Topiary van foamirana een uitstekende decoratief element dat aanzienlijk de esthetische kwaliteit van het interieur kan verbeterenTopiary van foamirana een uitstekende decoratief element dat aanzienlijk kan verbeteren van de esthetische kwaliteiten vormsnoei interieur is een unieke herinnering, voor het creëren van die kan worden gebruikt zowel natuurlijke en kunstmatige materialen. De meest populaire is foamiran. Waarom? Want het is ideaal om dunne vormdelen, zoals rozenblaadjes of een andere kleur. Hij is ongelooflijk flexibel, kneedbaar en eenvoudig aan een behandeling, waardoor hij makkelijk mee te werken. Topiary, versierd met deze kleuren ziet er fris, stijlvol en zeer origineel.

Hoe maak je een topiary bloemen uit foamirana maken

Tweede naam Topiary - "boom van geluk", die, volgens de Feng Shui kan brengen aan het huis van warmte en vreugde. Een bijzondere schoonheid geef hem bloemen, gelegen tegenover de kroon van deze mooie boom. In de regel, ze zijn gemaakt van foamirana, want het is ongelooflijk plastic en gemaakt van deze bloemen vrijwel niet te onderscheiden van natuurlijke.

Bij het werken met foamiranom moet rekening worden gehouden met het feit dat hij onder invloed van warmte is in staat om te vervormen en nemen elke gewenste vorm. Maar na afkoeling wordt het bestand tegen hitte, en opnieuw vorm te geven het niet op komen.

"Het maken van de" materiaal kan opwarmen ijzer, krultang of een gewone warmte van je handen.

De voordelen foamirana zijn onder meer: ​​gebrek aan angst voor water, weerstand tegen verkleuren en dat het prettig is om aan te raken.

De meest populaire kleuren van foamirana onder andere rozen. Het was hun vaakst needlewoman doen en te versieren hun "happy" bomen.

Om Topiary van foamirana was mooi en origineel, moet het materiaal gebruikt worden in verschillende kleurenOm Topiary van foamirana was mooi en origineel, moet het materiaal gebruikt worden in verschillende kleuren

Met het oog op rozetten te maken, moet:

 • Foamirana paar platen van verschillende kleuren (bijvoorbeeld roze en groen);
 • Patronen van verschillende grootte, maar van dezelfde vorm een ​​vorm van bloemblaadjes te creëren;
 • folie;
 • Clay.

Op het bal, die rozen zullen houden, moet u een gat te maken en het ene uiteinde van de tak boomstam op hem om te leggen. Dan zet deze vast met warme lijm. Het andere uiteinde van twijgen en stokken naar de bodem van de pot voor de bloemen - de toekomst "House" Topiary.

Het proces van het creëren van de bloem ziet er als volgt uit:

 • Aanbrengen van patronen te vormen, moeten zij worden gesneden om een ​​tandenstoker of soortgelijk voorwerp, waarbij de blaadjes worden verkregen voor het werkstuk;
 • Maak een paar blaadjes, en dan snijd ze;
 • Verder dient de items worden leunend tegen de ijzeren of opwarmen uw handen en trek voorzichtig aan de rand, zodat ze een golvende vorm;
 • Dan is het noodzakelijk te rollen een kleine bal en wikkel folie zijn kleine uitsteeksel zodat zij een kegel, en bevestig de resulterende kleefmiddelstructuur;
 • Een roze knop blijft door lijmen de resterende kleine lob en de grote boven geplakte (ze mogelijk de convexe vorm door te trekken foamirana op de duim);
 • In de laatste fase van het groene materiaal gesneden bladeren, die ook worden toegepast op de ijzer- en vervolgens gehecht aan de roos.

De bloem is klaar en het kan worden gebruikt om de boom te versieren. Om een ​​kroon te maken, is het nodig de hechtmiddelsamenstelling van elke bloem verwerken bevestigen aan de gewenste positie en houdt deze gedurende ongeveer 15 seconden, terwijl de punt veilig vergrendeld.

Geen behoefte om te besparen op lijm, boeiende bevestiging takken.

romp en pot decoratie is volledig afhankelijk van de verbeelding van de auteur ambachten. U kunt tape gebruiken om extra kralen, pailletten, decoratieve vogels te bevestigen.

Topiary van foamirana: masterclass op New Year's Eve

Wat is er mooier dan een dierbare souvenir met de hand gemaakt in New Year's Eve te geven? Als u niet wilt dat een echte live spar verwerven of kopen een kunstmatige, kunt u uzelf en hield New Year's bomen je uit foamirana behagen.

Het maken van New Year's stemming topiary in staat is een boom foamiranaHet maken van New Year's stemming topiary in staat is een boom foamirana

Om een ​​boom te maken met zijn handen nodig:

 • Foamiran groen;
 • Schaar en een liniaal;
 • Een kleine kegelvormige stuk schuim;
 • Clip grote of draad;
 • Tandenstoker en lijm;
 • Ijzer of krultang.

Het begint met de schrijvende tandenstoker plaat foamirana meerdere identieke strips. Één strook tegelijkertijd worden uitgesteld tijd en de resterende gesneden in vierkantjes.

De grootte van de bands, en de pleinen moet installeren op basis van het feit hoe groot kegel.

Elk een vierkante doos zou een rand, die in de vorm van een ventilator in de richting van de kant van de hoek moet worden gesneden krijgen.

Verdere pony verwarmd en gevouwen zodat de einden krullend geworden. Dit moet gebeuren met de voorbereidingen vierkanten, en begint wikkelen van de conus. Dit moet gebeuren vanaf de bodem in de omtreksrichting. Tegelijkertijd tussen de rijen moet overlap - één van een aantal bijkomende dienen de hoeken van de vorige dekken.

Wanneer het einde van de kerstboom zal ongeveer 1 of 1,5 cm aan de bovenkant, moet er ongevouwen en gevouwen in de helft clip kleven. zet het vast met lijm.

Vertraagde velg foamirana ook gesneden pony en rolde rond op de top van de kerstbomen, de vaststelling van lijm.

Nieuwe topiary van foamirana klaar. Left "dress up" onze kerstboom speelgoed, klatergoud en bevestig een klein sterretje.

Maak topiary van foamirana als sakura

Sakura of anderszins "Japanse kers" - dit is een zeer mooie boom, de kroon is volledig bezaaid met kleine roze bloemen. Doe jezelf een takje van deze prachtige boom van fomiarana kunt u zelf, en zal helpen in de volgende masterclass.

Topiary van foamirana als Sakura is een geweldig cadeau voor iemand die houdt van de oosterse cultuurTopiary van foamirana als Sakura is een geweldig cadeau voor iemand die houdt van de oosterse cultuur

Om te beginnen, moet je dergelijke gereedschappen en materialen te bereiden:

 • Pink foamiran;
 • Shiloh;
 • Iron;
 • Decoratieve perforeren;
 • Naald en draad;
 • kralen;
 • Teip groene tape;
 • Wire.

Is dit niet het roze kleur foamirana - het maakt niet uit. U kunt wit gebruiken, hoeft alleen maar het aan schilderen met pastel of verven.

Alle stadia van de totstandkoming van de takken van sakura is als volgt:

 1. Met de hulp van een decoratieve perforator om de bloemen van foamirana doen. Wat zal er meer zijn, hoe meer weelderige takje.
 2. Elke floret enkele seconden op het ijzer wordt verwarmd, waardoor deze wordt samengedrukt en wordt mooi geribbelde vorm.
 3. Verdere priem mid roosjes bestaan ​​twee gaten waardoor de draad passeert decoratieve en wordt geduwd door 3 bloemen.
 4. De draad wordt verdraaid, en de bodem van bloemen gedragen kap van korrels.
 5. Het rond de resulterende constructie Teip tape.
 6. Vervolgens met behulp van een draad met een naald op roosjes korrels gefixeerd. De schroefdraad wordt vastgedraaid en anderzijds dop vaste korrels.
 7. Op het touw is versleten vijf parels, dan twee bloemen, en aan de andere kant "parels" cap en vijf kralen. Dat is takken worden verkregen.
 8. Verder worden deze takken bevestigd gekookte roosjes reeds verpakt Teip-tape en de bloemen met kralen, die ook aan deze band.

Hier is een eenvoudige manier om prachtige topiary te maken in de vorm van bijkantoren van kersen foamirana.

Topiary van foamirana hun eigen handen met de hulp van organza

Organza - uitstekend materiaal, waarmee je een grote Topiary kunnen maken en hun dierbaren product te behagen.

Topiary foamirana geven heldere kleuren en originaliteit, kunt u organza gebruikenTopiary foamirana geven heldere kleuren en originaliteit, kunt u organza gebruiken

Voordat je begint, moet je zorgen voor de boomstam te nemen. Het kan worden gebruikt als een eenvoudige vertakking geverfd in elke gewenste kleur.

Ook moet een kleine schuimbal met een diameter van ongeveer 3 cm. Er moet worden bevestigd aan de tak.

By the way, zodra de bal wenselijk om te schilderen in een tint die overeenkomen met de schaduw van organza is, anders zal het sterk opvallen.

Zodra de bal is vergrendeld, kunt u beginnen te werken met organza:

 • Het bereide materiaal (ongeveer 1 x 1 m) wordt gesneden in kleinere rechthoeken;
 • Vervolgens worden de verkregen rechthoeken gevormd op het principe papieren vliegtuig;
 • Vaste structuur ontving een druppel hete lijm of nietjes;
 • Verder zijn alle verkregen voorvormen beginnen zich te houden aan de bal op tak totdat totdat het de hele ruimte vult.

Dit resulteert in een mooie en zachte bal die u kunt versieren als je kralen, pailletten of bloemen wensen van foamirana.

Maak een Topiary van foamirana: Master Class (VIDEO)

Het creëren van Topiary van foamirana - zorgvuldige werk, maar eenvoudig. Haar de kracht om iedereen die wil genieten van de originele inrichting, of om zijn moeder te behagen. Unieke boom gemaakt met hun eigen handen - een perfect geschenk voor een geliefde.

Mooie Topiary van foamirana (foto voorbeelden)

162711200210823511330062ca4b943f55d351bae1ec4fd0d13 - tsvety-i-floristika-topiarijnezhnye-rozochki3cdbb138dbe366672ff361c7f18r - tsvety-floristika-kofejnyj-topiarij-romantika4d07a4815af0c641bea2f080227947dc5f734cc3a9b8f01b32675e5e1b9c - tsvety-floristika-topiarij-vesnaiz-tekstilnyh7