Krismas mainan dari foamirana kelihatan sangat asal, dan membuat ia mungkin dengan anak-anak merekaKrismas mainan dari foamirana kelihatan sangat asal, dan anda boleh membuat mereka dengan hiasan detmiGotovya untuk Tahun Baru, setiap kali saya mahu lakukan sesuatu yang baru. Menggunakan bahan-bahan yang tidak bekerja. Seseorang yang sentiasa tertarik kepada proses kreatif kanak-kanak, dan seseorang memulakan pengeluaran aksesori baru lama sebelum cuti. Kepada pokok cantik dan luar biasa, cuba tangan mereka sendiri untuk membuat mainan dari foamirana.

Snegovichok: Christmas mainan dari foamirana

Ia boleh menjadi mainan, yang digantung di atas pokok Krismas. Tetapi ia akan menjadi mungkin untuk melampirkan snegovichka untuk magnet, dan kemudian dia akan menghiasi peti sejuk atau cenderahati kenangan untuk rakan-rakan. Asas semua pembuatan akan tetap sama juga.

Untuk bekerja anda perlu:

 • White Foam;
 • Foamiran pelbagai warna (biru, kuning, hijau - apa yang anda mempunyai warna seperti dan penggunaan);
 • kadbod;
 • buih;
 • pencungkil gigi;
 • gunting lurus dan kerinting;
 • besi;
 • Thermo-gun;
 • pelekat kedua;
 • manik;
 • glasier tiruan.

 Snegovichok daripada foamirana dilakukan semata-mata, perkara utama - untuk menyediakan semua bahanSnegovichok daripada foamirana dilakukan semata-mata, perkara utama - untuk menyediakan semua bahan

Dalam hal suatu teras magnet, dia akan memerlukan magnet atau jalur magnet. Pertama anda melukis corak. Ini harus beralih corak pada kadbod. Garisan dan dipotong, nota 2 bahan kerja. Untuk ini zagotovochke perlu memotong pad buih. ketebalan akan menjadi suatu tempat di 1.2 cm. Dan busa pelekat kedua bookmark anda berpegang kepada blank karton tersebut.

Krismas hiasan dari foamirana: kesinambungan snegovichok MK

Lanjut daripada foamirana putih perlu dipotong persegi (5 cm sisi), ia adalah perlu untuk snegovichka kepala. Foam perlu berpegang dengan "leher" bahan kerja. Dari foamiran dia akan terpaku lipatan dengan ketegangan sedikit, bahagian bawah kepala perlu sangat lancar.

Belakang Foam gam dan ombak boleh, dan luka jika mainan adalah tempat magnet. Dalam kes tergantung mainan terpaku semua sebagai kemas sebagai bahagian depan.

snegovichok siap foamirana boleh menghiasi bilik dan menambah kepada suasana perayaansnegovichok siap foamirana boleh menghiasi bilik dan menambah kepada suasana perayaan

Dataran kedua diperlukan untuk perut snegovichka. Kira-kira 7-7,5. Di tengah-tengah dataran ini mempunyai kaitan garis leher, sangat licin. Dan kemudian anda bermula dari perut paste leher. Abdomen harus licin ditampal. Maka anda biasanya pensil di muka sedikit snegovichka melakukan pipi, mata, hidung flyspecked untuk, menarik topi garis. Hanya membiarkan jalur pensil adalah sangat nipis, jadi anda tidak dapat melihat mereka. Mengukir pipi, menampalnya ke dalam mencairkan pelekat panas.

Hiasan snegovichka: Christmas mainan dengan tangan mereka sendiri dari foamirana    

Selepas itu anda perlu memotong pryamougolnichek Foam kuning pucat untuk topi, sedikit memanaskannya pada seterika. Mash jari material. Bahagian bawah penutup harus sempit, tetapi tidak diregangkan, tetapi pinggir atas hamparan yang baik. Pinggir lebih rendah penutup melekat pensil melalui band.

Seterusnya, lakukan ini:

 • Memotong jalur sempit suede plastik untuk mengikat pompom yang terhasil. Untuk pompom meninggalkan tempat sentimeter gam foamiran. Atas bahagian yang dimampatkan keperluan untuk gam jalur. pompons kedudukan tertinggi dan kipas.
 • Daripada biru besar cut yang Foam separuh bujur - ia akan menjadi snegovichka caftan. Rasa ia tidak menutup bahagian bawah abdomen. Cleito dari leher di sisi abdomen, di bawah 1 cm biarkan ia menjadi percuma.
 • Sekitar topi oren Foam boleh membuat pinggir.
 • Curly gunting merah jalur Foam dipotong. Ini akan menjadi selendang untuk snegovichka.
 • Muncung - Foam adalah oren, yang ditampal di atas bahagian yang akut pencungkil gigi tersebut. Dan mata lebih baik membuat persiapan, yang dijual di kedai-kedai kraftangan.

Snegovichka boleh menghiasi mengikut pilihan anda sendiriSnegovichka boleh menghiasi mengikut pilihan anda sendiri

 Yang bertukar salji! Seperti yang anda lihat, kerja-kerja melibatkan banyak variasi - gadis kecil mahu hiasan lebih cerah untuk snegovichka, seseorang akan lebih suka untuk meninggalkan sebagai putih. Selera makan datang dengan makan, berpakaian dan artifak yang boleh menjadi isu, keputusan dalam proses.

mainan yang mudah pada pokok Krismas dari foamiarana

Lihat bagaimana cepat dan pokok Krismas mudah yang dibuat mainan dirasai. Prinsip ini adalah permohonan yang mudah, tetapi ternyata baik dan comel. Begitu juga, anda boleh bekerja dengan foamiranom.

Bahan ini kepada Tahun Baru boleh anda lakukan:

 • Dihias indah dengan sarung tangan musim sejuk;
 • penguin lucu;
 • bola Krismas rata dengan imej di dalam;
 • Winter pondok;
 • bintang;
 • Boot.

mainan yang mudah dari foamirana pada pokok itu kelihatan sangat menarikmainan yang mudah dari foamirana pada pokok itu kelihatan sangat menarik

Dan kraf data dibeli penampilan Tahun Baru ini, produk siap boleh cat semburan dengan perhiasannya. Biasa Pediatric penyembur rambut Glitter sempurna. Semua kerja dilakukan pada asas kadbod. Busa boleh dipotong, haba, membungkus sekitar preform.

kelas master pada mainan Tahun Baru foamirana: bagaimana untuk bekerja dengan bahan

Foamiran - adalah, sebenarnya, busa getah. Luaran, bahan yang hampir sama dengan suede. Apabila dipanaskan, ia boleh berubah bentuk, kerana selalu bahan ini digunakan dalam jahit-menjahit. Kadang-kadang perubahan bentuk haba yang cukup tangan manusia, manipulasi yang lebih kompleks memerlukan menyeterika.

bahan yang baik, tidak pudar di matahari, tidak dipengaruhi oleh turun naik kelembapan. Tetapi lebih tidak boleh menghulurkan Foam, nilai ketegangan yang tidak lebih tinggi daripada 10%. Namun, apabila renyuk bahan berkualiti cahaya tidak boleh koyak.

Kerja dengan foamiranom mudah dan menyenangkan - ia tahu setiap jahit wanitaKerja dengan foamiranom mudah dan menyenangkan - ia tahu setiap jahit wanita

PVA gam tidak sesuai untuk digunakan dengan foamiranom. pelekat kedua digunakan kerap. Memotong gunting diambil atau pisau, tetapi penyelesaian yang praktikal adalah untuk membeli dan lubang punch dengan ciri-ciri hiasan khas.

mainan Cantik Tahun Baru foamirana (video)

Ia boleh dilakukan dengan foamirana bukan sahaja hairpins yang indah, barang kemas, ikat kepala, rantai. Ia juga merupakan bahan yang baik untuk pengarang Krismas mainan. Dapatkan yang cerah, luar biasa, dan ia akan terus untuk tahun akan datang.

kerja yang baik!

Krismas mainan dari foamirana (contoh gambar) 

4MG377211023efukrashaem-elku-igrushkami2726.142-domiki-na-elku5861109bc56b098a7ed74-6f64-11e6-8b71-002522ebc092108297584ParadsnegovikovLepka1141.206.001.009-1141.206.001.009-2