant en leuk om je vrije tijd door te brengenHet vangen van het uitsnijden van bulk toepassingen van papier, zal het kind interessant en leuk om je vrije tijd door te brengen

Werken met document ballen ontwikkelen beweeglijkheid van vingers, op die afhankelijk is van de ontwikkeling van de spraak van de baby en zijn verdere geestelijke ontwikkeling.

Voor het werk dat we nodig hebben - gekleurd karton, gekleurd papier dunne (idealiter servetten), lijm, potlood.

Op het werk is het belangrijk om niet te vergeten over de afwisseling van kleuren, omdat het beeld helder en kleurrijk moeten zijn.

Alvorens over de oprichting van het schilderij, is het noodzakelijk gebruik te maken van de kartonnen plaat eenvoudig speelgoedfiguurtjes. Dit kan poppen, auto's, of een vlinder huis.

Om een ​​beeld van brokken te maken, is het noodzakelijk om een ​​servet bezuinigen op veel kleine vierkantjes. Elk stuk verpletteren handen, duik in lijm en van toepassing zijn op de foto, de vorming van een driedimensionaal beeld.

Eenvoudige volume van papier ambachten voor kinderen: de verrassing kindje

Koude winteravonden passeert het creatieve werk met uw kinderen. Ieder kind wil een stuk speelgoed meubilair dat gebouwd kan worden van de gebruikelijke papier en karton hebben.

Wanneer u voor het eerst besloten om drie-dimensionale ambachten te produceren, dan is het beter om te beginnen met eenvoudige vormenWanneer u voor het eerst besloten om drie-dimensionale ambachten te produceren, dan is het beter om te beginnen met eenvoudige vormen

Gewapend met een goed humeur, is het noodzakelijk om de verbeelding aan te sluiten. Neem een ​​paar bladen van karton, schaar, lijm, een plastic fles, verf en kanten lint - met deze eenvoudige dingen die je kunt een mooie tafel te creëren voor de pop.

Tabel pop met zijn eigen handen:

 1. Bereid materialen. Gewas van de fles uit de hals van 12-15 centimeter. Van karton uitgesneden twee ovalen - de toekomstige vorm van de tafel.
 2. Op de flessenhals van de stick 1 ovaal. Fles geschilderd in elke gewenste kleur, wacht tot het droog is.
 3. Op de rand van het ovaal opengewerkte lijmstift en top 2e ovaal.

Klaar tabel kan worden versierd met kralen en bloemen en te gebruiken als decoratie.

stoelen, bed, stoel - in aanvulling op de tabel, kunt u een hele set van meubilair te doen. Als u niet handmatig de gegevens op het internet te trekken kun je kant en klare programma's te vinden. Volgens hem zeer gemakkelijk te snijden van diverse ambachten volume.

Masterclass: het volume van papier ambachten (video)

Kijkend naar deze artefacten, is het moeilijk te geloven dat alles kan worden gedaan met de hand uit gewoon papier materiaal. Kinderen kunnen gemakkelijk aan te brengen te maken en oudere kinderen die geïnteresseerd zijn in de driedimensionale ambachten, die een goede cadeau voor elke gelegenheid zal zijn. Belangrijk in dit creatieve werk - accuratesse en doorzettingsvermogen, alleen als alle ambachten zal blijken mooi en interessant.

Details: driedimensionale voorwerpen gemaakt van papier (foto voorbeelden)

0c758c944f0062609b2677e28107bc5eXL01-obemnye-podelki-iz-bumagi02-obemnye-podelki-iz-bumagi3d-paper0312-obemnye-podelki-iz-bumagi1316-obemnye-podelki-iz-bumagi140464577821479311342dscn4135ashley-spencer-com