Berfikir pilihan brezhnevki reka bentuk dapur, pastikan untuk berpegang kepada warna cahayaBerfikir pilihan brezhnevki reka bentuk dapur, pastikan untuk berpegang kepada cahaya ottenkovBrezhnevkami dipanggil pangsapuri, yang dibina pada tahun 70-an. brezhnevki mereka bentuk siling yang tinggi (kira-kira 2,5-2,7 m.), sebuah lorong kecil dan sangat kecil di kawasan dapur (6-7 meter persegi). Atas sebab ini, ramai pemilik brezhnevok terutamanya berusaha untuk mengembangkan dapur, atau sekurang-kurangnya mengatur supaya kawasan kecil tidak adalah penghalang.

Cara utama untuk mewujudkan ruang di brezhnevki

saiz brezhnevki kecil teruk menghadkan peluang untuk pembangunan semula, jadi ia adalah yang terbaik untuk membawa pengubahsuaian dapur berjenama di brezhnevki projek individu, yg direncanakan terlebih dahulu setiap perincian. pembaikan itu akan membantu untuk mengembangkan ruang dapur anda dalam brezhnevki, jika tidak mengambil tukul besi, kemudian sekurang-kurangnya visual. Untuk ini, anda perlu sedikit kreativiti dan penggunaan mahir ruang yang ada.

kawasan dapur di brezhnevki adalah sama seperti dalam apartmen lima tingkat, perbezaan kecil di bilik mandi terutamanya yang dikawal selia dan tandaskawasan dapur di brezhnevki adalah sama seperti dalam apartmen lima tingkat, perbezaan kecil di bilik mandi terutamanya yang dikawal selia dan tandasDalam brezhnevki pembaikan boleh dilakukan tanpa pembangunan semula, tetapi peluang akan ketara kurangDalam brezhnevki pembaikan boleh dilakukan tanpa pembangunan semula, tetapi peluang akan ketara kurang

perkakas rumah, untuk menjimatkan ruang, boleh diletakkan di tempat yang paling tidak dijangkaperkakas rumah, untuk menjimatkan ruang, boleh diletakkan di tempat yang paling tidak dijangkaJika dana adalah terhad, ia adalah disyorkan untuk menghabiskan mereka pada set, kerana dia adalah bahagian utama reka bentuk dapurJika dana adalah terhad, ia adalah disyorkan untuk menghabiskan mereka pada set, kerana dia adalah bahagian utama reka bentuk dapur

Cara utama yang tidak melibatkan apa-apa perubahan dan kerja-kerja modal:

  1. Menggantikan peti sejuk besar dalam padat (supaya ia boleh diletakkan di bawah permukaan kerja), atau penyingkiran koridor (yang terbaik di balkoni, jika ia adalah bersebelahan dengan dapur);
  2. Memasang kertas dinding ciri-ciri wajah licin atau monokromatik;
  3. Kompaun luas keratan dengan ambang bekerja;
  4. Pemasangan permukaan lipatan untuk ruang makan;
  5. Menetapkan peralatan terbina dalam;
  6. Menggunakan reka bentuk perabot sudut.

Reka bentuk siling, dinding dan lantai di brezhnevki dapur

Arch di dapur akan membantu mewujudkan lebih banyak ruang visual di dapur kecilArch di dapur akan membantu mewujudkan lebih banyak ruang visual di dapur kecilDapur kecil adalah disyorkan untuk menggunakan hanya warna-warna lembutDapur kecil adalah disyorkan untuk menggunakan hanya warna-warna lembut

Selain kedap perabot dapur, ia adalah penting untuk betul menguruskan skim warna dinding dapur, serta merenung siling ketegangan ke siling. Walaupun siling diturunkan brezhnevki biasanya tidak digalakkan, tetapi penggunaan bertindih boleh menambah keselesaan kepada brezhevke dapur anda. Bagi dinding, ia adalah disyorkan untuk memilih satu perbezaan yang dominan atau latar belakang. Bagi beliau, panel terbaik patut dinding atau bukan tenunan kertas dinding, mengikut keutamaan anda dalam reka bentuk.

direka khas untuk bekerja di tingkat tidak memberi pengertian yang mendalam, kerana ia tidak membantu membuat dapur yang lebih besar, tetapi dengan pilihan yang tepat lantai lamina akan catatkan gaya anda di kawasan pedalaman di dapur.

Pilihan yang paling optimum di dapur brezhnevki dapur sudut, kerana ia membolehkan anda untuk menggunakan kawasan dapur untuk maksimum. Sebagai contoh, sebuah tempat di dalam ketuhar yang boleh ditukar ke dalam laci hidangan untuk penaik dan perkakas rumah - di bahagian bawah dapur. loker kemas dalam imej lengkap sudut dapur anda, dan jika anda membuat keputusan untuk memasang hud, kemudian di atasnya akan menjadi mungkin untuk memasang kabinet tambahan. Kerana ruang storan tambahan adalah sentiasa berguna di ladang.

projek dapur pembentukan semula dalam brezhnevki (video)

Jika anda membuat keputusan untuk membangunkan semula, pastikan untuk menonton video di bawah:

Jika anda masih melakukan semuanya dengan betul, anda boleh membuat cara yang selesa dapur anda dalam brezhnevki tanpa perlu rombakan besar, yang anda akan mengambil banyak masa, tenaga dan wang (melainkan sudah tentu anda tidak akan sia-sia dalam peralatan dapur eksklusif). Kami ingin anda berjaya dalam usaha anda!

reka bentuk dapur dalam brezhnevki (dalaman foto)