Slå inte på TV: n - en situation där du behöver för att förstå och hitta orsakenSlå inte på TV: n - en situation där du behöver för att förstå och hitta prichinuKak endast TV är fast etablerad i våra hem och utbredd, radikalt förändrat det livet av en man, hans partner och syn på livet. Och nu, om en TV är något som händer i många verkliga panik startar. Vad man ska göra, när plötsligt det finns ett fel, och TV: n inte slås på och lampan blinkar eller är inte tänd?

Modern TV inte är påslagen, och indikatorn är: vad man ska göra

Om TV: n inte slås på, är det bäst att kontakta servicecentret. Men om idag är dagen, eller problem som hände på kvällen, kan du försöka rätta till problemet själv. Först och främst är det nödvändigt att genomföra en preliminär kontroll av utrustning.

Instruktioner som följde med enheten ger fullständig vägledning i denna fråga och hur man kan lösa en del av de stora, och det är lätt speciellt frekventa haverier. Ibland problemet inte inklusive TV kan vara i fel instrumentet är anslutet, och som av misstag tryckte och kanske brutit knappen. Kan lika gärna bränna ner strömförsörjningen.

Innan du leta efter en lösning för att åtgärda problemet, måste du bestämma exakt typ av din befintliga enhet LCD är plasma-TV eller CRT. För närvarande tillgängliga och LCD och CRT och plasma-enheter. Om en av dem gick sönder, kommer inga skillnader inte repareras, eftersom skillnaden är bara i "design" och den interna enheten enheten är densamma.

Om TV: n inte är påslagen, är det bäst att söka hjälp från ett servicecenterOm TV: n inte är påslagen, är det bäst att söka hjälp från ett servicecenter

TV nästan alltid har olika problem, men de synes ha liknande egenskaper:

 • Indikatorn blinkar rött och grönt;
 • Anordnings klick, hums, skrovlighet och visselpipor;
 • Indikatorlampan fungerar inte;
 • Slå inte på TV: n, men indikatorn lyser blått.

Lika kännetecknad av en trasig enhet kommer också, när bristen på reaktion på fjärrkontrollknapparna, och blackout vid den tidpunkt då strömförsörjningen slås på. Om plasma inte omedelbart börja, försök igen.

TV "Samsung" inte ingår: röda lampan blinkar och piper

Innan du börjar leta efter fel, måste du åter försöka att slå på TV: n. Det är mycket möjligt att problemet ligger i strömbrytaren, om det av något skäl, inte fungerar stabilt. Indikatorlampa kan antingen bränna eller inte. Mot bakgrund av detta är det nödvändigt att ägna särskild uppmärksamhet åt honom

Många av dem som köpt en TV Samsung modeller le40r81b, le32r81b, le23r51b, le40s62b, le20s52bp möta problemet med inte slå på TV: n. I detta fall är lampan lyser, och det finns ingen skada. Få inte panik. Dessutom bör det förstås att felet inte är i hårdvarutillverkare. Med någon märkes kan drabba liknande problem.

Ett av de mest banala problem det finns ett fel i eluttaget, eller överhuvudtaget, orsaken till att lampan. Du måste analysera ledningar för fel. Kanske felet är i panelen eller sockeln, vilket helt enkelt stängs av eller slutat fungera från överspänningar. Ibland orsaken ligger i fullständig avsaknad av el. Kontrollera uttag kan vara att inkludera annan enhet eller instrument. Om det inte finns någon ström i hela lägenheten, är det nödvändigt att undersöka maskinerna. Om grannarna alla verk, och din lägenhet är strömlös, och du inte avslöja visuella skäl är det nödvändigt att se en specialist. Antag att vi har skyldighet behärska sig vidta nödvändiga åtgärder.

Om TV: n inte slås på och lampan är släckt, kontrollera funktionen av utloppetOm TV: n inte slås på och lampan är släckt, kontrollera funktionen av utloppet

Om TV: n inte slås på och lampan är släckt, är det nödvändigt:

 • Kontrollera funktionsdugligheten hos utloppet in i vilken anordningen aktiveras;
 • Att analysera integriteten hos kabelnätet enheten;
 • Kontrollera spänningen på nätverket i hela lägenheten,
 • Fråga om det finns ström i grannarna.

Bara om alla frågor kommer att vara ett positivt svar, kan man anta att problemet måste sökas i instrumentet.

Varför inte slå på TV Phillips: Vad du ska titta på problemet

Om ljuset är på och TV: n inte slås på, kan man anta att konsumenten tillämpat aktivt läge felaktigt. Många moderna apparater har funktioner som gör att du kan skriva in "sleep" tillstånd. Med denna vändning, måste TV: n svarar på fjärrkontrollen. Du behöver bara gå till menyn och vrid "TV" -läge.

Om TV: n är ansluten via en förlängningssladd Philipstea1507p värt att kolla in när han skadade vissa delar, såsom flis eller kondensor eller strömförsörjningen och knapparna. I detta fall är det bäst att inte försöka lösa problemet själv. Din inte rätt åtgärder kan bara skada enheten ännu mer.

Om du tänker, men ensam försöka reparera enheten studieanvisningen noggrant och följ instruktionerna bara. Börja med att försöka stänga av och slå på TV: n igen. Om din TV-modell är relativt ny, och nyligen förvärvade de globala problem hon inte skulle vara. Den enklaste fel kan ligga i en felaktig strömbrytare. Det kan helt enkelt vara avstängd. Om indikatorlampan på TV: n är på, men enheten startar inte, då det innebär att maten är okej, bara enheten inte slås på första försöket. Do not look för ytterligare andra skäl bara försöka starta om enheten.

Philips TV får inte ingå på grund av det faktum att han satte vilolägePhilips TV får inte ingå på grund av det faktum att han satte viloläge

För att starta systemet, prova följande steg:

 • Om ljuset slås på med en fjärrkontroll, sedan försöka stänga av enheten direkt från TV-kontrollpanelen. Kanske du helt enkelt felaktig konsol, eller det batterierna nedgånget.
 • När TV: n inte vill ingå i TV, måste du vara uppmärksam på den lätta regimen.
 • Mörk skärm också kommer att sända signaler med en svag, eller dåligt om fastnat antenn.
 • Ibland efter byte på TV tänds och släcks igen efter några sekunder. Detta kan innebära att en av de trasiga chip enheter och snabb avstängning är ett enkelt skyddande funktion. Om enheten går in skydd, bör du ringa en TV-tekniker.

Om TV: n är påslagen under en längre tid, kan det bero på ett fel i en av TV-enheten. Olika modeller av skador på TV: n kan vara mycket olika. Avslöja allvarliga oegentligheter utan ordentlig erfarenhet är ganska svårt. Bättre att ge det till reparationen till proffs.

Inte slå på TV: LG: Blinkande ljus

Liksom alla hushållsapparater, TV säregna fel. Detta kan ske oberoende av tid driften av anordningen och tillverkaren.

När indikatorn blinkar relä TV-serien LDZHI 42pa4510, ld33b, 42ld650, 42la621v sig ge en signal om att det finns problem i enheten. Vanligtvis ett rött ljus en viss tid ska blinka. Du behöver bara öppna användarhandboken och hitta det avsnitt som beskriver olika typer av driftstörningar och deras indikation på att enheten reagerar på problemet.

Ett annat alternativ, som kan orsaka en liknande symptom inträffar när datorn är ansluten till TV: n som bildskärm eller en spelare. Om det senare gick in i "viloläge", och kan vara helt avstängd TV: n när fjärrkontrollen kommer att vara ett par sekunder för att signalindikator.

Den blinkande ljus på LG TV rapporter om enheten misslyckandenDen blinkande ljus på LG TV rapporter om enheten misslyckanden

Enligt denna princip fungerar moderna TV-apparater och följande företag:

 • Samsung le37c530f1w;
 • philips;
 • rawls;
 • akira;
 • Toshiba (Toshiba);
 • Mystery (mystery);
 • BBK (IHC, LBC) led2452fdtg, lem2488fdt ledde;
 • Dns (CSN) m24dm8;
 • Sony (Sony) Erickson, Erisson, Bravo;
 • Dexp;
 • Xunday (Hyundai, Hyundai;)
 • Spiralen (helix);
 • Supra (supra) ledde;
 • Sharpe;
 • Knight;
 • Thomson;
 • prima;
 • Dzhivisi;
 • Novex.

Överhettning av interna komponenter eller TV skåp - ett mycket vanligt problem för moderna enheter. I ett sådant fall inte införa enheten, den mörka indikatorn och klickar tjänat sig påmind även i en arbetsmodell. Låt apparaten vila i ett par timmar, och allt kommer att fungera. Bara TV kommer vissla och inte inkluderar indikatorer om strömförsörjningen är för stor belastning. Byte av transformator, transistor eller mikrochip kan du lösa problemet. Om stänga av eller reglera gamla telly, finns det anledning att leta efter måste behärska.

TV piper och slås inte på (video)

TV, idag är en av de mest populära sätten att rekreation och fritid. Och dess service berör alla invånare i huset. För att undvika stora problem med denna typ av utrustning, måste apparaten drivas helt i enlighet med instruktionen, och med jämna mellanrum förebyggande undersökning tekniker.