Terdapat banyak program yang berbeza untuk komputer yang anda boleh mereka bentuk tanggaTerdapat banyak program yang berbeza untuk komputer yang anda boleh mereka bentuk tangga adalah mungkin untuk mereka bentuk tangan tangga, menggunakan lukisan konvensional dan pengiraan, dan boleh melakukan semua pengiraan dalam pereka khas. Ini adalah lebih cepat.

Keterangan pereka tangga dan kerja-kerja

Terima kasih kepada kalkulator talian untuk tangga, anda tepat boleh menentukan baki parameter tangga.

Antara semua parameter tangga seperti lebar perarakan, langkah lebar, sudut kecondongan tangga dan bilangan langkah dan sebagainya, keseimbangan yang diperlukan.

Dalam usaha untuk membuat tangga yang indah dan berkualiti tinggi berguna, anda hanya perlu mencari pereka.

Dalam pembina, anda boleh melihat tangga masa depan dari sudut mana-manaDalam pembina, anda boleh melihat tangga masa depan dari sudut mana-mana

Di samping itu, pereka tangga dalam talian boleh mengira kos keseluruhan struktur dalam masa yang singkat, dan banyak lagi:

 • Untuk mengira tangga dalam talian, cukup untuk memasuki dimensi kalkulator yang diperlukan, dan kalkulator akan mengira sendiri semua parameter;
 • Di samping itu untuk mereka bentuk dan mengeluarkan parameter yang diperlukan dan tangga lukisan boleh mendamaikan dimensi setiap bahagian, dan untuk memilih bahan dan untuk mengira anggaran kos keseluruhan struktur itu;
 • Beberapa pereka dalam talian boleh membuat lukisan dalam gaya 3D, yang akan mempertimbangkan tangga masa depan dengan lebih terperinci, dan kira-kira untuk melihat bagaimana ia akan kelihatan di bahagian dalam bangunan itu;
 • Ia adalah mungkin untuk mengira jumlah bahan, berdasarkan apa yang akan menjadi tangga, batu, atau kayu, atau membuat apa-apa bahan lain.

Banyak kalkulator dan perisian untuk reka bentuk tangga memberikan anggaran hasil yang sama. Tiap-tiap orang atau syarikat yang terlibat dalam pembinaan dan reka bentuk bangunan, memilih pilihan yang paling mudah dan berkesan untuk reka bentuk tangga.

Kami melakukan pengiraan lukisan tangga: penciptaan pelan

Apabila mengira tangga mesti menentukan parameter asas, seperti tangga, sudut kecondongan, lebar langkah-langkah, kehadiran pagar, panjang tangga.

Kira tangga dan membuat lukisan yang perlu berdasarkan fakta, di mana di dalam rumah ia akan terletak, sama ada lurus atau dengan turntable atau apa-apa bentuk kompleks yang lain.

Untuk semua sebab-sebab ini, ia adalah mungkin untuk membuat tangga lukisan pengiraan perlu atas dasar mana ia adalah mungkin untuk membina baik, berkualiti tinggi tangga.

Dalam lukisan, anda mesti menentukan saiz setiap elemen tanggaDalam lukisan, anda mesti menentukan saiz setiap elemen tangga

Kelebihan perkhidmatan dalam talian:

 1. Semua pengiraan dan parameter yang diperlukan kini mudah untuk melakukannya kalkulator talian khas, amat berguna untuk orang-orang yang biasa dengan lebih dan lebih berkaitan dengan tangannya.
 2. Kalkulator membolehkan, selepas pengenalan semua angka ini, bukan sahaja untuk mengira parameter, tetapi juga untuk membuat lukisan yang boleh disimpan dalam format yang berbeza pada komputer dan cetakan anda.
 3. Beberapa program dan kalkulator bukan sahaja boleh mengira dan mencipta gambarajah tangga, tetapi juga untuk merancang masa depan rumah dan skema menarik tangga di atas kapal terbang.
 4. Jika perlu, anda boleh menukar tempat tangga kepada skim itu untuk mencapai lokasi yang optimum di dalam rumah, jika yang membolehkan anda untuk membuat talian-kalkulator atau alat lain.

Berdasarkan pengiraan dan menubuhkan lukisan, ia akan dibuat kemudiannya untuk mula menandakan bahan yang tangga pengeluaran dirancang, dan menggergaji dimensi yang dikehendaki.

program popular untuk reka bentuk tangga: maklumat umum

Tangga (walaupun ubat-225m) - elemen reka bentuk yang perlu dalam mana-mana bangunan-bangunan tinggi, di sebuah rumah persendirian, dan di bandar-bangunan tinggi.

Untuk mengira dengan betul, reka bentuk dan membina tangga, terutamanya jika kita bercakap tentang beberapa bangunan tinggi, pilihan terbaik adalah dengan menggunakan untuk reka bentuk program-program khas seperti AutoCAD.

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, terdapat cukup banyak program yang berbeza untuk reka bentuk dan pembinaan tangga, dan boleh menggunakan mereka bukan sahaja pereka yang berpengalaman atau pereka, tetapi juga rakyat biasa.

Antara program yang paling popular untuk reka bentuk tangga diingat Tangga-ProgramsAntara program yang paling popular untuk reka bentuk tangga diingat Tangga-Programs

program mudah, untuk menguasai mereka hanya:

 1. Banyak utiliti mempunyai antara muka dalam bahasa Rusia, yang lebih mudah untuk bekerja dengan mereka dan mempunyai struktur yang jelas dan menu kawalan.
 2. Ramai yang dilengkapi dengan penerangan tambahan dan arahan yang jelas, yang seterusnya memudahkan kerja dengan mereka.
 3. Terdapat program-program profesional yang mempunyai kemungkinan luas mereka bentuk dengan pembinaan besar pelbagai pangkalan data, dan mereka yang paling sering telah digunakan di dalam bangunan profesional.
 4. Bagi pengguna biasa, anda boleh melakukan lebih daripada alat mudah, sebagai contoh, Sema.

Terdapat banyak program yang berbeza boleh dimuat turun ke komputer anda atau alat lain, dan cuba untuk bekerja dalam mereka untuk memilih pilihan yang paling sesuai. Banyak alat boleh dimuat turun dari Torrent untuk mengelak daripada membayar wang, dan, selepas memuat turun dan pemasangan, untuk bekerja di dalamnya.

Mereka bentuk tangga di rumah peribadi: program dan penggunaannya

Sebelum anda membina sebuah rumah persendirian, anda perlu membuat ia satu projek, dan projek ini perlu segera mempertimbangkan lokasi tangga menuju ke tingkat dua.

Jika pada awalnya untuk mereka bentuk sebuah rumah dan mula membina, dan kemudian mereka bentuk tangga, kedua-dua projek hanya tidak boleh dipadankan. Oleh itu, adalah disyorkan, pertama dalam utiliti khas untuk mengira semua parameter yang diperlukan tangga, memandangkan bukaan pada siling, dan bagaimana untuk menggabungkan 2 projek dalam satu.

Tangga boleh menjadi penyelesaian dalaman yang amat diperlukan, sebagai contoh, ia boleh membezakan antara ruang tingkat pertama, atau bahkan beberapa hiasan.

Sebelum anda mula reka bentuk tangga untuk melihat keluar untuk video latihan bekerja dengan program yang dipilihSebelum anda mula reka bentuk tangga untuk melihat keluar untuk video latihan bekerja dengan program yang dipilih

Tetapi, ia diperlukan untuk mereka bentuk kanan supaya ia dimuatkan ke dalam kawasan pedalaman di seluruh rumah:

 1. Untuk membina projek ini, anda boleh menggunakan pelbagai alat-alat yang perlu mengambil parameter akaun seperti ketinggian rumah, ketinggian kawasan tangga rumah, tangga jenis yang paling, dan lain-lain
 2. Ia juga wajar untuk mereka bentuk ke dalam program tangga akaun parameter seperti beban penghad pada keseluruhan tangga.
 3. Memandu atau lukisan program dicipta mesti mengandungi semua dimensi tangga, sudut kecondongan, bilangan langkah dan parameter lain.

Terima kasih kepada semua ini, pemasangan struktur keseluruhan di bangunan yang akan dibuat dengan semua keperluan, serta dengan cepat dan tepat.

Penerangan dalam talian tangga 3D-pereka dan prinsip kerja

Membuat projek tangga, dan walaupun dalam 3D, pada pandangan pertama, pengguna biasa hanya tidak realistik, kerana ramai orang percaya bahawa penciptaan tangga dalam mana-mana program, termasuk sumber-sumber yang berbeza, ini adalah satu tugas yang amat sukar, yang boleh didapati hanya kepada profesional.

Online 3D-Designer membolehkan anda untuk memilih warna dan bentuk tangga masa depanOnline 3D-Designer membolehkan anda untuk memilih warna dan bentuk tangga masa depan

Walau bagaimanapun, ini tidak berlaku, mana-mana pengguna komputer cukup mahir mampu untuk melaksanakan reka bentuk tangga dengan semua pengiraan:

 1. perkhidmatan yang berbeza bekerja pada skim asas untuk mewujudkan projek itu perlu berada di dalam bidang yang sesuai untuk memasukkan data seperti panjang perarakan, ketinggian dan lebar langkah, dan jenis bahan dari mana ia dirancang untuk kemudiannya membuat tangga.
 2. Juga dalam pereka ini dengan serta-merta boleh menetapkan parameter seperti warna, bukan sahaja tangga, tetapi unsur-unsur individu yang dirancang elemen hiasan dalam reka bentuk struktur keseluruhan.
 3. Jika anda mahu bukan sahaja reka bentuk tangga dalam 3D, tetapi juga untuk mengira bilangan langkah, ketinggian mereka, untuk memilih cerun yang paling optimum untuk mengira anggaran kos pembinaan tangga, dalam kes ini, ia adalah terbaik untuk menggunakan alat profesional.

Hanya cuba untuk bekerja dalam apa-apa jumlah yang kecil masa, utiliti, dan semua akan menjadi mudah dan jelas, dan anda secara beransur-ansur boleh meningkatkan pengetahuan dan kemahiran, dan mewujudkan setiap kali lebih dan lebih baik model tangga. Secara beransur-ansur, orang akan pilih program yang paling mudah untuk mewujudkan dan tangga projek.

Tangga untuk AutoCAD (video)

Semua yang dinyatakan di atas akan membolehkan sesiapa sahaja yang membuat keputusan sendiri untuk melakukan reka bentuk, penciptaan dan analisis struktur tangga, memilih cara yang paling mudah dan mudah reka bentuk, termasuk dengan menggunakan pelbagai alat.