Beredningen av dokument, överväga timmars drift av fördelningspunktenBeredningen av dokument, överväga timmars drift av dispensern punktaZhiteli kapital informeras om förändringar i verksamheten av mejeri kök. Denna information kan ses i media, för att ta reda på kliniken i samhället, etc .. Men för att få mer fullständig information tillgänglig och korrekt, mamma lättare att titta på Internet. Som det ser ut 2017, och om köksarbetet kommer att förändras i 2017:e, det är vad mammor intresserade i första hand. Och många inte har något emot att titta på jobbet i köket och ta reda på om det är nödvändigt att söka efter jobbdata.

Mejeriprodukter i Moskva och Moskva-regionen

I juli 2014. fanns det vissa förändringar i mejeri kök inte bara i Moskva och regionen, men även i andra delar av Ryssland. Nämligen - de ändrade reglerna bevilja produkter och produktserier själv. Men den kategori av medborgare som är berättigade till detta stöd, kan vi säga, förblir desamma.

För många när det verkade en negativ faktor att mängden pengar som staten har tilldelat "mjölk" har varit mer blygsam. Men ändå, de förändringar av förra året kan inte kallas negativ, eftersom utöver mejeriprodukter i stora volymer var frukt- och köttfärssås, juice. Det vill säga, har listan blivit mer varierande. Som inte gillar det? Ja, många människor som redan vana vid en viss lista med mejeriprodukter, som nu kommer att behöva köpa mer.

Men det viktigaste först.

Timmar mjölk kök i Moskva

Schema datapunkter inte är enhetlig i huvudstaden och regionen.

Kök eller fäst barnens kliniker vårdcentraler ellerKök eller fäst barnens kliniker vårdcentraler eller

Normalt standardtiden dispense centrum - i morse:

 • Med do10.00 6,30;
 • Fr√•n 6,30 till middagstid (12.00).

Men, till exempel i köket på NSHK löper från 11:00 till 08:00, och tiden av mjölk mat - från 09:00 till 09:00.

Kök med barnkliniker i Moskva och regionen i allmänhet, börja med halv sex på morgonen. I dessa tider är det redan möjligt att få produkterna.

Vad ger ett mejeri kök i Moskva

Listan över produkter är ganska stor. Den innehåller maten som rekommenderas av barnläkare i en viss levnadsåret. Det vill säga, det är ett minimum, vilket garanterar full utveckling av barnet.

på ett mejeri kök ges nu:

 • Anpassad torr blandning;
 • V√§tskeblandningen √§r anpassad;
 • mj√∂lk;
 • yoghurt;
 • F√§rskost;
 • Fruktjuice;
 • Fruktpur√©;
 • Gr√∂nsak. potatismos;
 • K√∂tt. potatismos;
 • K√∂tt och h√∂jningar. pur√©.

Babyprodukter ska ge ut enligt reglerna, kategorier och rekommendationerBabyprodukter ska ge ut enligt reglerna, kategorier och rekommendationer

mejeriprodukter normer: Moskva

Uppsättningar av produkter beror på barnets ålder. Det är tydligt att mycket små ger mindre när det gäller mångfalden av produkter än äldre barn.

Kategori barn

Vad du kan få

Normer månadsvolym

Hur många gram i ett paket

utgångsfunktion

från 0 till 2 månader

Vätskeblandningen mejeri (anpassa).

4800

200

1 vecka

Torrmjölk formeln (anpassa).

700

500

1 månad

3-4 månader

I likhet med föregående grafen + fruktjuice och fruktpuré 1 l 1 månad

 

5 månader

Likaså ålder 3-4 månader. + Torr spannmål 400g 1 månad, vegetabilisk puré - 1920 en månad

6 månader

Torrmjölk blandning - 350 g, den flytande mol. blandning - 2400 g, en frukt. puré - 1000 g grönsak. potatismos - 1920, fruktsaft - 1200 g, torr gröt - 400g

Alla utom en vätskeblandning - 1 månad

7-8 månader

Läggs till alla barn tvorozhok- 600 g, kött-raising. puré - 300 g, kött sås - 560 g

Alla utom ost och mejerivätskeblandning, en månad

9-15 månader

Läggs till alla barnens yoghurt 2000

Yoghurt, färskost och vätskeblandning - en gång per vecka, och resten - 1 månad

1-2 år

barn kefirchik

2000

200

1 vecka

baby lotion

2400

200

1 månad

barn ostmassa

600

50

1 vecka

fruktjuice

2000

200

1 månad

sås

800

100

1 månad

2-3 år

I likhet med föregående stycke, 400 g reducerad norm mjölk, juice norm men ökade

Till 7 år

mjölk

1800

1000

1 månad

Upp till 15 år

På liknande sätt som ovanstående punkt

Barn med funktionsnedsättning

På liknande sätt som ovanstående punkt

Maternity

mjölk

6000

1000

1 månad

Vita juice.

2640

330

1 månad

ammande mödrar

mjölk

8000

1000

1 månad

Vita juice.

3300

330

1 månad

Det kan noteras att utfärdandet av standarder inom områdena ungefär densamma som i huvudstaden och dess förorter. De kan variera, men är inte nödvändigt.

Den barnmat i Moskva utan registrering

Ge mjölk kök i Moskvaregionen på det faktum att registreringen. Det vill säga, mor till hans pass, skrev ett brev till det relevanta organet (BVC eller avdelning Social Security), ger en lista över andra dokument som kommer att krävas.

Reglerna är desamma - ge stöd till kvinnor och barn med permanent registrering av kapitalet och regionen.

Fruktjuice för barn som till 4 månaders ålderFruktjuice för barn som till 4 månaders ålder

Mejeriprodukter för ammande mödrar: Moskva

Ammande mödrar kan skriva ett utlåtande till chefen för den plats där observation av barnet. Mer exakt - till chefen för organisationen, att framträdande av produkten. Ovanför bordet kan du se att ammande mödrar skulle få mjölk och juice.

Gravida kvinnor - är en annan kategori till vilken stödet sätts. De ger också juice och mjölk, och uttalandet de skrev i mödravårdscentralen, där det finns en graviditet.

Både i Moskva och i Moskvaregionen, och på fältet, dessa krav är desamma. Ange tidsperioden inom vilken du behöver för att tillämpa. Ange tiden, kom strikt inom mottagnings timmar, observera schemat för framställningen av produkterna, vet i vilken takt stödet ges.

Arbetet med ett mejeri kök: öppna positioner i Moskva

Jobb i mejeri köket faktiskt ofta öppna. De ger en möjlighet att få distribuera punkt, om du är nöjd med de timmar och schemat för sitt arbete.

För närvarande är de mest populära positioner för sådana kök:

 • Sjuksk√∂terska (i detta l√§ge betyder att det - razdatchitsa);
 • En underh√•llsarbetare.

Naturligtvis är dessa jobb är inte bland de högst betalda, men sådant arbete i vår tid är värdefull. Men ett jobb inom en snar framtid kanske inte är relevant, och detta arbete är helt enkelt inte tillgänglig.

Arbetet med ett mejeri kök i Moskva (video)

Dairy kök med 1 jan 2017 Moskva: avbryt Do

Om 2016 anses vara ganska välmående när det gäller mjölk köksarbete, på tröskeln till 2017, började min mor att oroa - kommer barnens hjälp, kommer inte att stängas om någon gång utfodring stationer.

Olika källor, med hänvisning till officiell information från Moskva borgmästarens kontor, ger följande kommentarer om detta ämne.

2017, barns mjölk mat, verkligen, kommer att genomgå förändringar. 1 Januari 2017 kommer att träda i kraft en lag om nedläggning av mejeriprodukter i huvudstaden och på fältet samt. Detta beror på det faktum att utfärdandet av posterna måste vara helt testas, inventeras och stängs.

Efter denna kontrollmyndigheter och andra organ bör lägga fram ett förslag om huruvida att använda detta kök i en annan form, vad kan ersätta den, och som på något sätt för att bidra till att ytterligare.

Barnmat anses inte rationellt när det gäller fördelningen bistånd, så deras nedläggning är oundvikligBarnmat anses inte rationellt när det gäller fördelningen bistånd, så deras nedläggning är oundviklig

Därför lätt att dra slutsatsen: mejeriprodukter i den aktuella klockan anses vara ett ineffektivt sätt att socialbidrag, och slöseriet med allmänna medel. Och om det ska kontrolleras och stängdes 2017:e kommer vi att se vilken typ av arbete tjänstemän kommer att hållas, vad det kommer att sluta, och vad som kommer att tilltala dem som vid denna tidpunkt behöver hjälp.

Hur får jag mjölk kök i Moskva

Men i januari finns det fortfarande tid, ge stöd, barns kök i 2017:e, och är öppen i huvudstaden och i fält.

Detta barns hjälp för många familjer är därför viktigt:

 • Ta reda p√• arbetstider organisation som ansvarar f√∂r distribution av s√•dant st√∂d (till exempel en klinik, d√§r under vissa tider arbetar distributionspunkt);
 • Samla f√∂ljande dokument: sj√§lva ans√∂kan, f√∂delseattest f√∂r barnet (copy), politik obligatorisk f√∂rs√§kring (copy), en kopia av registreringsbevis och en kopia av passet f√∂r en f√∂r√§lder;
 • Om s√•dana barns bist√•nd bygger p√• n√•gra av de privilegierade kategorier, du beh√∂ver ett dokument som bekr√§ftar f√∂rdelarna.

Recept gratis måltider som utarbetats av en barnläkare, dvs Barnkliniken - den plats där ett sådant erbjudande recept. Produkter som utfärdas till dessa recept.

Vad ger ett mejeri kök i Moskva (video)

Mjölkersättning för spädbarn mat - ett koncept som alla är vana vid under sovjettiden, kan snart försvinna. Men förmodligen några nya typer av stöd till de behövande kan erbjudas inom en snar tid.