Ha inte brÄttom att göra sig av med gamla ljuskrona, försök att uppdatera den med sina egna hÀnder!Ha inte brÄttom att göra sig av med gamla ljuskrona, försök att uppdatera den med sina egna hÀnder! Originalitet kök inredning, sovrum eller nÄgot annat rum kan bestÀmmas genom nÀrvaron av Àven en liten tillbehör, huvudsaken Àr att det var ovanligt eller exklusiv. Det kan vara en bildram, gjort med sina egna hÀnder, ljushÄllare, för telefonen bords-, golv- vas, en lampa eller ljuskrona.

Utföranden av ovanliga lampor för vardagsrummet eller köket Àr tillrÀckligt, man har bara att slÄ pÄ din fantasi och det spelar ingen roll om fantasin inte berÀtta. Du kan anvÀnda steg för steg anvisningar tillverkar nÄgon modell du vill genom att studera en master class. Material för att göra ovanliga tillbehör kan hittas utan att ens lÀmna ditt eget hem.

SÄ lÄt oss börja ...

Vad Àr self-made fixturer

Dessa lampor kan enkelt skÀra en cirkel av pappDessa lampor kan enkelt skÀra en cirkel av papp

Hemlagad ljuskronor eller lampor kan skilja sig i material eller tillverknings princip. Gör en ljuskrona kan vara frÄn nÄgot och det behöver inte gÄ till nÀrmaste köpcentrum, till exempel Material kan hittas hemma:

 • papper;
 • trĂ„d;
 • skivor;
 • disponibel porslin;
 • plastflaskor;
 • pinnar för grill;
 • hĂ€ngare;
 • papper och lim;
 • kartong;
 • filthattar och mycket mer.

Valet av material kan bero helt pÄ din fantasi eller framtida modell lampa - av nÀrvaron av vissa material.

MÄlning - ganska komplicerad uppgift, eftersom endast en önskan Àr inte tillrÀckligt hÀrMÄlning - ganska komplicerad uppgift, eftersom endast en önskan Àr inte tillrÀckligt hÀr

För att göra en lampa, ljuskrona eller taket kan vara en mÀngd olika sÀtt:

 • i tekniken origami eller papper mache;
 • genom en trĂ„d eller stĂ€mpling,
 • medelst vĂ€vning eller Snörning;
 • inom tekniken virka eller macrame;
 • med hjĂ€lp av sammansatta identiska fragment.

Produktionsteknik kommer att bero pÄ det valda materialet.

Ljuskrona gjord av pinnar för grill

Med till hands pinnar av trÀ (perfekt konventionella pinnar för grill), organza band och lim, kan du göra en ursprungliga taket med sina hÀnder, vilket Àr bra för att dekorera insidan av ditt kök, om det Àr inramat i en lÀmplig stil och har nÄgra av dess delar.

Ljuskrona gjord av pinnar för grill Àr perfekt för ett hus pÄ landet eller lantkökLjuskrona gjord av pinnar för grill Àr perfekt för ett hus pÄ landet eller lantkök

Gör en ljuskrona för köket Àr inte svÄrt hemma:

 1. PÄ omkretsen av de kvadratiska och som pinnar gick med lim. Yrke ganska mödosam, men du hittar ett utmÀrkt resultat. Höjden pÄ taket beror pÄ din önskan, takhöjden i rummet eller pÄ mÀngden material.
 2. Den övre innertaksparti mÄste tÀta de skurna stavarna (sÄ att deras Àndar inte sticker) om dem korsvis eller parallellt, sÄ att ett hÄl i mitten av önskad storlek för patronen.
 3. NÀr limmet torkar, kan du börja dekorera produkter.
 4. PÄ de utskjutande Àndarna av pinnar bundna fÀrgade band organza, bör deras antal inte snÄla. Flera band Àr möjligt att passera mellan stÀngerna i hörnen och i mitten av produkten.
 5. HÀng pÄ kroken för taket placeras pÄ taket i köket, kan du anvÀnda samma band och fixa det genom patronen vÀnstra hÄlet.

Ljuskrona av papp

FrÄn en enkel kartong kan göra en ovanlig ljuskrona, som kommer att förfinas touch till inredningen.

Ljuskrona av papp kommer att bli en stor dekorativt elementLjuskrona av papp kommer att bli en stor dekorativt element

Liten Master Class kommer att visa hur man gör det:

 1. Med tryckt stencil skÀr tvÄ lika delar med slitsar för att ansluta dem genom centrum och sammanfogade.
 2. Om kartong fÀrg Àr inte samma sak som vi skulle vilja bygga delar av ljuskronor mÄlas.
 3. Till ljuskrona sattes samman stadigt placerar dess föreningar bör dupliceras trÄd eller stark trÄd direkt genom hÄlen i förvÀg.
 4. Till ett tak ljuskrona monterad pÄ kedjan, som förs genom nÀtsladden.
 5. Chain och rep Àr fÀrgade för att matcha ljuskrona.
 6. Placera sladden lÀmnar patronen Àr dold under plastmuggar Àven mÄlas för att matcha ljuskrona.

Samma princip kan göras med sina egna hÀnder ljuskrona gjord av plast eller masonit. Det kommer att bli mycket starkare, men skurna delar med sax kommer att bli svÄrt, Àr det bÀttre att anvÀnda pussel.

Zadekorirovat sÄdan ljuskrona kan vara nÄgot element. Till exempel ljusen mÄla lack glitter, skÄlar ljusstakar dekorera paljetter eller spetsar. relevant ocksÄ hÀngsmycken, kristaller eller tyg blommor.

Lampan hos laserskivan

Om i huset fanns mÄnga laserdisc, vilket Àr synd att kasta bort, men eftersom lagringsmedia Àr de inte lÀmpliga, eftersom de kan göra en ursprunglig ljuskrona, tak eller fixtur. Design dekoration tillbehör beror enbart pÄ din fantasi, de tillgÀngliga material till hands och orderstock enheter.

Idag enheter Àr inte sÄ relevant, och sÀkert du har kvar en hel del av dem. Försök att göra dem en ljuskronaIdag enheter Àr inte sÄ relevant, och sÀkert du har kvar en hel del av dem. Försök att göra dem en ljuskronaFörutom ljuskronor, kan skivor anvÀndas för en lampa med hÀndernaFörutom ljuskronor, kan skivor anvÀndas för en lampa med hÀnderna

Vad du behöver

För tillverkning av originallampan frÄn enheten, behöver du tvÄ cirkulÀra plattor av trÀ av olika tjocklekar, som Àr nÄgot större i diameter Àn hjulen, trÀ eller metall rack. behöver ocksÄ lysrör önskad lÀngd, motorskydd, och i sjÀlva verket enheter. Plankor av trÀ kan bestÀllas frÄn en vÀn eller en snickare att sÄga med sina egna hÀnder, stÄ kan köpas nickel.

Hur man gör

I en skiva med en stor tjocklek för att göra hÄl, för att faststÀlla startströmstÀllaren och Àr ansluten till lampan. Bredvid lampan upptrÀdda hjulen i det begÀrda beloppet, stÀll rack runt skivorna och monteras ovanpÄ.

SÄledes gamla medier i form av originallampan frÄn disken kommer lÀnge att fungera som vÀrdar.

Ljuskrona "Björklöv" av plastflaskor

Ganska ovanligt i alla interiör kommer att se ut som en ljuskrona, i form av broschyrer. Hur man gör sina egna hÀnder - kommer att visa dig en master class. Hon Àr utöver det vanliga plastflaskor, vars fÀrg kan du vÀlja efter eget gottfinn.

Ljuskrona frÄn plastflaskor kommer att se mycket ovanliga och viktigast av allt - utan en antydan till billighet av produktenLjuskrona frÄn plastflaskor kommer att se mycket ovanliga och viktigast av allt - utan en antydan till billighet av produkten

Instruktioner steg för steg:

 1. Flaskor skÀrs i bitar av alla markerade blad för framtida vÀrde.
 2. Varje arbetsstycke mÄste formas blad.
 3. Med hjÀlp av en lödkolv med en tjock spets och ensidig snedsÄgning nödvÀndiga podplava varje Àmne att framtida blad ser mer imponerande.
 4. Även spetskant mĂ„ste ges stycket bladstruktur. Detta bör göras mycket noggrant, eftersom det kan vara lĂ€tt smĂ€ltas hĂ„let i plasten. Blad med inristade vener och submelting nedskĂ€rningar kommer att se komplett. Eftersom plastflaska Ă€r cylindrisk och deformeras vid upphettning plast, Ă€r bladen som erhĂ„llits sĂ„som ett resultat Ă€r det mycket effektivt.
 5. Glödande nÄlen vid basen av varje blad smÀlts flera monteringshÄl.
 6. Med hjÀlp av en tunn trÄd som bildas av grenarna och Àr bultade till chassit hos en stÄltrÄd.

Om du gör en ny ljuskrona i form av blad som taket för en golvlampa eller bordslampa, kommer det att bli en harmonisk komplement till ljuskrona, som förvandlar rummet in i skogen.

Ljuskrona med skogar projektion inte allas smak, men dess originalitet och realismen i de flesta lÀckerheterLjuskrona med skogar projektion inte allas smak, men dess originalitet och realismen i de flesta lÀckerheter

Nytt liv för gamla ljuskronor

Visst, i mÄnga vardagsrum fortfarande hÀnger ljuskronor som kastar en synd, eftersom de Àr minnet av nÄgon person eller hÀndelse.

För att inte kasta bort en sak, kan gamla ljuskrona ger nytt liv:

 • Till att börja med mĂ„ste rengöras, avfettas yta, gips och mĂ„la.
 • Dekor gamla ljuskronor kan göras i form av en decoupage uppdatera patronerna, vilket gör dem en vikande ljus med varmt lim, och glöm inte dem tonas.
 • Producera den ursprungliga suspensionen kan vara efter bedömning av den tillgĂ€ngliga pĂ€rlor, knappar och andra element.

Hur att dekorera ljuskrona med sina hÀnder (video guide)

I den nya skepnad av en gammal ljuskrona som hÀnger under en lÄng tid pÄ rÀtt plats och tilltalande för ögat av dess Àgare.

Ljuskrona, gjort med sina egna hÀnder, kommer att göra en originell smak till utformningen av kök, vardagsrum, barnkammare eller nÄgot rum och kommer att vara en enastÄende, unik accent Àven de mest Tampa mediokra interiör.

Ljuskronor med hÀnderna i köket (foto)