TillÀmpning av papper kan göra Ànnu ett litet barnTillÀmpning av papper kan göra Ànnu ett litet barn nu i alla skolor i arbets lektioner och fritidsaktiviteter Àr mycket populÀra sÄdan kreativitet som skapandet av ansökningar frÄn fÀrgat papper. Gör det mest barn i grundskolan, ristade de en mÀngd olika hantverk gjorda av papper och kartong, rita bilder och tredimensionella leksaker pÄ granen.

FÀrgglada applikationer gjorda av papper för barn: mönster och idéer

Applikation - hÄrt arbete, som utvecklar tÀnkande, uthÄllighet och ingjuter en kÀrlek till barn till alla typer av hantverk. Att arbeta pÄ applikationer, lÀr sig barnet att hantera sax, lim och papper utforska geometriska former.

Den enklaste hantverk barn 3 Är kan göra tillsammans med sina förÀldrar. För de smÄ begagnade maskiner brott applikationer. Det kan skapas utan hjÀlp av sax. Barnet river av smÄ bitar av papper, hÀftplÄster och klistra pÄ en stram bit kartong, vilket skapar ett visst mönster.

Applicering av papper kan variera i form, fÀrg och storlekApplicering av papper kan variera i form, fÀrg och storlek

Ju Àldre barnet blir, ju mer han utvecklade spatialt tÀnkande, och du kan lÀra honom att utföra tredimensionella hantverk. För detta papper viks som ett dragspel, Àr bunden med lim, och sedan bilda ett specifikt objekt och vidhÀftas till ett ark av kartong.

En mer komplex bild av en pappers quilling Àr en fÀrdighet som involverar vrida tunna remsor av papper. För att skapa en bild rullade rullar limmas pÄ kartong eller anslutna till varandra.

Enkel och intressant tillÀmpning av toalettpapper som ditt barn till förskolan. För dess skapande, behöver en kretsmönster toalettpapper eller pappersservetter vita, lim och en ljus bit kartong.

Elephant toalettpapper steg för steg:

 1. Kartong penna för att rita en elefant kropp passar formen.
 2. Riv bort en liten bit papper, rulla till en boll, sprida lim och lim pÄ stammen elefant. SÄ fyll i hela bilden.
 3. Vitt papper skÀra bÄl, huvud och ben. Limma dem pÄ plats.
 4. Ögonen kan dras, kan vara gjord av bitar av svart papper.

FÄ den ursprungliga volymen bilden, som kan kompletteras efter eget gottfinn - ett trÀd eller grÀs.

Enkla tillÀmpningar av kartong för barn 3-5 Är

Om du inte har nÄgot bÀttre att göra pÄ en regnig dag, försök att ingjuta i ditt barn en kÀrlek till handarbete. Börja med den enklaste av tillÀmpningar, till exempel, sÄsom en kattunge. Men var beredd pÄ att alla detaljer du mÄste skÀra, lim och lÄt barnet.

Innan du skapar tillÀmpningen av papp bör dra den med blyerts skiss pÄ papperInnan du skapar tillÀmpningen av papp bör dra den med blyerts skiss pÄ papper

Ett av de enklaste tillÀmpningar av kartong utklipp ansÄg kort. Du kan göra ett kort den 8 mars och nyÄr. Mammor och pappor kommer ihÄg lektionen arbete i skolan, och barnen kommer att vara intresserad av att arbeta tillsammans med förÀldrar.

Tekniken fungerar pÄ vykortet Àr mycket enkel:

 1. Du behöver en bit kartong uppsÀttning fÀrgat papper.
 2. Kartong vikas pÄ mitten.
 3. BestÀmd med ett mönster, skÀr ut nödvÀndiga uppgifter. Till exempel för en snögubbe -. Skivor vitt eller blÄtt för blomman - ovala kronblad.
 4. FörÀldrarna visar ett barn med lim gÀller för tomt kort.

Förutom konventionella applikationer, kan papp göra olika roliga figurer

Hur du tar ett barn: tillÀmpning av papper för en klass med mallar

Ikapp med barnet till skolan, förÀldrarna mÄste lÀra ditt barn att hantera papper. Barn i förskolan försöker göra enkla hantverk. Förskolebarn arbetar med mer komplexa applikationer - de kan göra lite mÄlning.

I dagens butiker hittar du sjÀlvhÀftande tillÀmpningar, som kan klistras pÄ en bÀrbar dator eller dekorera ett skÄp i skolan.

I 1: a klass barnen pÄ arbetsmarknaden klassen för att skapa applikationer med enkla geometriska former - kvadrat, cirkel, oval, triangel. Om barnet inte vet hur man arbetar med en linjal, kan du anvÀnda schabloner. Barn Klipp ut mallen siffror och klistra in dem pÄ kartong.

Mall för att göra program som du kan köpa i butiken för handarbete eller laddas ner frÄn InternetMall för att göra program som du kan köpa i butiken för handarbete eller laddas ner frÄn Internet

Första-klassare kan göra enkla program:

 • Djur - hund, katt, ekorre, zebra och mus;
 • FĂ„glar - uggla, svĂ€lja, kyckling,
 • Tale - bun, en sjöjungfru, en hydda;
 • Nature - sol, moln, trĂ€d.

Alla dessa program kommer att bestÄ av enkla element, chefen - en cirkel, öron - en triangel. Med konventionell PVAc de Àr fÀsta till basen och enkel vÀnder nosen av djuret eller fÄgeln.

Hur man gör en svart och gul bee:

 1. Av gult och svart papper skÀra till 2 cm cirkel 4 diameter.
 2. Rött papper skÀra tvÄ av samma vinge i form av ett hjÀrta, frÄn gult - tvÄ vingar lite mindre.
 3. Deras svart papper för att göra en mustasch-rÀnder.
 4. PÄ blÄ kartong lÄg vÀxelvis svart-gul-svart-gula cirklar.
 5. De senare put gula biet antenner.
 6. PÄ sidorna av vingarna rymma större, dÄ de hÄller de mindre vingar.
 7. Ögonen kan dras, och kan skĂ€ras frĂ„n grönboken.
 8. Alla delar Àr limmade till kartong - biet Àr klar!

Utveckla tÀnka: tillÀmpning av papper för 2 klass med mallar

LÀr dig att göra grundlÀggande hantverk av papper och kartong, efter att ha blivit bekant med tekniken för att skapa de enklaste program, barnen börja utforska nya kreativitet - volymapplikationer. Efter att ha bemÀstrat den kompetens, kommer barnen att kunna göra vackra kort mödrar och mormödrar den 8 mars, pÄven - Crafts den 23 februari eller födelsedag.

NÀr du vÀljer en mall program för ditt barn att tÀnka pÄ sin förmÄgaNÀr du vÀljer en mall program för ditt barn att tÀnka pÄ sin förmÄga

För att skapa ett program "Blommor i en vas" krÀvs:

 • kartongark;
 • FĂ€rgat papper - vit, gul, grön, blĂ„,
 • Limstift;
 • penna;
 • Sax.

Förbereda material och verktyg som du kan börja handarbete.

Master-klass pÄ att göra ansökan till vykortet 8 mars:

 1. Göra förform för tillÀmpningar -. TvÄ rutor av 5x5 cm vitt papper, gul cirkel 4 cm i diameter för Bouquet 5 pÄskliljor mÄste skÀra mönstret av 10 kvadrater och cirklar 5.
 2. Enkel penna för att rita en remsa dividera kvadraten pÄ mitten - horisontellt och vertikalt.
 3. PÄ varje sida av en kvadrat göra snitt lÀngs linjerna innan den nÄr mitten av ca 0,5 cm. Det ska vÀnda en kvadrat indelad i fyra fyrsidiga.
 4. Varje ruta Àr nödvÀndigt för att strama upp - sÀtta en penna pÄ en diagonal fyrkantiga hörn och slÄ in den.
 5. LikasÄ att göra alla 10 stora rutor.
 6. 5 för att producera ett mönster av gula cirklar - grunden för mitt blomman. Att linda vikta cirkel pÄ handtaget, ta bort och försegla lim.
 7. För att fÄ en blomma, mÄste du vika ihop de tvÄ kronblad och tomma skÀrs kÀrnor av gult. Om det görs pÄ rÀtt sÀtt, fÄr du en vacker pÄsklilja kronblad 8.
 8. Av grönboken skuren i tunna strimlor - framtiden för blomma lÀmnar. En liten böj lÀngs, bifoga form.
 9. Enligt en i förvÀg ordnad mönster behöver skÀra vas. Det kan göras i blÄtt. Dekorera en vas kan vara en godtycklig prydnad, klippa papper ljusare fÀrg.
 10. Ombord ark A4 vas först limmas, sÄ att dess botten sammanfallande med botten av papperet. Ansökan placeras vertikalt.
 11. stick sedan bladen av pÄskliljor i ett kaotiskt sÀtt, och dÄ kan du gÄ vidare till bildandet av buketten. Blommor limmade sÄ att de var i mitten av alla ansökningar.

Dimensionering alla nödvÀndiga bra att torka efter att de hÄlls fast. Den fÀrdiga bilden kan dekorera kant av smÄ figurer eller pÀrlor.

Volym ansökan om klass 3 med mallar

tredje klass studenter under kraft att göra mer komplicerat och tidsödande arbete i tekniken att quilling hantverk eller intressant volym. LÀrarna undrar ofta vilken typ av arbete med papper för att komma fram till barnen, sÄ att de var intresserade.

Med volymapplikationer kan dekorera ett barns rumMed volymapplikationer kan dekorera ett barns rum

I 3: e klass flickor fortfarande spela dockor, sÄ det ska bli intressant att göra en tredimensionell möbler dockskÄp. Pojkarna kan göra en plan, racerbilar. Webbplatsen Country artister kan hitta en provvolym pÄ papper hantverk för alla smaker - mallar för origami, quilling schema. Scheman och mönster kan skrivas ut och verkstÀlla dem med barnen i klassen eller ge jobbet till huset.

Om du fÄr slut pÄ idéer, kan du alltid frÄga barnen vad de vill göra i klassrummet.

Barn applikationer quilling teknik Àr mycket populÀr bland studenter. Detta Àr inte bara en unik gÄva, men ocksÄ en vacker dekoration.

Hur man gör tillÀmpningar av papper för barn (video)

TillÀmpning av papper - ett utmÀrkt tillfÀlle att ta barnen under en viss tid. I denna typ av konst kan vara engagerade och mycket smÄ barn - Äldern 3 och elever grundskolan. BevÀpnad med fantasi och en uppsÀttning för handarbete, kan barnen skapa ofattbara bilder och imponera pÄ sina nÀra och kÀra för sina prestationer.

Detalj: appliqués tillverkade av papper (fotoexempel)

04b5414b1f5093XXL100234b32d399821f9797ad542abf458955b50007-010-Applikatsija-SCHenok972082477936498652