SjÀlv installation och konfiguration av antennen kommer inte att orsaka alltför mycket besvÀr, i enlighet med tillverkarens rekommendationerSjÀlv installation och konfiguration av antennen kommer inte att orsaka alltför mycket besvÀr, i enlighet med de rekommendationer som nyligen proizvoditelyaOtnositelno kunde vi se endast ett fÄtal kanaler, som fÄngade vÄr antennsignal. I en tid dÄ tv har blivit sÄ progressivt att tillgÄngen till kanaler som sÀnds via satellit, som strÄlar fÄnga en parabolantenn, kan vi se det oÀndliga antalet vÀxlar. En av de mest kÀnda företag som tillhandahÄller satellit-tv Àr Tricolor TV. Men för att dra nytta av denna bedrift inom vetenskap, Àr det nödvÀndigt att inte bara köpa utan ocksÄ att ansluta pÄ rÀtt sÀtt. Hur man gör det sjÀlv - lÀs vidare.

Lite om satellit-TV Tricolor Information

För att förstÄ hur man ansluter en satellit-TV, mÄste du förstÄ vad denna teknik Àr och hur det fungerar. Endast i detta fall, kan du förstÄ innebörden av alla de ÄtgÀrder vi har beskrivit, och att verkstÀlla dem sÄ noggrant som möjligt.

Installations kit Àr parabolantenner, har en komplett uppsÀttning av alla nödvÀndiga komponenter för sjÀlvmonteringInstallations kit Àr parabolantenner, har en komplett uppsÀttning av alla nödvÀndiga komponenter för sjÀlvmontering

Om du förenkla beskrivningen av ett sÄdant system, kodar sÀndningscentrum informationen och skickar den till satelliten, som i sin tur reflekterar data pÄ parabolantenn. SÄledes TV-kanaler finns tillgÀngliga, Àr kvaliteten som pÄ högsta nivÄ.

Huvudkomponent, som har en sÄdan anordning, en parabolantenn. Vanligtvis den Àr gjord av metall och har formen av en konkav lins.

PÄ grund av formen av antennen, Àr alla signaler fÄngas upp av det registreras i en enda punkt, varvid omvandlaren Àr installerad. NÀsta signalen omdirigeras till satellitmottagare, som kallas mottagaren. Denna enhet avkodar den mottagna informationen i en begriplig form och skickar den till din TV utgÄngar.

Du kan köpa hela kit som kan installeras pÄ en TV istÀllet för den gamla mottagaren. För att köpa detaljerna saknas. Dessutom Àr en sÄdan anordning ansluten till tvÄ TV-apparater och plattan för en mÄnadsavgift.

Dessa komponenter köps i specialbutiker. Vidare, producerar anslutningen en master. Du kan ocksÄ installera en satellit-TV med egna hÀnder.

Satellit-TV kan installeras Ă€ven pĂ„ platser dĂ€r det Ă€r dĂ„lig signal capture. Till exempel, om du tillbringar mycket tid i landet, dĂ„ du inte kommer att skada eller nĂ„got för att ansluta den dĂ€r. Även denna typ av TV fungerar i Kazakstan. SatellittjĂ€nster kan anvĂ€ndas Ă€ven Sibirien.

Placera satellitposition och instÀllning Tricolor TV

Satelliten skickar signalen plattan med en höjd av 38.000 kilometer. Dess signal liknar en tunn strÄlkastare balk, som tyvÀrr inte kan gÄ genom vÀggar, sÄ om du vÀljer att montera antennen pÄ fel plats kan det inte Àndras.

Före installation, berÀkna den exakta platsen för antennenFöre installation, berÀkna den exakta platsen för antennen

För att installera plattorna inte orsaka problem, ska du veta att alla satelliter Àr ovanför linjen om ekvatorn. PÄ grundval av detta kan man förstÄ att spegeln av plattorna bör mot söder, sÄ om dina fönster ansikte norr, Àr det bÀttre att sÀtta antennen i norr. I det hÀr alternativet bör du hÄlla trÄden bekvÀmt för dig vÀgen. Endast pÄ detta sÀtt kan du sÀtta enheten och fÄ oavbruten signal pÄ rÀtt sÀtt.

Dessutom mÄste du exakt bestÀmma riktningen, Àr det nödvÀndigt att berÀkna diametern pÄ enheten. Den bÀsta storleken för plattorna, fÄnga Tricolor TV-signal Àr lika med 0, 6 meter. Du kan anvÀnda antennen och större, men de flesta av dem kommer att vara problematiskt att installera.

För att kvalitativt installera en parabolantenn, mÄste du vÀlja rÀtt fÀstelement till fÀstet. Dess installation utförs pÄ ankarbultarna som skyddar din enhet frÄn vibrationer. Annars kan varje vindpust lÀmna dig utan en signal.

Oberoende ansluta till en TV Tricolor TV

NÀr du har identifierat den plats dÀr antennen Àr installerad Àr det nödvÀndigt att samla in. För sjÀlv installation av en sÄdan anordning innefattar kitet detaljerad monteringsanvisning. Du kan ocksÄ anvÀnda vÄra tips.

Installationssats har detaljerade instruktioner för montering av antennenInstallationssats har detaljerade instruktioner för montering av antennen

Bygg en parabolantenn:

 1. Med hjÀlp av ankarbultar pÄ vÀggen eller taket fÀste. Storleken pÄ ankarbultarna vÀljs beroende pÄ fÀstningsvÀggar och styrkan hos de rÄdande vindarna.
 2. NÀsta du behöver för att sÀtta omvandlaren i hÄllaren. I detta fall innehavaren mÄste titta ner, annars kommer det att samlas snö och regnvatten, vilket förhindrar att fÄnga signal.
 3. NÀsta du behöver för att ansluta Ànden av kabeln och omvandlaren F-kontakt. Detta görs pÄ följande sÀtt: trimmade kabelns yttre isolering av 20 mm, och den inre 12, Àr placerad parallellt med kabeln avskÀrmande flÀta och folien, den maximala skruv jack och utskjutande mer Àn 2 mm segment avskurna.
 4. Tape fÀsta kabeln i spÄret av bÄgen pÄ hÄllaren.
 5. Tre skikt av tejp eller ett termiskt isolerande rör tÀtnings hela F-kontakt. Du kan anvÀnda silikon för bÀttre tÀtning.
 6. NÀsta du behöver för att ansluta plattan fÀstet. AnvÀnds för att fÀsta bultarna inte skruvas till slutet.
 7. Nu kan du fÀsta kabeln till konsolen, vilket ger en 1,5 meter lÄng kabel.

Om du Àr sjÀlvinstallerande en satellit set, sedan styras i valet av installationsplatsen vinkel och azimut av antennen pÄ data i tabellen, vilket alltid Àr nÀrvarande i satsen, för din stad eller ort. Enligt anvisningarna Kabeln frÄn omvandlaren till mottagaren, och sedan ansluta enheten direkt till TV: n. Försök att göra jobbet ordentligt, eftersom recon enheten kommer att vara ganska svÄrt.

Förberedande ÄtgÀrder före configure Tricolor

NÀr du vÀl har etablerat en egen parabolantenn och ansluta mottagaren till din TV kan du börja stÀlla in antennen. Men innan dess mÄste du bekanta dig med nÄgra av mina egenheter av detta arbete.

Mottagare satellitantenn ser inte skiljer sig frÄn andra liknande anordningarMottagare satellitantenn ser inte skiljer sig frÄn andra liknande anordningar

Om du bryr sig om frÄgan: "Kan jag Àger för att fÄnga signalen," dÄ du behöver veta att satelliten rör sig med en hastighet av jordens rotation, stÀndigt vara pÄ samma plats i förhÄllande till ditt hem. PÄ grund av detta tillstÄnd att sÀtta kraften i satellit-TV enkel invÄnare.

Om du vill konfigurera antennen utan hjÀlp, dÄ Àr det lÀmpligt att köpa en ny enhet som kallas satfinder. Detta set-top box till antennen, och den informerar tunern om riktigheten av sina handlingar.

För att konfigurera plattorna sÄ snart som möjligt Àr viktigt att veta att det enklaste sÀttet att hitta rÀtt position för antennen Àr kl. Kom ocksÄ ihÄg att moln pÄ en regnig och mulen dag dÀmpar signalen, sÄ i dessa dagar av genomförandet av detta arbete bör överges.

StÀlla in mottagaren sker via sökmenyn, dÀr kvalitetsindikatorer och signalstyrka. För att hitta signalen Àr nödvÀndig för att se pÄ TV eller har en partner som kommer att uppmana dig i vilken riktning att flytta.

Instruktioner: hur man stÀller upp en egen antenn Tricolor

NÀr du stÀller in antennerna och gjorde alla andra förberedande arbete kan gÄ direkt till sökandet signalen. Glöm inte att se till att din partner ser alla nödvÀndiga indikatorer.

Företaget producerar kit utformade för samtidig anslutning av tvÄ TV-apparaterFöretaget producerar kit utformade för samtidig anslutning av tvÄ TV-apparater

I vilken ordning mÄste du söka för signalen:

 • Vrida spegelplattan i den riktning dĂ€r lunchen Ă€r vanligtvis i solen;
 • DĂ€refter stĂ€ller magasinet till upprĂ€tt lĂ€ge, lyfter "huvudet" av de uppĂ„t och dra Ă„t muttern.
 • Twist plattan och flytta gradvis till 2 mm i riktningen för lĂ€get för solen lunch;
 • Flytta dessa millimeter inte glömma att stanna vid varje position i nĂ„gra sekunder i tid för att detektera en signal;
 • Glöm inte att du mĂ„ste stĂ„ dĂ€r, dĂ€r man inte stör passagen av signalen till skĂ„len.

Om nÀr du flyttar antennen till solens position tolv vare sitt lÀge i 14 timmar, och du behöver inte ta bort ÄterstÀllningssignalen Àr det nödvÀndigt att lossa muttrarna och flytta den vertikala plattan ner till 1 mm, och producerar all action igen. Om du gÄr förlorade, mÄste du upprepa hela installationsprocessen igen.

NÀr skÀrmen visar skalan signal eller bildkvalitet tricolor TV kan producera slutliga instÀllning. För att göra detta, sakta spegeln kommer bilden pÄ TV-skÀrmen berÀtta i vilken riktning. Perfekt avstÀmda antenn bör tillhandahÄlla parametrar för varje av skalan 70%.

Vi förstÄr hur du anpassar kanaler Tricolor TV

För att korrekt stÀlla in en parabolantenn, mÄste du kontrollera den med markeringarna pÄ skÀrmen. För att göra detta, mÄste du göra nÄgra ÄtgÀrder med TV: n och mottagaren sjÀlv.

antennkonfiguration utan speciell utrustning görs bÀst med en assistentantennkonfiguration utan speciell utrustning görs bÀst med en assistent

SÄ hÀr aktiverar ett mÀrke i menyn visar signalstyrkan:

 • Ta fjĂ€rrkontrollmottagaren och tryck pĂ„ «Meny»;
 • NĂ€r menyn öppnas, blĂ€ddra till "InstĂ€llning" och klicka pĂ„ "OK";
 • Ändra lösenord, till exempel i 0000;
 • DĂ€refter vĂ€ljer du "SysteminstĂ€llningar och klicka sedan pĂ„" OK ";
 • I den nya menyn vĂ€lj "Antenna Setup" och vĂ€lj den genom att trycka pĂ„ "OK".

Justera sedan satellitantenn enligt instruktionerna som beskrivs ovan. I detta fall mÄste bÄde signalstyrkan indikerar skala fyllas till lÀgst 70%. Om du inte har möjlighet att korrekt exponera plattan, sÄ kolla kabelanslutningarna.

NÀr du kommer att göra anslutningen, kan du njuta av kvalitet tv. Till din signal försvinner under en lÄng tid, stÀndigt baste antenn med ackumulerad smuts, vatten och snö.

Hur man stÀmma av antennen Tricolor TV sjÀlv (video)

Installation av satellit-tv Tricolor TV - det Àr inte en sÄ svÄr uppgift, vilket kan tyckas vid första anblicken. Du kan stÀlla in skÄlen sjÀlv utan svÄrighet. Den omsorgsfullt och noggrant huvud utföra alla vÄra tips, och detta arbete kommer att ta mer Àn 2,5 timmar!