Till taket var vacker och praktisk, bör ta hand om kvalitet och hÄllbarhet av material för arbeteTill taket var vacker och praktisk, bör ta hand om kvalitet och ekologiska material för driften av processen att bygga och reparationsarbeten Àr mycket viktigt att vÀlja hög kvalitet och pÄlitliga material som kommer att pÄgÄ lÀngre Àn ett Är. För efterbehandling taket anvÀnds ofta skumpanelerna, eftersom de har mÄnga fördelar, i synnerhet sÄsom en acceptabel kostnad, enkel installation och enkelt underhÄll, vattenbestÀndighet, termisk isolering, miljövÀnlighet.

Moderna skum tak

Med kompetent kan maskera anvÀnda skum styrelser Àr alla tillgÀngliga tak ytdefekter och göra det helt platt och slÀt. FÀst till en hel platta kan vara en pÄ förhand preparerade ytan av taket, med en speciell lim, sÄ att nÀr det Àr nödvÀndigt kan de mycket lÀtt skalas bort. Frigolit plattor Àr i form av kvadrater, sÄ de Àr mycket lÀtt att installera.

Köket Àr bÀst att vÀlja en bricka med ett laminerat toppskikt, eftersom det Àr mer motstÄndskraftig mot fukt och vid behov kan den lÀtt tvÀttas.

Frigolit tak - Àr ett bra sÀtt att snabbt och billigt att dölja brister och oegentligheter grundlÀggande takytanFrigolit tak - Àr ett bra sÀtt att snabbt och billigt att dölja brister och oegentligheter grundlÀggande takytan

Skum rutor pÄ taket ser bara bra, och de Àr tillverkade av hög kvalitet miljövÀnliga material, sÄ att du kan anvÀnda dem i alla rum perfekt.

Made plattor pÄ flera olika sÀtt, nÀmligen:

 • extrudering;
 • stĂ€mpling;
 • Injektion.

Om skumpanelerna Àr tillverkade genom strÀngsprutning, den smÀlta skummet förvÀg anbringas, frÄn vilken de sÀrskilda Skivorna tillverkas genom gjutning. De Àr mycket hÄllbara och motstÄndskraftig mot mekanisk stress. För att göra paneler av olika fÀrger, tillsÀtts vid framstÀllningen av en mÀngd olika fÀrgÀmnen. Denna tillverkningsmetod krÀver sÀrskild noggrannhet, med resultatet erhÄllet plattan med en mycket vacker och slÀt yta.

Tak skumrutor

Den mest prisvÀrda anses blockskum, som framstÀllts genom pressning. Tile av expanderad polystyren har hög spannmÄl och vitt. Vid behov kan de vara mycket lÀtt att mÄla i önskad fÀrg. SÄdan modern kakel kan vidare lamineras och belÀggas med olika dekorativa material, vilket ger dem ett unikt utseende lyxiga.

Taket av skumskivor kan vara mer kreativ, bara mÄla en vacker fÀrgTaket av skumskivor kan vara mer kreativ, bara mÄla en vacker fÀrg

Om en skum plattor görs genom att injicera, Àr resultatet en mycket vacker efterbehandling material av vit fÀrg, som hÄlls för efterföljande mÄlning. Tile har ett utmÀrkt design och anses vara en efterbehandling material utan sömmar.

Skum paneler pÄ taket: hur man monterar sina egna hÀnder

Taket i rummet kan vara mycket lÀtt att göra egna hÀnder, du mÄste bara att förbereda de nödvÀndiga material och verktyg och en liten anstrÀngning.

Skummet Àr mycket billigt, menKvalitativ material som kan lÀggas helt pÄ ett tak, i synnerhet:

 • gips;
 • trĂ€;
 • Betong.

Skummet Àr ett ganska mÄngsidigt material, som Àr lÀmpligt för trÀ och gipstakSkummet Àr ett ganska mÄngsidigt material, som Àr lÀmpligt för trÀ och gipstak

Efterbehandling taket skum plattor utförs i steg. Innan om plattorna mÄste du först förbereda ytan av taket. Var noga med att slÀppa taket i rentvÄ och trimmade för att genomföra anpassningen av befintliga defekter. Om taket har en svamp, mÄste det vara vÀl rengjorda och sedan anvÀnda en antiseptisk till den. Bifoga platta av skum till taket Àr nödvÀndigt med ett speciellt lim. Innan klistra Àr nödvÀndig för att hÄlla plattorna i ett torrt utrymme i 3 dagar. LÄnet Àr nödvÀndigt att hÄlla taket rÀknat frÄn mitten och utÄt.

Initialt takplatta som skall skÀras i fyrkanter eller rektanglar av önskad storlek och sedan med hjÀlp av speciella bindemedel för att fixera dem till takytan. Innan du utför slutarbetet behöver koppla bort ledningar. Efter att du har helt tapetserade tak ytskivorna, Àr det nödvÀndigt att eliminera gapet bildas mellan tak och vÀggar, med anvÀndning av för detta ÀndamÄl formad gjutning. SÄdana polystyren lister föra inredningen i en viss stil och finess. Dessutom mÄste du anvÀnda speciella hörn, skÀr för ljuskronor, samt enheter för efterbehandling utlopp. Allt mÄste vara utformade i samma stil.

Viktigt! Till takplattor frÄn skum varar under en lÀngre tid, mÄste du tÀcka den övre delen av hennes latex hjÀlm.

Elegant inredning Tak frigolit

Det anges reparationen du behöver mycket noggrant nÀrma sig valet av efterbehandling material. Ganska kvalitet och ekonomisk utföringsform anses Plattor av skum. Med hjÀlp av detta material kan du skapa en unik inredning i huset.

Olika element kan anvÀndas för registrering av taket utrymme, sÄsom i synnerhet:

 • Dekorativa glasmĂ„lningar,
 • stuck;
 • mönster;
 • gips;
 • Mosaic.

Ytterligare dekorera takytan kan vara utsökt mönster och den vackra stuckaturYtterligare dekorera takytan kan vara utsökt mönster och den vackra stuckatur

NÀr dekorera taket skumpanelerna kan göras tak bÄde standard och duplex. De enklaste dekorationer - mÄla taket i skummet. Sofistikerad inredning görs med hjÀlp av gips, komplexa dekorativa mönster, spÀnningssystem. Förutom för inredningen kan anvÀndas kassuner av varierande form och urtag i taket. Det Àr dock nödvÀndigt att ta hÀnsyn till höjden pÄ tak, eftersom sÄdana ytbehandlingar nÄgot kan minska höjden pÄ taket.

Vid utförandet av efterbehandling taket i skumpanelen kan appliceras pÄ ett vackert mönster. Om rummet Àr litet, Àr det möjligt att dra moln som ser inte bara snygg, men ocksÄ hjÀlpa till att visuellt utöka antalet tillgÀngliga rum utrymme.

Om tak tvÄ nivÄer ska det fÀste LED band, vilket ger rummet en unik och sofistikerat utseende kommer att fungera som extra belysning.

Praktiska takpaneler frÄn skum

Om du behöver för att snabbt och effektivt genomföra taket avsluta med ett minimalt antal förberedande steg, Àr det nödvÀndigt att anvÀnda takpaneler gjorda av skum.

Om du snabbt vill omvandla taket, dÄ för detta ÀndamÄl Àr vÀl lÀmpad praktiska paneler av skumOm du snabbt vill omvandla taket, dÄ för detta ÀndamÄl Àr vÀl lÀmpad praktiska paneler av skum

Dessa paneler kÀnnetecknas av att de:

 • Uppvisar god akustisk och termiska isoleringsegenskaper;
 • Resistent mot yttre Ă„verkan;
 • Det ser bra ut i alla rum perfekt.

Kakel av isolerande skum förbÀttrar kvaliteten i rummet, sÄ den allmÀnna nivÄn av komfort i huset. Detta kakel Àr inte rÀdd för fukt, sÄ det kan anvÀndas Àven i badrummet och i köket. LÀtta paneler av skum gör det möjligt att anvÀnda dem för beteendet av efterbehandling i en helt alla rum. Bland fördelarna Àr att tillhandahÄlla enkel installation av paneler av skum, sÄ det Àr fullt möjligt att utföra sjÀlvstÀndigt.

Hur man gör ett tak pÄ skum (video)

De paneler för taket av skummet anses en modern högkvalitativa material, vilket bidrar till att dölja ojÀmn takyta, samt ger rummet ett elegant utseende.

Design av tak frÄn skum (interiör bilder)

11767D918CE34BDA-803-tapet18-321263815487img9277thumb013585125681264919758sdc127321452894232potolochnaya-lepnina-iz-GIPSA1452894617lepnina-na-potolke-iz-penoplasta1452895556lepnina-na-potolke-iz-poliuretanaf86b84c0d47977a2f9bfc6e1407350