Gör ett tak originalet och ovanliga, kan du anvÀnda den speciella laminatGör ett tak originalet och ovanliga, kan du anvÀnda den speciella laminataLaminat taket. Det verkar, vad Àr förhÄllandet mellan detta material och finish de övre nivÄerna i rummet? Laminat Àr vÀl etablerat pÄ marknaden, sÄ det kan hittas i nÀstan alla lÀgenheter ryssarna. Anledningen till populariteten Àr dess fördelar, som kommer att anges nedan. Fördelar spelade en nyckelroll, sÄ designers fick uppfinna en ny lösning - gör laminat pÄ taket. Varför inte?

TĂ€cker taket laminat: ett rationellt beslut eller utter dumhet

Laminat för efterbehandling taket har anvÀnts nyligen. Hittills har detta byggmaterial sÀljs med en stÀmpel "golv". Designers frÄn hela vÀrlden har visat att laminatet Àr inte bara lÀmpar sig för att tÀcka tak, men Àven vÀggarna. Den unika designen av rummet Àr ett resultat av anvÀndningen av trÀ texturer. Rummet kommer att vara mycket bekvÀmare och mer bekvÀm, tack vare den tilltalande utseende som liknar naturliga mönster.

Laminat i taket - Àr inte bara modern, men ocksÄ otroligt vackerLaminat i taket - Àr inte bara modern, men ocksÄ otroligt vacker

Det kan tyckas att anvÀndningen av laminatet i taket - det Àr dumt. Avvisa stereotyper och en ny titt pÄ bekanta saker! TrÀ konsistens av laminat pÄ taket accentuera utseendet pÄ ett rum och lÀgga till sin elegans och charm.

Fördelarna med att anvÀnda ett laminat pÄ taket

Att vÀlja "antingen-eller", Àr alltid att vÀga alla "och nackdelar", och pÄ grundval av dessa upptÀckter göra ett slutgiltigt val och börja reparationer.

Fördelar med laminat pÄ taket i det faktum att han var helt enkelt och lÀtt att ta hand omFördelar med laminat pÄ taket i det faktum att han var helt enkelt och lÀtt att ta hand om

Fördelar hos laminatet som en golvbelÀggning eller dekorativa material för tak och vÀggar Àr:

 1. Det ursprungliga utseendet av plattorna, skivor som pÄminner av trÀd;
 2. En stor mÀngd olika fÀrger och texturer av panelerna (varje tillverkare presenteras hela samlingen, tack vare vilken valet inte bestÀms av en eller tvÄ tiotals optioner);
 3. Stapling görs pÄ basytan utan sÀrskild utbildning;
 4. Materialet har en bra prestanda för ljud- och vÀrmeisolering;
 5. MotstÄndskraft mot fukt (tillÄtet att anvÀnda badrummet);
 6. Det finns ingen begrÀnsning pÄ hÄllbarheten;
 7. LÀtt att ta hand om belÀggning;
 8. Materialet brinner inte, men bara smÀlter och deformeras nÀr det utsÀtts för höga temperaturer;
 9. Annan prissÀttning pÄ plattan med trÀmönster, och sÄlunda tillgÀngligheten av materialet till nÄgon.

Installation av laminatgolv i taket med hĂ€nderna görs i en enda dag. Naturligtvis Ă€r det möjligt att denna siffra endast ytlig och tas frĂ„n de genomsnittliga vĂ€rden, men för att möta 24 timmar. Även utan speciella kunskaper eller aldrig behöva reparera saker, bevĂ€pnade med de verktyg och laminatet kan vara ett sĂ€kert sĂ€tt direkt skönhet.

Hur kan man stÀrka laminatgolv i taket med sina hÀnder

NÀr kÀnnedom om de fördelar och sammansÀttningen av materialet, Àr det logiskt att ta itu med en tid som övergÄngen "frÄn prat till saken." Att fÄ nÄgon form av arbete, bör du först studera den gradvisa installation av tekniken, och först dÀrefter börja agera.

FÀst laminat pÄ taket Àr möjligt oberoende, det viktigaste - att plocka upp högkvalitativa lim för monteringFÀst laminat pÄ taket Àr möjligt oberoende, det viktigaste - att plocka upp högkvalitativa lim för montering

laminat infÀstning till taket pÄ tvÄ sÀtt:

 1. lim;
 2. PĂ„ balken (ram).

Den första att den andra metoden inte representerar nÄgot komplex. Den största skillnaden i processen. Fixera laminatet pÄ taket utan lim Àr endast möjligt att montera en separat ram pÄ taket för att ytterligare stÀrka plattorna via skruvar eller spikar.

Med ledning av den Äsikten att okomplicerad installation inte garanterar bÀttre resultat - i onödan. Att det adhesiva medlet som skelett perfekt klara uppgiften och dekorera taket utan överdriven svÄrighetsgrad pÄ strukturen.

Montering pÄ lÄdan

NÀr till ett beslut om att anvÀnda ramen försiktigt nÀrma sig valet av material för byggnation. Valet kommer att vara mellan de trÀribbor och metallprofiler. Men för vissa anlÀggningar Àr det inte rekommenderat att göra en ram av trÀ, eftersom det Àr ett naturmaterial och Àven antiseptisk behandling inte alltid hjÀlpa. Kondens, som sedan kan gÄ in i formen.

MÄnga experter rekommenderar att installera laminatgolv i taket redan förberedda metall ribbaMÄnga experter rekommenderar att installera laminatgolv i taket redan förberedda metall ribba

Om din lÀgenhet ligger pÄ de övre vÄningarna eller med grannarna mer Àn en gÄng har sett situationen översvÀmningar, frÄn trÀramen ska kasseras. Ackumulera en vÀtska, bildar den en kondensat frisÀttning skadliga toxiner, och strukturen för sjÀlva materialet kan bli oanvÀndbart.

Efter avslutad beredning av chassit börjar med laminat golv till tak. Du bör börja med det bortre hörnet och med den obligatoriska utrymme frÄn vÀggen 1cm tÄl den korta distansen, du gör det möjligt att "flyta" material beroende pÄ vÀderförhÄllandena (vÀrmelaminat har egenskapen att svÀlla och kyla - krympa) ..

adhesivt medel

För mÄnga reparationer - det fruktansvÀrda ord, Àr förknippad med en rad olika finansiering och investeringar för sina egna styrkor. För att undvika detta, var det uppfanns av en modern och enkel lösning för att installera laminatgolv i taket - anvÀndning av lim. Nackdelen med denna metod Àr toxiciteten av kompositionen.

Snabbt och vackert kan du installera laminatgolv och med ett speciellt lim basSnabbt och vackert kan du installera laminatgolv och med ett speciellt lim bas

TrÀpanel Àr imponerande och enkel lim Àr inte lÀmplig för dem. Builders rekommenderar anvÀndningen av sÀrskilda föreningar avsedda för limning plattor i taket. Dessa inkluderar vinyl tÀtningsmedel av ett företag. Bifoga laminat med det mycket lÀtt, och dess sammansÀttning sÀkerstÀller tillförlitlig koppling.

Bifoga laminat lim i badet rekommenderas inte: fuktighet kapabel verkar negativt pÄ anslutningsstrukturen. Risker kollaps paneler i den hÀr situationen Àr mycket höga.

För en visuell representation av processen för konsolidering av laminatet i taket hÀnvisar till video tutorials. Nytta av sitt nÀtverk i en stor uppsÀttning och var och en av dem kommer att göra det möjligt att fÄ en klar uppfattning om det kommande arbetet.

Taket Àr gjort av laminat i det inre: originella idéer

Hur ofta kommer att tÀnka pÄ briljanta idéer, men genomförandet förhindrar sunt förnuft? Om laminat tak tÀnka pÄ samma sÀtt som vissa designers inte anvÀnda detta material för inredning av de övre nivÄerna i rummet. Det var mycket ovanligt och fascinerande, och denna metod började vinna popularitet.

Taket Àr gjort av laminat perfekt passar det inre av ett modernt rum, elegant kompletterar designenTaket Àr gjort av laminat perfekt passar det inre av ett modernt rum, elegant kompletterar designen

AnvÀndning av laminat pÄ taket oftare skymtar i foto pÄ insidan av glansiga magasin bygg eller forum. Ofta finns det liknande implementering i ett trÀ hus pÄ landet. Placera euro clapboard tak Àr mycket dyrare Àn laminat finish, sÄ valet Àr sjÀlvklart. Ett rikt utbud av texturer och fÀrger kan du vÀlja en trÀskiva under nÄgon konstruktion sÄ att ingen skulle gissa att detta golv.

Recensioner av mÄnga mÀnniskor talar om den ideala förhÄllandet mellan laminat pÄ taket. SÄledes kan ingen gissa att den högsta nivÄn paneler görs pÄ ett liknande enkelt sÀtt!

Vitt tak uttrÄkad med allt annat för nÄgra Är sedan, men med tillkomsten av stretchtyger och blir förpassas till bakgrunden. Var inte rÀdd för att anvÀnda nÄgot nytt och radikalt Àndra utseendet pÄ rummet!

Hur fixar: flyter pÄ taket (video)

House - detta Àr en typ av fÀstning, som bör vara riktigt mysiga och bekvÀma. Gör det hÀr rummet kommer att Àga fantasi och skickliga hÀnder! Laminat i taket ser en vinnare i alla fall, eftersom strukturen pÄ trÀ betonar utseendet pÄ ett rum och automatiskt göra det roligare.

Exempel pÄ laminatet pÄ taket (foto av interiören)

0b93f0f43b6dbc3a8c28374bf88c2ec4c8c84ac2d7ce0081813d7c9965fe03858f9a10002121325745151.0093916945b8ed19e7575d42e7b9b50a19202001441290597balki4