Ett utmÀrkt alternativ för ett litet badrum kommer att vara ett litet handfatEtt utmÀrkt alternativ för ett litet badrum Àr en liten handfat litet handfat i badrummet skulle vara en riktig vÀlsignelse för de boende med en separat badrum, som vanligtvis Àr utrymmet i rummet Àr mycket liten. Dessutom Àr den obestridda plus ansÄg att det kan installeras i alla garderoben, inte leverera nÀr det onödigt besvÀr, och det Àr en mycket anvÀndbar sak att lÀra barn att tvÀtta hÀnderna efter att ha anvÀnt toaletten. Men hur man vÀljer en mini-shell, kommer den att beskrivas.

Typer av mini-skal

NÀr man planerar inredningen i badrummet, verkligen vill jag göra det till inte bara praktiskt, men ocksÄ vackra, och vad hÀnder om sÄ lite utrymme? Denna uppgift Àr enkel att hantera inköp av mini-shell. Mini skal funktionalitet gör det möjligt att fylla pÄ badrum, samt för att öka den del av rummet.

FörvÀrv minirakoviny toaletten kommer att lösa ett mycket viktigt problem i samband med insamling av familjen pÄ morgonen. Det kommer inte att bli ett sÄdant problem att tvÀtta mitt ansikte.

Typiskt Àr diametern för den mini-skalet ej mer Àn 1 m. Dessutom, kan sink vÀljas för denna parameter, höjden, vilket gör det lÀttare att tvÀtta hÀnderna pÄ barn. Innan du köper en mini-shell, Àr det ocksÄ nödvÀndigt att noggrant studera reglerna för sin verksamhet.

Det finns mÄnga olika mini-skal, med utsikt som kan hittas pÄ Internet eller VVS butikerDet finns mÄnga olika mini-skal, med utsikt som kan hittas pÄ Internet eller VVS butiker

Typer av mini-skal i form av installation:

 1. Monterad handfat. Liten smal skal, som har inget stöd och Àr fÀst pÄ vÀggen, en av nackdelarna Àr avtÀckt pipeline. Denna diskbÀnken Àr en perfekt lösning för alla badrum design.
 2. Sink tulpan. Keramik diskho med ett stöd under foten av denna design, kan du dölja alla VVS kommunikation, dessutom Àr det bekvÀmt nÀra att rengöra.
 3. Moidodyr. Skal, som sÀljs komplett med ett nattduksbord. Perfekt för badrummet, som gör att du kan gömma sig bakom ett skÄp alla rengöringsmedel, pulver och sÄ vidare.
 4. NÀckros handfat. LÄng diskbÀnken Àr utformad sÄ att den nisch under den skulle kunna passa en tvÀttmaskin.
 5. Hörn handfat. Generellt Vinkel diskbÀnk installeras i offentliga toaletter, men miniumyvalnik skulle vara perfekt för montering i badrummet smÄ, sÀrskilt om det finns en tom hörn.

Endast hygieniska rutiner kan utföras i en mini-handfat, tvÀtta klÀder eller tvÀtta frukten Àr absolut inte önskvÀrt. Kam eller trasa i en mini-sink Àr strÀngt förbjudet, som hennes smÄ handfat som snabbt tilltÀppta. I mini-sink kan inte kasta tunga metallföremÄl, sÄ att inte skada sin emalj. Inte tÀppa avloppet hÄr, bomullsprodukter och andra smÄ föremÄl som kan tÀppa till avloppet. Mini-skal med en glansig yta som skall rengöras med hjÀlp av mjuk för ett specifikt material för konstruktion av skalet. Det bör vara korrekt matchad renare mini-skal enligt tillverkningsmaterialet.

Valet av material för en mini toalettskÄlar

Mini-sink till toaletten mycket vÀl samman med varje interiör oavsett dess storlek, den vanligaste storleken pÄ 40h20 cm (djup - 10 cm), en nano vÀl diskho för handtvÀtt.

Litet handfat kan ocksÄ monteras nÀra toalettskÄlen.

Innan du köper ett skal, Àr det viktigt att undersöka alla sina typer och material frÄn vilka de Àr tillverkade. Det finns ett handfat av icke-jÀrnmetall - en mycket dyr struktur med en presentabel utseende.

PopulÀr och vacker för idag Àr mini-sink marmorPopulÀr och vacker för idag Àr mini-sink marmor

Typer av mini skal av materialtillverkning:

 1. Lergods och porslin sÀnkor. De vanligaste och hÄllbara material för tillverkning av keramiska skal som Àr mycket vÀl stöta bort smuts.
 2. Akryl skal. Inte mindre vanligt och hÄllbart material ocksÄ lÀtt att rengöra, icke-gulnande yta, vilket möjliggör en lÄng tid inte uppdatera diskhon.
 3. Marmor diskbÀnk. Det svÄraste att ta hand sÀnkor som behöver rengöras varje dag, tack vare sin porösa ytan, helt dekorera badrummet.
 4. Glass sjunka. Kommer att göra nÄgon badrummet en förfinad design, men lÀmnar flÀckar pÄ sin yta, vilket gör det svÄrt att ta hand om henne. Men trots att sjunka Àr gjord av glas, det Àr mycket tÄlig.
 5. Sink Corian. I princip, Àr skalet tillverkas i sÄdana ovanliga former som ger smak till varje interiör.
 6. Sjunka kvartskomposit. Mycket stark skal, som inte visas i antingen repor eller sprickor.

Innan du installerar en mini-sink för badrummet, mÄste du tÀnka noga placera fÀstet för att inte hindra dess anvÀndning. Det Àr ocksÄ nödvÀndigt att lÀmna en hel del utrymme bredvid toaletten.

Bryr smÄ basin 20 cm i toaletten

Den mest kompakta vatten dispenser i toaletten av diametern av 25x25 cm, vilket avsevÀrt kan spara utrymme. Du kan granska alla modell, design och tillverkning av material. 20x40 cm handfat Àr ocksÄ mycket bra val rörmokare i lÀgenheten, sÄ det hindrar mer vattenstÀnk.

Att köpa i ett litet badrum handfat, mÄste du noga inspektera det för fel, eller för att gÄ tillbaka sÄdana produkter till leverantören kommer att bli mycket svÄrt.

Innan du köper och vÀljer storleken pÄ en mini-skal, nödvÀndigtvis kÀnna omrÄdet i omklÀdningsrummet, och undersöka rekommendationerna för vÄrd enhet att sjunka alltid haft ett blankt utseende och glans med renlighet.

Det Àr bÀst att rengöra mini-sink, med hjÀlp av speciella rengöringsmedelDet Àr bÀst att rengöra mini-sink, med hjÀlp av speciella rengöringsmedel

Kriterierna för att ta hand om en mini-sink

 1. Om du har köpt ett handfat av glas, skulle det vara bÀst att rengöra den med en torkare eller diskmedel.
 2. Keramiska sÀnkor kan inte rengöras med hjÀlp av en pulverbaserad, eller kan lÀmnas repor.
 3. Kvarts komposit sÀnkor rengörs bÀst medel som innehÄller syran i sin sammansÀttning, men det Àr viktigt att inte överdriva det, annars kan du lÀmna en defekt i emaljen, som bara experter kommer att kunna fixa det.

Marmor sÀnkor rengörs bÀst genom att stöta bort smuts, eftersom de vÀl absorbera lukter. SÀnkor icke-jÀrnmetaller (koppar) för att rengöra citron bÀttre till ytan oxidationsreaktionen intrÀffar inte.

Fördelar med de smÄ sÀnkor för badrummet

Standarden bostadslÀgenhet kan skryta med stora storleken pÄ ditt badrum, det finns en lösning - att hitta en liten variation, som i hög grad kommer att spara utrymme. Genom att köpa ett litet handfat för badrummet, inte lida nÄgon funktionalitet eller badrum omrÄde, och Ànnu mer sÄ dess utformning. Kompakt skal Àr mycket populÀr i sanitetsporslin marknaden. Till exempel tvÀtt 40h20 cm - Àr den mest praktiska alternativet och installera det mycket enkelt.

ÄndĂ„ visar statistiken att mini-skal mĂ„nga brister och fördelar - spara utrymme.

Som regel, mini-sink vinst pÄ toaletten, eftersom det bara Àr behovet av att tvÀtta hÀnderna. SmÄ snÀckor Àr mycket populÀra, och de har en hel del fördelar. NÀr du köper en mini-shell, mÄste du noga övervÀga rekommendationerna om dess utnyttjande.

Fördelar med smÄ snÀckor ligger i det faktum att den kÀnnetecknas av funktionalitet och snygg designFördelar med smÄ snÀckor ligger i det faktum att den kÀnnetecknas av funktionalitet och snygg design

Fördelarna med mini skÄlar i badrummet:

 • Det gĂ„r samman perfekt med nĂ„gon typ av inredning badrum,
 • Det tar inte upp för mycket utrymme pĂ„ golvet;
 • Vatten kommunikation perfekt hide-timmars mini keramiska skal;
 • PĂ„ grund av det sĂ€tt som skalvĂ€ggmontering, kommer det att bli lĂ€ttare att stĂ€da upp i badrummet;
 • Enkel att tvĂ€tta barns hĂ€nder.

MÄnga bassÀnger Àr smÄ i storlek, och Àr besvÀrligt att tvÀtta och mini-diskbÀnken Àr mycket sÀmre Àn storleken pÄ en vanlig diskbÀnken. PÄ grund av sin ringa storlek, inte mini-skal skyddar inte mot vattenstÀnk. Funktionaliteten Àr lika enkelt som handtvÀtt.

Det Àr nödvÀndigt att mÀta omrÄdet av ett rum dÀr en mini-sink kommer att förvÀrvas. Den rektangulÀra rummet mÄste installera en mini-corner sjunka. VÀlja den önskade formen av en mini-skal, köpt komponenter, för att faststÀlla struktur. Vid installation av en mini-sink bredvid bidé, Àr det bÀttre att hitta en version med funktioner som kombinerar viktig kommunikation.

Hur man vÀljer ett litet handfat i toaletten (video)

Varje hörn av huset du alltid vill bygga trevligt och anvÀndbart, sÄ att köpa en mini-sink i badrummet eller pÄ toaletten kommer att tillfredsstÀlla alla inredningar komfort och funktionalitet, samt spara tid för din morgonrutin. Men Àr det inte nödvÀndigt med ett urval av mini-shell i en hast, noggrant övervÀger alla alternativ, undersöka produktion av material, konstruktioner, dimensioner, liksom deras funktionalitet.

skal design i toaletten (foto i det inre)

6min4012min619-vanna-xruschevka40min32014-01-261120342132015-02-0815303225149c21c97e5fb94562fee6b2e2e6d414768810722dizajnerskoe-reshenie-malenkoj-vannoj-komnaty