Toepassing van papier kan zelfs een klein kind makenToepassing van papier kan zelfs een klein kind maken nu in alle scholen in de arbeidsmarkt lessen en buitenschoolse activiteiten zijn erg populair zoals creativiteit als de creatie van applicaties van gekleurd papier. Doet het vooral kinderen op de lagere school, gesneden ze een verscheidenheid aan ambachten gemaakt van papier en karton, foto's en driedimensionale speelgoed maken van de kerstboom.

Kleurrijke appliques gemaakt van papier voor kinderen: patronen en ideeën

Applique - hard werken, die denken, doorzettingsvermogen ontwikkelt, en wekt een liefde voor kinderen aan allerlei ambachten. Werken aan de applicatie, het kind leert om een ​​schaar, lijm en papier verkennen van geometrische vormen te behandelen.

De eenvoudigste ambachten kind 3 jaar oud samen kunnen doen met hun ouders. Voor de kleintjes gebruikte machines breuk toepassingen. Het kan worden gemaakt zonder de hulp van een schaar. Het kind scheurt kleine stukjes papier, pleisters en plakken op een strakke stuk karton, waardoor een bepaald patroon.

Toepassing van papier kan variëren in vorm en kleurToepassing van papier kan variëren in vorm en kleur

Hoe ouder het kind wordt, hoe meer ontwikkelde hij ruimtelijk denken, en je kunt hem leren om driedimensionale ambachten uit te voeren. Hiervoor document gevouwen als een harmonica wordt gebonden met kleefmiddel, en een specifiek object vormen en gehecht aan een vel karton.

Een complexer weergave van een document quilling is een vaardigheid die gaat draaien dunne stroken papier. Een afbeelding gerold gelijmd op karton of verbonden met elkaar maken.

Eenvoudig en interessante toepassing van wc-papier als uw kind naar kleuterschool. Voor de oprichting ervan, hebben behoefte aan een circuit-patroon wc-papier of papieren servetten wit, lijm en een lichte stuk karton.

Elephant toiletpapier stap voor stap:

 1. Karton potlood om te tekenen lichaam van een olifant past de mal.
 2. Scheur een klein stukje papier, rollen tot een bal, verspreid de lijm en lijm op de stam olifant. Dus vul het hele plaatje.
 3. Wit papier gesneden romp, hoofd en benen. Lijm ze op hun plaats.
 4. De ogen kunnen worden getrokken, kan worden gemaakt van stukken van zwart papier.

Klik hier voor de oorspronkelijke volume beeld, dat kan worden aangevuld naar eigen goeddunken - een boom of gras.

Eenvoudige toepassingen van karton voor kinderen 3-5 jaar

Als u niets beters te doen op een regenachtige dag, proberen bij te brengen in uw kind een liefde voor handwerken. Begin met de meest eenvoudige toepassingen, bijvoorbeeld, zoals een kitten. Maar wees voorbereid dat alle gegevens die u moet knippen, lijm en laat het kind.

Voordat u de toepassing van het karton moet tekenen met potlood schets op papierVoordat u de toepassing van het karton moet tekenen met potlood schets op papier

Een van de eenvoudigste toepassingen van kartonnen uitsnijding beschouwd kaart. U kunt een wenskaart te maken op 8 maart en het nieuwe jaar. Moeders en vaders zullen de les van het werk op school herinneren, en de kinderen zullen geïnteresseerd zijn in samenwerking met ouders.

De technologie werkt op het briefkaart is heel eenvoudig:

 1. U vindt er een stuk karton set van gekleurd papier nodig.
 2. Karton dubbelgevouwen.
 3. Bepaald met een patroon, knip de nodige gegevens. Bijvoorbeeld voor een sneeuwpop -. Plakken van wit of blauw voor de bloem - ovale bloemblaadjes.
 4. Ouders tonen een kind met lijm geldt ook voor de lege kaart.

Naast de klassieke toepassingen kunnen kartonnen doen verschillende grappige figuren

Hoe maak je een kind te nemen: de toepassing van papier voor 1 klasse met sjablonen

Bijpraten met het kind naar de school, de ouders moeten leren van uw kind op het papier af te handelen. Kinderen in de kleuterschool proberen om eenvoudige handwerk te doen. Kleuters zijn bezig met meer complexe toepassingen - kunnen ze een schilderijtje te doen.

In de winkels van vandaag kun je zelfklevende toepassingen, die kan worden geplakt op een notebook of versier een kast op school te vinden.

In de 1e klas kinderen in de arbeidersklasse om applicaties te maken met behulp van eenvoudige geometrische vormen - vierkant, cirkel, ovaal, driehoek. Als de baby niet weet hoe te werken met een liniaal, kunt u stencils gebruiken. Kinderen knip de sjabloon figuren en plak ze op karton.

Sjabloon voor het maken van toepassingen die u kunt kopen in de winkel voor handwerk of gedownload van het internetSjabloon voor het maken van toepassingen die u kunt kopen in de winkel voor handwerk of gedownload van het internet

Eerste klassers kan eenvoudig verzoek in te dienen:

 • Dieren - hond, kat, eekhoorn, zebra en muis;
 • Vogels - uil, slik, kip;
 • Tale - broodje, een zeemeermin, een hut;
 • Natuur - de zon, Wolk, Boom.

Al deze toepassingen zal worden gemaakt van eenvoudige elementen, het hoofd - een cirkel, oren - een driehoek. Bij conventionele PVAc deze zijn bevestigd aan de basis en eenvoudige draait de snuit van het dier of vogel.

Hoe maak je een zwarte en gele bij te maken:

 1. Geel en zwart papier gesneden tot 2 cm diameter cirkel 4.
 2. Rode papier-cut twee van dezelfde vleugel in de vorm van een hart, van geel - twee vleugels een beetje kleiner.
 3. Hun zwart papier om een ​​snor-strepen maken.
 4. Op blauwe karton lag afwisselend zwart-geel-zwart-gele cirkels.
 5. De laatste put gele bij antennes.
 6. Aan de zijkanten van de vleugels groter tegemoet te komen, dan houden ze de kleinere vleugels.
 7. De ogen kunnen worden getrokken, en kan van groen papier worden gesneden.
 8. Alle onderdelen worden vastgelijmd aan het karton - de honingbij is klaar!

Ontwikkelen van denken: de toepassing van het papier voor 2 klasse met sjablonen

Leer hoe u elementaire ambachten doen uit papier en karton, na kennis te maken met de techniek van het maken van de meest eenvoudige toepassingen te worden, de kinderen beginnen om nieuwe creativiteit te ontdekken - volume-toepassingen. Na de knie van de vaardigheden, zullen de kinderen in staat zijn om mooie kaarten moeders en grootmoeders te maken op 8 maart, de paus - Crafts op 23 februari of verjaardag.

Wanneer u een sjabloon applicatie te selecteren voor uw kind om zijn vermogen te overwegenWanneer u een sjabloon applicatie te selecteren voor uw kind om zijn vermogen te overwegen

Als u een toepassing "Bloemen in een Vaas" is verplicht te maken:

 • kartonnen vel;
 • Gekleurd papier - wit, geel, groen, blauw;
 • Lijmstick;
 • potlood;
 • Schaar.

De voorbereiding van de materialen en gereedschappen u kunt beginnen met handwerken.

Master-klasse op het maken van toepassing op de briefkaart 8 maart:

 1. Maak voorvorm voor toepassingen -. Twee vierkanten van 5x5 cm wit papier, gele cirkel 4 cm in diameter boeket narcissen 5 moet het patroon 10 vierkanten en cirkels 5 snijden.
 2. Eenvoudige potlood om een ​​strip verdelen het vierkant in de helft trekken - horizontaal en verticaal.
 3. Aan elke zijde van een vierkant te maken insnijdingen langs de lijnen alvorens het midden van ongeveer 0,5 cm. Er moet een vierkant verdeeld in vier vierhoek draaien.
 4. Elk vierkant is nodig aan te scherpen - zet een potlood op een diagonaal rechte hoeken en wikkel het.
 5. Op dezelfde manier, om alle 10 grote pleinen te maken.
 6. de basis voor halverwege flower - 5 om een ​​patroon van gele cirkels produceren. Gevouwen cirkel op de spindel, verwijdert afdichting lijm.
 7. Om een ​​bloem te krijgen, moet je de twee bloemblaadjes en lege insert kernen van gele samen te vouwen. Als dit juist gebeurt, krijg je een mooie narcis bloemblaadjes 8.
 8. Van het Groenboek in dunne reepjes gesneden - de toekomst van de bloembladeren. Een kleine buiging langs hechten vorm.
 9. Volgens een vooraf bepaald patroon moet vaas snijden. Het kan worden gedaan in blauw. Versieren een vaas kan een willekeurige sieraad, gesneden papier lichtere kleur.
 10. Aan kartonvel eerste A4 vaas gelijmd, zodat de bodem samenvalt met de onderkant van het papier. Toepassing verticaal geplaatst.
 11. Dan stok de bladeren van narcissen in een chaotische manier, en dan kun je overgaan tot de vorming van het boeket. Bloemen gelijmd, zodat ze in het midden van alle aanvragen waren.

Sizing alle noodzakelijke goed te drogen nadat ze stevig vastgehouden. De afgewerkte beeld kan rand van kleine figuurtjes of kralen te versieren.

Volume aanvraag voor klasse 3 met sjablonen

derde klas studenten onder de bevoegdheid heeft meer ingewikkeld en tijdrovend werk in de techniek van het quilling ambachten of interessante volume doen. Leraren vragen zich vaak af wat voor soort werk met papier om te komen met de kinderen, zodat ze geïnteresseerd waren.

Met volume-toepassingen kan de kamer van een kind te versierenMet volume-toepassingen kan de kamer van een kind te versieren

In 3de leerjaar meisjes nog steeds spelen poppen, dus het zal interessant zijn om een ​​driedimensionaal meubilair poppenhuis maken. De jongens kunnen een vliegtuig te maken, raceauto's. De site Country kunstenaars kunnen een steekproef volume van papier ambachten voor elk wat wils te vinden - sjablonen voor origami, quilling regeling. Schema's en patronen kunnen worden afgedrukt en uit te voeren ze met de kinderen in de klas of geef de taak om het huis.

Als je geen ideeën, dan kunt u altijd vragen de kinderen wat ze willen doen in de klas.

Children's toepassingen quilling techniek is erg populair onder studenten. Dit is niet alleen een uniek geschenk, maar ook een prachtige decoratie.

Hoe kan ik toepassingen van papier voor kinderen (video) maken

Toepassing van papier - een uitstekende gelegenheid om de kinderen te nemen voor een bepaalde tijd. In dit soort kunst kan worden ingeschakeld en zeer jonge kinderen - leeftijden 3 en basisschoolleerlingen. Gewapend met fantasie en een set voor handwerken, kinderen kunnen onvoorstelbare foto's te maken en maak indruk op hun dierbaren voor hun prestaties.

Detail: appliques gemaakt van papier (foto voorbeelden)

04b5414b1f5093XXL100234b32d399821f9797ad542abf458955b50007-010-Applikatsija-SCHenok972082477936498652