Self-installatie en configuratie van de antenne zal niet leiden tot te veel moeite, in overeenstemming met de aanbevelingen van de fabrikantSelf-installatie en configuratie van de antenne zal niet leiden tot te veel moeite, in overeenstemming met de aanbevelingen die onlangs zijn proizvoditelyaOtnositelno konden we alleen een paar kanalen, die onze antennesignaal gevangen te zien. In een tijd waarin televisie zo progressief dat de toegang tot kanalen uitgezonden via satelliet, die balken vangst van een schotelantenne is geworden, kunnen we het oneindig aantal versnellingen te zien. Eén van de meest bekende bedrijven die een satelliet-tv is Tricolor TV. Echter, om te profiteren van deze prestatie in de wetenschap, het is niet alleen nodig om te kopen, maar ook om goed aan te sluiten. Hoe het zelf te doen - lees op.

Een beetje over satelliettelevisie Tricolor informatie

Om te begrijpen hoe een satelliet-tv aan te sluiten, moet u begrijpen wat deze technologie is en hoe het werkt. Alleen in dit geval, kunt u de betekenis van alle acties die we hebben beschreven te begrijpen, en om hen uit te voeren zo nauwkeurig mogelijk.

Installatie kits zijn schotelantennes, hebben een complete set van alle benodigde componenten voor zelf-assemblageInstallatie kits zijn schotelantennes, hebben een complete set van alle benodigde componenten voor zelf-assemblage

Als u de beschrijving van een dergelijk systeem te vereenvoudigen, de uitzending centrum codeert de informatie en stuurt deze naar de satelliet, die op zijn beurt geeft de gegevens op de schotelantenne. Dus, uw TV-zenders beschikbaar zijn, waarvan de kwaliteit is op het hoogste niveau.

Het hoofdbestanddeel, dat een dergelijke inrichting, een schotel heeft. Meestal is gemaakt van metaal en heeft de vorm van een concave lens.

Door de vorm van de antenne, worden alle signalen opgevangen door deze opgenomen in een enkel punt, waarbij de omzetter is geïnstalleerd. Vervolgens wordt het signaal doorgestuurd naar de satellietontvanger, waarop de ontvanger wordt genoemd. Dit apparaat decodeert de ontvangen informatie in een begrijpelijke vorm en stuurt het naar uw TV-uitgangen.

U kunt de volledige kit die op een tv in plaats van de oude ontvanger kan worden geïnstalleerd aan te schaffen. Om de ontbrekende gegevens aan te schaffen. Ook wordt een dergelijke inrichting verbonden met twee televisies en het dienblad een maandelijkse vergoeding.

Deze onderdelen worden gekocht in gespecialiseerde winkels. Verder is de aansluiting levert een meester. U kunt ook de installatie van een satelliet-tv met je eigen handen.

Satelliet-tv kan ook op plaatsen waar er slecht signaal capture worden geïnstalleerd. Bijvoorbeeld, als je veel tijd doorbrengen in het land, dan zul je geen pijn of iets om het daar te verbinden. Ook deze vorm van televisie werkt in Kazachstan. Satellietdiensten kunnen worden gebruikt, zelfs Siberië.

Plaats de satellietpositie en het instellen van Tricolor TV

De satelliet stuurt het signaal plaat met een hoogte van 38.000 kilometer. Het signaal lijkt op een dunne zoeklichtstraal, die helaas, kan niet door muren, dus als je ervoor kiest om de antenne op de verkeerde plaats, kan niet worden aangepast.

Voor de montage berekenen van de exacte locatie van de antenneVoor de montage berekenen van de exacte locatie van de antenne

Voor het installeren van de platen heb je problemen veroorzaken, moet u weten dat alle satellieten boven de lijn van de evenaar. Op basis hiervan kan worden begrepen dat de spiegel van de platen zuiden moeten staan, dus als je windows North Face, is het beter om de antenne op het noorden te zetten. In deze optie, moet je houd de draad handig voor u weg. Alleen op deze manier kunt u het apparaat te zetten, en om een ​​ononderbroken signaal correct te ontvangen.

Bovendien moet u nauwkeurig de richting, moet de diameter van de inrichting te berekenen. De beste maat voor de platen vangen Tricolor TV-signaal gelijk is aan 0, 6 meter. U kunt de antenne en groter te gebruiken, maar de meeste van hen zal problematisch te installeren.

Om kwalitatief installeren van een schotelantenne, moet u de juiste bevestigingsmiddelen aan de beugel te selecteren. De installatie is uitgevoerd op de ankerbouten dat uw toestel zal beschermen tegen trillingen. Anders kan elke windvlaag u verlaten zonder een signaal.

Onafhankelijk aansluiten op een tv Tricolor TV

Zodra u de plaats waar de antenne is geïnstalleerd hebben geïdentificeerd, is het noodzakelijk om te verzamelen. Voor zelfinstallatie van een dergelijke inrichting, de kit bevat gedetailleerde handleidingen. Ook kunt u onze tips gebruiken.

De installatie kit gedetailleerde instructies voor het monteren van de antenneDe installatie kit gedetailleerde instructies voor het monteren van de antenne

Bouw een satellietschotel:

 1. Met behulp van ankerbouten aan de wand of het dak gemonteerde beugel. De grootte van de ankerbouten wordt gekozen afhankelijk van de vestigingsmuren en de sterkte van de heersende winden.
 2. Vervolgens moet je de converter in de houder te zetten. In dit geval moet de houder naar beneden kijken, anders zal er sneeuw en regenwater te verzamelen, het voorkomen van het vangen signaal.
 3. Vervolgens moet u het uiteinde van de kabel en de converter F-connector. Dit gaat als volgt: getrimd kabelbuitendiameter isolatie van 20 mm, en de binnenste 12, wordt de kabel afschermingomhulsel en de folie, de maximale schroef-aansluiting parallel geplaatst en uitsteken meer dan 2 mm segmenten afgesneden.
 4. Tape Sluit de kabel met de groef van de boog van de houder.
 5. Drie lagen van tape of een thermisch isolerende buis afdichten van de gehele F-connector. U kunt siliconenkit gebruiken voor een betere afdichting.
 6. Vervolgens moet je de plaat aan te sluiten op de beugel. Gebruikt om de bouten vast niet vastgeschroefd aan het uiteinde.
 7. Nu kunt u de kabel vast aan de console, waardoor een 1,5 meter lange kabel.

Als u zelf de installatie van een satelliet set zijn, dan worden begeleid bij het kiezen van de plaats van de installatie hoek en azimuth van de antenne naar de gegevens in de tabel, die altijd aanwezig is in de kit, voor uw stad of gemeente. Volgens de instructies van de kabel van de converter naar de ontvanger, en dan sluit het apparaat aan op uw TV. Probeer om het werk goed te kunnen doen, als reconfigure het apparaat heel moeilijk zal zijn.

Voorbereidende acties voor configure Tricolor

Zodra u uw eigen schotelantenne hebben vastgesteld en sluit de ontvanger aan op uw TV, kunt u beginnen met het opzetten van de antenne. Maar voordat dat je nodig hebt om vertrouwd te raken met een aantal van mijn eigenaardigheden van dit werk.

Ontvangers satellietantenne ziet er niet anders dan andere soortgelijke apparatenOntvangers satellietantenne ziet er niet anders dan andere soortgelijke apparaten

Als u de zorg over de vraag: "Kan ik bezit om het signaal op te vangen," dan moet je weten dat de satelliet beweegt met een snelheid van de rotatie van de aarde, zich constant op dezelfde plaats ten opzichte van uw huis. Als gevolg van deze toestand van het instellen van de kracht van satelliet-tv eenvoudige inwoner.

Wilt u de antenne configureren zonder hulp, dan is het raadzaam om een ​​nieuw apparaat, genaamd SatFinder kopen. Deze set-top box met de antenne, en informeert de tuner over de juistheid van zijn daden.

Om de platen te configureren zo spoedig mogelijk is belangrijk om te weten dat de makkelijkste manier om de juiste positie van de antenne te vinden is op de middag. Houd er ook rekening mee dat op een regenachtige en bewolkte dag wolken verzwakken van het signaal, dus in deze dagen van uitvoering van deze werkzaamheden dienen te worden afgeschaft.

Het opzetten van de ontvanger vindt plaats via het zoekmenu, waar de kwaliteitsindicatoren en signaalsterkte. Om het signaal te vinden is noodzakelijk om de TV te zien, of hebben een partner die je vraagt ​​in welke richting te bewegen.

Instructies: hoe u uw eigen antenne Tricolor

Bij het instellen van de antennes en maakte alle andere voorbereidende werkzaamheden kan direct naar de zoektocht signaal. Vergeet niet om ervoor te zorgen dat uw partner ziet alle benodigde indicatoren.

Het bedrijf produceert kits ontworpen voor de gelijktijdige aansluiting van twee tv'sHet bedrijf produceert kits ontworpen voor de gelijktijdige aansluiting van twee tv's

In welke volgorde moet u zoeken naar het signaal:

 • Draai de spiegel plaat in de richting waar de lunch is meestal in de zon;
 • Vervolgens stelt de lade rechtop, tilt de "kop" van de meest en draai de moer.
 • Draaiplaat en bewegen geleidelijk tot 2 mm in de richting van de positie van de zon lunch;
 • Het verplaatsen van deze millimeters niet vergeten te stoppen op elke positie voor een paar seconden de tijd om een ​​signaal te detecteren;
 • Vergeet niet dat je moet er staan, waar je niet zal interfereren met de passage van het signaal aan het gerecht.

Als na het antenne de positie van de zon twaalf bewegen, de locatie in 14 uur, en u niet verwijdert het herstelsignaal, is het noodzakelijk om de moeren los en schuif de verticale plaat tot 1 mm, en produceren alle actie weer. Als je verdwaald bent, moet u het hele installatieproces opnieuw te herhalen.

Wanneer het scherm wordt de schaal signaal of beeldkwaliteit tricolor TV kan uiteindelijke instelling te produceren. Om dit te doen, langzaam de spiegel, zal het beeld op het tv-scherm te vertellen in welke richting. Perfect afgestemde antenne moet parameters voor elk van de weegschaal 70%.

Wij begrijpen hoe om kanalen aan te passen Tricolor TV

Om goed het opzetten van een schotelantenne, moet u deze bedienen met de markeringen op het scherm. Om dit te doen, moet u een aantal actie met de TV en de ontvanger zelf te maken.

antenne configuratie zonder speciale apparatuur wordt het beste met een assistentantenne configuratie zonder speciale apparatuur wordt het beste met een assistent

Hoe maak je een merk in het menu in te schakelen geeft de signaalsterkte:

 • Neem de afstandsbediening ontvanger en druk op de «Menu»;
 • Wanneer het menu opent, ga naar "Instellingen" en klik op "OK";
 • Het wachtwoord wijzigen, bijvoorbeeld, in 0000;
 • Selecteer vervolgens "System Settings, en klik vervolgens op" OK ";
 • In het nieuwe menu "Antenne-instellingen" en selecteer deze door op de knop "OK".

Pas daarna de satellietantenne volgens de instructies hierboven beschreven. In dat geval moet zowel de signaalsterkte aangeeft schaal gevuld tot ten minste 70%. Als u niet in staat om de plaat goed te belichten zijn, controleer dan de kabelverbindingen.

Nadat u de verbinding maakt, kunt u genieten van de kwaliteit televisie. Om uw signaal verloren voor een lange tijd, voortdurend bedruipen antenne met opgehoopt vuil, water en sneeuw.

Hoe het afstemmen van de antenne zelf Tricolor TV (video)

Installatie van satelliet-tv-Tricolor TV - het is niet zo'n moeilijke taak, als op het eerste gezicht lijkt. U kunt de schotel aan te passen door uzelf zonder problemen. De belangrijkste zorgvuldig en nauwkeurig uit te voeren al onze tips en dit werk zal het niet meer dan 2,5 uur!