Foamiran - veelzijdig materiaal om mee te werken dat leuk en makkelijkFoamiran - veelzijdig materiaal waarmee mooi en legkoRukodelie werken met foamiranom is de mooiste proces om originele producten te creëren, staat het u om veel te leren. Om te werken met het web kan worden betrokken, zowel volwassenen als kinderen, die aanzienlijk breidt de waaier van mogelijkheden.

Features briljante foamirana en haar mogelijkheden

Foamiranu de voorkeur van veel naaister, en, het maakt niet uit welke kleur. Glanzend, geel, marmer, bordeaux blauw, wit of bedekt met pailletten of badstof gebruikt SCHITTERT spijker, allemaal perfect voor creatief werk met je handen.

Foamiran gebruikt om accessoires te maken voor het interieur en garderobe, evenals:

 • speelgoed;
 • Om de thuisbasis van kunstbloemen te maken;
 • Om de tassen en schoenen te versieren;
 • Voor decoratieve gordijnen en andere soortgelijke producten.

Shiny foamirana kan speelgoed maken, decoratie voor tassen, en zelfs een vlinder voor een shirtShiny foamirana kan speelgoed maken, decoratie voor tassen, en zelfs een vlinder voor een shirt

foamiran materiaal - is, met andere woorden, het normale weefsel (suède) waarmee Crafts wordt nog aangenamer.

Het web werkt prima, niet gescheurd, en een bepaalde vorm te geven, genoeg om ijzer en hun eigen handen te gebruiken.

Kunststof suede volledig milieuvriendelijk materiaal niet kan leiden tot een allergische reactie.

Hoe om te werken met een gele en andere kleuren foamiranom

Beschrijving Suede eenvoudig genoeg, en het is geschikt voor beginners creativiteit.

Om precies, de behoefte aan materiaal:

 • duurzaam;
 • strak;
 • duurzaam;
 • Slijtvast.

Foamiran - sterk en duurzaam materiaal en werkt, zelfs voor een beginner als hemFoamiran - sterk en duurzaam materiaal en werkt, zelfs voor een beginner als hem

Het is perfect geschikt voor artikelen in scrapbooking techniek. Om interessante en originele texturen te creëren, met behulp van tools zoals Molde - apparaten die met name van belang voor porselein bloemschikken zijn. Daarnaast verkocht meer dan simpel "helpers" in de creatie van facturen foamirane, en is gegolfd papier, waarvan de kosten is niet groot, maar vinden het te moeilijk. Om een ​​bos bloemen of een boom van geluk te maken moeten lijmpistool en warme lijm te gebruiken.

Het is raadzaam om een ​​speciale lijm te gebruiken alleen voor dit doek.

foamirana productie biedt de mogelijkheid om doek van verschillende kleuren te kopen, evenals een groot assortiment van vorm en grootte.

We maken gebruik van foamiran: MK voor alle

Op dezelfde manier, zoals bekend is voor de hele wereld de naam Weiner, een grote vraag naar dergelijke apparaten, zoals messen, waarbij het uitsnijden van onderdelen voor toekomstige producten wordt uitgevoerd. Het is bijzonder moeilijk om een ​​kunstmatig analoog van dergelijke planten zoals pluizige roos, evenals creëren originele meeldraden maken. Eenvoudig als het leeg worden handmatig gemaakt, die vervolgens obtyanut bal van schuim of folie kan zijn, net zoals er geschreven staat in de masterclass hieronder weergegeven.

In eerste instantie moet je voor te bereiden:

 • Bloemendraad;
 • karton;
 • Iron;
 • Lijmpistool;
 • potlood;
 • scharen;
 • Materiaal geschikt kleuren;
 • Dikke naald;
 • folie;
 • Satijn tape;
 • acrylverf;
 • markers;
 • Tandenstoker.

Het is belangrijk te onthouden dat de koude werkwijze voor het vormen past niet in bepaalde delen van foamirana als verwarmingselementen die nodig zijn voor het creëren van een realistische toekomst vorm.

Om een ​​meesterwerk van foamirana maakt, moet u ook voor te bereiden andere materialen en gereedschappenOm een ​​meesterwerk van foamirana maakt, moet u ook voor te bereiden andere materialen en gereedschappen

Masterclass:

 1. Ten eerste delen zijn patronen waarvan de maten zijn ontleend aan de eerder gemaakte schakeling. De afmetingen zijn onafhankelijk van elkaar in te stellen.
 2. De blaadjes worden gesneden met een schaar.
 3. Kleine blaadjes van een bloem slechts 10 en 8 grote.
 4. De folie wordt gevormd en de bal op een tandenstoker of draad florale indien voorgenomen oprichting volume boeket gebracht.
 5. Verder ijzer, verwarmd in "Wool" -modus, ijzer bloemblaadjes, en vervolgens gedraaid in een buis met de hand. Daarna worden ze gladgestreken met uw vingers, maar ook heel voorzichtig het landschap niet te bederven en niet op plaat scheuren.
 6. Knuppels begint men met de kleinste gemonteerd op de ballon met het lijmpistool, met dien verstande dat het onderste deel ervan geschroefd op de draad of tandenstoker.
 7. In deze eenvoudige manier kunt u een mooi boeket rozen te maken met hun handen, en op hetzelfde moment zonder speciale voorbereiding. Belangrijker nog, de knoppen stonden open, golvende randen en een maximale realistische bloemblaadjes.
 8. Wees er zeker niet te vergeten over rozen bladeren, die een sappig groen gebruikt en ze zijn gemaakt met dezelfde technologie.
 9. Met acrylverf en kleine penseelstreken kan worden toegepast op fine pitch, zodat ze in leven mogelijk waren in uiterlijk.
 10. Wire wordt groen satijnen lint aan de steel decoratie kunt u kralen gebruiken.

In dit geval, vanuit een boeket vervaardigen foamiranovyh theerozen.

Academy niet vereist dat een jongen, een meisje of een volwassen man geleerd om dergelijk materiaal te gebruiken.

Het is voldoende om de aanbevelingen te voldoen.

Hoe en welke tint foamiran: techniek en geheimen

Het is vermeldenswaard dat foamiran kunnen worden getint, en het kan gebruikt worden heel verschillend kleurenpalet.

Onder basische kleurstoffen uitstoten:

 • pastel;
 • Artistieke en olieverf;
 • Acryl- en olieverf;
 • Temper;
 • wax;
 • Gekleurd zand;
 • poeder;
 • Distressingovye inkt;
 • Cosmetics.

Machines en geheimen kleuring elk needlewoman eigen. Bovendien kan elke kunstacademie de vervaardiging van de natuurlijke wonder van foamirana hun eigen handen te bieden, omdat elke kleurstof een duidelijk origineel effect die nodig is voor verschillende soorten van kunst en producten kunnen geven. Bijvoorbeeld in de techniek decoupage uitgevoerd verven materiaal. Om een ​​boek te maken of patroon kan spuiten glitter worden uitgevoerd, maar als je geschenk verpakking, is het mogelijk af te zien van acryl.

Heel vaak de meesters gebruiken stof marker pen, die, na het drogen en wassen zal niet vervagen en niet vervagen.

Inkleuren foamiran kan pastel, inkt of andere cosmetische middelenInkleuren foamiran kan pastel, inkt of andere cosmetische middelen

Toning beelden van foamirana of product, uiteraard, vereisen vieze vingers, echter, na een prachtig product. Met de getinte handen kan worden gespoeld met water, maar omdat het materiaal een poreuze structuur, de kleurstof penetreert diep in de vezels. Wat toning kiezen voor de beste, bijvoorbeeld, om te beginnen met een masterclass in de kleuterschool of thuis?

Het is de moeite waard aandacht te besteden aan de meer populaire types van kleurstoffen die kunnen worden genomen, en om het gebruik van vrije arbeid uit te voeren:

 1. Het aanmaken toning met droge pastelkleur vrij eenvoudig. Om dit te doen, moet je een doek met water te bereiden en wrijf het op het krijt met de gewenste kleur. Als u wilt stralende kleur te maximaliseren, dan moet je langzaam en met drukken wrijven. Het wordt vaak gebruikt om de kant op kleding versieren of, bijvoorbeeld, de gordijnen in het interieur.
 2. Niet minder populair zijn oliepastels. kleuring methode is precies hetzelfde als de vorige kleurstof, oliepastels maar veel moeilijker op een vochtige doek te zetten, en hebben veel om te proberen om het gewenste resultaat te bereiken. Ziet er foamiran met kleuring is zeer aantrekkelijk. U kunt handen bezit zijn om een ​​magische accessoire te creëren, zoals een gouden bloem of originele foto frames.
 3. U wilt de meest ongelooflijke wonder met zijn eigen handen te creëren? Maak dan gebruik van acrylverf. Vooral goed als je de vaardigheden om te werken met een dergelijke kleurstof.

Het is niet nodig om speciale cursussen te volgen om te leren hoe te werken met kleuren. Het volstaat dat de aanblik stapsgewijze instructies en hulpmiddelen (bijvoorbeeld beschikbaar spons, borstel of watten moeten) afgezwakt materiaal zijn.

Verschillende soorten foamirana diy

In de regel, foamiran Chinese en Iraanse verkocht. Elk van hen is eenvoudig te gebruiken, uitstekende kwaliteit, evenals de mogelijkheid hebben om verschillende kleuren te kiezen. De geschiedenis van dit materiaal staat dat hij voor het eerst verscheen in Iran, en dat land is de stamvader.

Het materiaal is van verschillende types en soms gewoon gemakkelijker om een ​​set, die verschillende vormen en maten van canvas, van waaruit u een verscheidenheid aan cijfers en producten kan verzamelen zal moeten kopen.

Eigenschappen en hoe wordt uitgevoerd bevestigingsmateriaal, allerlei helemaal hetzelfde.

Foamiran is van verschillende soorten en verschillende fabrikantenFoamiran is van verschillende soorten en verschillende fabrikanten

De keuze is alleen voor de kwaliteit en het type:

 1. Poreuze foamiran Iraanse speciaal gemaakt voor het snijden van bloemblaadjes van bloemen, het gebruik van zijn show veel lessen en masterclasses. De dikte van de ribben bedraagt ​​1 mm. De roll is toegestaan ​​dikte verandering die merkbaar is alleen met een zorgvuldige studie, in het algemeen, het verschil is niet groot, en het heeft geen invloed op de kwaliteit van het eindproduct.
 2. Turkse foamiran heeft een standaard formaat, dikte en verkocht op rollen.
 3. Koreaanse foamiran kan elke kleur, zoals grijs en zwart, rood en dergelijke. Het kleurenpalet is zeer uitgebreid. Stof is zeer elastisch en dicht. Handen kan het dunner maken, als je wilt dat de meest verfijnde werk, maar om dunne de dik materiaal, moet het per se te verwarmen.
 4. Chinese foamiran moeilijk om aan te raken en heeft een karakteristieke geur van plastic. De dikte kan variëren van 1,2 mm of meer. Dat is de reden waarom, bij de aankoop, aandacht besteden aan dit punt.

Reviews enige vorm foamirana zeer positief. Daarvan is het erg handig stencils zichzelf te maken zonder al te veel moeite. Om een ​​dergelijk weefsel vervangt niet mogelijk, omdat het unieke eigenschappen en een specifieke poreuze structuur.

De vereiste afmetingen van foamirana

Regelmatig in de wereld van de verkoop van producten voor handwerk zijn nieuwe typen foamirana van vrijwel elke fabrikant.

foamirana platen van verschillende dikte er een fijner dicht materiaalfoamirana platen van verschillende dikte er een fijner dicht materiaal

Het is vermeldenswaard dat de soort voornamelijk verschillen in dikte zo dun en dik materiaal wordt gebruikt voor een ander doel:

 1. Stoffen waarvan de dikte varieert 1-2 mm, worden gebruikt voor de vervaardiging van poppen en scrapbooking toepassingen.
 2. Platen met een dikte van 1 mm wordt gebruikt om kleuren te vormen.

Indien de plaatdikte van meer dan 2 mm, dan is de baan geschikt voor het vervaardigen sloffen, pantoffels en dergelijke artikelen.

MK foamiranu op (video)

Tot slot is het vermeldenswaard dat je foamiran kunt vinden op verschillende winkels voor de verkoop van hulpmiddelen voor creativiteit. In het algemeen is de verwerking van het materiaal is zeer eenvoudig, maar om het te bezuinigen op de sjablonen kunt u de meest voorkomende van de stof schaar gebruiken.

Details: foamiran (foto voorbeelden)

MG133700o1abb5f591ab5411f873aed54ad5d21e2025aa8fa56bd18b25778df95e731b3b49a8df431044b1dc8ae5a785b245cb4d9f39-1569fca6062986fee8dc1f23d6eb349eb66253323-59318-73651640-m750x740-ua7432020.102