Πίνακες με τον τρόπο του quilling με τα χέρια τους διακοσμήσετε οποιοδήποτε δωμάτιοΠίνακες με τον τρόπο του quilling με τα χέρια τους στολίζουν κάθε πάνελ pomeschenieDelaya, θα πρέπει να το πάρει για να σχεδιάσει το δωμάτιο, σαφώς καθορίζουν τα συστατικά. Όταν γίνονται επισκευές στο διαμέρισμα, τοποθετημένα όλα τα έπιπλα, θα πρέπει να διακοσμήσετε το χώρο και να του δώσετε επάνω. Μετά από όλα, σε κάθε περίπτωση, η άνεση στο δωμάτιο δημιουργήσουν διακοσμητικά στοιχεία, σε συνδυασμό με την εσωτερική διακόσμηση. Ένα τέτοιο διακοσμητικό στοιχείο είναι ένα πάνελ.

Κάντε μια τοιχογραφία των λουλουδιών: τη δική τους quilling

Πάνελ - είναι ένα στοιχείο του ντεκόρ είναι κατασκευασμένα από διάφορα υλικά, όπως χαρτί, πέτρα, ξύλο, πλαστικό. Επίσης, ο πίνακας έχει μια ορισμένη υφή (μωσαϊκό, τρισδιάστατα σχήματα). Ωστόσο, για τη δική σας διακόσμηση, όχι κατ 'ανάγκη ψάχνουν για έτοιμα πάνελ σε καταστήματα, μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας.

Το φθηνότερο υλικό για τα πλαίσια, είναι το χαρτί το οποίο μπορεί να διπλωθεί ή να τυλιχθεί σε μια ποικιλία διαμορφώσεων. Για την κατασκευή των πάνελ, ταιριάζει quilling, η οποία μπορεί να κάνει τρισδιάστατη εικόνα των χρωματιστές λωρίδες χαρτιού. Η τεχνική αυτή δίνει εύκολο ακόμα και για αρχάριους και παιδιά. Έτσι είναι ασφαλές να προχωρήσει στην κατασκευή του. Πριν ξεκινήσετε την κατασκευή πάνελ των χύμα λουλούδια, θα πρέπει να μάθουν πώς να διαστρεβλώνονται οι λωρίδες χαρτιού.

χρειάζεστε για quilling:

 • Ρύθμιση για quilling?
 • Clay?
 • χτένα?
 • χαρτόνι?
 • Λωρίδες από χρωματιστό χαρτί?
 • Νήμα ή σουβλί?
 • ψαλίδι?
 • πρότυπο γραμμή.

Μάθετε quilling τεχνική αρκετά εύκολα, αλλά η υπομονή είναι απαραίτητη για να φέρει το έργο μέχρι το τέλοςΜάθετε quilling τεχνική αρκετά εύκολα, αλλά η υπομονή είναι απαραίτητη για να φέρει το έργο μέχρι το τέλος

Για μπούκλες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια οδοντογλυφίδα, ο οποίος έσπασε την αιχμή του δόρατος, και γίνεται σε αυτό το τέλος υποδοχή για να εισαγάγετε την ταινία. Μια λωρίδα χαρτιού εισάγεται εντός οδοντογλυφίδες υποδοχή, είναι απαραίτητο να στρίψει μακριά, δεξιόστροφα. Ωστόσο, η ταινία θα πρέπει να είναι στριμμένα μπούκλα στην πίσω πλευρά, και η εξωτερική όψη.

Προκειμένου να κάμπτεται δεν έχει σπάσει επάνω, το άκρο της λωρίδας είναι απαραίτητο να λιπαίνει την κόλλα.

Χρωματισμένα λωρίδες χαρτιού μπορούν να συστρέφονται σε διάφορα σχήματα, όπως το μάτι, πέταλο, και την ελεύθερη τεντωμένη κύκλο, σπιράλ, τρίγωνο, καρδιά, ημισελήνου, σταγόνα, ή τετράγωνη έχοντας ελεύθερη μορφή της. Μια πιο εξελιγμένη τεχνική quilling, quilling σχηματίζει βρόχο. Crafts σε μια τεχνική quilling βρόχο, κάνουν με τη χτένα, μετατρέποντας σε μια ορισμένη ακολουθία των λωρίδων χαρτιού πάνω στα δόντια της χτένας.

Για την κατασκευή των χρωμάτων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αρχάριους, τα οποία είναι διαθέσιμα στην σελίδα από τους μεγαλύτερους δασκάλους της τεχνικής της quilling Tatyany Peredery. «Χώρα Masters» - σε αυτή τη σελίδα Τατιάνα Περεντέριγ λέει για τα είδη της τεχνολογίας για την παραγωγή διαφόρων χειροτεχνίας με τα χέρια τους, τόσο για τα παιδιά όσο και για ενήλικες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα master class για την πραγματοποίηση έργων ζωγραφικής σε τεχνικές quilling (υπάρχουν πίνακες ζωγραφικής και φωτογραφίες, πρόγραμμα παραγωγής), και να παράγει μια τοιχογραφία στον τοίχο.

Ενδιαφέρουσες τοιχογραφία σε τεχνικές quilling με τα χέρια του

Βέβαια, πολλοί αναρωτήθηκαν τι στυλ να κάνει πάνελ;

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη ορισμένα ειδικά χαρακτηριστικά:

 1. Πρώτον, το μέλλον του πίνακα θα πρέπει να συνδυάζεται αρμονικά με το εσωτερικό στο δωμάτιο, το οποίο θα τοποθετηθεί. Αν αυτό το χώρο γραφείου, η ζωγραφική πρέπει να γίνει σε ένα διακριτικό, χαμηλών τόνων χρώματα. χώρος Πίνακες γραφείου είναι καλύτερο να γίνεται σε ένα μινιμαλιστικό στυλ. πάνελ Γραφείο θα γίνει εύκολα, χωρίς πολύπλοκες και ογκώδη αντικείμενα, αυτό μπορεί να είναι το περίγραμμα ενός πουλιού, ένα ψάρι, ίσως το λογότυπο της εταιρείας, έκανε ταινίες και σύνθετα μπούκλες.
 2. Πάνελ, το οποίο θα τοποθετηθεί στο σαλόνι, θα πρέπει να με σαφήνεια, συνοπτικά, κατάλληλη για το σχεδιασμό των εσωτερικών χώρων. Βασικά, για να κάνουν την ατμόσφαιρα στο σαλόνι, μια ομάδα πρέπει να εκτελέσει σε φωτεινά χρώματα, το ποσοστό αυτό θα εκτελεστεί σε μια σύνθετη μορφή. Για το καθιστικό είναι κατάλληλο πάνελ, φτιαγμένο με την τεχνική της quilling ένα βρόχο ή Beehive.
 3. Μπορείτε να κάνετε ένα νέο έτος πάνελ, θαλάσσια ή floral style. Οι επισκέπτες καλούνται να την αίθουσα, θα εξετάσουμε τον τοίχο, όπου θα βρίσκεται πίνακα, έκανε με τα χέρια του, με ενδιαφέρον. 
 4. Στο υπνοδωμάτιο ή τα παιδιά είναι κατάλληλο πάνελ σε ναυτικό στιλ. Για να γίνει αυτό: λευκό χαρτόνι, ψαλίδι, που για quilling, οδοντογλυφίδα με μία σχισμή, γκουάς ή ακουαρέλα, πινέλο και κόλλα.

Πίνακες με τον τρόπο του quilling δημιουργούν ζεστασιά και τη διάθεση στο δωμάτιοΠίνακες με τον τρόπο του quilling δημιουργούν ζεστασιά και τη διάθεση στο δωμάτιο

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να αντλήσει από λευκό χαρτόνι πυθμένα του ωκεανού - κίτρινη άμμο και χρωματιστές πέτρες. Η ίδια η ανάγκη να ζωγραφίσει το χαρτόνι σε ανοιχτό μπλε χρώμα. Στο κάτω μέρος, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει τα φύκια, μέσα από την ομαλή πράσινο λωρίδες χαρτιού. Επίσης στο κάτω μέρος μπορεί να κανονιστεί αστερίες. Αυτό μπορεί να γίνει με συγκόλληση 5 μπούκλες, που σε ελεύθερη μορφή, με το χαρτί θα πρέπει να είναι κόκκινο.

Πάνω από φύκια και κάτω, είναι απαραίτητο να οργανώσει τα ψάρια. Ψάρια πραγματοποιούνται από την πήξη των λωρίδων χαρτιού, με τη μορφή σταγονιδίων, τα πτερύγια είναι κατασκευασμένα από πολλαπλές μπούκλες. Φύλλα εκτελούν σε ελεύθερη μορφή και το μέγεθος, το πράσινο λωρίδες χαρτιού. Το τελικό βήμα για τη δημιουργία πινάκων λουλούδι, θα είναι να κολλήσει σε λευκό ή χρωματιστό χαρτόνι συλλέγονται ταξιανθίες. Όλα τα μέρη είναι κατασκευασμένα, ανάλογα με το μέγεθος του πίνακα.

Συμβουλές για Quilling: πάνελ των λουλουδιών για αρχάριους

Πάνελ των χρωμάτων μπορεί να γίνει εύκολα με το χέρι.

Κατ 'αρχάς, θα πρέπει να κάνετε τα συστατικά του στοιχεία χρώματος, εκτός από τα βασικά, απλά καλέστε τον αριθμό που χρειάζεστε.

Για τα λουλούδια να γίνει μέχρι τα μέσα του μια συστροφή λωρίδες χαρτιού, με τη μορφή στενό κύκλο.

Για τα πάνελ μπορεί να παράγει μια ποικιλία χρωμάτων, με το προσωπικό γούστο και το χρώμαΓια τα πάνελ μπορεί να παράγει μια ποικιλία χρωμάτων, με το προσωπικό γούστο και το χρώμα

Επίσης, πρέπει να κάνει τα πέταλα για μερικές δεκάδες μπούκλες με τη μορφή:

 • σταγόνες?
 • πέταλο?
 • τα μάτια?
 • Οβάλ.

Εκτέλεση floral σύνθεση, θα πρέπει να συμπληρώνεται από στοιχεία όπως floral νεράιδα που βρίσκεται στη μέση πεταλούδα κάθεται σε ένα λουλούδι, ή μια μέλισσα. Αυτή η ομάδα θα «μωρό» ασυνήθιστο, χαρούμενα. Τι θα μπορούσε να είναι πιο ζεστά και πιο όμορφη από ό, τι το καλοκαίρι και ανθισμένα λιβάδια.

Quilling οργανώσει πάνελ με κολίβρια: Master Class

Πλατεία πάνελ δεν συμπληρώθηκε απαραίτητα εντελώς.

Πολλές ιδέες μπορεί να εκτελεστεί με τη μορφή των ταινιών και την εκκαθάριση σχήματα, για παράδειγμα, για την παραγωγή ενός κολιμπρί πίνακα δεν θα κάνει εργασίας.

Αυτή η απλή ιδέα μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές παπύρους του χαρτιού.

Πάνελ με το κολιμπρί στυλ quilling είναι ελκυστική για την απλότητά του και την ίδια στιγμή ασυνήθιστο στην εκτέλεση όλων των εργασιώνΠάνελ με το κολιμπρί στυλ quilling είναι ελκυστική για την απλότητά του και την ίδια στιγμή ασυνήθιστο στην εκτέλεση όλων των εργασιών

Για την κατασκευή των πάνελ quilling κολίβρια πρέπει:

 • Λευκό χαρτόνι, το οποίο θα χρησιμεύσει ως καμβά?
 • quilling χαρτί?
 • ψαλίδι?
 • Clay?
 • Νήμα ή σουβλί.

Λωρίδες χαρτιού, πρέπει να κάνετε το περίγραμμα ενός κολιμπρί.

συγκεκριμένα:

 1. Sharp, μακρύ ράμφος να κάνει με την προσθήκη των λωρίδων του χαρτιού στο μισό, το χαρτί τελειώνει ελαφρώς χώρια.
 2. Ημικυκλική το κεφάλι για να κάνει δύο ταινίες, με δύο ιμάντες πρέπει να συνδεθεί με τη βάση του ράμφους, ένα από τα μπαρ θα πρέπει να εμφανίζονται στην κοιλιά, και το άλλο στο πίσω μέρος. Δεν χρειάζεται να το κεφάλι για να κάνει ένα οβάλ ή κύκλο, η γραμμή πρέπει να είναι ομαλή.
 3. φτερά Hummingbird θα πρέπει να είναι 2 φορές μεγαλύτερο από το σώμα της. Τα φτερά πρέπει να εκτελέσει μια ποικιλία από στριμμένα μπούκλες μιμούνται τα φτερά. Για να γίνει αυτό, κατάλληλα μπούκλες, που διαμορφώνεται όπως ένα φύλλο, σπείρα, επιμήκη σταγόνα.

Quilling πάνελ: κολιμπρί (βίντεο)

Επίσης, πολλά καταστήματα είναι εμπορικώς quilling πάνελ με τη Συσκευασία συμπεριλαμβανομένου έγχρωμο χαρτί, χρωματισμένα λωρίδες χαρτιού, μπαστούνια για την περιέλιξη λωρίδες εκμαγείου quilling με κύκλους, κόλλα, το πλαίσιο της βούρτσας και την καθοδήγηση της εφαρμογής του προτύπου. Ωστόσο, η εφαρμογή των δικών τους ιδεών, πολύ πιο εμπνευσμένη και φέρνει θετικά συναισθήματα, εκτός από το ότι κατά την παραγωγή της χειροτεχνίας των ήδη τελειώσει τη διάταξη, γιατί να μάθουν κάτι ποτέ δεν είναι αργά.

Quilling πλαίσια του σχεδιασμού (παραδείγματα φωτογραφία)

4fffb92dbf79cb1386aefbfe165f467e-1024x931272e93d65266f92f545a10a52adq9-Kartiny-panno-Kartiny-iz-bumazhnyh-πόλο-v73d6c7ab78a451fda40531e1a1078a43686b6a8ebc37d4dfb14c6db603e411c5176784-52bc9-22916338-m750x7405329156moje-poczatki-z-Τεχνικά-quilling - CZ213787060644a6159ae42c7de63c8d765595dc4fbe8e94457bf5205e61ca57048af4d663783f