Tapeter kan köpas fÀrdig, liksom bestÀllts av din ritning eller fotonTapeter kan köpas fÀrdig, liksom bestÀllts av din ritning eller fotografiiVse började med 3D-filmer, nÀr man sitter i en biograf hall för speciella glasögon, kÀnner dig i vad som hÀnder pÄ skÀrmen. KÀnsla samtidigt oförglömlig. NÀsta började dyka upp 3D-mÄlningar pÄ vÀggar och trottoaren, som var tvungen att sluta förbipasserande och beundra konstverken. Och dessa bilder ingÄr i lÀgenheter och hus för medborgarna. 3d tapeter som anvÀnds för att klistra vÀggar och tak i reparation av stora och smÄ utrymmen. SÄdana reparationer, men dyra, men tapeten Àr mycket mer hÄllbara Àn konventionella vinyl.

Vad Àr stereoskopisk 3D tapeter och dÀr de kan anvÀndas

Stereoskopisk tapet - ett material för vÀggar med en fullstÀndig kÀnsla av nÀrvaro. Tack vare hÄllbarhet och slitstyrka, kan de anvÀndas inte bara inomhus, men ocksÄ för dess kapell, t.ex. i reklamsyfte. Den som kommer att Àgna mer uppmÀrksamhet Ät volymen och lockar till sig bilden, snarare Àn pÄ en plan bild.

För nÀrvarande nÀr mÄnga monument behöver ÄterstÀlla entreprenörerna köpte som tre-dimensionella bilder för att dölja stÀllningen, och inte förstöra utseendet av stadenFör nÀrvarande nÀr mÄnga monument behöver ÄterstÀlla entreprenörerna köpte som tre-dimensionella bilder för att dölja stÀllningen, och inte förstöra utseendet av staden

I ett café eller restaurang, har utfÀrdat en vÀgg tredimensionell bild, upprepa utsikt över hallen med bord och besökarna kommer det att finnas ett stort kÀnsla av rymd. Med hjÀlp av 3D-tapeter kan ordna tema kaféer, sÄsom restaurang i rustik stil med en vÀgg som skildrar fönster i fÀltet eller bygatan med promenader djur. restaurang marin stil att komplettera vÀggen med fönster, bakom vilken hela undervattensvÀrlden med ett ögonkast.

3d Bakgrunds: fantastiska mode eller verklighet (video)

Hur Àr 3D-tapeter i det inre

Nya och hög kvalitet efterbehandling material Àr sÄ hÄllbart, kan det vara ganska uttrÄkad Àn försÀmras med tiden. 3d tapeter för vÀggarna Àr gjorda med högteknologiska, bÄde bilder och tillÀmpa en enkel ritningar. Tidigare liknande efterbehandling material pryder vÀggarna i barer, restauranger, nattklubbar, och för nÀrvarande, öka budgeten för reparation, kan du klistra över vÀggarna i rummen.

I mycket stora rum kan göra zonindelning, om vi tillÀmpar olika bilder, och i smÄ rum omger en ritning eller fotografera i 3D för att visuellt förstora rummetI mycket stora rum kan göra zonindelning, om vi tillÀmpar olika bilder, och i smÄ rum omger en ritning eller fotografera i 3D för att visuellt förstora rummet

Fördelar med Wallpaper:

  1. Bakgrunden av denna typ Àr mycket svÄrt att förstöra om de klistras pÄ vÀggen. FuktsÀkra, brandsÀkra, inte blekna med tiden - allt detta Àr kvaliteten pÄ 3D-tapeter.
  2. Denna efterbehandling material Àr gjord av naturmaterial, vilket Àr sÀkert för spÀdbarn Àven barn. Om barnet vid en tidig Älder razrisuy vÀggen med en sÄdan konstruktion, bör du inte kritisera honom ocksÄ, som alla tvÀtta bort vanliga rengöringsmedel.
  3. Vid anvÀndning av tapet i 3D-format, kan du Àndra rum oigenkÀnnlighet, och om kÀppen sÄdan tapeten i taket, det finns en kÀnsla av att svÀva i rymden.

Oftast tapeten i 3D-format urskilja en eller tvÄ vÀggar i rummet. NÀr du gör en vÀgg volymfotorummet ökar visuellt. Om omkretsen pÄ tapeten att göra ram finns effekten av ett stort fönster till en annan vÀrld.

Rum design med 3D-tapet

Olika purpose rum krÀver anvÀndning av tapet med olika mönster. du kan klistra in bilden beroende pÄ preferenser barnet i barnkammaren. Naturligtvis kan du anvÀnda vanliga baby bilder, sÄsom tecknade serier eller sagor, men en avslutande materialet mycket slitstarkt och ganska dyr, vÀxer barn upp, och bilden blir inte lÀmpar sig för en tonÄring. I detta fall Àr det bÀttre att hÀnga tapet med bilder pÄ lÄng-playing, sÄsom bilder av djur i naturen, under vattnet eller tapet med rymd Àmnen.

Ibland ursprungligen limmade tapet för den lilla prins eller prinsessa, sedan ersatte bilden efter ÄlderIbland ursprungligen limmade tapet för den lilla prins eller prinsessa, sedan ersatte bilden efter Älder

Om problemet med endast en vÀggmÄlning, tapeter och andra 3D-grafik med ett enkelt mönster, Àven vid tidpunkten för reparationen mÄste Àndra utsmyckningen av endast en vÀgg.

Med hjÀlp av 3D-tapeter i olika rum:

  • Köks 3d tapeter, kan du dekorera plattan arbetar zrony. I detta fall bör mönstret anpassas till fĂ€rgen pĂ„ möblerna, sĂ„ att det Ă€r en mjuk övergĂ„ng frĂ„n vĂ€ggarna till arbetsytan. Effekten Ă€r Ă€nnu mer slĂ„ende om arbetsbordet ytan Ă€r glansig, medan volymen siffra kommer att Ă„terspeglas i den glansiga och kommer inte att ha en tredimensionell kĂ€nsla. Åt att dekorera vĂ€ggen bredvid matbordet i alla hav eller skogslandskap vid tidpunkten mĂ„ltiden kommer att verka att det finns en middag pĂ„ terrassen pĂ„ en varm solig dag.
  • Hall bör vĂ€lja standard 3d tapeter, som en enkel grafisk design inte krĂ€ver rekrytering, men visuellt utökar utrymmet. SjĂ€lvklart, om storleken pĂ„ hallen gör - du kan pokleit och bulk tapet med en bild av skogen eller bergen. Dekoration av dörrbladet och vĂ€ggen av tapeter bredvid dörren i hallen vikande i fjĂ€rran vĂ€gen - mycket stilrena drag.
  • Badrum vĂ€l dekorera en nautisk tema, eftersom ytan och under vattnet. Vid anordningen en speglad taket i badrummet och djupet av havsbotten pĂ„ vĂ€ggarna kan vara i undervattensvĂ€rlden utan att lĂ€mna lĂ€genheten.
  • Sovrummet tapetmönster bör vara lugnande, stjĂ€rnhimmel, lĂ€tta moln eller vackra blommor. Ett stort omrĂ„de av kamomill skapa effekten av frihet och lugn. Men eftersom efterfrĂ„gan mönster med lugna gator, grön skog, vattenfall och andra attribut för de levande, men samtidigt lugna karaktĂ€r.
  • För levande vĂ€ljer olika typer av fĂ€rger och tapeter. Det beror pĂ„ stilen i rummet, ta sedan de stora bullriga företag och ordna en varm chatt med vĂ€nner. Rummet urval av fĂ€rger och typer av stora, om den grundlĂ€ggande stilen i vardagsrummet - hi-tech, som ofta anvĂ€nds unga par, mönstret av tapeter i samma stil mĂ„ste stödja. Om hela rummet drĂ€nkts i det gamla formatet med antika möbler, Ă€r bilden i palatset stil bara pĂ„ sin plats.

Eftersom produkten Àr ganska dyr, Àr valet och berÀkning av tapeten Àr bÀttre att anvÀnda sig av en erfaren designer som kommer att avgöra fÀrger och mönster, samt berÀtta hur man korrekt avgrÀnsa utrymmet.

Val av volym tapeter krÀver rÀtt blandning av inte bara utforma resten av vÀggarna, men ocksÄ den allmÀnna situationen roomVal av volym tapeter krÀver rÀtt blandning av inte bara utforma resten av vÀggarna, men ocksÄ den allmÀnna situationen room

Abstrakta mÄlningar och antika möbler i samma rum aldrig kombineras, liksom den gamla stilen av den kungliga eran med moderna soffor och fÄtöljer nymodiga.

3d tapeter pÄ vÀggarna: idéerna för interiör (video)

Fluorescerande tapet med 3D-effekt

Om det finns en önskan att inte vara begrÀnsad till dagtid syn pÄ tapeter, kan du anvÀnda fluorescerande tapet som pÄ natten har en bakgrundsbelysning. Under dagen finns det en gemensam tredimensionell bild, och nÀr det Àr mörkt tapeter levande och glans pÄ grund av lysrör.

Dessa tapeter Àr bra att anvÀnda pÄ barn, eftersom mÄnga barn Àr mörkrÀdd och belyses med ljus de kan fÄ en god sömnDessa tapeter Àr bra att anvÀnda pÄ barn, eftersom mÄnga barn Àr mörkrÀdd och belyses med ljus de kan fÄ en god sömn

Denna typ av tapeter Àr vÀl lÀmpad för dekoration av taket i sovrummet, sÀrskilt om dagen för deras utseende Àr himmelssfÀren eller molnigt.

LED Bakgrund 3d

Till skillnad frÄn LED tapet i 3D-format frÄn konventionella fluorescerande eller att i det elektroniska systemet, som bestÄr av ett stort antal lysdioder. Denna form lyser ocksÄ i mörker, men till skillnad frÄn anvÀndaren vÀljer den fluorescerande bakgrundsbelysningen bilden frÄn fjÀrr eller mobila applikationer.

FÀrgmÀttnad, ljusstyrka, och Àven sammansÀttningen kan variera beroende pÄ humörFÀrgmÀttnad, ljusstyrka, och Àven sammansÀttningen kan variera beroende pÄ humör

3 d tapet abstrakt vÀgg

I tillÀgg till standardmönster och abstrakta mÄlningar, Àr fotografier anvÀnds. Men denna typ av tapeter krÀver full överensstÀmmelse med resten av rummet med möbler, belysning.

Skapa en snygg design med ett klistermÀrke Photowall möjligt med lite konstigt, men attraktiv bildSkapa en snygg design med ett klistermÀrke Photowall möjligt med lite konstigt, men attraktiv bild

Det kommer inte att finnas nÄgon plats att fotografera vilda djur, men stenar eller tegelvÀgg med nÄgra bra komplement kommer att gÄ med modern design i rummet.

Innovation: 3d golv, 3d bakgrunds

För att öka effekten av nÀrvaro, kan du fortsÀtta ritningen och pÄ golvet. 3D tapet limmas till golvet intill vÀggen av golvet.

VÀl valda kombinationen av 3d golv och tapeter med surround mönster kommer att integreras i det inre kompositionenVÀl valda kombinationen av 3d golv och tapeter med surround mönster kommer att integreras i det inre kompositionen

Vikande i fjÀrran vÀgen eller en park spÄr, liksom ett spÄr omgiven av gröna skogar. Eftersom fuktresistent tapeter, sedan tvÀtta dem Àr inte svÄrt, och ökar den visuella volymen av rummet kommer att glÀdja inte bara hushÄllet.

Hur man limma tapeter 3d

Tapet med 3D-effekt Àr limmade liksom vinyl, samma lim och principen, men det finns betydande skillnader i det skede av beredningen för att klistra. VÀggarna Àr konstruerade för att klistra sina fotobakgrunds mÄste helt planat, kittas och primas.

Minsta fel vÀggar kan störa effekten av 3D-bilder. DÀrför Àr detta arbete bÀst avgörs av yrkesverksammaMinsta fel vÀggar kan störa effekten av 3D-bilder. DÀrför Àr detta arbete bÀst avgörs av yrkesverksamma

Förbereda vÀggar, markeringarna pÄ vÀggen med en nivÄ, urval och montering i en okunnig person tar en hel del tid och anstrÀngning, och den minsta förskjutning kommer förneka alla anstrÀngningar och materialkostnaderna för inköp av tapeter. Dessa tapeter Àr limmade endast stum piska vid minsta förstöra hela effekten. Trimning överskott pÄ golvet och taket görs efter fullstÀndig torkning av tyget.

3d Tapetklister (video guide)

Som kan ses med hjÀlp av 3D Bakgrund Du kan skapa en unik design. Och vad det kommer att bli - det Àr upp till dig.

3d tapeter i det inre (bild)