penutup dinding boleh dibeli siap, serta diperintahkan oleh lukisan atau gambar andapenutup dinding boleh dibeli siap, serta diperintahkan oleh lukisan anda atau fotografiiVse bermula dengan filem 3D, apabila duduk di dalam dewan pawagam untuk cermin mata khas, anda rasa di dalam apa yang berlaku pada skrin. Rasa pada masa yang sama tidak dapat dilupakan. Seterusnya mula muncul lukisan 3D pada dinding dan kaki lima, yang terpaksa berhenti pejalan kaki dan mengagumi karya-karya seni. Dan imej-imej ini adalah termasuk dalam pangsapuri dan rumah-rumah rakyat. kertas dinding 3d digunakan untuk menampal dinding dan siling dalam pembaikan ruang yang besar dan kecil. pembaikan itu, walaupun mahal, tetapi kertas dinding adalah lebih tahan lama daripada vinil konvensional.

Apa yang stereoskopik kertas dinding 3d dan di mana ia boleh digunakan

Stereoskopik kertas dinding - bahan untuk dinding dengan rasa penuh kehadiran. Terima kasih kepada ketahanan dan rintangan haus, ia boleh digunakan bukan sahaja dalam rumah, tetapi juga untuk kapel itu, misalnya untuk tujuan pengiklanan. Sesiapa yang akan membayar perhatian yang lebih kepada kelantangan dan menarik kepada dirinya sendiri imej, dan bukannya pada gambar yang rata.

Pada masa ini, apabila banyak monumen perlu menyimpan semula kontraktor membeli seperti tiga dimensi imej untuk menyembunyikan perancah, dan tidak merosakkan rupa bandarPada masa ini, apabila banyak monumen perlu menyimpan semula kontraktor membeli seperti tiga dimensi imej untuk menyembunyikan perancah, dan tidak merosakkan rupa bandar

Di kafe atau restoran, telah mengeluarkan satu dinding imej tiga dimensi, mengulangi pandangan dewan dengan meja dan pengunjung, akan ada rasa luas ruang. Dengan bantuan kertas dinding 3D boleh menguruskan kafe bertema, seperti restoran dalam gaya desa dengan dinding yang menggambarkan tetingkap dalam bidang atau kampung jalan dengan haiwan berjalan. Restoran gaya marin untuk melengkapkan dinding dengan tingkap, di belakang yang dunia di dalam air keseluruhan dengan pantas.

3d Wallpaper: fesyen hebat atau realiti (video)

Bagaimana wallpaper 3D di kawasan pedalaman

Baru dan berkualiti tinggi bahan kemasan begitu tahan lama, ia boleh agak bosan daripada merosot dari masa ke masa. kertas dinding 3d untuk dinding dibuat dengan teknologi tinggi, kedua-dua gambar dan memohon lukisan mudah. Terdahulu, bahan kemasan yang sama menghiasi dinding bar, restoran, kelab malam, dan pada masa ini, meningkatkan bajet untuk pembaikan, anda boleh tampal atas dinding di dalam bilik.

Dalam sangat bilik besar boleh membuat pengezonan, jika kita memohon gambar yang berbeza, dan di dalam bilik kecil mengelilingi lukisan atau gambar dalam 3D visual membesarkan kawasan bilikDalam sangat bilik besar boleh membuat pengezonan, jika kita memohon gambar yang berbeza, dan di dalam bilik kecil mengelilingi lukisan atau gambar dalam 3D visual membesarkan kawasan bilik

Kebaikan Wallpaper:

  1. Wallpaper jenis ini adalah amat sukar untuk merosakkan jika mereka ditampal di dinding. Kelembapan-bukti, tahan api, tidak pudar dengan peredaran masa - semua ini adalah kualiti wallpapers 3D.
  2. Ini bahan kemasan yang diperbuat daripada bahan-bahan semula jadi, dengan itu adalah selamat untuk bayi juga kanak-kanak. Jika kanak-kanak pada usia yang awal razrisuy dinding dengan reka bentuk yang, anda tidak perlu mengkritik beliau juga, kerana semua basuh detergen biasa.
  3. Apabila menggunakan kertas dinding dalam format 3D, anda boleh menukar bilik di luar pengiktirafan, dan jika kayu kertas dinding seperti pada siling, terdapat sensasi terapung di angkasa.

Selalunya, kertas dinding dalam format 3D membuat satu atau dua dinding di dalam bilik. Apabila membuat satu dinding bilik jumlah gambar visual meningkat. Jika perimeter kertas dinding untuk membuat bingkai, terdapat kesan tetingkap besar ke dunia lain.

reka bentuk bilik dengan kertas dinding 3D

bilik tujuan yang berbeza memerlukan penggunaan kertas dinding dengan corak yang berbeza. anda boleh tampal gambar bergantung kepada citarasa kanak-kanak di nurseri. Sudah tentu anda boleh menggunakan gambar bayi standard, seperti kartun atau cerita dongeng, tetapi bahan kemasan sangat tahan lama dan agak mahal, kanak-kanak membesar, dan gambar akan menjadi tidak sesuai untuk remaja. Dalam kes ini ia adalah lebih baik untuk menggantung kertas dinding dengan gambar-gambar lama-bermain, seperti gambar haiwan dalam alam semula jadi, air atau kertas dinding dengan mata pelajaran ruang.

Kadang-kadang asalnya terpaku kertas dinding untuk putera sedikit atau puteri, kemudian digantikan gambar mengikut umurKadang-kadang asalnya terpaku kertas dinding untuk putera sedikit atau puteri, kemudian digantikan gambar mengikut umur

Jika isu ini dengan hanya satu lukisan dinding, kertas dinding dan grafik 3D lain dengan corak yang mudah, walaupun pada masa pembaikan perlu mengubah hiasan hanya satu dinding.

Menggunakan kertas dinding 3D di bilik yang berbeza:

  • Kertas dinding dapur 3d, anda boleh menghiasi zrony bekerja apron. Dalam kes ini, corak yang perlu dipadankan dengan warna perabot, jadi bahawa ia adalah satu peralihan yang lancar daripada dinding untuk permukaan kerja. Kesannya adalah lebih menarik jika permukaan meja kerja adalah berkilat, manakala angka jumlah itu juga akan dicerminkan dalam berkilat dan tidak akan mempunyai perasaan tiga dimensi. Makan untuk menghiasi dinding di sebelah meja makan di mana-mana landskap laut atau hutan, pada masa yang makan akan kelihatan seolah-olah terdapat makan malam di teres pada hari yang cerah panas.
  • Lorong perlu memilih kertas dinding 3d standard, kerana reka bentuk grafik yang mudah tidak memerlukan pengambilan, tetapi visual meluaskan ruang. Sudah tentu, jika saiz dewan membolehkan - anda boleh pokleit dan kertas dinding pukal dengan gambar hutan atau pergunungan. Hiasan daun pintu dan dinding kertas dinding sebelah pintu di lorong surut ke dalam jarak jalan raya - langkah yang sangat bergaya.
  • Bilik mandi juga menghiasi tema nautika, seperti permukaan dan air. Pada peranti siling cermin di bilik mandi dan kedalaman dasar laut di dinding boleh dalam dunia di dalam air tanpa meninggalkan apartmen.
  • Corak kertas dinding bilik tidur harus menenangkan, langit penuh bintang, awan cahaya atau bunga yang cantik. A bidang besar chamomile mewujudkan kesan kebebasan dan ketenangan. Tetapi sebagai corak permintaan dengan jalan-jalan yang tenang, hutan hijau, air terjun, dan sifat-sifat lain yang hidup, tetapi pada sifat tenang masa yang sama.
  • Yang hidup, di memilih jenis warna dan kertas dinding. Ia semua bergantung kepada gaya dari bilik, kemudian mengambil syarikat bising besar dan menguruskan berbual mesra dengan rakan-rakan. Pemilihan bilik untuk memilih warna dan jenis yang besar, jika gaya asas di ruang tamu - hi-tech, yang sering digunakan pasangan muda, corak kertas dinding dalam gaya yang sama mesti menyokong. Jika seluruh bilik direndam dalam format lama dengan perabot antik, gambar dalam gaya istana hanya keluar dari tempat.

Sebagai produk yang agak mahal, adalah pemilihan dan pengiraan kertas dinding adalah lebih baik untuk menggunakan khidmat pereka yang berpengalaman yang akan membantu menentukan warna dan corak, dan juga memberitahu bagaimana untuk betul menggambarkan ruang.

Pemilihan kertas dinding kelantangan memerlukan campuran yang tepat bukan sahaja reka bentuk yang lain daripada dinding, tetapi juga di dalam bilik yang keadaan umumPemilihan kertas dinding kelantangan memerlukan campuran yang tepat bukan sahaja reka bentuk yang lain daripada dinding, tetapi juga di dalam bilik yang keadaan umum

lukisan abstrak dan perabot antik di dalam bilik yang sama tidak pernah digabungkan, serta gaya purba era diraja dengan sofa moden dan kerusi-kerusi buatan baru.

kertas dinding 3d untuk dinding: idea-idea untuk dalaman (video)

kertas dinding pendarfluor dengan kesan 3d

Jika ada keinginan untuk tidak terhad kepada pemandangan waktu siang kertas dinding, anda boleh menggunakan kertas dinding kalimantang bahawa pada waktu malam mempunyai cahaya latar. Pada siang hari terdapat gambar tiga dimensi yang sama, dan selepas kertas dinding gelap menjadi hidup dan bersinar kerana lampu pendarfluor.

Ini kertas dinding yang baik untuk digunakan pada kanak-kanak, kerana ramai kanak-kanak takut gelap dan diterangi dengan cahaya mereka boleh mendapatkan tidur yang baikIni kertas dinding yang baik untuk digunakan pada kanak-kanak, kerana ramai kanak-kanak takut gelap dan diterangi dengan cahaya mereka boleh mendapatkan tidur yang baik

Ini jenis kertas dinding adalah sesuai untuk hiasan siling di dalam bilik tidur, terutamanya jika hari kehadiran mereka adalah sfera cakerawala, atau mendung.

LED Wallpaper 3d

Tidak seperti kertas dinding LED dalam format 3D dari kalimantang konvensional atau yang dalam sistem elektronik, yang terdiri daripada sebilangan besar LED. Borang ini juga bercahaya dalam gelap, tetapi tidak seperti pengguna memilih imej latar neon dari aplikasi jauh atau mudah alih.

ketepuan warna, kecerahan, dan juga komposisi mungkin berbeza-beza bergantung kepada moodketepuan warna, kecerahan, dan juga komposisi mungkin berbeza-beza bergantung kepada mood

3 d kertas dinding abstrak dinding

Selain corak standard dan lukisan abstrak, gambar yang digunakan. Tetapi ini jenis wallpapers memerlukan pematuhan penuh dengan seluruh bilik dengan perabot, pencahayaan.

Mewujudkan reka bentuk yang bergaya dengan photowall pelekat mungkin dengan sedikit pelik, tetapi gambar menarikMewujudkan reka bentuk yang bergaya dengan photowall pelekat mungkin dengan sedikit pelik, tetapi gambar menarik

Tidak akan ada tempat untuk mengambil gambar hidupan liar, tetapi batu-batu atau dinding bata dengan beberapa tambahan yang baik akan menyertai reka bentuk moden dari bilik.

Inovasi: lantai 3d, wallpapers 3d

Dalam usaha untuk meningkatkan kesan kehadiran, anda boleh terus lukisan dan di atas lantai. kertas dinding 3D terpaku ke lantai bersebelahan dengan dinding lantai.

Gabungan yang dipilih dengan baik-aras 3d dan kertas dinding dengan corak sekeliling akan disepadukan dalam komposisi dalamanGabungan yang dipilih dengan baik-aras 3d dan kertas dinding dengan corak sekeliling akan disepadukan dalam komposisi dalaman

Surut ke dalam jarak jalan atau taman jejak, serta jejak dikelilingi oleh hutan hijau. Sejak kelembapan kertas dinding tahan, kemudian basuh mereka tidak sukar, dan meningkatkan kelantangan visual dari bilik akan menggembirakan bukan sahaja isi rumah.

Bagaimana untuk gam kertas dinding 3d

Kertas dinding dengan kesan 3D terpaku serta vinil, pelekat yang sama dan prinsip, tetapi terdapat perbezaan yang signifikan dalam peringkat persediaan untuk menampal. Dinding yang direka untuk menampal kertas dinding foto mereka mesti sempurna menyamakan kedudukan, puttied dan bersedia.

Dinding ralat sedikit boleh mengganggu kesan imej 3D. Oleh itu, kerja-kerja ini adalah lebih sesuai untuk profesionalDinding ralat sedikit boleh mengganggu kesan imej 3D. Oleh itu, kerja-kerja ini adalah lebih sesuai untuk profesional

Menyediakan dinding, tanda-tanda pada dinding menggunakan tahap, pemilihan dan pemasangan dalam orang yang jahil mengambil banyak masa dan usaha, dan salah jajaran yang sedikit akan menafikan segala usaha dan kos bahan untuk pembelian kertas dinding. Ini kertas dinding terpaku hanya butt-sebat di kehancuran sedikit kesan keseluruhan. Pemangkasan yang berlebihan di atas lantai dan siling dibuat selepas pengeringan lengkap kain.

3d kertas dinding gam (panduan video)

Seperti yang dapat dilihat, dengan bantuan 3D kertas dinding anda boleh membuat reka bentuk yang unik. Dan apa yang akan - ia terpulang kepada anda.

kertas dinding 3d di kawasan pedalaman (photo) yang