Beredningen av dokument, övervÀga timmars drift av fördelningspunktenBeredningen av dokument, övervÀga timmars drift av dispensern punktaZhiteli kapital informeras om förÀndringar i verksamheten av mejeri kök. Denna information kan ses i media, för att ta reda pÄ kliniken i samhÀllet, etc .. Men för att fÄ mer fullstÀndig information tillgÀnglig och korrekt, mamma lÀttare att titta pÄ Internet. Som det ser ut 2017, och om köksarbetet kommer att förÀndras i 2017:e, det Àr vad mammor intresserade i första hand. Och mÄnga inte har nÄgot emot att titta pÄ jobbet i köket och ta reda pÄ om det Àr nödvÀndigt att söka efter jobbdata.

Mejeriprodukter i Moskva och Moskva-regionen

I juli 2014. fanns det vissa förÀndringar i mejeri kök inte bara i Moskva och regionen, men Àven i andra delar av Ryssland. NÀmligen - de Àndrade reglerna bevilja produkter och produktserier sjÀlv. Men den kategori av medborgare som Àr berÀttigade till detta stöd, kan vi sÀga, förblir desamma.

För mÄnga nÀr det verkade en negativ faktor att mÀngden pengar som staten har tilldelat "mjölk" har varit mer blygsam. Men ÀndÄ, de förÀndringar av förra Äret kan inte kallas negativ, eftersom utöver mejeriprodukter i stora volymer var frukt- och köttfÀrssÄs, juice. Det vill sÀga, har listan blivit mer varierande. Som inte gillar det? Ja, mÄnga mÀnniskor som redan vana vid en viss lista med mejeriprodukter, som nu kommer att behöva köpa mer.

Men det viktigaste först.

Timmar mjölk kök i Moskva

Schema datapunkter inte Àr enhetlig i huvudstaden och regionen.

Kök eller fÀst barnens kliniker vÄrdcentraler ellerKök eller fÀst barnens kliniker vÄrdcentraler eller

Normalt standardtiden dispense centrum - i morse:

 • Med do10.00 6,30;
 • FrĂ„n 6,30 till middagstid (12.00).

Men, till exempel i köket pÄ NSHK löper frÄn 11:00 till 08:00, och tiden av mjölk mat - frÄn 09:00 till 09:00.

Kök med barnkliniker i Moskva och regionen i allmÀnhet, börja med halv sex pÄ morgonen. I dessa tider Àr det redan möjligt att fÄ produkterna.

Vad ger ett mejeri kök i Moskva

Listan över produkter Àr ganska stor. Den innehÄller maten som rekommenderas av barnlÀkare i en viss levnadsÄret. Det vill sÀga, det Àr ett minimum, vilket garanterar full utveckling av barnet.

pÄ ett mejeri kök ges nu:

 • Anpassad torr blandning;
 • VĂ€tskeblandningen Ă€r anpassad;
 • mjölk;
 • yoghurt;
 • FĂ€rskost;
 • Fruktjuice;
 • FruktpurĂ©;
 • Grönsak. potatismos;
 • Kött. potatismos;
 • Kött och höjningar. purĂ©.

Babyprodukter ska ge ut enligt reglerna, kategorier och rekommendationerBabyprodukter ska ge ut enligt reglerna, kategorier och rekommendationer

mejeriprodukter normer: Moskva

UppsÀttningar av produkter beror pÄ barnets Älder. Det Àr tydligt att mycket smÄ ger mindre nÀr det gÀller mÄngfalden av produkter Àn Àldre barn.

Kategori barn

Vad du kan fÄ

Normer mÄnadsvolym

Hur mÄnga gram i ett paket

utgÄngsfunktion

frÄn 0 till 2 mÄnader

VĂ€tskeblandningen mejeri (anpassa).

4800

200

1 vecka

Torrmjölk formeln (anpassa).

700

500

1 mÄnad

3-4 mÄnader

I likhet med föregÄende grafen + fruktjuice och fruktpuré 1 l 1 mÄnad

 

5 mÄnader

LikasÄ Älder 3-4 mÄnader. + Torr spannmÄl 400g 1 mÄnad, vegetabilisk puré - 1920 en mÄnad

6 mÄnader

Torrmjölk blandning - 350 g, den flytande mol. blandning - 2400 g, en frukt. puré - 1000 g grönsak. potatismos - 1920, fruktsaft - 1200 g, torr gröt - 400g

Alla utom en vÀtskeblandning - 1 mÄnad

7-8 mÄnader

LÀggs till alla barn tvorozhok- 600 g, kött-raising. puré - 300 g, kött sÄs - 560 g

Alla utom ost och mejerivÀtskeblandning, en mÄnad

9-15 mÄnader

LĂ€ggs till alla barnens yoghurt 2000

Yoghurt, fÀrskost och vÀtskeblandning - en gÄng per vecka, och resten - 1 mÄnad

1-2 Ă„r

barn kefirchik

2000

200

1 vecka

baby lotion

2400

200

1 mÄnad

barn ostmassa

600

50

1 vecka

fruktjuice

2000

200

1 mÄnad

sÄs

800

100

1 mÄnad

2-3 Ă„r

I likhet med föregÄende stycke, 400 g reducerad norm mjölk, juice norm men ökade

Till 7 Ă„r

mjölk

1800

1000

1 mÄnad

Upp till 15 Ă„r

PÄ liknande sÀtt som ovanstÄende punkt

Barn med funktionsnedsÀttning

PÄ liknande sÀtt som ovanstÄende punkt

Maternity

mjölk

6000

1000

1 mÄnad

Vita juice.

2640

330

1 mÄnad

ammande mödrar

mjölk

8000

1000

1 mÄnad

Vita juice.

3300

330

1 mÄnad

Det kan noteras att utfÀrdandet av standarder inom omrÄdena ungefÀr densamma som i huvudstaden och dess förorter. De kan variera, men Àr inte nödvÀndigt.

Den barnmat i Moskva utan registrering

Ge mjölk kök i Moskvaregionen pÄ det faktum att registreringen. Det vill sÀga, mor till hans pass, skrev ett brev till det relevanta organet (BVC eller avdelning Social Security), ger en lista över andra dokument som kommer att krÀvas.

Reglerna Àr desamma - ge stöd till kvinnor och barn med permanent registrering av kapitalet och regionen.

Fruktjuice för barn som till 4 mÄnaders ÄlderFruktjuice för barn som till 4 mÄnaders Älder

Mejeriprodukter för ammande mödrar: Moskva

Ammande mödrar kan skriva ett utlÄtande till chefen för den plats dÀr observation av barnet. Mer exakt - till chefen för organisationen, att framtrÀdande av produkten. Ovanför bordet kan du se att ammande mödrar skulle fÄ mjölk och juice.

Gravida kvinnor - Àr en annan kategori till vilken stödet sÀtts. De ger ocksÄ juice och mjölk, och uttalandet de skrev i mödravÄrdscentralen, dÀr det finns en graviditet.

BÄde i Moskva och i Moskvaregionen, och pÄ fÀltet, dessa krav Àr desamma. Ange tidsperioden inom vilken du behöver för att tillÀmpa. Ange tiden, kom strikt inom mottagnings timmar, observera schemat för framstÀllningen av produkterna, vet i vilken takt stödet ges.

Arbetet med ett mejeri kök: öppna positioner i Moskva

Jobb i mejeri köket faktiskt ofta öppna. De ger en möjlighet att fÄ distribuera punkt, om du Àr nöjd med de timmar och schemat för sitt arbete.

För nÀrvarande Àr de mest populÀra positioner för sÄdana kök:

 • Sjuksköterska (i detta lĂ€ge betyder att det - razdatchitsa);
 • En underhĂ„llsarbetare.

Naturligtvis Àr dessa jobb Àr inte bland de högst betalda, men sÄdant arbete i vÄr tid Àr vÀrdefull. Men ett jobb inom en snar framtid kanske inte Àr relevant, och detta arbete Àr helt enkelt inte tillgÀnglig.

Arbetet med ett mejeri kök i Moskva (video)

Dairy kök med 1 jan 2017 Moskva: avbryt Do

Om 2016 anses vara ganska vÀlmÄende nÀr det gÀller mjölk köksarbete, pÄ tröskeln till 2017, började min mor att oroa - kommer barnens hjÀlp, kommer inte att stÀngas om nÄgon gÄng utfodring stationer.

Olika kÀllor, med hÀnvisning till officiell information frÄn Moskva borgmÀstarens kontor, ger följande kommentarer om detta Àmne.

2017, barns mjölk mat, verkligen, kommer att genomgÄ förÀndringar. 1 Januari 2017 kommer att trÀda i kraft en lag om nedlÀggning av mejeriprodukter i huvudstaden och pÄ fÀltet samt. Detta beror pÄ det faktum att utfÀrdandet av posterna mÄste vara helt testas, inventeras och stÀngs.

Efter denna kontrollmyndigheter och andra organ bör lÀgga fram ett förslag om huruvida att anvÀnda detta kök i en annan form, vad kan ersÀtta den, och som pÄ nÄgot sÀtt för att bidra till att ytterligare.

Barnmat anses inte rationellt nÀr det gÀller fördelningen bistÄnd, sÄ deras nedlÀggning Àr oundvikligBarnmat anses inte rationellt nÀr det gÀller fördelningen bistÄnd, sÄ deras nedlÀggning Àr oundviklig

DÀrför lÀtt att dra slutsatsen: mejeriprodukter i den aktuella klockan anses vara ett ineffektivt sÀtt att socialbidrag, och slöseriet med allmÀnna medel. Och om det ska kontrolleras och stÀngdes 2017:e kommer vi att se vilken typ av arbete tjÀnstemÀn kommer att hÄllas, vad det kommer att sluta, och vad som kommer att tilltala dem som vid denna tidpunkt behöver hjÀlp.

Hur fÄr jag mjölk kök i Moskva

Men i januari finns det fortfarande tid, ge stöd, barns kök i 2017:e, och Àr öppen i huvudstaden och i fÀlt.

Detta barns hjÀlp för mÄnga familjer Àr dÀrför viktigt:

 • Ta reda pĂ„ arbetstider organisation som ansvarar för distribution av sĂ„dant stöd (till exempel en klinik, dĂ€r under vissa tider arbetar distributionspunkt);
 • Samla följande dokument: sjĂ€lva ansökan, födelseattest för barnet (copy), politik obligatorisk försĂ€kring (copy), en kopia av registreringsbevis och en kopia av passet för en förĂ€lder;
 • Om sĂ„dana barns bistĂ„nd bygger pĂ„ nĂ„gra av de privilegierade kategorier, du behöver ett dokument som bekrĂ€ftar fördelarna.

Recept gratis mÄltider som utarbetats av en barnlÀkare, dvs Barnkliniken - den plats dÀr ett sÄdant erbjudande recept. Produkter som utfÀrdas till dessa recept.

Vad ger ett mejeri kök i Moskva (video)

MjölkersÀttning för spÀdbarn mat - ett koncept som alla Àr vana vid under sovjettiden, kan snart försvinna. Men förmodligen nÄgra nya typer av stöd till de behövande kan erbjudas inom en snar tid.