SlÄ inte pÄ TV: n - en situation dÀr du behöver för att förstÄ och hitta orsakenSlÄ inte pÄ TV: n - en situation dÀr du behöver för att förstÄ och hitta prichinuKak endast TV Àr fast etablerad i vÄra hem och utbredd, radikalt förÀndrat det livet av en man, hans partner och syn pÄ livet. Och nu, om en TV Àr nÄgot som hÀnder i mÄnga verkliga panik startar. Vad man ska göra, nÀr plötsligt det finns ett fel, och TV: n inte slÄs pÄ och lampan blinkar eller Àr inte tÀnd?

Modern TV inte Àr pÄslagen, och indikatorn Àr: vad man ska göra

Om TV: n inte slÄs pÄ, Àr det bÀst att kontakta servicecentret. Men om idag Àr dagen, eller problem som hÀnde pÄ kvÀllen, kan du försöka rÀtta till problemet sjÀlv. Först och frÀmst Àr det nödvÀndigt att genomföra en preliminÀr kontroll av utrustning.

Instruktioner som följde med enheten ger fullstÀndig vÀgledning i denna frÄga och hur man kan lösa en del av de stora, och det Àr lÀtt speciellt frekventa haverier. Ibland problemet inte inklusive TV kan vara i fel instrumentet Àr anslutet, och som av misstag tryckte och kanske brutit knappen. Kan lika gÀrna brÀnna ner strömförsörjningen.

Innan du leta efter en lösning för att ÄtgÀrda problemet, mÄste du bestÀmma exakt typ av din befintliga enhet LCD Àr plasma-TV eller CRT. För nÀrvarande tillgÀngliga och LCD och CRT och plasma-enheter. Om en av dem gick sönder, kommer inga skillnader inte repareras, eftersom skillnaden Àr bara i "design" och den interna enheten enheten Àr densamma.

Om TV: n inte Àr pÄslagen, Àr det bÀst att söka hjÀlp frÄn ett servicecenterOm TV: n inte Àr pÄslagen, Àr det bÀst att söka hjÀlp frÄn ett servicecenter

TV nÀstan alltid har olika problem, men de synes ha liknande egenskaper:

 • Indikatorn blinkar rött och grönt;
 • Anordnings klick, hums, skrovlighet och visselpipor;
 • Indikatorlampan fungerar inte;
 • SlĂ„ inte pĂ„ TV: n, men indikatorn lyser blĂ„tt.

Lika kÀnnetecknad av en trasig enhet kommer ocksÄ, nÀr bristen pÄ reaktion pÄ fjÀrrkontrollknapparna, och blackout vid den tidpunkt dÄ strömförsörjningen slÄs pÄ. Om plasma inte omedelbart börja, försök igen.

TV "Samsung" inte ingÄr: röda lampan blinkar och piper

Innan du börjar leta efter fel, mÄste du Äter försöka att slÄ pÄ TV: n. Det Àr mycket möjligt att problemet ligger i strömbrytaren, om det av nÄgot skÀl, inte fungerar stabilt. Indikatorlampa kan antingen brÀnna eller inte. Mot bakgrund av detta Àr det nödvÀndigt att Àgna sÀrskild uppmÀrksamhet Ät honom

MÄnga av dem som köpt en TV Samsung modeller le40r81b, le32r81b, le23r51b, le40s62b, le20s52bp möta problemet med inte slÄ pÄ TV: n. I detta fall Àr lampan lyser, och det finns ingen skada. FÄ inte panik. Dessutom bör det förstÄs att felet inte Àr i hÄrdvarutillverkare. Med nÄgon mÀrkes kan drabba liknande problem.

Ett av de mest banala problem det finns ett fel i eluttaget, eller överhuvudtaget, orsaken till att lampan. Du mÄste analysera ledningar för fel. Kanske felet Àr i panelen eller sockeln, vilket helt enkelt stÀngs av eller slutat fungera frÄn överspÀnningar. Ibland orsaken ligger i fullstÀndig avsaknad av el. Kontrollera uttag kan vara att inkludera annan enhet eller instrument. Om det inte finns nÄgon ström i hela lÀgenheten, Àr det nödvÀndigt att undersöka maskinerna. Om grannarna alla verk, och din lÀgenhet Àr strömlös, och du inte avslöja visuella skÀl Àr det nödvÀndigt att se en specialist. Antag att vi har skyldighet behÀrska sig vidta nödvÀndiga ÄtgÀrder.

Om TV: n inte slÄs pÄ och lampan Àr slÀckt, kontrollera funktionen av utloppetOm TV: n inte slÄs pÄ och lampan Àr slÀckt, kontrollera funktionen av utloppet

Om TV: n inte slÄs pÄ och lampan Àr slÀckt, Àr det nödvÀndigt:

 • Kontrollera funktionsdugligheten hos utloppet in i vilken anordningen aktiveras;
 • Att analysera integriteten hos kabelnĂ€tet enheten;
 • Kontrollera spĂ€nningen pĂ„ nĂ€tverket i hela lĂ€genheten,
 • FrĂ„ga om det finns ström i grannarna.

Bara om alla frÄgor kommer att vara ett positivt svar, kan man anta att problemet mÄste sökas i instrumentet.

Varför inte slÄ pÄ TV Phillips: Vad du ska titta pÄ problemet

Om ljuset Àr pÄ och TV: n inte slÄs pÄ, kan man anta att konsumenten tillÀmpat aktivt lÀge felaktigt. MÄnga moderna apparater har funktioner som gör att du kan skriva in "sleep" tillstÄnd. Med denna vÀndning, mÄste TV: n svarar pÄ fjÀrrkontrollen. Du behöver bara gÄ till menyn och vrid "TV" -lÀge.

Om TV: n Àr ansluten via en förlÀngningssladd Philipstea1507p vÀrt att kolla in nÀr han skadade vissa delar, sÄsom flis eller kondensor eller strömförsörjningen och knapparna. I detta fall Àr det bÀst att inte försöka lösa problemet sjÀlv. Din inte rÀtt ÄtgÀrder kan bara skada enheten Ànnu mer.

Om du tÀnker, men ensam försöka reparera enheten studieanvisningen noggrant och följ instruktionerna bara. Börja med att försöka stÀnga av och slÄ pÄ TV: n igen. Om din TV-modell Àr relativt ny, och nyligen förvÀrvade de globala problem hon inte skulle vara. Den enklaste fel kan ligga i en felaktig strömbrytare. Det kan helt enkelt vara avstÀngd. Om indikatorlampan pÄ TV: n Àr pÄ, men enheten startar inte, dÄ det innebÀr att maten Àr okej, bara enheten inte slÄs pÄ första försöket. Do not look för ytterligare andra skÀl bara försöka starta om enheten.

Philips TV fÄr inte ingÄ pÄ grund av det faktum att han satte vilolÀgePhilips TV fÄr inte ingÄ pÄ grund av det faktum att han satte vilolÀge

För att starta systemet, prova följande steg:

 • Om ljuset slĂ„s pĂ„ med en fjĂ€rrkontroll, sedan försöka stĂ€nga av enheten direkt frĂ„n TV-kontrollpanelen. Kanske du helt enkelt felaktig konsol, eller det batterierna nedgĂ„nget.
 • NĂ€r TV: n inte vill ingĂ„ i TV, mĂ„ste du vara uppmĂ€rksam pĂ„ den lĂ€tta regimen.
 • Mörk skĂ€rm ocksĂ„ kommer att sĂ€nda signaler med en svag, eller dĂ„ligt om fastnat antenn.
 • Ibland efter byte pĂ„ TV tĂ€nds och slĂ€cks igen efter nĂ„gra sekunder. Detta kan innebĂ€ra att en av de trasiga chip enheter och snabb avstĂ€ngning Ă€r ett enkelt skyddande funktion. Om enheten gĂ„r in skydd, bör du ringa en TV-tekniker.

Om TV: n Àr pÄslagen under en lÀngre tid, kan det bero pÄ ett fel i en av TV-enheten. Olika modeller av skador pÄ TV: n kan vara mycket olika. Avslöja allvarliga oegentligheter utan ordentlig erfarenhet Àr ganska svÄrt. BÀttre att ge det till reparationen till proffs.

Inte slÄ pÄ TV: LG: Blinkande ljus

Liksom alla hushÄllsapparater, TV sÀregna fel. Detta kan ske oberoende av tid driften av anordningen och tillverkaren.

NÀr indikatorn blinkar relÀ TV-serien LDZHI 42pa4510, ld33b, 42ld650, 42la621v sig ge en signal om att det finns problem i enheten. Vanligtvis ett rött ljus en viss tid ska blinka. Du behöver bara öppna anvÀndarhandboken och hitta det avsnitt som beskriver olika typer av driftstörningar och deras indikation pÄ att enheten reagerar pÄ problemet.

Ett annat alternativ, som kan orsaka en liknande symptom intrÀffar nÀr datorn Àr ansluten till TV: n som bildskÀrm eller en spelare. Om det senare gick in i "vilolÀge", och kan vara helt avstÀngd TV: n nÀr fjÀrrkontrollen kommer att vara ett par sekunder för att signalindikator.

Den blinkande ljus pÄ LG TV rapporter om enheten misslyckandenDen blinkande ljus pÄ LG TV rapporter om enheten misslyckanden

Enligt denna princip fungerar moderna TV-apparater och följande företag:

 • Samsung le37c530f1w;
 • philips;
 • rawls;
 • akira;
 • Toshiba (Toshiba);
 • Mystery (mystery);
 • BBK (IHC, LBC) led2452fdtg, lem2488fdt ledde;
 • Dns (CSN) m24dm8;
 • Sony (Sony) Erickson, Erisson, Bravo;
 • Dexp;
 • Xunday (Hyundai, Hyundai;)
 • Spiralen (helix);
 • Supra (supra) ledde;
 • Sharpe;
 • Knight;
 • Thomson;
 • prima;
 • Dzhivisi;
 • Novex.

Överhettning av interna komponenter eller TV skĂ„p - ett mycket vanligt problem för moderna enheter. I ett sĂ„dant fall inte införa enheten, den mörka indikatorn och klickar tjĂ€nat sig pĂ„mind Ă€ven i en arbetsmodell. LĂ„t apparaten vila i ett par timmar, och allt kommer att fungera. Bara TV kommer vissla och inte inkluderar indikatorer om strömförsörjningen Ă€r för stor belastning. Byte av transformator, transistor eller mikrochip kan du lösa problemet. Om stĂ€nga av eller reglera gamla telly, finns det anledning att leta efter mĂ„ste behĂ€rska.

TV piper och slÄs inte pÄ (video)

TV, idag Àr en av de mest populÀra sÀtten att rekreation och fritid. Och dess service berör alla invÄnare i huset. För att undvika stora problem med denna typ av utrustning, mÄste apparaten drivas helt i enlighet med instruktionen, och med jÀmna mellanrum förebyggande undersökning tekniker.