Göra plats för en tonÄring, Àr det obligatoriskt att ta hÀnsyn till detta yttrande och speciella önskemÄlGöra plats för en tonÄring, Àr det obligatoriskt att ta hÀnsyn till detta yttrande och sÀrskilda predpochteniyaKogda flicka mognar, kan dess smak skiljer sig dramatiskt i olika Äldersperioder. Som barn, drömmer baby en prinsessa rum, och nÀr de blir Àldre, kan det vara intressant gotisk tema. Skapar en mysig och elegant rum, bör du komma ihÄg om funktionerna i varje Äldersgrupp.

Intressant utformningen av rummet för en tonÄrig flicka 12 Är: den ovanliga layout

Tolv Är - i början av övergÄngsperioden nÀr barnet börjar vÀxa upp. Det var vid den hÀr tiden Àr det viktigt att inte överbelasta en person, utan att hjÀlpa express. Privat rum kan vara en plats dÀr den lilla flickan kommer att visa sin individualitet.

Rosa fÀrg har alltid varit populÀrt bland flickor. Men mÄnga moderna flickor föredrar andra nyanser. TonÄringar vill se ditt rum en mer vuxen, med en motsvarande fÀrgpalett.

NÀr du gör ett rum för en flicka pÄ 12 Är Àr bÀttre att ge företrÀde Ät beige och rosa nyanserNÀr du gör ett rum för en flicka pÄ 12 Är Àr bÀttre att ge företrÀde Ät beige och rosa nyanser

TÀnk pÄ intressanta idéer för att dekorera rummet flickorna sly:

 1. Med hjÀlp av varma toner;
 2. AnvÀndningen av kalla fÀrger.

Det första alternativet innebÀr anvÀndning av persika, gult, orange toner. Med denna konstruktion, bör du anvÀnda en stor ljuskrona med plastdetaljer. Gardiner behöva plocka upp tonen överkast och mattan. Det Àr ocksÄ vÀrt att dekorera rummet med fÀrska blommor.

Desk bör placeras nÀra fönstret dÀr det Àr naturligt ljus. Detta har en positiv effekt pÄ synen. Om utrymmet Àr begrÀnsat, kan du köpa en hopfÀllbar möbler, som kommer att ge arbetsutrymme som behövs. Valet av vÀggbeklÀdnad Àr nödvÀndigt att ge barnet. Det kan vara en enkel monofoniska versioner eller tapet med ett mönster.

Eftersom mÄnga tjejer fortfarande leka med dockor i den Äldern nÀr zonindelning utrymme att ta hand om spelomrÄdet. I denna zon Àr det nödvÀndigt att tillhandahÄlla mattan.

Man mÄste komma ihÄg att detta Àr ett barnrum. NÀr du vÀljer en konstruktion, kan du bygga pÄ barnets Äsikter, men glöm inte om sÀkerheten och kvaliteten pÄ det material som valts.

I det andra utförandet, som fÀrgpaletten kan ta kallt hav fÀrg. LÀmplig gamma turkos. Denna inredning pÄminner om marin stil, kan du skapa en atmosfÀr av kustnÀra stuga.

Rummet ska placeras en stor spegel. Helst pÄ skÄpsdörrar. Detta sparar utrymme och visuellt öka rummet. Installera speglar pÄ grund av det faktum att i denna Älder börjar att vÀcka lusten att roa sig, att vÀlja klÀder. Du kan ocksÄ stÀlla in sminkbord dÀr du kommer att sÀtta medlen för hand om sig sjÀlv.

Det viktigaste Àr inte att överdriva det med fÀrgen. Det mÄste finnas i slemhinnan i rummet och möbler, men med mÄtta. Möbler bör vara vita eller ljusa fÀrger, samt golv och tak.

Elegant rum för flickor 13 Är: spÀnnande designalternativ

Flickor i 13 Är har aktivt försöker dölja den typ av sin barndom och början av vuxenlivet. DÀrför bör rummet Äterspegla dessa motiv.

För tonÄring flicka 13 Är Àr bÀttre att ge rummet en modern stilFör tonÄring flicka 13 Är Àr bÀttre att ge rummet en modern stil

Design beror pĂ„ tonĂ„rs hobbies. En flicka kan engagera sig i att lĂ€sa, spela musikinstrument eller mĂ„lning. Även vid denna tid börjar sjunka in ofta för att besöka en flickvĂ€n. Ung flicka vilar pĂ„ mjuka kuddar. Det Ă€r dĂ€rför du kan köpa i dotterns rum stolar i form av kuddar. 

Vackra flickor rum skall utföras i mjuka toner med inslag av stoppade möbler. Sovrummet bör ha följande egenskaper:

 1. Den rymliga rum, utan pÄlar;
 2. Enkla former, utan ansprÄksfullhet;
 3. Multifunktionella möbler;
 4. Zonindelning utrymme.

Valet av möbler bygger pÄ barnets behov. Flicka 13 Är - det Àr en skolpojke, en stor del av vilken Àr att lÀra tid. Det Àr dÀrför nödvÀndigt att faststÀlla ett skrivbord nÀra fönstret.

LÀmpliga datorbord med massor av lÄdor och hyllor. Det Àr nödvÀndigt att höjden pÄ bordet passar full höjd för barnet. Du mÄste hÀnga nÄgra hyllor för personliga tillhörigheter flickor.

En viktig detalj - valet av en stol. BÀttre att vÀlja en modell som kan justeras. SÄ att barnet kan sitta bekvÀmt, inte Brokeback.

För flickor Àr en av de viktigaste möbler - en garderob. Det ska finnas tillrÀckligt med utrymme för alla klÀder. MÄnga drömmer om dressing, men inte alltid har möjlighet att utrusta det, sÀrskilt i ett litet rum.

Du mÄste ocksÄ ta hand om spegeln. Du kan köpa ett sminkbord med en spegel och alla nödvÀndiga rutor för personligt bruk. Den har sina egna egenskaper och ljus. Ljuset ska vara ljusa, men inte blÀndande. Det Àr bÀttre att installera flera punktkÀllor med dÀmpad belysning. fÀrg i rummet sjÀlvt kan vara grön, orange, blÄ, rosa. Alla tysta toner, frammana aktivitet. Valet av stil styrs av önskemÄl barnet. Dagens ungdom föredrar massor av ljusa fÀrger och mjuka möbler.

Original utrymme för teen flickor 14 Är: nyanserna av konstruktion

Under 14 Är, kommer tonÄren helt till sin rÀtt. Girl försöker att omge sig med vuxna individer och detta Äterspeglas i det inre av ett sovrum.

NÀr du gör en elegant plats för en tonÄring, bör sÀrskild uppmÀrksamhet Àgnas Ät valet av en svit av möbler och inredning elementNÀr du gör en elegant plats för en tonÄring, bör sÀrskild uppmÀrksamhet Àgnas Ät valet av en svit av möbler och inredning element

Följande komponenter mÄste finnas i rummet mognar flickor:

 1. BekvÀm sÀng. NÄgra flickor föredrar en massa kuddar och stoppade leksaker pÄ en vÄningssÀng.
 2. Garderob, skÄp eller byrÄ.
 3. En plats för att studera i form av ett skrivbord.
 4. Mirror.
 5. Hyllor och hyllor dÀr man kan placera personliga saker, dagboks böcker.

Du kan lÀmna en liten lÀgenhet med hjÀlp av fÀrdiga hörn eller fÀllbara möbler, som kan slazhivat vid behov. BÀttre att inte röran utrymmet med onödiga möbler.

reparationsprogram mÄste vÀljas med omsorg, utan större förÀndringar. Barnet har just bildat sin egen smak, sÄ det Àr bÀst att undvika de bisarra idéer. Först mÄste du skapa en detaljerad design och plan.

VÀlj ljusare nyanser av fÀrger. En vÀgg bör lÀmnas rena. Detta kommer att placera barnets kreativa uttryck. DÀr kan du hÀnga en affisch eller en affisch.

Inredningen kan skapa dina egna hÀnder. Det Àr han som kommer att ge ett rum originalitet och funktioner. SÄ du kan göra en styrelse som kommer att hÀngas viktiga anteckningar, scheman eller bild önskar.

Unga damer föredrar ofta en romantisk stil eller Provence. Vissa kommer att göra uppror i hjÀrtat loft.

BekvÀm sÀng för en tonÄrig flicka 15 Är: ett sÀkert val

Preferenser och smaker av de yngre flickorna förÀndras varje dag. Uppgiften för förÀldrar - för att garantera sÀkerheten för barnet.

SÀng, planerar du att sÀtta i ett barns rum ska vara bekvÀm, sÀker och praktiskSÀng, planerar du att sÀtta i ett barns rum ska vara bekvÀm, sÀker och praktisk

Det Àr dÀrför alla material och möbler foder ska uppfylla de grundlÀggande krav:

 1. Kvaliteten pĂ„ material: styrka och tillförlitlighet. Även i relativt vuxna barn kan skadas för att ge de smĂ„ upptĂ„g.
 2. SÀkerhet. Alla tillverkningsmaterial bör inte pÄverka hÀlsa, förÄngning toxiner. SjÀlva möbler bör inte ha skarpa hörn.

NÀr du köper en hopfÀllbar soffa, uppmÀrksamma klÀdseln. Han mÄste vara allergivÀnliga. I det hÀr fallet, rengöring av soffan bör inte orsaka problem.

Sleeper tonÄring skulle komma till honom i höjden. Det bör inte vara för kort eller smal. PÄ den tiden bildade den hÄllning, sÄ missa inte detta ögonblick. Sig vara en ortopedisk madrass.

Det finns flera typer av sÀngar:

 1. Klassisk utföringsform;
 2. BĂ€ddsoffa;
 3. Sovbrits modell;
 4. Ett loft sÀng;
 5. Inbyggd i sÀngen.

Alla kan hitta det perfekta alternativet för dig.

Modern inre rum för en tonÄring 16: UpprÀttande

En sexton-Ärig flicka - Àr nÀstan en vuxen, vilket Àr sÀllan intresserade av rosa ruches och plysch leksaker. Interiören ska vara praktisk, men inte trÄkig. Bildandet av personen Àr i ett kritiskt skede, sÄ det bÀsta av rummet designer - sjÀlv en tonÄring.

Nouveau stil Àr perfekt för dekoration i rummet av en tonÄrsflickaNouveau stil Àr perfekt för dekoration i rummet av en tonÄrsflicka

Den idealiska plats för en flicka kan bli ett rum i en eklektisk stil som kombinerade flera stilar.

Det Àr ocksÄ möjligt att arrangera rum i följande mönster:

 1. provence;
 2. High-tech;
 3. moderna;
 4. romantiken;
 5. minimalism;
 6. USA.

Du kan kombinera olika stilar och skapa din egen unika interiör.

Hur man utrusta ett rum för en tonÄrsflicka (video)

VÀxande Ätföljs av förÀndringar i smak och preferenser bildandet av vad som visas pÄ sovrummet stil. Det Àr bÀttre att undvika de dramatiska fÀrger och stilar. Hela interiören mÄste vara multifunktionella och enkelt. LÀgg hemtrevnad dekor.

Rum design för flickor (inredning foto)

120000335-rums-för-flicka5603b31a1a3b1302.773476.842888.553detdev30