Trähyllor för köket - en bekväm, praktiskt och komfortabelt inreddTrähyllor för köket - en bekväm, praktisk och bekväm mebelStellazhi kök hjälp så effektivt och bekvämt placera redskap. Tänk på grundläggande sätt om hur man får en sådan order i köket med hjälp av racket. 

Ställ för hushållsapparater i köket

Grundtanken med hyllor för köksapparater - är det platsbesparande och funktionalitet.

Mycket ofta är för hushållsapparater och köksredskap inte tillräckligt med utrymme, trähyllor - det perfekta sättet att lösa detta problemMycket ofta är för hushållsapparater och köksredskap inte tillräckligt med utrymme, trähyllor - det perfekta sättet att lösa detta problem

Det är viktigt att:

 1. Allt måste ha sin plats, för att inte komma ihåg vad som är där.
 2. Hyllor kan vara horisontell med rörliga hyllor, vilka är installerade på de formade konsolerna.
 3. Möjlighet att installera hyllor på olika avstånd beroende på storleken av hushållsapparater.
 4. I lätta hyllor kan byggas.
 5. Det är önskvärt att all utrustning var på en framträdande plats och hålls i sina lådor eller påsar. I detta fall kommer de inte samlar damm och teknik är mindre känsliga för brott och kommer att pågå en lång tid.
 6. Till köket var mycket ren, är det nödvändigt att identifiera varje hushåll objekt din plats, då som används oftast ska finnas till hands. Och saker som sällan används, är det bäst att placera nära köket, men inom gångavstånd.

Gör en trä rack för köket med händerna (video)

Trä rack för kök

För att lösa problemet med bristen på utrymme i köket, förutom köket för att hänga ett headset kan du öppna hyllor, men det bästa alternativet är en vanlig rack. Vad kan lagras i den? Ja, vad som helst, och i synnerhet:

 • korgar för förvaring av frukt och grönsaker;
 • levererar produkter och drycker;
 • olika kök grejer: servetter, grytlappar och handdukar;
 • köksutrustning blad, povaroshki och så vidare;
 • reserv rätter och olika redskap;
 • olika gadgets skalor, mixer, matberedare, etc.;
 • böcker med recept;
 • varierad kök inredning och växter.

Trähyllor för köket - en användbar och oersättlig möbler de inte upptar mycket plats, med deras hjälp kan du öka lagringsutrymmet av köksredskapTrähyllor för köket - en användbar och oersättlig möbler de inte upptar mycket plats, med deras hjälp kan du öka lagringsutrymmet av köksredskap

Garderob-rack för köket med händerna

Dessutom kan kök rack göras ut ur garderoben med händerna, och han kommer att placeras på önskad plats i din storlek och färg på ditt val. Allt detta spara budget avsevärt.

Det finns olika konfigurationer av kök hyllor:

 • mobila hyllor
 • stege-rack
 • Tumba ovoschnitsa
 • partitionen-shelf

Trä kök rack kan göras för hand, det viktigaste - att bestämma hur det kommer att forma och storlekTrä kök rack kan göras för hand, det viktigaste - att bestämma hur det kommer att forma och storlek

Corner trähyllor

Trä vinkel design för köket utrustad med en hel del positiva aspekter:

 1. Låg kostnad. Kostnaden för sina egna kök hyllor gjort flera gånger mindre än vad som köpts konstruktioner. Det är den perfekta lösningen för kök där det första viktiga funktioner. Du spenderar dina pengar bara på material och fästelement och så småningom få bra hyllor som inte kommer att ge styrka mönster från butiken.
 2. Rationalitet. Av stor betydelse är det faktum att du personligen kan göra ett rack någon form och storlek. Det är att bygga en struktur som betecknas kommer inte vara svårt, och det gör det möjligt att använda varje hörn av rummet på det mest rationella sättet. Inget behov av att söka efter den färdiga produkten, eftersom det är möjligt att tillverka ett rack i storlek.
 3. Enkelhet. Vid tillverkning av du inte behöver en hård undervisning och högteknologiska verktyg, är det mycket enkelt och möjligt även för dem som inte är utbildade i sådan verksamhet. Det är att följa enkla riktlinjer och du är garanterad att få bästa resultat.
 4. Mångfald. Antalet optioner begränsas endast av din fantasi. Du kan komma med sina egna projekt, och någon konfiguration. Och inte polgat att ställningen är en grov utformning av baren och hyllorna, kan du bygga en fin och snyggt alternativ som försköna alla kök utrymme.

Hörn hyllor passar perfekt i det inre av köket, de blir rationell och enkel plats att lagra dina tillhörigheterHörn hyllor passar perfekt i det inre av köket, de blir rationell och enkel plats att lagra dina tillhörigheter

designers Tips

Vi rekommenderar följande:

 • Hylla för kryddor och kryddor är bättre positionerade i det aktiva arbetsområdet - nära till mat beredning områden.
 • Porslin och andra köksartiklar, måste också vara på plats, men alltför skrymmande föremål, måste du ordna på ett sådant sätt så att de inte ladda passage och inte störa arbetet i köket.
 • Hyllor med dekorationer måste placeras på motsatt sida av köket - bort från spishällen och den oundvikliga förorening av köket - detta kommer att underlätta rengöring och ger möjlighet att balansera rummet.

Många hemmafruar föredrar att sätta små trähyllor i köket, för att inte röran utrymmetMånga hemmafruar föredrar att sätta små trähyllor i köket, för att inte röran utrymmet

Garderob-rack för köket (video)

Exempel på trä rack för rätter (foto)

2-min1-min3-min4-min6-min5-min8-min7-min9-min10-min