Topiary της foamirana ένα εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αισθητική ποιότητα του εσωτερικούTopiary της foamirana ένα εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο που μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις αισθητικές ιδιότητες topiary εσωτερικό είναι ένα μοναδικό αναμνηστικό, για τη δημιουργία του οποίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο τα φυσικά όσο και τεχνητά υλικά. Η πιο δημοφιλής είναι foamiran. Γιατί; Επειδή είναι ιδανική για τη δημιουργία λεπτών διαμορφωμένα εξαρτήματα, όπως ροδοπέταλα ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα. Είναι απίστευτα ευέλικτη, εύπλαστη και εύκολα σε οποιαδήποτε θεραπεία, καθιστώντας τον εύκολο να εργαστεί με. Topiary, διακοσμημένο με αυτά τα χρώματα θα φαίνονται φρέσκα, κομψό και πολύ πρωτότυπο.

Πώς να κάνει ένα topiary λουλούδια από foamirana

Δεύτερο όνομα Topiary - «δέντρο της ευτυχίας», το οποίο, σύμφωνα με το Feng Shui μπορεί να φέρει στο σπίτι του ζεστασιά και τη χαρά. Μια ιδιαίτερη ομορφιά του δώσει τα λουλούδια, που βρίσκεται απέναντι από το στέμμα του αυτό το ωραίο δέντρο. Κατά κανόνα, είναι κατασκευασμένα από foamirana, καθώς είναι εξαιρετικά πλαστικό και είναι κατασκευασμένα από αυτό τα λουλούδια σχεδόν δυσδιάκριτες από φυσικά.

Κατά την εργασία με foamiranom θα πρέπει να λάβει υπόψη το γεγονός ότι κάτω από την επίδραση της θερμότητας που έχει τη δυνατότητα να παραμορφώνεται και να αναλάβει οποιοδήποτε επιθυμητό σχήμα. Αλλά μετά από ψύξη γίνεται ανθεκτική στη θερμότητα, και να αναδιαμορφώσει δεν έχει βγει.

«Κάνοντας το» υλικό μπορεί να ζεσταθεί σίδερο, σίδερο για μπούκλες ή ένα συνηθισμένο θερμότητα των χεριών σας.

Τα πλεονεκτήματα foamirana περιλαμβάνουν: την έλλειψη του φόβου του νερού, αντοχή στο ξεθώριασμα, και ότι είναι ευχάριστο στην αφή.

Τα πιο δημοφιλή χρώματα των foamirana περιλαμβάνουν τριαντάφυλλα. Ήταν τους πιο συχνά ράφτρα και να διακοσμήσετε τους «ευτυχής» δέντρα.

Για να Topiary της foamirana ήταν όμορφο και πρωτότυπο, το υλικό θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε διάφορα χρώματαΓια να Topiary της foamirana ήταν όμορφο και πρωτότυπο, το υλικό θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε διάφορα χρώματα

Για να κάνετε ρόδακες, πρέπει:

 • Foamirana ζεύγους φύλλων διαφορετικών χρωμάτων (π.χ., ροζ και πράσινο)?
 • Μοτίβα διαφόρων μεγεθών, αλλά του ίδιου σχήματος για να δημιουργήσει μια μορφή πέταλα?
 • φύλλο?
 • Clay.

Κατά τη μπάλα, η οποία θα τηρούν τα τριαντάφυλλα, θα πρέπει να κάνει μια τρύπα και να επιβάλει σ 'αυτόν ένα άκρο του κορμού δέντρου υποκατάστημα. Στη συνέχεια, στερεώστε το με ζεστό κόλλα. Το άλλο άκρο του κλαδιά και μπαστούνια στο κάτω μέρος της γλάστρας για τα λουλούδια - το μέλλον «σπίτι» Topiary.

Η διαδικασία της δημιουργίας το λουλούδι θα μοιάζει κάπως έτσι:

 • Εφαρμόζοντας μοτίβα για να σχηματιστεί, θα πρέπει να κοπεί γύρω από μια οδοντογλυφίδα ή άλλο τέτοιο μέσο, ​​όπου τα πέταλα που λαμβάνονται για το τεμάχιο εργασίας?
 • Κάντε μερικά πέταλα, και στη συνέχεια να κοπεί?
 • Επιπλέον, τα στοιχεία θα πρέπει να ακουμπάει το σίδερο ή να ζεσταθεί τα χέρια σας και τραβήξτε απαλά στην άκρη, έτσι ώστε να λάβει μια κυματιστή μορφή?
 • Στη συνέχεια, είναι απαραίτητο να κυλήσει μια μικρή μπάλα και αλουμινόχαρτο τυλίγουμε μικρό λοβό του έτσι ώστε να σχηματίζουν έναν κώνο, και στη συνέχεια να καθορίσει το προκύπτον συγκολλητικό δομή?
 • Δημιουργώντας ένα τριαντάφυλλο οφθαλμός συνεχίζει με κόλληση το υπόλοιπο μικρό λοβό και το μεγάλο επικολληθεί παραπάνω (καθιστούν δυνατή την κυρτή μορφή τραβώντας foamirana στον αντίχειρα)?
 • Στο τελικό στάδιο των πράσινων φύλλων κομμένο υλικό, οι οποίες εφαρμόζονται επίσης στην σιδήρου, και στη συνέχεια προσκολλάται στο τριαντάφυλλο.

Το λουλούδι είναι έτοιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσει το δέντρο. Για να κάνει μια κορώνα, είναι απαραίτητο για την επεξεργασία της σύνθεσης κόλλας της κάθε λουλούδι, συνδέστε το στην επιθυμητή θέση και κρατήστε το για περίπου 15 δευτερόλεπτα, ενώ το στοιχείο κλειδώνει με ασφάλεια στη θέση της.

Δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε σε κόλλα, που ασκούν τα υποκαταστήματα στερέωσης.

κορμό και διακόσμηση δοχείο είναι εντελώς εξαρτάται από την φαντασία του συγγραφέα βιοτεχνία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ταινία για να επισυνάψετε πρόσθετες χάντρες, πούλιες, διακοσμητικά πουλιά.

Topiary της foamirana: master class για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να δώσει ένα αγαπημένο τους πρόσωπο σουβενίρ στο χέρι από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Εάν δεν θέλετε να αποκτήσουν ένα πραγματικό ζωντανό έλατο ή να αγοράσει ένα τεχνητό, μπορείτε να ευχαριστήσουν τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας δέντρα Πρωτοχρονιάς από foamirana.

Κάνοντας διάθεση topiary Πρωτοχρονιάς ικανό να foamirana δέντροΚάνοντας διάθεση topiary Πρωτοχρονιάς ικανό να foamirana δέντρο

Για να δημιουργήσετε ένα δέντρο με τα χέρια του πρέπει:

 • Foamiran πράσινο?
 • Ψαλίδι και ένα χάρακα?
 • Ένα μικρό κωνικοί κομμάτι αφρού?
 • Clip μεγάλες ή σύρμα?
 • Οδοντογλυφίδα και κόλλα?
 • Από σίδηρο ή σίδερο για μπούκλες.

Αρχίζει με το φύλλο οδοντογλυφίδα χαράξεως foamirana αρκετά ταυτόσημα λωρίδες. Μία λωρίδα ταυτόχρονα θα πρέπει να αναβληθεί για λίγο, και το απομένον κομμένα σε τετράγωνα.

Το μέγεθος των ζωνών, και οι πλατείες πρέπει να εγκαταστήσετε με βάση το γεγονός πως μεγάλο κώνο.

Κάθε έλαβε ένα τετράγωνο κουτί θα πρέπει να πάρετε ένα περιθώριο, το οποίο θα πρέπει να κοπεί με τη μορφή ενός ανεμιστήρα πηγαίνει προς την κατεύθυνση από την πλευρά του σε κόρνερ.

Περαιτέρω περιθωριακοί θερμαίνεται και διπλώνονται έτσι ώστε τα άκρα της να γίνει σγουρά. Αυτό πρέπει να γίνει με όλες τις προετοιμασίες τα τετράγωνα, και στη συνέχεια αρχίζει περιτύλιξη του κώνου. Αυτό πρέπει να γίνει από το κάτω μέρος στην περιφερειακή διεύθυνση. Την ίδια στιγμή μεταξύ των σειρών πρέπει να είναι επικάλυψη - ένα από μια σειρά των περιθωριακών θα πρέπει να καλύπτει τις γωνιές της προηγούμενης.

Όταν το άκρο του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα είναι περίπου 1 ή 1,5 cm στο επάνω μέρος, πρέπει να κολλήσει εκεί ξεδιπλώνεται και διπλώνεται στη μέση κλιπ. Στη συνέχεια, στερεώστε το με κόλλα.

Καθυστέρηση foamirana χείλος μειώσει επίσης περιθώριο και έλασης γύρω από την κορυφή των χριστουγεννιάτικων δέντρων, για τον καθορισμό κόλλα.

Νέα topiary της foamirana έτοιμο. Αριστερά «ντύνονται» Χριστούγεννα παιχνίδια μας δέντρο, πούλιες και να επισυνάψετε ένα μικρό αστεράκι.

Κάντε topiary της foamirana ως Sakura

Sakura ή αλλιώς «ιαπωνικό κεράσι» - αυτό είναι ένα πολύ όμορφο δέντρο, η κορώνα είναι πλήρως διάστικτη με μικρές ροζ λουλούδια. Κάντε στον εαυτό σας ένα κλαδάκι από αυτό το όμορφο δέντρο της fomiarana μπορείτε να έχετε, και θα βοηθήσει στην επόμενη master class.

Topiary της foamirana ως Sakura είναι ένα μεγάλο δώρο για κάποιον που είναι λάτρης της Ανατολικής πολιτισμούTopiary της foamirana ως Sakura είναι ένα μεγάλο δώρο για κάποιον που είναι λάτρης της Ανατολικής πολιτισμού

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να προετοιμάσουν τα εργαλεία και υλικά:

 • Ροζ foamiran?
 • Shiloh?
 • Iron?
 • Διακοσμητικά γροθιά τρύπα?
 • Βελόνα και κλωστή?
 • χάντρες?
 • Teip πράσινο ταινία?
 • Wire.

Εάν δεν foamirana ροζ χρώμα - δεν έχει σημασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λευκό, απλά πρέπει να ζωγραφίσει με παστέλ ή χρώματα.

Όλα τα στάδια της δημιουργίας υποκαταστημάτων της Sakura έχει ως εξής:

 1. Με τη βοήθεια ενός διακοσμητικό γροθιά τρύπα για να κάνουν τα λουλούδια της foamirana. Ποια θα είναι περισσότερο, η πιο πλούσια θα κλαδί.
 2. Κάθε ανθύλλιο μερικά δευτερόλεπτα για το σίδερο θερμαίνεται, οπότε συμπιέζεται και γίνεται όμορφη κυματοειδές σχήμα.
 3. Περαιτέρω σουβλί μέσα μπουκετάκια γίνονται δύο οπές μέσω των οποίων διέρχεται το σύρμα διακοσμητικά και ωθείται από 3 λουλούδια.
 4. Το σύρμα στριμμένο, και το κάτω μέρος των λουλουδιών φοριούνται καπάκι για χάντρες.
 5. Είναι τυλιγμένο γύρω από το προκύπτον ταινίας κατασκευής teip.
 6. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα νήμα με μια βελόνα σταθερό επί florets σφαιρίδια. Το νήμα σφίγγεται, και σχετικά με τα άλλα σταθερά σφαιρίδια καπάκι.
 7. Από το σχοινί έχει φθαρεί πέντε χάντρες, στη συνέχεια, δύο λουλούδια, και από την άλλη καπάκι «χάντρες» και πέντε χάντρες. Αυτό είναι οι κλάδοι που λαμβάνονται.
 8. Περαιτέρω, αυτές οι κλάδοι επισυνάπτονται μαγειρεμένα πετάλων ήδη τυλιγμένο teip-ταινία, και στη συνέχεια τα λουλούδια με σφαιρίδια, τα οποία συνδυάζονται επίσης σε αυτήν την ταινία.

Εδώ είναι ένας απλός τρόπος για να κάνουν τις όμορφες topiary με τη μορφή υποκαταστημάτων της κερασιάς foamirana.

Topiary της foamirana τα χέρια τους με τη βοήθεια των οργάντζα

Οργάντζα - εξαιρετικό υλικό, με το οποίο μπορείτε να κάνετε ένα μεγάλο φυτό και να ευχαριστήσουν τους αγαπημένους προϊόν αγαπημένους τους.

Topiary foamirana δίνουν φωτεινά χρώματα και την πρωτοτυπία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οργάντζαTopiary foamirana δίνουν φωτεινά χρώματα και την πρωτοτυπία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οργάντζα

Πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να αναλάβει τη φροντίδα του κορμό δέντρου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα απλό υποκατάστημα, βαμμένα σε οποιοδήποτε επιθυμητό χρώμα.

Επίσης χρειάζονται ένα μικρό μπάλα αφρού με διάμετρο περίπου 3 cm. Πρέπει να επισυνάπτεται στο κλαδί.

Με την ευκαιρία, όταν η μπάλα είναι επιθυμητό να ζωγραφίσει σε απόχρωση ταιριάζει με την απόχρωση του οργάντζα, αλλιώς θα σταθεί σε μεγάλο βαθμό έξω.

Μόλις η μπάλα είναι κλειδωμένο, μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε με οργάντζα:

 • Το παρασκευασμένο υλικό (περίπου 1 * 1 m) κόβεται σε μικρότερα ορθογώνια?
 • Ακολούθως, τα ληφθέντα ορθογώνια σχηματίζεται στην αρχή της αεροπλάνο χαρτί?
 • Σταθερή δομή έλαβε μία σταγόνα ζεστό κόλλα ή συνδετήρες?
 • Επιπλέον, όλοι οι ληφθούν προπλάσματος αρχίσουν να τηρούν την μπάλα στο υποκατάστημα μέχρι μέχρι να γεμίσει όλο το χώρο.

Αυτό οδηγεί σε μια όμορφη και αφράτα μπάλα που μπορείτε να διακοσμήσετε όπως εσείς επιθυμείτε χάντρες, πούλιες ή λουλούδια από foamirana.

Κάντε ένα φυτό της foamirana: Master Class (VIDEO)

Δημιουργία Topiary της foamirana - επίπονη εργασία, αλλά απλό. Της τη δύναμη να κάνει κάποιος που θέλει να επιδοθούν στην αρχική διακόσμηση, ή να ευχαριστήσει τη μητέρα του. Μοναδικό δέντρο φτιαγμένο με τα χέρια τους - ένα τέλειο δώρο για ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Όμορφη Topiary της foamirana (παραδείγματα φωτογραφία)

162711200210823511330062ca4b943f55d351bae1ec4fd0d13 - tsvety-i-floristika-topiarijnezhnye-rozochki3cdbb138dbe366672ff361c7f18r - tsvety-floristika-kofejnyj-topiarij-Romantika4d07a4815af0c641bea2f080227947dc5f734cc3a9b8f01b32675e5e1b9c - tsvety-floristika-topiarij-vesnaiz-tekstilnyh7