Προϊόντα από foamirana διαθέτουν άριστο αισθητικό ιδιότητες και ekspluatatatsionnymiΠροϊόντα από foamirana έχουν εξαιρετική αισθητική και ekspluatatatsionnymi svoystvamiFoamiran - δεν είναι φυσικής προέλευσης υλικό που χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορους τομείς της χειροτεχνίας και της βιομηχανίας. ελαστική δομή υλικού και λεπτή, γι 'αυτό είναι επίσης ονομάζεται πλαστικό σουέτ. Με μια ποικιλία χρωμάτων και τη δυνατότητα τόνωση foamiran μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, δημιουργία κοσμημάτων, δημιουργία αξεσουάρ γάμου. Σήμερα, η κύρια παραγωγοί foamirana είναι η Κίνα, η Τουρκία και η Κορέα. Επιλέξτε το υλικό που είναι απαραίτητο για το πορώδες και το πάχος, ανάλογα με το σκοπό για τον οποίο απαιτείται.

Προϊόντα από foamirana: ένα master class για την παρασκευή των χρωμάτων

Για να δημιουργήσετε ορτανσίες πρέπει να προετοιμαστούν τα παρακάτω υλικά και εργαλεία: στήμονες, foamiran 2 χρώματα (ροζ, πράσινο), κόλλα, ψαλίδι, σύρμα, χρώμα και παστέλ.

απόδοση Master-class ως εξής:

 1. Θα πρέπει να πάρετε ένα κατάλληλο γήπεδο υλικό. Στη συνέχεια, το θέμα θα πρέπει να κοπεί σε ίσα τετράγωνα 2 2 εκατοστά. Τρέξτε όσο το δυνατόν με τη βοήθεια ενός χάρακα και μια οδοντογλυφίδα.
 2. Κάθε τετράγωνο πρέπει να διαιρεθεί σε 4 τμήματα με μια οδοντογλυφίδα και ψαλίδια για να κάνει μικρές τομές.
 3. Βασικά χρώματα κενά μπορεί να είναι ήπια χρησιμοποιώντας το πράσινο παστέλ.
 4. Το επόμενο βήμα είναι να θερμάνει το σίδηρο και σύνδεσης με το ειδικό έντυπο υφή.
 5. Μετά από θέρμανση, το βήμα μπορεί να είναι ήπια χρησιμοποιώντας ένα παστέλ ροζ.
 6. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να εισαχθεί σε κάθε στήμονες λουλούδι, και να συγκεντρώσει άνθη.
 7. θα πρέπει να κοπεί Foamirana πράσινα φύλλα, τα ζεσταθεί και να τους περικοπές.
 8. Φυλλάδια είναι επίσης ζεστό σε σίδηρο, και τους δίνεται υφή.
 9. Τα λουλούδια και τα φύλλα συνδέονται με ένα καλώδιο, το οποίο στη συνέχεια τυλιγμένο με μια ειδική ταινία-teip.

Για να αποφευχθεί η μονοτονία συνιστάται η χρήση υλικών με διαφορετικά χρώματα κατά την κατασκευή χρώμα του foamiranaΓια να αποφευχθεί η μονοτονία συνιστάται η χρήση υλικών με διαφορετικά χρώματα κατά την κατασκευή χρώμα του foamirana

Αυτό είναι το πόσο λίγο χρόνο και την επιθυμία, μπορείτε να πάρετε ένα όμορφο κλαδάκι gartenzii που μπορεί να γίνει διακόσμηση του σπιτιού, ρούχα ή να χρησιμοποιηθούν ως μπουτονιέρες. Με τη βοήθεια της foamirana μπορεί να εκτελέσει την κατασκευή παιωνία. Για να λειτουργήσει χρειάζεται: παστέλ, foamiran, σίδερο, ψαλίδι και πιστόλι.

Βήμα-βήμα Master Class έχει ως εξής:

 1. Σε ένα φύλλο χαρτί, είναι αναγκαίο να εξαχθούν τα πρότυπα πέταλα, και στη συνέχεια να εφαρμόσει τους στο υλικό. Πήρε 6 τύπους των πετάλων. Για ένα πιονίου να κοπεί σε 10 πέταλα για τα τρία πρώτα πρότυπα, για 8 πέταλα 4η σχέδιο για την πέμπτη με δέκατου έβδομου λοβό και 6 - 7 πέταλα.
 2. Επιπλέον, είναι απαραίτητο ήπια πέταλα μωβ και ροζ παστέλ. Η πιο μακριά από το κέντρο παιωνία πέταλο, γι 'αυτό θα πρέπει να είναι πιο σκούρα.
 3. είναι απαραίτητη η θέρμανση του σιδήρου και να της δώσει το σχήμα ενός τόξου, στρίβοντας ένα λίγο το επόμενο βήμα.
 4. Στη συνέχεια, είναι απαραίτητο να λυγίζετε το άκρο του σύρματος με μια πένσα. Το σύρμα επικάλυψη πέταλα θα πρέπει να επικολληθεί.

Το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι μια τακτοποιημένη παιωνία, με την οποία μπορείτε να σχεδιάσετε ούλων ή καπέλα. Εάν χρησιμοποιείτε την τουρκική foamiranom, το προϊόν θα γίνει ακόμα πιο λεπτή και κομψή.

Καλάθι με λουλούδια από foamirana

Με τη βοήθεια των χρωμάτων και μπορεί να γίνει καλάθια foamirana διακόσμηση, για έναν γάμο ή άλλη γιορτή. Καλάθι με την άνοιξη snowdrops πρωτότυπη ιδέα για δώρο στις 8 Μαρτίου. Για το έργο αναγκαίο να προετοιμάσει τα ακόλουθα εργαλεία και υλικά: χαρτόνι, πένσα, ψαλίδι, μολύβι, floral σύρμα, στήμονες, πιστόλι κόλλας, ταινία πράσινο, παστέλ λάδι, foamiran λευκό και πράσινο, καλάθι, πλαστικό αφρό, για διακόσμηση - Ladybird .

Λόγω του καλάθι με λουλούδια από foamirana μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμφάνιση του εσωτερικού άποψηΛόγω του καλάθι με λουλούδια από foamirana μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμφάνιση του εσωτερικού άποψη

Βήμα προς βήμα το σχέδιο εργασίας για τον αρχάριο είναι η ακόλουθη:

 1. Χαρτόνι είναι αναγκαίο να εφιστάται η σχήμα των 3 πέταλα. Αυτό ήταν το ίδιο, θα πρέπει να επιστήσει 1, κομμένα και κόψτε περίπου 3 φορές σε έναν κύκλο. Για ένα μικρό καλάθια πέταλο θα πρέπει να έχει μέγεθος 3 cm. Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα πέταλα λευκόιο να καταστεί σαφέστερο.
 2. Το επόμενο βήμα είναι να σχεδιάσετε το σχήμα του φύλλου, θα είναι περίπου το μέγεθος των 10 cm.
 3. Το σχήμα των πετάλων θα πρέπει να τεθεί στο λευκό foamiran και κύκλο. Αποκοπή. Το καλάθι πρέπει να είναι 25 snowdrops. Σε κάθε πέταλο άνθους θα πρέπει να είναι 2, τότε κόψτε 50 κομμάτια.
 4. 25 φύλλα πράσινου χρώματος, επίσης, πρέπει να τον κύκλο και να κοπεί. Θα πρέπει να αναβληθεί.
 5. Στη συνέχεια, είναι αναγκαίο να εφιστάται η παστέλ λάδι στη μέση των 50 πέταλα. Αντλώντας από τις δύο πλευρές.
 6. Το επόμενο βήμα από Thomas Green που πρέπει να κοπεί 25 λωρίδες με διαστάσεις περίπου 1H1,5 βλ. Αυτό είναι για τους στήμονες.
 7. Στη συνέχεια, είναι απαραίτητο να θερμανθεί το σίδερο, θα πρέπει να είναι ζεστό. Κάθε λοβός θερμαίνεται και κάμπτεται υπό γωνία 90 μοιρών για να πάρει το γάλανθου ταξιανθία παρόμοια.
 8. Όταν όλα τα λουλούδια γίνονται, είναι απαραίτητο για το πράσινο φύλλο, χρησιμοποιώντας πριόνια ραβδώσεις χρώματος. Με τη βοήθεια ενός φύλλου σιδήρου είναι αναγκαία προκειμένου να δώσει μια ρεαλιστική μορφή.
 9. Στη συνέχεια, έρχεται η συναρμολόγηση ενός λουλουδιού. Είναι απαραίτητο να κάμψει το σύρμα, εισάγοντάς το στήμονες και τυλίξτε το προετοιμασμένο ορθογώνιο λωρίδας. Περαιτέρω, είναι αναγκαίο να λερώσει το κάτω άκρο του όπλου προπλάσματος και το βάζουμε σε 2 λευκό λουλούδι, κόλλα. Έτσι θα έπρεπε να κάνετε με όλα τα χρώματα.
 10. Στη συνέχεια θα πρέπει να προσπαθήσει να κόψει το καλάθι και επιπλέον ίντσες του σύρματος. Teip-κορδέλα προς τα πάνω ανέμου. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το χαρτί και από κάτω προς τα τυλίγετε το ίδιο κορδέλα. Τα λουλούδια είναι έτοιμα.

Στο τελικό στάδιο από τα αντικείμενα κατασκευής χρειάζεται να κοπεί γύρω από το κάτω μέρος του καλαθιού και κόψτε ένα κύκλο αφρού, η οποία έχει επικολληθεί στο καλάθι. Μπορείτε να το καλύψει με διακοσμητικά βρύα. Στη συνέχεια, τοποθετήστε όπως όπως snowdrops και ένα από τα πασχαλίτσας φύλλων καθίσματος. Όμορφο και πρωτότυπο δώρο. κάρτα δώρου μπορεί να συμπληρωθεί με ευχάριστο επιθυμίες.

Αρχικό foamiranom διακόσμηση

Κάνοντας foamiranom - ένα κομψό και όμορφο. Μπορείτε να σχεδιάσετε κάτι, νέο ή παλαιό ρολόι, έναν καθρέφτη, ή για παράδειγμα, ψηφιακές κορνίζες φωτογραφιών. βάρος ιδέες. Ένας από αυτούς είναι να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο για τις φωτογραφίες από ελαστικό και εύκαμπτο foamirana. Αν θέλετε να εκδίδουν δωμάτιο ένα πρωτότυπο παιδικό, αυτή η ιδέα που χρειάζεστε. Κάντε μια ενδιαφέρουσα πλαίσιο μπορεί να είναι με το παιδί σας, είναι χρήσιμο και θα φέρει πολλά θετικά συναισθήματα.

Φουρκέτα διακοσμημένο με λουλούδια από foamirana, φαίνεται κομψή και πρωτότυπηΦουρκέτα διακοσμημένο με λουλούδια από foamirana, φαίνεται κομψή και πρωτότυπη

Για το πεδίο εφαρμογής του υποβρυχίου θα πρέπει:

 • Foamiran 4 χρώματα?
 • Clay?
 • ψαλίδι?
 • Η βάση του χαρτονιού?
 • Πρότυπο υποβρύχιο.

Όταν όλα τα υλικά είναι έτοιμα θα πρέπει να κοπεί από βάση βάρκες από χαρτόνι. Το πρότυπο κόβεται σε μεμονωμένα κομμάτια και να τα μεταφέρετε στην ύλη. Κόψτε τα μέρη. Στη συνέχεια θα πρέπει να κολλήσετε όλα τα μέρη του υποβρυχίου στη βάση, με την εξαίρεση του παραθύρου.

Στο παράθυρο αυτό είναι απαραίτητο να επικολλήσετε μια φωτογραφία του παιδιού ή οποιουδήποτε άλλου, το οποίο είναι σαν μια οικογένεια, και κολλήστε το στη βάρκα.

Το πίσω μέρος της βάσης μπορεί να συνδέεται μαγνήτη και γάντζο, τότε θα είναι δυνατόν να διακοσμήσει ένα τοίχο ή το ψυγείο φυτώριο πλαισίου. τεχνολογία κατασκευής είναι απλό και το υλικό, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα, μπορεί να είναι γυαλιστερή ή ματ, μπλε, πράσινο, κόκκινο, με την επιλογή του παιδιού.

Soaring Κύπελλο: τα προϊόντα foamirana χέρια

Κύπελλο, διακοσμημένο με λουλούδια από foamirana - αυτό είναι ένα ασυνήθιστο και αποκλειστική σουβενίρ, τα οποία μπορεί να γίνει με τα χέρια σας. Το πιο σημαντικό πράγμα που απαιτείται για να δημιουργήσει ένα πλωτό κούπα - ένα ζευγάρι τσάι. Αν, για να επιθεωρήσει την κουζίνα ίσως βρείτε ένα ζευγάρι από το τσάι, το οποίο πρόκειται να ρίξει λόγω της διάσπασης. Στη συνέχεια, μπορεί να ληφθεί για αυτό το υπέροχο βιοτεχνία.

Soaring κύπελλο, διακοσμημένα με διακοσμητικά στοιχεία από foamirana ένα μεγάλο δώρο για κάθε περίστασηSoaring κύπελλο, διακοσμημένα με διακοσμητικά στοιχεία από foamirana ένα μεγάλο δώρο για κάθε περίσταση

Είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι το κύπελλο δεν θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολο, διαφορετικά, θα υπερκαλύπτουν το σύνολο της δομής.

Το επόμενο βήμα είναι να παραχθεί μία μεταλλική πλάκα σε μια τεθλασμένη μοτίβο και κόλλα το πιατάκι και κύπελλο με τη βοήθεια της κόλλας-gun. Όταν το σχέδιο είναι έτοιμο, μπορείτε να το διακοσμήσετε.

Η διακόσμηση μπορεί να foamiranovye:

 • λουλούδια?
 • πεταλούδες?
 • Νομίσματα και μ Π.

Για ένα φλιτζάνι φροντίδας ανάγκες, θα πρέπει να είναι σίγουρος για να σκουπίσετε τη σκόνη. Αυτό είναι το πόσο λίγο χρόνο και προσπάθεια, και ένα υπέροχο δώρο με τα χέρια σας είναι έτοιμη. Οικογενειακό ιστορικό θα κρατήσει αυτό το hack ποτέ.

Προϊόντα από foamirana: Master Class (VIDEO)

Μοναδικά προϊόντα foamirana γίνεται με τα χέρια τους, μπορεί να μετατρέψει κάθε εσωτερικό χώρο, να χρησιμεύσει ως το τέλειο δώρο για τους αγαπημένους και να εμπνεύσει μοδίστρες ενδιαφέρουσα ασχολία. Χρησιμοποιώντας έτοιμες ιδέες και δείχνοντας φαντασία, μπορείτε να δημιουργήσετε πραγματικά αριστουργήματα.

Παραδείγματα προϊόντων foamirana: συνδυασμό χρωμάτων (παραδείγματα φωτογραφία)

0fbe54c5869d476bff23d9a2b2fb7c2714a9616f91a620c8456eb9e9073d7f632234ac86558c39bb8cf20fcb26cd0096ca236f4a2032c9d2a06230551cb3cdfd15540bb543d9b63379693b97b17dbfc84e2070265eed1780cXXXL1732299shablon-Lista-cvetka1425233721vykroyka-Piona-iz-foamirana