Ramai suri rumah memasak skon untuk teh dalam periuk, ia cepat dan mudahRamai suri rumah memasak skon untuk teh dalam periuk, ia cepat dan mudah

 • masa memasak: 40 min;.
 • Portia: doh dibahagikan kepada bahagian yang sama mengikut pilihan peribadi;
 • Kalori: 296;
 • Protein / lemak / Karbohidrat: 5.6 g / 13 g / 38.8 g

Hampir semua orang mempunyai detik-detik seperti tetamu tidak diundang yang muncul tiba-tiba dan mereka memerlukan sesuatu untuk menghiburkan, tetapi hanya bahan-bahan di tangan. Ia adalah dalam keadaan seperti itu, pilihan yang terbaik adalah dianggap sebagai pastri mudah untuk teh di tergesa-gesa. Sebagai contoh, bukan dengan cara yang tidak baik untuk mengejutkan tetamu akan membakar kek, biskut, roti, kek atau kek, yang bukan sahaja boleh memasak dalam ketuhar, tetapi dalam kuali.

Memasak mufin dengan tergesa-gesa dan pastri, yang mana resipi yang mudah boleh digunakan - ia adalah cara yang hebat di luar, dan mengapa tidak mengejutkan tetamu anda dalam apa-apa karya a.

Jika anda mencari bahan-bahan yang betul dan memilih hanya produk yang berkualiti tinggi, pastri teh akan dapat seratus peratus. teknologi Hanya dengan cara ini, ia akan dihormati penyediaan dan semua kaedah-kaedah bagi mewujudkan satu kelompok.

teh baking cepat dengan tangan sendiri

baking mudah dengan teh boleh menjadi manis, tidak manis, yis dan yis, serta puff pastri atau tiada penggunaan serbuk yis. Yang paling penting untuk resipi yang anda suka dan mampu untuk menggembirakan tetamu.

Sebuah pilihan yang baik untuk memilih akan memberi perhatian kepada ulasan tentang orang-orang yang mengolah resipi, kerana sebahagian besar supaya anda boleh memahami sama ada untuk menggunakannya sama ada atau tidak, walaupun apa-apa meneroka, tiada apa yang diperoleh, dan ia sentiasa mungkin untuk membetulkan apa-apa arahan dan membuat anda sendiri suatu karya asal.

Halus, wangi dan lazat roti, dimasak dalam kualiHalus, wangi dan lazat roti, dimasak dalam kuali

Jangan takut untuk dilakukan, kerana ini adalah intipati memasak, tetapi jika berlaku masalah, anda sentiasa boleh mengubah bahan kerja di bawah pinggan lain.

Roti untuk minum teh dengan tergesa-gesa tidak dapat menggembirakan semua orang, tetapi jika anda menggunakan versi yang lebih ringan resipi dalam bentuk donat dalam kuali, resipi dengan gambar yang ditetapkan, mereka akan memenuhi harapan.

bahan-bahan

 • Kefir - 0.4 pakej;
 • Tepung - 600 gr;.
 • Gula - 50 gr;.
 • Soda - 0,5ch.l;.
 • Telur - 1 pc;
 • Minyak bunga matahari - 250 ml;.
 • Marjerin - 50 g;.
 • gula serbuk.

serbuk gula mesti sentiasa di tangan, kerana setiap resipi lazat roti gulung yang terdiri daripada bahan itu. Ia bukan sahaja memberi rasa yang manis, tetapi juga untuk menghiasi hidangan.

Bagaimana untuk membuat mufin untuk teh tergesa-gesa

roti kayu manis, dimasak dalam kuali, berubah yang lazat sama, seperti dalam ketuharroti kayu manis, dimasak dalam kuali, berubah yang lazat sama, seperti dalam ketuhar

 1. Pertama anda perlu untuk campuran yogurt, gula, soda penaik dan telur.
 2. Semua bercampur dengan teliti sehingga gula larut. Beberapa suri rumah menggunakan serbuk yang sama tetapi ia hendaklah dilakukan dengan jumlah gula yang dinyatakan dalam resipi jika tidak mungkin melanggar arahan penyediaan.
 3. Memerlukan yang berasingan mangkuk mencairkan marjerin dan kemudian menambah kepada jumlah berat dengan bunga matahari.
 4. Tepung mesti diayak dengan teliti, selepas itu ditambah kepada jumlah berat.
 5. Doh dimasukkan lembut dan subur, tetapi dalam kes tidak sejuk kerana ia sedikit perlu berpegang kepada tangan. Jika tidak donat tidak seperti harus kebesaran dan bergerak.
 6. doh itu ditutup dengan kain atau tuala dan meninggalkan di tempat yang hangat selama setengah jam.
 7. Setelah naik doh dan mengkonfigurasi diri mereka pada kuali minyak telah penuh dengan lapisan tebal dan dipanaskan kepada bersuit.
 8. doh dibahagikan kepada bahagian yang sama tidak kecil, setiap terbentuk daripada kek dan lubang yang dibuat di dalamnya.
 9. Dalam kuali meninggalkan donat bersedia dan goreng sehingga perang keemasan.
 10. Sebagai peraturan, hanya dua hingga tiga minit.
 11. Dari bekas mereka diletakkan pada tuala kertas dan taburkan dengan gula.
 12. Terdapat sebaik-baiknya hendaklah panas, kerana sejuk akan memberikan gris, dan debu tidak akan seperti percikan dengan gula dan lapang.

Hidangkan dengan donat panas boleh menjadi susu segar atau hanya dihangatkan dengan teh atau kopi. Agak pilihan minuman mungkin yang paling pelbagai.

pastri berpuasa teh dalam kuali dengan langkah demi langkah foto

Mengambil yogurt, gula, baking soda dan telur, semua kacau sehingga gula sehingga dibubarkanMengambil yogurt, gula, baking soda dan telur, semua kacau sehingga gula sehingga dibubarkan

Cairkan marjerin dalam periuk dan tuangkan campuran. Tambah minyak bunga matahari sedikitCairkan marjerin dalam periuk dan tuangkan campuran. Tambah minyak bunga matahari sedikit

Ayak tepung, kemudian menambah premix ini. Doh harus berpegang kepada tangan kecilAyak tepung, kemudian menambah premix ini. Doh harus berpegang kepada tangan kecil

Doh mesti dimasukkan ke dalam 30 minit di tempat yang panas, tutup dengan lampinDoh mesti dimasukkan ke dalam 30 minit di tempat yang panas, tutup dengan lampin

Apabila doh masa kini, membuat kek dan lubang-lubang kecil di dalamnyaApabila doh masa kini, membuat kek dan lubang-lubang kecil di dalamnya

Tuangkan lapisan tebal donat bunga matahari kuali minyak vylazhivat, goreng sehingga perang keemasanTuangkan lapisan tebal donat bunga matahari kuali minyak vylazhivat, goreng sehingga perang keemasan

Taburkan dengan donat serbuk. Mereka semua bersedia untuk makan, menikmati hidangan andaTaburkan dengan donat serbuk. Mereka semua bersedia untuk makan, menikmati hidangan anda

Donat dalam kuali (video)