Pajer i ugnen - detta är den verkliga traditionella hemlagad matPajer i ugnen - detta är den verkliga traditionella, hemgjord blyudoVypechka idag var det inte så komplicerat, flerstegsförfarande. Och allt tack vare "smart" teknik, vilket gör att du kan laga mat i det roliga. Ugnen kan baka och blandare, mixer och andra former av utrustning och redskap för att spara tid på vissa moment.

Att lära sig att baka läckra kakor vind - ytterligare i de detaljerade recept kakor med körsbär.

ingredienser

 1. Mjölk - 1-1,2 liter;
 2. hönsägg. - 4 st,.
 3. Margarin - 170 - 180 g;
 4. Mjöl - 1,5 kg;
 5. Solrosolja - 1: a klass;.
 6. Torrt jäst - 5 g;
 7. Socker - 6 matskedar
 8. Körsbär - 1kg;
 9. Socker för fyllning - 200 g;
 10. Vanillin - ½ påse.

Hur man bakar pajer i ugnen: en steg för steg recept

Söt jäst deg kan tillagas i mjölk. För att göra detta, värma upp ett glas mjölk till 35-40 grader. Uppvärmd fluid hälls i en annan behållare, lägga till torr jäst. Jäst upplösa sig i mjölk, utan omrörning. 15 minuter kapacitet måste stå på en varm plats.

Kakor eller muffins kan bakas och den andra fyllningen: tranbär, äpple, blåbär. Bakade pajer i hemmet - perfekt dessert för teKakor eller muffins kan bakas och den andra fyllningen: tranbär, äpple, blåbär. Bakade pajer i hemmet - perfekt dessert för te

Vidare beredning av pajer är som följer:

 1. Tillsätt jästen i en skål en matsked socker, då alla blanda väl.
 2. Utan att stanna för att röra om ingredienser för att lägga till 8 matskedar mjöl. Igen allt blandas grundligt.
 3. Täcka den resulterande brygden en handduk, låt den stå i 40 minuter. Burk brygga kan placeras i en behållare med varmt vatten.
 4. Beredskap svamp bestäms av dess ökade volym fördubblades. Basis är klar.
 5. Häll resten av mjölken i en kastrull, värm upp till 50 grader. Lägg till margarin. Alla rör om till upplösning.
 6. Ta kastrullen från värmen, tillsätt fem matskedar socker. Blanda väl.
 7. Sikta mjölet och dela den i två delar. Först skicka in en blandning av mjölk och margarin och socker. Knåda.
 8. Lägg behållaren tre ägg, blanda allt noga. Vilket gör det lättare mixer. Skicka in svampen degen.
 9. Nästa, häll den andra delen av mjöl, knåda degen. Degen bör inte vara alltför brant. Testet bör avsättas i en halvtimme. Det måste växa i en takt av två timmar, sedan en liten korsning mellan en sked och låt den stå en timme.
 10. Urkärnade körsbär blandas med socker och vanilj.
 11. Deg för att göra ett tryckförband och skär den i bitar. Tårtbitar är bildade, vilka är fyllda med fyllning. Längs kanterna på degen kvävas.
 12. Du kan sätta biffarna på en bakplåt, som var täckt med pergament. 20 minuter hålla dem på en plåt, sedan lägga den i ugnen i samma 20 minuter. Temperaturen på 190 grader.

Pies cookies i ugnen: hur man gör

Degen kan vara densamma som i föregående recept. På samma princip, och gjorde pajer med levern. Men fyllning recept har sina hemligheter.

Fyllningar för bakverk eller pajer med lever:

 • Lever, lök, mjölk, smör, mjöl, salt och peppar;
 • Lever, ris, morötter, salt och peppar;
 • Lever, potatis, lök, vitlök.

Om du skär lök - eller något mycket litet, eller göra tunna skivor. Baka pajer kan vara i form av båtar, blommor, torg. De mest utsökta bakverk som produceras i ugnen, men i en stekpanna kan du steka den läckra pajer med levern.

Hur baka pajer i ugnen tid

Baktemperatur standard - 180-200 grader. Att baka pajer rödlätt, kräver normalt 15-20 minuter. Pie gräddningstiden kan ökas, men vad som händer i ugnen, måste du titta på.

Enkelt sätt att kontrollera beredskap baka - gyllene skorpa och en tandpetare, vilket gör det möjligt att identifiera om degen propeklosEnkelt sätt att kontrollera beredskap baka - gyllene skorpa och en tandpetare, vilket gör det möjligt att identifiera om degen propeklos

Den kan användas för beredning av pajer och färdiga degen, som nu är lätt att köpa i någon matlagning, men personligen knådade deg och har en annan smak och trevlig att arbeta med honom.

Aptitretande kakor!

Pajer i ugnen: ett recept steg för steg med bilder

Först måste du blanda i en kastrull, varm mjölk, salt, socker, jäst och smält smörFörst måste du blanda i en kastrull, varm mjölk, salt, socker, jäst och smält smör

Rör degen behöver du en spatel, lägga mjölet i pannan och olja. Fortsätt sedan knåda deg händerRör degen behöver du en spatel, lägga mjölet i pannan och olja. Fortsätt sedan knåda deg händer

Degen måste täckas med en handduk och en timme i en varm plats. Under denna tid kommer det att öka i volym med hälftenDegen måste täckas med en handduk och en timme i en varm plats. Under denna tid kommer det att öka i volym med hälften

Vi måste rulla ut degen korv och skär den i bitar. Från de resulterande degstyckena för att bilda bollarVi måste rulla ut degen korv och skär den i bitar. Från de resulterande degstyckena för att bilda bollar

Varje boll måste du rulla ut kakan i mitten är att sprida önskad fyllningVarje boll måste du rulla ut kakan i mitten är att sprida önskad fyllning

Nära kaka på mitten och formen så att sömmen är på bottenNära kaka på mitten och formen så att sömmen är på botten

Pajer behöva lägga ut på en plåt och päls med uppvispat äggPajer behöva lägga ut på en plåt och päls med uppvispat ägg

Grädda i 15-20 minuter i en ugn vid 180 grader tills gyllene färg. Pies redo!Grädda i 15-20 minuter i en ugn vid 180 grader tills gyllene färg. Pies redo!

Pajer i ugnen (video)