Wandbekleding kunnen worden gekocht kant en klare, maar ook in opdracht van uw tekening of foto'sWandbekleding kan kant en klare kopen, maar ook in opdracht van uw tekening of fotografiiVse begonnen met 3D-films, bij het zitten in een bioscoop zaal voor speciale bril, voel je binnen wat er gebeurt op het scherm. Gevoel op hetzelfde moment onvergetelijk. Vervolgens begon 3D schilderijen aan de muren en de bestrating, die werd gedwongen om voorbijgangers stoppen en bewonder de kunstwerken verschijnen. En deze beelden zijn opgenomen in de appartementen en huizen van burgers. 3d behang voor het plakken van de wanden en plafond bij de reparatie van grote en kleine ruimten. Zulke reparaties, hoewel duur, maar behang is veel duurzamer dan conventionele vinyl.

Wat is stereoscopische 3D-behang en waar ze kunnen worden gebruikt

Stereoscopische wallpaper - een materiaal voor wanden met een volledige gevoel van aanwezigheid. Dankzij de duurzaamheid en slijtvastheid, kunnen ze worden gebruikt, niet alleen binnen, maar ook om zijn kapellen, bijvoorbeeld voor reclamedoeleinden. Iedereen die meer aandacht van de afbeelding zal betalen om het volume en trekt aan zichzelf, in plaats van op een vlak beeld.

Op dit moment, toen veel monumenten nodig hebben om te herstellen van de aannemers gekocht zoals driedimensionale beelden naar het schavot te verbergen, en het uiterlijk van de stad niet te bedervenOp dit moment, toen veel monumenten nodig hebben om te herstellen van de aannemers gekocht zoals driedimensionale beelden naar het schavot te verbergen, en het uiterlijk van de stad niet te bederven

In een café of restaurant, die drie-dimensionale afbeelding uitgegeven één wand, het herhalen van de weergave van de hal met tafels en bezoekers, is er een groot gevoel van ruimte. Met behulp van 3D-behang thema-cafés, zoals restaurant in een rustieke stijl met een muur beeltenis van ramen in het veld of dorpsstraat met het lopen dieren kunnen regelen. Maritieme stijl restaurant aan de muur met ramen, waarachter de hele wereld onder water te vullen in een oogopslag.

3d Wallpapers: fantastische fashion of werkelijkheid (video)

Hoe gaat het met 3D-wallpapers in het interieur

Nieuwe en hoogwaardige afwerking materiaal is zo duurzaam, kan het eerder verveeld dan verslechteren in de tijd. 3d behang voor de muren zijn gemaakt met high-tech, zowel foto en toepassen van een eenvoudige tekeningen. Eerder een dergelijke wijze afgewerkt materiaal sieren de muren van bars, restaurants, nachtclubs, en op dit moment, verhoging van het budget voor reparaties, kunt u plakken op de muren in de kamers.

In zeer kunnen grote kamers bestemmingsplan te maken, als we verschillende foto's toe te passen, en in kleine kamers liggen rondom een ​​tekening of foto in 3D om visueel te vergroten de ruimte gebiedIn zeer kunnen grote kamers bestemmingsplan te maken, als we verschillende foto's toe te passen, en in kleine kamers liggen rondom een ​​tekening of foto in 3D om visueel te vergroten de ruimte gebied

Voordelen van Wallpaper:

  1. Wallpapers van dit type is zeer moeilijk te bederven als ze op de muur geplakt. Vochtbestendig, brandwerend, niet vervagen met het verstrijken van de tijd - dit alles is de kwaliteit van 3D-wallpapers.
  2. Deze afwerking materiaal is gemaakt van natuurlijke materialen, dus veilig is voor zuigelingen zelfs kinderen. Als het kind op jonge leeftijd razrisuy muur met een dergelijk ontwerp, moet je hem niet te verwijten, zoals in alle afwassen gewone wasmiddelen.
  3. Bij het gebruik van behang in 3D-formaat, kunt u de kamer onherkenbaar te veranderen, en als de stok dergelijke behang op het plafond, is er een gevoel van zweven in de ruimte.

Meestal, het behang in 3D-formaat te maken uit één of twee muren in de kamer. Bij het maken van een wand volume foto ruimte visueel verhoogt. Als de omtrek van het behang aan het frame te maken, is er het effect van een groot raam in een andere wereld.

Kamer design met 3D wallpaper

Verschillende functionele ruimten vereisen het gebruik van behang met verschillende patronen. kunt u het beeld plakken, afhankelijk van de voorkeuren van het kind in de kinderkamer. Natuurlijk kunt u gebruik maken van standaard babyfoto's, zoals cartoons of sprookjes, maar een afwerking materiaal zeer duurzaam en vrij duur, het kind opgroeit, en het beeld zal niet geschikt zijn voor een tiener te worden. In dit geval is het beter om te behangen met foto's van lange-playing, zoals foto's van de dieren in de natuur, onderwater of behang met ruimte onderwerpen.

Soms oorspronkelijk gelijmd wallpaper voor de kleine prins of prinses, dan vervangen de foto naar leeftijdSoms oorspronkelijk gelijmd wallpaper voor de kleine prins of prinses, dan vervangen de foto naar leeftijd

Als het probleem met slechts een muurschildering, behang en andere 3D-graphics met een eenvoudig patroon, zelfs op het moment van de reparatie moeten de inrichting van slechts één wand te veranderen.

Met behulp van 3D-behang in verschillende kamers:

  • De keuken 3d behang, kunt u het platform werken zrony versieren. In dit geval moet de patroon worden afgestemd op de kleur van de meubels, zodat een soepele overgang van de wanden naar het werkoppervlak. Het effect is des te opvallender wanneer de werktafel glanzend oppervlak, terwijl het volume cijfer zal worden weerspiegeld in de glanzende en geen driedimensionaal aanvoelen. Ate op de muur naast de eettafel in een zee of een bos landschap te versieren, op het moment dat de maaltijd zal lijken dat er een diner op het terras op een warme zonnige dag.
  • Hal moet kiezen voor de standaard 3D-behang, als een eenvoudige grafische vormgeving niet iemand in dienst genomen, maar visueel breidt de ruimte. Natuurlijk, als de grootte van de hal kunt - u kunt pokleit en bulk behang met een foto van het bos of de bergen. Decoratie van het deurblad en de muur van behang naast de deur in de gang die in de afstand van de weg - zeer stijlvol zet.
  • Badkamer goed versieren een nautisch thema, zoals de oppervlakte en onder water. Op het apparaat van een gespiegelde plafond in de badkamer en de diepte van de zeebodem op de muren kan worden in de onderwaterwereld zonder het verlaten van het appartement.
  • De slaapkamer behang patroon moeten kalmeren, sterrenhemel, licht wolken of mooie bloemen zijn. Een enorm gebied van kamille maken het effect van vrijheid en rust. Maar omdat de vraag patroon met rustige straten, groene bossen, watervallen, en andere kenmerken van de levenden, maar op hetzelfde moment rust de natuur.
  • Want de levenden kiezen voor verschillende soorten kleuren en behang. Het hangt allemaal af van de stijl van de kamer, dan neemt u de grote lawaaierige bedrijven en regelen een warm chatten met vrienden. De kamer selectie van kleuren en soorten enorm, als de basis-stijl in de woonkamer - hi-tech, die vaak wordt gebruikt jonge koppels, het patroon van behang in dezelfde stijl moet ondersteunen. Als de hele kamer gedrenkt in het oude formaat met antiek meubilair, het beeld in het paleis stijl is gewoon niet op zijn plaats.

Aangezien het product is vrij duur, is de selectie en berekening van het behang is het beter om de diensten van een ervaren ontwerper die zal helpen bij het bepalen van de kleuren en patronen, te gebruiken als ook vertellen hoe de ruimte goed af te bakenen.

Selectie van volume behang vereist de juiste mix van niet alleen het ontwerp van de rest van de muren, maar ook de algemene situatie kamerSelectie van volume behang vereist de juiste mix van niet alleen het ontwerp van de rest van de muren, maar ook de algemene situatie kamer

Abstracte schilderijen en antieke meubels in dezelfde kamer nooit gecombineerd, evenals de oude stijl van de koninklijke tijdperk met moderne banken en fauteuils nieuwerwetse.

3d behang voor de muren: de ideeën voor het interieur (video)

Fluorescent behang met 3D-effect

Als er een wens niet te worden beperkt tot overdag uitzicht op het behang, kunt u fluorescerende behang dat 's nachts een backlight gebruiken. Gedurende de dag is er een gemeenschappelijke drie-dimensionaal beeld, en in het donker behang tot leven komen en glans als gevolg van fluorescentielampen.

Deze wallpapers zijn goed te gebruiken bij kinderen, omdat veel kinderen zijn bang in het donker en verlicht met licht dat ze kunnen een goede nachtrust te krijgenDeze wallpapers zijn goed te gebruiken bij kinderen, omdat veel kinderen zijn bang in het donker en verlicht met licht dat ze kunnen een goede nachtrust te krijgen

Dit soort behang is zeer geschikt voor de decoratie van het plafond in de slaapkamer, vooral als de dag van hun uiterlijk is de hemelbol, of bewolkt.

LED Wallpaper 3d

In tegenstelling LED behang in 3D-formaat uit conventionele fluorescerende of die in het elektronische systeem, dat bestaat uit een groot aantal LED's. Deze vorm gloeit in het donker, maar anders dan de gebruiker de fluorescerende achtergrondverlichting beeld van de externe of mobiele toepassingen.

Kleur verzadiging, helderheid en zelfs de samenstelling kan variëren, afhankelijk van de stemmingKleur verzadiging, helderheid en zelfs de samenstelling kan variëren, afhankelijk van de stemming

3 d behang abstract wall

Naast standaardpatronen en abstracte schilderijen, foto's worden gebruikt. Maar dit soort behang moet de volledige naleving van de rest van de kamer met meubels, verlichting.

Het creëren van een stijlvol design met een sticker Photowall mogelijk met een beetje vreemd, maar aantrekkelijk beeldHet creëren van een stijlvol design met een sticker Photowall mogelijk met een beetje vreemd, maar aantrekkelijk beeld

Er zal geen plaats om het wild te fotograferen, maar stenen of bakstenen muur met een aantal goede aanvulling zal toetreden tot de moderne ontwerp van de kamer.

Innovatie: 3e verdieping, 3d wallpapers

Om het effect van de aanwezigheid te vergroten, kunt u de tekening en op de grond blijven. 3D wallpaper vastgelijmd aan de vloer naast de wand van de vloer.

Goed gekozen combinatie van 3D-vloeren en behang met surround patroon zal worden geïntegreerd in het interieur samenstellingGoed gekozen combinatie van 3D-vloeren en behang met surround patroon zal worden geïntegreerd in het interieur samenstelling

Terugwijkende in de verte de weg of een park parcours, evenals een trail omgeven door groene bossen. Aangezien vochtbestendig behang, dan was ze niet moeilijk, en verhoging van de visuele volume van de kamer niet alleen het huishouden genot.

Hoe wallpaper 3d lijm

Behang met 3D-effect worden ook gelijmd vinyl, dezelfde lijm en het principe, maar er significante verschillen in de fase van voorbereiding voor het plakken. De muren zijn ontworpen voor het plakken hun foto wallpapers moet perfect worden geëgaliseerd, puttied en gevuld.

De kleinste fout wanden kan het effect van 3D-beelden verstoren. Daarom is dit werk het best overgelaten aan professionalsDe kleinste fout wanden kan het effect van 3D-beelden verstoren. Daarom is dit werk het best overgelaten aan professionals

De voorbereiding van muren, markeringen op de muur met behulp van een niveau, de selectie en montage in een onwetende persoon kost veel tijd en moeite, en de geringste afwijking zal alle inspanningen en materiële kosten voor de aankoop van behang te ontkrachten. Deze wallpapers zijn gelijmd alleen butt-zweepslagen bij de geringste ruïne het hele effect. Trimmen overtollige op de vloer en het plafond wordt na volledige droging van het doek.

3d behanglijm (video gids)

Zoals te zien is, met behulp van 3D-wallpaper kunt u een uniek ontwerp te maken. En hoe het zal zijn - het is aan jou.

3d behang in het interieur (foto)