De keuken kan worden gecombineerd met de woonkamer, zelfs in een kleine ruimteDe keuken kan worden gecombineerd met de woonkamer, zelfs op een kleine prostranstveObedinenie keuken en woonkamer zijn nu steeds meer te vinden in de interieurs van rijke huizen en appartementen van gewone mensen. Er zijn verschillende redenen. Voor kleine en grote kamers redenen variëren. Maar het basisplan van allemaal: comfortabele en functionele ruimte waarin even comfortabel om bezoekers te ontvangen en voor te bereiden voedsel.

Disposition: woonkamer met keuken

Wat is er zo aantrekkelijk mensen in de Interior Solutions? Als uw appartement is voorzien van een zeer kleine keuken, kan de lay-out elementaire krap en ongemakkelijk. Zelfs het eenvoudige proces van het koken van het diner kan vervelend worden gekwetst als telkens als u iets nodig, wordt u verslaafd aan de meubels of tegen de muur.

De standaard keuken-woonkamer lay-out van de belangrijkste resonator is een multi-functionele barDe standaard keuken-woonkamer lay-out van de belangrijkste resonator is een multi-functionele bar

Als je niet kan veranderen naar een ruimere behuizing, kan de beste oplossing een plan voor de eenwording van de keuken en de woonkamer zijn.

Eetkamer in een klein appartement, het meest waarschijnlijk, ook niet van elkaar verschillen gemak en afmetingen. Een kleine kamer in die wordt geplaatst een bank zodat TV zeker krap zal zijn voor een groot gezin of zelfs voor een man die houdt van om gasten te ontvangen. Hier dan is er een project planning waarin deze twee panden combineert.

Keuken-woonkamer in een landhuis (video)

Keuken ontwerp met woonkamer

Naar de woonkamer en keuken waren één locatie, is het noodzakelijk te demonteren of verplaatsen muren. Alleen is niet aan te raden deze werkzaamheden uit te voeren, tenzij je niet de respectievelijke vaardigheden en ervaring hebben.

Resonator voor de keuken-woonkamer zou kunnen zijn:

 • Het bar;
 • Multi-level vloer of het plafond;
 • Decoratieve verdeling;
 • Built-in rekken;
 • Arch of poluarka;
 • Ingewikkelde vloer.

Afzonderlijke functionele secties van elkaar evenals het gebruik van verschillende vloerbedekkingen en plafonds multilevelAfzonderlijke functionele secties van elkaar evenals het gebruik van verschillende vloerbedekkingen en plafonds multilevel

In ieder geval, om te beginnen, is het wenselijk om op te stellen. van plan verandering plan met alle functies van uw huis, in het bijzonder, kan de locatie van de dragende muren worden besteld bij de experts. Combinaties kunnen volledig of gedeeltelijk zijn.

Als gevolg daarvan moet je een kamer, die combines zou lagen drie functionele gebieden krijgen: koken, eetkamer en zithoek.

Het plan kan de overdracht van de keuken naar een andere locatie zijn onder andere, maar hier moet je verschillende factoren:

 1. Is de woonkamer beneden buren (boven de woonkamer of slaapvertrekken aan het plan van de badkamer of keuken te verbieden SNIP);
 2. of communicatie kan leveren (dit kan interfereren of doorgangen communiceren zones);
 3. Of ventilatie-inrichting toegestaan. doos (het is niet altijd handig te strekken over de gehele oppervlakte van het appartement).

Valse muren, decoratieve poluarki of rekken om effectief om te gaan met de taak van het bestemmingsplanValse muren, decoratieve poluarki of rekken om effectief om te gaan met de taak van het bestemmingsplan

Daarnaast zal de overdracht van de communicatie van de kosten te verhogen om de lay-out van het appartement en zelfs van een gasfornuis (indien van toepassing) te veranderen zal moeten geven. En het kan onveilig zijn, vooral als de werkzaamheden op zeer zorgvuldig worden uitgevoerd. Dus, waardoor het werkplan, is het het beste om grote veranderingen in de inrichting van de keuken te vermijden.

Regels van keuken-woonkamer Zoning: ontwerper tips (video)

Het plannen van een keuken-eetkamer - woonkamer: "voor" en "tegen"

Het project, dat een bovenaanzicht is het combineren van de keuken en eetkamer, en kan worden toegepast op een grote ruime appartement. Deze lay-out iemand lijkt onpraktisch optie, maar echt nadelen, wat dreigt dit project is niet zo verschrikkelijk.

Reden voor weigering:

 • Het belangrijkste argument dat een dergelijk plan niet goed is, wordt het meestal vrezen dat de geur uit de keuken zal doordringen in de eetkamer en de woonkamer. Maar met moderne keuken apparatuur is dit niet zo verschrikkelijk.

Goede afzuigkap het probleem van de vreemde geuren gemakkelijk op te lossenGoede afzuigkap het probleem van de vreemde geuren gemakkelijk op te lossen

 • Het tweede argument "tegen" - de keuken een puinhoop, die onvermijdelijk bij het koken, en het kan niet worden verborgen voor de gasten. En de reden voor nader onderzoek blijkt dat lang niet zo katastrofisch te zijn. Vooral omdat, hoewel de keuken en zal worden gecombineerd met eetkamer of woonkamer, zullen dergelijke projecten nog steeds een bestemmingsplan gebied. Dat wil zeggen dat uw gasten nog steeds niet in de keuken, maar dicht.

De pro bij deze beslissing thuis plannen van een veel:

 1. Het belangrijkste voordeel van - de ruimte. Met de juiste keuze van meubilair en de correcte plaatsing krijg je stijlvolle en functionele ruimte waarin het aangenaam en comfortabel verblijf zal worden. Laat uw keuken-woonkamer zal veel licht en lucht. Een enkele kleurenschema verder verenigen zone. En, misschien, integendeel, wil je elk van de interieur gebieden trekken op hun eigen manier. Hoe dan ook, de kwestie van verdringing de kamer zal worden opgelost.
 2. In de eetkamer, gecombineerd met keuken, veel handiger om maaltijd te dienen, de tafel dekken. En als de keuken in combinatie met woonkamer, de gasten die vroeg was gekomen, niet alleen voelen, terwijl u klaar bent met het koken in de keuken. Dergelijke gecombineerde faciliteiten zijn ideaal voor een grote familie. Als de moeder wordt gedwongen om veel tijd doorbrengen in de keuken, kinderen, zal echter niet onbeheerd worden achtergelaten.

Ontwerp en lay-out van de keuken-woonkamer (video)

Natuurlijk, iedereen voor zichzelf beslissen of hij de lay-out van het appartement of huis zouden willen. Maar meer en meer mensen meedoen in hun huizen de keuken met de woonkamer of eetkamer, en soms allemaal samen. Ze vinden een dergelijk project succesvol en praktisch voor het dagelijks leven. Nu zijn ze steeds populairder appartementen - studio's, waar de keuken is gecombineerd met nog een slaapkamer. Het is waarschijnlijk te extreem plan, maar de keuken-eetkamer en keuken-woonkamer heeft veel voordelen ten opzichte van de geïsoleerde gebouwen.

Plan-keuken woonkamer (foto)