Dataprogram för interiör - en stor hjĂ€lpare nĂ€r du skapar en unik designDataprogram för interiör - en utmĂ€rkt assistent i skapandet av en unik dizaynaDlya dem som planerar att Ă€ga sina egna hĂ€nder för att göra ett projekt av köksdesign Ă€r mycket modern program hjĂ€lper interiör. Valet av sĂ„dana produkter Ă€r tillrĂ€ckligt stor. Detta beror pĂ„ deras höga efterfrĂ„gan och ett brett spektrum av krav som anvĂ€ndaren visar. NĂ„gon ganska enkelt program med en elementĂ€r blocket designer, den andra behöver en allvarlig uppsĂ€ttning verktyg och ett stort bibliotek med tredimensionella objekt. ÖvervĂ€ga nĂ„gra enkla produkter för att skapa ett kök design.

Sweet Home 3D - projekt pÄ 5 minuter

Ett enkelt verktyg för att skapa rÀtter med sina egna hÀnder projektet - fri programvara Sweet Home 3D.

Alla programmets utformning, Àr frÄn enkla till mycket komplexa det möjligt att utforska pÄ egen handAlla programmets utformning, Àr frÄn enkla till mycket komplexa det möjligt att utforska pÄ egen hand

Sweet Home 3D ger följande fördelar:

 • Den Ă€r speciellt utformad för nybörjare dĂ„ligt förberedda;
 • intuitivt, ryska grĂ€nssnitt gör det möjligt att snabbt skapa en design utrymme genom att dra föremĂ„l för interiör till din virtuella planen;
 • förmĂ„gan att skapa tvĂ„dimensionella och tredimensionella mönster.

 

Programmet Àr begrÀnsat till en uppsÀttning tillbehör. För att förbÀttra ditt kök design rekommenderas att hÀmta fler kataloger.

Sweet Home 3D - mastering program (video)

ScetchUp - val av nybörjare

Nybörjare i 3D-grafik rekommenderar den fria versionen ScetchUp program som ett alternativ till dyra betalda versionen.

Med denna programvara kan du snabbt göra dina egna hÀnder dessa designelement:

 • rita rektanglar, cirklar, etc.;
 • Fig förlĂ€na volym;
 • Adderar ett objekt till storleken av pekare;
 • att bygga en sektion av föremĂ„let.

Programmet har ett antal funktioner. Till exempel Àr det möjligt att installera ett geografiskt korrekta skuggor, beroende pÄ den givna longitud, latitud, tid pÄ dygnet och Äret. En annan höjdpunkt ScetchUp Àr skapandet av dynamiska objekt i projektet. Det vill sÀga, klicka pekaren, kan du se hur det kommer att öppnas garderobsdörren och om det finns tillrÀckligt med mat för detta omrÄde.

Google erbjuder en nedladdning pÄ Internet som en betald och en gratis version av Sketchup. Det Àr anmÀrkningsvÀrt att det andra utförandet omfattar ett mycket brett utbud av verktyg för högkvalitativ 3D-modellering, samt skapa sina kompletta köksdesign hÀnder.

ScetchUp tillÄter nÄgon siffra skrymmande visuelltScetchUp tillÄter nÄgon siffra skrymmande visuelltI detta program kan du modelirovt hur design som helhet och dess delarI detta program kan du modelirovt hur design som helhet och dess delar

Fri version ScetchUp kommer att undersöka alla detaljer för att anvÀnda programmet och besluta om valet okonchaelnymFri version ScetchUp kommer att undersöka alla detaljer för att anvÀnda programmet och besluta om valet okonchaelnym

IKEA Home Planner - en enkel lösning för inredning

Program som lagts fram av en av de mest kÀnda och största tillverkare av möbler, kan vem som helst bli en oberoende inredningsarkitekt. Den Àr lÀmplig för oerfarna anvÀndare som vill vÀlja möbler för de exakta mÄtten i köket och gör dig redo att projicera 3D-rymden.

IKEA Home Planner funktioner Àr:

 • Det krĂ€ver ingen installation arbete sker pĂ„ nĂ€tet i ett webblĂ€sarfönster;
 • Det har ett stort utbud av modeller av möbler och utvalda delar av inredningen;
 • Russified version kan du göra grova uppskattningar av kostnaden för de objekt som anvĂ€nds i projektet.

Programmet design för kök (video)

Kitchen finns att hyra

Kitchen program anvÀnds som vanliga anvÀndare som Àr engagerade i omplanering och arrangemang av kök och badrum, samt professionella designers. Denna franska utveckling Àr inte till salu. Inredning inslag i det Àr att producent leasingavtal arbeta timmar i Kitchen.

Ytterligare sÀrdrag i programmet:

 • projicerade utrymmet kan ses i 3-dimensionell form vid varje steg av arbetet;
 • tillgĂ€nglig typ av projekt i framtiden, i sammanhanget, i den animerade klipp;
 • Skapa ett projekt frĂ„n scenen i byggandet av vĂ€ggarna till det inre av formen klar i 3D;
 • Vi har ett nĂ€tverk och en lokal version;
 • Det ger möjlighet att skapa berĂ€kningar rapporter, arbeta med dokument.

Kitchen nelzya program installerat pÄ din dator, kan det bara tillfÀlligt polzovatsyaKitchen nelzya program installerat pÄ din dator, kan det bara tillfÀlligt polzovatsya

Kitchen programmet och dess kataloger finns pÄ olika sprÄkKitchen programmet och dess kataloger finns pÄ olika sprÄkBlgodarya anvÀndarvÀnligt grÀnssnitt i programmet Àr projektet skapas helt enkeltBlgodarya anvÀndarvÀnligt grÀnssnitt i programmet Àr projektet skapas helt enkelt

ArchiCAD - professionellt verktyg

Grafisk programpaket ArchiCAD har en professionell uppsÀttning verktyg för planering och projektering inom arkitekturen. I processen Àr virtuellt byggande begrepp som anvÀnds. I den inledande fasen av projektet, du "bygga" en byggnadsprogram. Efter det Àr designern kunna hÀmta information om objektet.

Designer ArchiCAD program anvÀnds frÀmst av professionellaDesigner ArchiCAD program anvÀnds frÀmst av professionella

I slutet av designen görs tillgÀnglig pÄ följande information:

 • planritningar;
 • reklammaterial;
 • sektioner;
 • specifikation;
 • fasader;
 • Förklaringar, och sĂ„ vidare.

ArchiCAD - Àr inte bara ett mjukvaru 3D modellering, Àr en uppsÀttning lösningar för proffs. Den har bÄde en kommersiell licens och en trÀnings version för studenter av arkitektoniska universitet.

Hur man arbetar i programmet ArchiCAD (video)

Det Àr inte nödvÀndigt att vara en professionell programmerare eller designer för att skapa en egen design för köket. Med hjÀlp av datorprogram kan denna process vara ett enkelt, roligt och kommer snabbt att inse nÄgra kreativa idéer.