Varor av papper kan produceras bÄde för sig sjÀlva och till saluVaror av papper kan produceras bÄde för sig sjÀlva och för försÀljning i dagens skolor och förskolor Àgna stor uppmÀrksamhet Ät att arbeta med papper. Och barnen och skolbarn Àlskar att skapa originalartiklar av papper. Att arbeta med henne, utvecklar barnet sin fantasi, lÀra sig att tÀnka kreativt, förutom utvecklar finmotoriken i fingrarna.

Original artiklar tillverkade av papper med hÀnderna: systemet och mallar

Enkla tredimensionella lÄdor för gÄvor eller volymnummer kan göras med egna hÀnder, Rita ett diagram pÄ ett papper. MÄnga hantverk praktiskt taget omöjligt att faststÀlla utan system. Med mallar kan du skapa komplexa tredimensionella förfalskning av fÀrgat papper eller kartong. Vackra smycken, möbler layouter och mycket mer - kraften i varje amatör kreativitet.

Diagram och mallar för att skapa papper hantverk kan köpas pÄ internet eller handla hantverkDiagram och mallar för att skapa papper hantverk kan köpas pÄ internet eller handla hantverk

För att göra detta mÄste du hitta pÄ Internet, till exempel online-mÀstare land, vilken mall du vill. Djur, fÄglar, leksaker - allt kan skapas med hjÀlp av fÀrdiga mallar och scheman.

Varje mall kommer med instruktioner som kommer att behöva samla hantverk. Mall behöver ladda ner, skriva ut, skÀr lÀngs konturen av en figur. PÄ varje figur pÄ mallen kommer att dras med streckade linjer, vilket bör böja modell. Redo att limma modell lim.

Ljus hantverk av papper för spÀdbarn

Barn Àr intresserade av papperet sedan barndomen. Att ingjuta en kÀrlek till kreativitet, förÀldrar engagera sig i barnets skapande av en mÀngd olika kraftpapper. Du kan göra en vacker ljus hantverk fÄgel, som ett barn kan spela eller anvÀnda den för sovrummet inredning.

Enkel fÄgel gjord av papp:

 1. FrÄn mall för att skÀra ut formen av fÄglar, rita nÀbb, fjÀdrar, svans.
 2. Av fyrkantigt ark av fÀrgat papper vikta dragspel.
 3. Gör ett hÄl i den och fÀst flikarna.

Varor av papper i form av en sköldpadda Àr vÀl lÀmpad för barnVaror av papper i form av en sköldpadda Àr vÀl lÀmpad för barn

Om du skÀr nÄgra fÄglar, kan du göra kinesiska bris av feng shui. FÄglar hÀnger pÄ en trÀpinne kan sÄdana hantverk stjÀla ingÄngen till plantskolan.

Allt arbete pÄ carving mÄste utföras av vuxna eller under deras noggrann övervakning!

Efter att ha arbetat med papper barn bör faststÀlla alla verktyg i lÄdan. SÄ noggrannhet produceras.

Eleganta hantverk av kartong och papper: voluminösa bilder

De enkla hantverk frÄn pappersansökan prövas, det Àr ofta undervisas i grundskolan. Vacker dimensionell bild av ljusa fÀrger kommer att bli en originell present frÄn barnets mor eller mormor. Blommor kan vara gjord av en vit toalettpapper eller servetter.

Om hantverk att ta toalettpapper, Àr det bÀttre att anvÀnda en dyr vit med perforering, som dÄ kan vara lite fÀrg.

Arbeta med servetter Àr mycket enkelt, men man mÄste vara försiktig för att inte av misstag bryta den. DÀrför bör du vara extra försiktig nÀr du stÀller in dessa hantverk.

Omger slottet, gjord av papper, Àr en utmÀrkt leksak för barnOmger slottet, gjord av papper, Àr en utmÀrkt leksak för barn

Progress:

 1. Servett vikas pÄ fyra, hÀftade i mitten. Klipp ut cirkeln vÄtservetter
 2. Varje lager av vÀvnad hiss i sin tur bildar en grönskande blommor.
 3. FrÄn en grönbok att skÀra 6-7 lövmönster.
 4. Brunt papper skÀra korgen, hÄlla sig till en stram röd bit kartong. LÀgg blommor och blad i en korg.

Korgen kan göras av wellpapp i vilken fÀrg som helst, men det Àr lÀmpligt att hÄlla den i ett par lager. IstÀllet för papper som du kan anvÀnda folie för bakning eller choklad.

Intressanta hantverk slut pÄ papper: vÀvning

SÀtt att vÀva hantverk gjorda av papper sÄ mycket, Àr detta ett mycket intressant och originellt sÀtt att skapa hantverk.

Det mest enkla - en flÀta förskjutna mellan de remsor av papper, vilket skapar objektet. Ett mer sofistikerat sÀtt - en vÀvning vridna i pappersrullar.

Beroende pÄ vilken typ av papper du vÀljer, kommer din hacka har speciella egenskaper.

PÄ grund av papperet kan göras praktisk schackbrÀdePÄ grund av papperet kan göras praktisk schackbrÀde

Det finns flera alternativ:

 • tidningen;
 • Glansigt magasin;
 • Band för kassaapparater;
 • Vanligt papper.

Observera att det Àr lÀttare att arbeta med papper som Àr hÄllbart - kommer hacka enlighet starkare. original teckning av glansiga magasin.

Det Àr inte nödvÀndigt att vÀva samman de olika typer av vÀrdepapper. Tjockt papper kan vÀvas med en subtil och ibland kapabel och riva det.

FÀrdiga produkter kan vara dekorerad med band, pÀrlor, blommor, Quilling, allt som kan din fantasi.

Hur man gör papper hantverk: beredning av papper rör

VÀvning papper rör - mycket underhÄllande arbete. Du kan göra rör frÄn ark av tidningen - materialet Àr tillrÀckligt tÀt och ljusa bilder blir en originell design pÄ korgen.

du behöver för tillverkning av:

 • papper;
 • saxar,
 • penna;
 • linjal;
 • lera;
 • Stickor.

Pappers rören inte slits i tillverkningen bör tillÀmpas tjockt papperPappers rören inte slits i tillverkningen bör tillÀmpas tjockt papper

Att börja förbereda röret. Tejpbredd av 90 mm av valfri lÀngd lindas helt enkelt upp pÄ ekern. Limma kanten, avlÀgsna nÄlen och att lÀmna ett par centimeter inuti röret, limma den andra kanten.

Mota önskvÀrd tÀtt beror pÄ noggrannheten hos produkten. Gör inte distraheras av ovidkommande saker, sÄ framsteg förlorad.

Genom att gradvis dra ekrar och kapacitet av papper pÄ det, kan du förlÀnga din röret till önskad storlek. För vÀvning korgar bör rörlÀngd vara sÄdan att du Àr bekvÀm att det var att böja.

Vacker korg: hantverk av papper i etapper

SÄ gjorde vi ett arbetsstycke, dessutom krÀver en stark bit kartong, sax och lim. Kartong behöva skÀra i botten av korgen i framtiden. För att göra detta pÄ nÄgon mall skÀra ut tvÄ kartong cirkel.

Nu kan du fortsÀtta att vÀva korgar:

 1. PÄ kartongen klistras cirkel omkretsled pappersrör. PÄ röret klistras runt.
 2. Tubuli lyfta upp och fÀstband.
 3. Änden av ett rör till basen pasta, sedan den stĂ„ende röret böjer sig utĂ„t, inĂ„t och genomföra rosetter andra röret inuti.
 4. Alternate "utanför-in" fram till slutet av kanalen.
 5. För att förlÀnga röret, mÄste du sÀtta i en ny stav till slutet av den föregÄende.
 6. Till kundvagn hade en bestÀmd form, med bÀttre vÀvning insatt inuti flaskan eller burken.
 7. Propletaem alla rankas upp till önskad höjd.
 8. Om den ÄterstÄende delen av vinstockar, inte klippa det, Àr det bÀttre att fixa det i en fÀrdig korg. För att vara sÀker kan du hÄlla sig till ett av rören.
 9. Ramrören kan fastna pÄ vÀggarna i korgen.
 10. Den fÀrdiga produkten Àr en akrylfÀrg med fÀrg, vÀntar pÄ fullstÀndig torkning och flÀcken igen.

Korg av papper Àr en stor del av inredningen för alla rumKorg av papper Àr en stor del av inredningen för alla rum

Dekorativa korg Àr klar, det Àr möjligt att sÀtta en liten konstgjord blomma eller anpassa för hÄrnÄlar och rezinochki.

Enkla hantverk av papper: en Àngel pÄ julgranen

PÄ nyÄrsafton sÄ angelÀgna om att dekorera huset med vacker inredning. Det enklaste sÀttet - att göra vackra hantverk av papper pÄ egen hand, med en liten anstrÀngning. Crafts Àngel kan göra Ànnu ett barn 4-5 Är under överinseende av förÀldrar.

Hur man gör en Rozhdestvenskogo Angela steg för steg:

 1. Av fÀrgat papper skÀr tvÄ rutor av 10x10 cm. Vik dem dragspel.
 2. Göra böj munspel, avgÄr frÄn slutet av 3 cm. Ett dragspel faldigt Ät höger, den andra till vÀnster.
 3. Limmade böjd vika botten av flÀkten.
 4. Att göra huvudet ska klippas 4-5 remsor av papper bredden av flÀktkant. Skruva remsorna ovanpÄ varandra och bildar en tÀt cirkel. FÀst storleken pÄ huvudet med lim.
 5. Den ÄterstÄende bit papper nedÄt.
 6. Limma ihop halvor. Angel redo.

Med papper, kan du göra ursprungliga dekoration för julgranen i form av ÀnglarMed papper, kan du göra ursprungliga dekoration för julgranen i form av Ànglar

Om du vill dekorera granen Àngel, kan en gloria knytas att hÀnga streamers och hantverk pÄ en gren.

Du kan ocksÄ lÀgga den pÄ toppen av granen. Att han höll bara fÀster vid hantverk grenen konventionella klÀdnypa.

Varor av vitt papper: bulk snöflinga

Volymetriska snöflingor ser imponerande dessutom de kan dekorera lÀgenheten innan semestern och dekorera julgranen. Att skapa sÄdana hantverk behöver papper, sax, lim.

Hur man gör en tredimensionell snöflinga steg:

 1. Pappersarken skÀrs i sex rutor.
 2. Vik torget i hÀlften att göra en triangel. Gör ett snitt frÄn den nedre böjen mot nÀtmaskorna. Snitten ska inte vara uppfyllda, Àr det nödvÀndigt att lÀmna ett litet gap mellan dem. DÀrmed göra tre triangulÀra hack.
 3. Öppna papper och sĂ€tta oss i en diamant.
 4. Reducera den första inre rad av remsor vid varandra, fÀstes med lim.
 5. Flip hantverk, upprepa kravet 4, med följande remsan.
 6. VÀnd och hÄlla ihop alla de ÄterstÄende remsorna.
 7. PÄ ett liknande sÀtt att göra 6 st snöflingor.
 8. Bindning tillsammans till 3 delar hÀftapparat.
 9. TvÄ fÀrdiga halvor limmas ihop.

Volym snöflingor frÄn vitt papper Àr vÀl lÀmpad för heminredning för det nya ÄretVolym snöflingor frÄn vitt papper Àr vÀl lÀmpad för heminredning för det nya Äret

NÀr limmet Àr bÀst att anvÀnda en borste eller ett limstift.

Om bindning i mitten sÀtta bandslingan, kan fÀrdiga hantverk hÀngas nÄgonstans.

Att arbeta lÀmplig vitt och fÀrgat papper. Mycket ovanligt tittar snöflingorna slut pÄ papper, dÀr den ena sidan av fÀrgen, och den andra - vit.

De mest enkla barns hantverk av papper utan sax

Enkel och vacker hack för barn - "universum genom ögonen pÄ ett barn." Siffran kan representeras av mÄnaden, stjÀrnorna och andra himlakroppar. Detta hack kan göras utan att skÀra.

Behöver arbeta ganska lite av material - lim, konfetti (eller smÄ bitar av sönderrivet papper) och en mörkblÄ ark av kartong.

Hur man gör:

 1. Av smÀllare samla konfetti klippa eller stansa ett gÀng smÄ prickar av fÀrgat papper.
 2. Ta schablonen och tillÀmpa ett mönster pÄ arket - en mÄnskÀra, stjÀrnor och planeter.
 3. Dras siffror fÀrg PVA och tills det Àr torrt, strö konfetti redo.

Den fÀrdiga bilden kan dekorera den blanka ramen för det mÄste finhackad och regn jul pÄ samma sÀtt klistras lÀngs konturen av bilden.

Det finns ett brett utbud av hantverk gjorda av papper som kan göras utan anvÀndning av saxDet finns ett brett utbud av hantverk gjorda av papper som kan göras utan anvÀndning av sax

Arbetet med sÄdana hantverk kan utföras Àven med förskolebarn - i daghem eller tidiga cirklar utveckling.

Denna metod kan dekoreras och tillÀmpning. Pryder exempelvis klippt frÄn ett blad av grönt fiskbensmönster kan göras vacker jul hantverk.

Fascinerande hantverk av papper för barnen: rörliga leksaker

Dessa leksaker Àr mycket intressanta kid. Drar i trÄdarna, och djuret eller docka flytta handtags benet. Faktum Àr att göra en sÄdan siffra helt enkelt.

Roa leksak marionett kan göras frÄn plywood, men mer smidig kartong för att tillverka bÀttre analysera det hÀr alternativet.

Att arbeta behöver kartong, ett par knappar, en tunn trÄd, sax, en stark trÄd och Bardsey Island.

Rörliga Pappers leksaker Àr en stor gÄva för ett barnRörliga Pappers leksaker Àr en stor gÄva för ett barn

Hur man gör en hund-docka:

 1. Rörliga delar (ben och svans) utnyttja separat kartong och klipp ut.
 2. DÀrefter pÄ dessa punkter vi FÀste med trÄd eller spik, Bardsey Island. Proppen kan anvÀndas som knappar.
 3. Torso och huvud lim tejp eller lim till bambukÀpp.
 4. I förvÀg göra ett hÄl i tassarna sÀtter för montering och kombinera med kroppen. Sinsemellan förknippar fots via trÄd eller gummiband. För detta Vi utför ytterligare tvÄ hÄl i varje fot sÄ att de Àr placerade nÀrmast varandra, och trÄden Àr inte synlig framifrÄn.
 5. LikasÄ svans fast och anslut den till den bakre foten.
 6. Efter den andra tie en lÄng strÀng till den mellan benen, Àr det in i rörelse hela den rörliga skÀnkeln.
 7. Det sista steget i mÄlning, pÄ din diskretion.

Utför pÄ sÄdan teknik katt, rÀv, hare, kan du göra en dockteater för barnen. En pjÀs baserad pÄ den Àlskade saga som involverar smÄ djur som varje barn.

Varor av papper utan lim: enkel origami för barn

origami tekniken Àr ganska komplicerat, men bÄda vill göra ditt barn en intressant tredimensionell leksak med sina hÀnder.

Denna kyckling Àr en av de mest intressanta och relativt enkel hantverk. Pappersarket mÄste vara kvadratisk.

Tips: Om du gÄr efter avdragning för att undvika starkt ojÀmna kanter, vika arket pÄ bÄda sidor.

 NÀr du vÀljer en framtida sammansÀttning för att skapa origami Àr att vÀlja hantverk utan komplexa elementNÀr du vÀljer en framtida sammansÀttning för att skapa origami Àr att vÀlja hantverk utan komplexa element

Att skÀra du kan anvÀnda sax eller en linjal med en vass kniv brevpapper.

Origami Chick steg:

 1. Kvadrat vikt ark diagonalt. Expandera, falsning i hÀlften.
 2. Utvidga vÀnstra och högra hörn av torget viks inÄt, kombinera dem i mitten av torget. Resultatet blev en pentagon.
 3. Vik den övre delen av kon i mitten. DÀrefter samma kon böjda i motsatt riktning, sÄ att utlÀndska ark gjort litet hörn - nÀsta nÀbb.
 4. Vi kombinerar vÀnster och höger sida av alla hantverk, sÀtta sÄ att nÀbben var kvar.
 5. Övre rĂ€t vinkel böjer i mitten av produkten.
 6. Nedre högra hörnet, bestÄr av tvÄ skivor, de böjda utÄt produkt. Vi gör det genom att kombinera den nedre sidan, medan avyttring lÀngst till vÀnster grÀnsen litet hörn - en kyckling fot. 
 7. Evert litet hörn-tail.
 8. Beak gÄr nÄgot lÀgre. Du kan mÄla den vanliga röda pennan för ett mer realistiskt utseende. Rita ögon.

SÄdana hantverk kan överraska ett barn, hans intriger. Orsakar intresse i leksaken, kan du ta barnet för att underlÀtta skapandet av denna origami nÀsta gÄng.

MÀstarklass: hantverk av papper med hÀnderna (video)

I sjÀlva verket kan papper och kartong göra sÄ mycket hantverk, som inte finns med - djur, fÄglar, bilar, dockor. De kan vara skrymmande eller enkel fÀrgad eller vit. Den rikare din fantasi, desto mer intressant det blir hacka.

Detaljer: hantverk av papper (foto exempel)

78255450cdbb016db727306a9973053c2552297913a1d4a764-genckolik-203dsc00042i-2e5acce81c6b5c4dec044b7e0d08ad4dai-3i-4i-5i-6