Kerstmis speelgoed van foamirana ziet er erg origineel, en het mogelijk te maken met hun kinderenKerstmis speelgoed van foamirana ziet er erg origineel, en je kunt ze maken met detmiGotovya decoraties voor het nieuwe jaar, elke keer als ik wil iets nieuws te doen. Gebruik materialen die niet hebben gewerkt. Iemand altijd aangetrokken tot het creatieve proces van de kinderen, en iemand start met de productie van nieuwe accessoires lang voordat de vakantie. Om boom was mooi en ongebruikelijk, proberen hun eigen handen om speelgoed te maken uit foamirana.

Snegovichok: Christmas speelgoed uit foamirana

Het kan een stuk speelgoed, dat is opgehangen aan de kerstboom zijn. Maar het zal mogelijk om snegovichka hechten aan de magneet, en dan zal hij de koelkast of een gedenkwaardige souvenir voor vrienden versieren. De basis van alle productie zal toch hetzelfde blijven.

Om te werken heb je nodig:

 • Wit schuim;
 • Foamiran veelkleurige (blauw, geel, groen - wat heb je kleuren hebben die en gebruik);
 • karton;
 • schuim;
 • tandenstokers;
 • Rechte en krullend scharen;
 • Iron;
 • Thermo-gun;
 • Tweede kleefmassa;
 • kralen;
 • Kunstmatige gletsjers.

 Snegovichok van foamirana eenvoudig worden gedaan, het belangrijkste ding - om al het materiaal te bereidenSnegovichok van foamirana eenvoudig worden gedaan, het belangrijkste ding - om al het materiaal te bereiden

Bij een magnetische kern, zal hij een magneet of een magnetische strip nodig. Eerst moet je een patroon te tekenen. Dit zou de patroonverschuiving op karton. Contouren en gesneden, noot 2 van het werkstuk. Voor deze zagotovochke nodig om het schuim pad te snijden. De dikte zal ergens in de 1,2 cm zijn. En de tweede lijm schuim bookmark je je houdt aan de doos leeg.

Kerst decoraties uit foamirana: snegovichok voortzetting MK

Verder van de witte foamirana moeten snijden vierkante (5 cm zijde), is het noodzakelijk dat het hoofd snegovichka. Foam moeten aan de stok met de "nek" van het werkstuk. Uit haar foamiran worden gelijmd vouwen met weinig spanning, dient het onderste deel van de kop zeer glad.

Achter lijm Schuim en golven, en snijdt wanneer het speelgoed een magnetische basis. In het geval van opknoping speelgoed gelijmd allemaal zo netjes de voorkant.

Klaar snegovichok van foamirana kan de kamer te versieren en aan te vullen een feestelijke sfeerKlaar snegovichok van foamirana kan de kamer te versieren en aan te vullen een feestelijke sfeer

De tweede vierkant is nodig voor buik snegovichka. Ongeveer 7-7,5. In het midden van dit plein moet hals, zeer glad te doen. En dan begin je vanaf de nek pasta buik. Buik moet glad zijn gepleisterd. Dan moet je meestal potlood op gezichtje snegovichka doen wangen, ogen, neus flyspecked aan, trek de lijn caps. Laat het potlood strips zijn erg dun, zodat je kon ze niet zien. Carve wangen, plakken in een smeltlijm.

Kerstmis speelgoed met hun eigen handen uit foamirana: Decor snegovichka    

Daarna moet je pryamougolnichek snijden lichtgeel schuim voor caps, enigszins warm het op het strijkijzer. Mash materiaal vingers. De onderkant van de dop moet smal zijn, maar niet gestrekt, maar de bovenrand van een goede rek. De onderrand van de kap steken een potlood door de band.

Vervolgens doe je dit:

 • Knip een smalle strook van kunststof suede om de resulterende bolletje vast. Voor pompon vertrekken ergens centimeter lijm foamiran. Over de gecomprimeerde deel van de noodzaak om de strook te lijmen. Top notch pompons en ventilator.
 • Out of the blue een grote semi-ovaal Foam cut - zal het een kaftan snegovichka zijn. Stel dat het niet de onderkant van de buik te sluiten. Cleito van de hals aan de zijkanten van de buik, minder dan 1 cm laat het vrij.
 • Rond de kappen van oranje Foam kan franje.
 • Krullend rood schaar Foam gesneden strip. Dit zal een sjaal voor snegovichka zijn.
 • Uitloop - Foam is oranje, die is geplakt over de acute deel van de tandenstoker. En ogen beter bereidingen, die worden verkocht in de winkels van handwerk te maken.

Snegovichka kunt versieren op basis van uw eigen voorkeurenSnegovichka kunt versieren op basis van uw eigen voorkeuren

 Dat bleek sneeuwpop! Zoals u kunt zien, het werk gaat om een ​​veel variatie - het kleine meisje wil meer heldere decoraties voor snegovichka, zou iemand liever laten zoals wit. Eetlust komt met het eten, dressing en de artefacten kan een probleem, de uitspraak in het proces.

Eenvoudige speelgoed op de Kerstboom van foamiarana

Zie hoe snel en eenvoudig kerstboom gemaakt van vilt speelgoed. Het principe is eenvoudig applicatie, maar het blijkt mooi en schattig. Op dezelfde manier kunt u met foamiranom.

Van dit materiaal om het nieuwe jaar die je kunt doen:

 • Prachtig ingericht met een winter mitten;
 • Grappige pinguïn;
 • Flat Kerst bal met de afbeelding in;
 • Hut van de winter;
 • ster;
 • Boot.

Eenvoudige speelgoed uit foamirana op de boom zien er erg interessantEenvoudige speelgoed uit foamirana op de boom zien er erg interessant

En dat de gegevens ambachten kocht deze New Year's uiterlijk, kan het eindproduct verf met glitter zijn. Gebruikelijke Pediatric hairspray Glitter is perfect. Al het werk wordt gedaan op een kartonnen basis. Schuim kan worden gesneden, warmte, wikkelen om de voorvorm.

Masterclass op stuk speelgoed van foamirana New Year's: hoe te werken met het materiaal

Foamiran - is, in feite, schuimrubber. Extern, het materiaal is zeer vergelijkbaar met suède. Bij verhitting, kan het zijn vorm verandert, omdat zo vaak dit materiaal wordt gebruikt in handwerk. Soms veranderen vorm voldoende warmte van de menselijke handen, de meer complexe manipulaties nodig strijken.

Het materiaal is goed, niet vervagen in de zon, wordt niet beïnvloed door schommelingen in vochtigheid. Maar veel kan rekken schuim, de waarde van de spanning niet hoger dan 10%. En toch, als verfrommeld lichtkwaliteit materiaal mag niet worden gescheurd.

Werken met foamiranom gemakkelijk en aangenaam - het kent elke needlewomanWerken met foamiranom gemakkelijk en aangenaam - het kent elke needlewoman

PVA lijm is niet geschikt voor gebruik met foamiranom. Tweede lijm wordt vaak gebruikt. Snijden genomen schaar of mes, maar een praktische oplossing zou zijn om te kopen en perforeren met een speciale decoratieve elementen.

speelgoed prachtige New Year's van foamirana (video)

Het kan worden gemaakt van foamirana niet alleen mooi haarspelden, sieraden, hoofdbanden, kettingen. Het is ook een goed materiaal voor de auteur's Christmas speelgoed. Hier krijg je een helder, ongebruikelijk, en het zal blijven voor de komende jaren.

Goed werk!

Kerstmis speelgoed van foamirana (foto voorbeelden) 

4MG377211023efukrashaem-Elku-igrushkami2726.142-domiki-na-Elku5861109bc56b098a7ed74-6f64-11e6-8b71-002522ebc092108297584ParadsnegovikovLepka1141.206.001.009-1141.206.001.009-2