Själv installation och konfiguration av antennen kommer inte att orsaka alltför mycket besvär, i enlighet med tillverkarens rekommendationerSjälv installation och konfiguration av antennen kommer inte att orsaka alltför mycket besvär, i enlighet med de rekommendationer som nyligen proizvoditelyaOtnositelno kunde vi se endast ett fåtal kanaler, som fångade vår antennsignal. I en tid då tv har blivit så progressivt att tillgången till kanaler som sänds via satellit, som strålar fånga en parabolantenn, kan vi se det oändliga antalet växlar. En av de mest kända företag som tillhandahåller satellit-tv är Tricolor TV. Men för att dra nytta av denna bedrift inom vetenskap, är det nödvändigt att inte bara köpa utan också att ansluta på rätt sätt. Hur man gör det själv - läs vidare.

Lite om satellit-TV Tricolor Information

För att förstå hur man ansluter en satellit-TV, måste du förstå vad denna teknik är och hur det fungerar. Endast i detta fall, kan du förstå innebörden av alla de åtgärder vi har beskrivit, och att verkställa dem så noggrant som möjligt.

Installations kit är parabolantenner, har en komplett uppsättning av alla nödvändiga komponenter för självmonteringInstallations kit är parabolantenner, har en komplett uppsättning av alla nödvändiga komponenter för självmontering

Om du förenkla beskrivningen av ett sådant system, kodar sändningscentrum informationen och skickar den till satelliten, som i sin tur reflekterar data på parabolantenn. Således TV-kanaler finns tillgängliga, är kvaliteten som på högsta nivå.

Huvudkomponent, som har en sådan anordning, en parabolantenn. Vanligtvis den är gjord av metall och har formen av en konkav lins.

På grund av formen av antennen, är alla signaler fångas upp av det registreras i en enda punkt, varvid omvandlaren är installerad. Nästa signalen omdirigeras till satellitmottagare, som kallas mottagaren. Denna enhet avkodar den mottagna informationen i en begriplig form och skickar den till din TV utgångar.

Du kan köpa hela kit som kan installeras på en TV istället för den gamla mottagaren. För att köpa detaljerna saknas. Dessutom är en sådan anordning ansluten till två TV-apparater och plattan för en månadsavgift.

Dessa komponenter köps i specialbutiker. Vidare, producerar anslutningen en master. Du kan också installera en satellit-TV med egna händer.

Satellit-TV kan installeras även på platser där det är dålig signal capture. Till exempel, om du tillbringar mycket tid i landet, då du inte kommer att skada eller något för att ansluta den där. Även denna typ av TV fungerar i Kazakstan. Satellittjänster kan användas även Sibirien.

Placera satellitposition och inställning Tricolor TV

Satelliten skickar signalen plattan med en höjd av 38.000 kilometer. Dess signal liknar en tunn strålkastare balk, som tyvärr inte kan gå genom väggar, så om du väljer att montera antennen på fel plats kan det inte ändras.

Före installation, beräkna den exakta platsen för antennenFöre installation, beräkna den exakta platsen för antennen

För att installera plattorna inte orsaka problem, ska du veta att alla satelliter är ovanför linjen om ekvatorn. På grundval av detta kan man förstå att spegeln av plattorna bör mot söder, så om dina fönster ansikte norr, är det bättre att sätta antennen i norr. I det här alternativet bör du hålla tråden bekvämt för dig vägen. Endast på detta sätt kan du sätta enheten och få oavbruten signal på rätt sätt.

Dessutom måste du exakt bestämma riktningen, är det nödvändigt att beräkna diametern på enheten. Den bästa storleken för plattorna, fånga Tricolor TV-signal är lika med 0, 6 meter. Du kan använda antennen och större, men de flesta av dem kommer att vara problematiskt att installera.

För att kvalitativt installera en parabolantenn, måste du välja rätt fästelement till fästet. Dess installation utförs på ankarbultarna som skyddar din enhet från vibrationer. Annars kan varje vindpust lämna dig utan en signal.

Oberoende ansluta till en TV Tricolor TV

När du har identifierat den plats där antennen är installerad är det nödvändigt att samla in. För själv installation av en sådan anordning innefattar kitet detaljerad monteringsanvisning. Du kan också använda våra tips.

Installationssats har detaljerade instruktioner för montering av antennenInstallationssats har detaljerade instruktioner för montering av antennen

Bygg en parabolantenn:

 1. Med hjälp av ankarbultar på väggen eller taket fäste. Storleken på ankarbultarna väljs beroende på fästningsväggar och styrkan hos de rådande vindarna.
 2. Nästa du behöver för att sätta omvandlaren i hållaren. I detta fall innehavaren måste titta ner, annars kommer det att samlas snö och regnvatten, vilket förhindrar att fånga signal.
 3. Nästa du behöver för att ansluta änden av kabeln och omvandlaren F-kontakt. Detta görs på följande sätt: trimmade kabelns yttre isolering av 20 mm, och den inre 12, är placerad parallellt med kabeln avskärmande fläta och folien, den maximala skruv jack och utskjutande mer än 2 mm segment avskurna.
 4. Tape fästa kabeln i spåret av bågen på hållaren.
 5. Tre skikt av tejp eller ett termiskt isolerande rör tätnings hela F-kontakt. Du kan använda silikon för bättre tätning.
 6. Nästa du behöver för att ansluta plattan fästet. Används för att fästa bultarna inte skruvas till slutet.
 7. Nu kan du fästa kabeln till konsolen, vilket ger en 1,5 meter lång kabel.

Om du är självinstallerande en satellit set, sedan styras i valet av installationsplatsen vinkel och azimut av antennen på data i tabellen, vilket alltid är närvarande i satsen, för din stad eller ort. Enligt anvisningarna Kabeln från omvandlaren till mottagaren, och sedan ansluta enheten direkt till TV: n. Försök att göra jobbet ordentligt, eftersom recon enheten kommer att vara ganska svårt.

Förberedande åtgärder före configure Tricolor

När du väl har etablerat en egen parabolantenn och ansluta mottagaren till din TV kan du börja ställa in antennen. Men innan dess måste du bekanta dig med några av mina egenheter av detta arbete.

Mottagare satellitantenn ser inte skiljer sig från andra liknande anordningarMottagare satellitantenn ser inte skiljer sig från andra liknande anordningar

Om du bryr sig om frågan: "Kan jag äger för att fånga signalen," då du behöver veta att satelliten rör sig med en hastighet av jordens rotation, ständigt vara på samma plats i förhållande till ditt hem. På grund av detta tillstånd att sätta kraften i satellit-TV enkel invånare.

Om du vill konfigurera antennen utan hjälp, då är det lämpligt att köpa en ny enhet som kallas satfinder. Detta set-top box till antennen, och den informerar tunern om riktigheten av sina handlingar.

För att konfigurera plattorna så snart som möjligt är viktigt att veta att det enklaste sättet att hitta rätt position för antennen är kl. Kom också ihåg att moln på en regnig och mulen dag dämpar signalen, så i dessa dagar av genomförandet av detta arbete bör överges.

Ställa in mottagaren sker via sökmenyn, där kvalitetsindikatorer och signalstyrka. För att hitta signalen är nödvändig för att se på TV eller har en partner som kommer att uppmana dig i vilken riktning att flytta.

Instruktioner: hur man ställer upp en egen antenn Tricolor

När du ställer in antennerna och gjorde alla andra förberedande arbete kan gå direkt till sökandet signalen. Glöm inte att se till att din partner ser alla nödvändiga indikatorer.

Företaget producerar kit utformade för samtidig anslutning av två TV-apparaterFöretaget producerar kit utformade för samtidig anslutning av två TV-apparater

I vilken ordning måste du söka för signalen:

 • Vrida spegelplattan i den riktning där lunchen är vanligtvis i solen;
 • Därefter ställer magasinet till upprätt läge, lyfter "huvudet" av de uppåt och dra åt muttern.
 • Twist plattan och flytta gradvis till 2 mm i riktningen för läget för solen lunch;
 • Flytta dessa millimeter inte glömma att stanna vid varje position i några sekunder i tid för att detektera en signal;
 • Glöm inte att du måste stå där, där man inte stör passagen av signalen till skålen.

Om när du flyttar antennen till solens position tolv vare sitt läge i 14 timmar, och du behöver inte ta bort återställningssignalen är det nödvändigt att lossa muttrarna och flytta den vertikala plattan ner till 1 mm, och producerar all action igen. Om du går förlorade, måste du upprepa hela installationsprocessen igen.

När skärmen visar skalan signal eller bildkvalitet tricolor TV kan producera slutliga inställning. För att göra detta, sakta spegeln kommer bilden på TV-skärmen berätta i vilken riktning. Perfekt avstämda antenn bör tillhandahålla parametrar för varje av skalan 70%.

Vi förstår hur du anpassar kanaler Tricolor TV

För att korrekt ställa in en parabolantenn, måste du kontrollera den med markeringarna på skärmen. För att göra detta, måste du göra några åtgärder med TV: n och mottagaren själv.

antennkonfiguration utan speciell utrustning görs bäst med en assistentantennkonfiguration utan speciell utrustning görs bäst med en assistent

Så här aktiverar ett märke i menyn visar signalstyrkan:

 • Ta fjärrkontrollmottagaren och tryck på «Meny»;
 • När menyn öppnas, bläddra till "Inställning" och klicka på "OK";
 • Ändra lösenord, till exempel i 0000;
 • Därefter väljer du "Systeminställningar och klicka sedan på" OK ";
 • I den nya menyn välj "Antenna Setup" och välj den genom att trycka på "OK".

Justera sedan satellitantenn enligt instruktionerna som beskrivs ovan. I detta fall måste både signalstyrkan indikerar skala fyllas till lägst 70%. Om du inte har möjlighet att korrekt exponera plattan, så kolla kabelanslutningarna.

När du kommer att göra anslutningen, kan du njuta av kvalitet tv. Till din signal försvinner under en lång tid, ständigt baste antenn med ackumulerad smuts, vatten och snö.

Hur man stämma av antennen Tricolor TV själv (video)

Installation av satellit-tv Tricolor TV - det är inte en så svår uppgift, vilket kan tyckas vid första anblicken. Du kan ställa in skålen själv utan svårighet. Den omsorgsfullt och noggrant huvud utföra alla våra tips, och detta arbete kommer att ta mer än 2,5 timmar!