Haast je niet te ontdoen van oude kroonluchter, proberen te werken met hun eigen handen!Haast je niet te ontdoen van oude kroonluchter, proberen te werken met hun eigen handen! Originaliteit keuken interieur, slaapkamer of elke andere ruimte kan worden bepaald door de aanwezigheid van zelfs een kleine accessoire, het belangrijkste ding dat het zeldzame of exclusief. Het kan een picture frame, gemaakt met zijn eigen handen, kaarshouder, voor de telefoon tafel, vloer vaas, een lamp of kroonluchter zijn.

Uitvoeringen van ongewone lampen voor in de woonkamer of keuken is voldoende, men heeft alleen in te schakelen op uw verbeelding en het maakt niet uit of de verbeelding niet vertellen. U kunt de stap voor stap richtingen gebruik vervaardigen elk model dat u wilt door het bestuderen van een masterclass. Materialen voor het maken van ongebruikelijke accessoire kan worden gevonden zonder zelfs het verlaten van uw eigen huis.

Dus laten we beginnen ...

Wat zijn self-made armaturen

Deze lampen kunnen eenvoudig worden gesneden een cirkel van kartonDeze lampen kunnen eenvoudig worden gesneden een cirkel van karton

Zelfgemaakte kroonluchters of lampen kunnen in de materialen of productieprincipe. Maak een kroonluchter kan van alles en het hoeft niet te gaan naar het dichtstbijzijnde winkelcentrum, zoals Materialen kunnen worden gevonden in huis:

 • papier;
 • thread;
 • schijven;
 • wegwerpbare tafelgerei;
 • plastic flessen;
 • kaneel voor barbecue;
 • hangers;
 • papier en lijm;
 • karton;
 • vilten hoeden, en nog veel meer.

De keuze van het materiaal kan volledig afhankelijk van uw verbeelding of toekomstige model lamp - van de aanwezigheid van bepaalde materialen.

Schilderij - nogal ingewikkelde taak, aangezien slechts één verlangen is niet genoeg hierSchilderij - nogal ingewikkelde taak, aangezien slechts één verlangen is niet genoeg hier

Om een ​​lamp, kroonluchter maken of het plafond kan op verschillende manieren zijn:

 • in de techniek van origami of papier-maché;
 • door een draad of ponsen;
 • door middel van weven of genaaid;
 • in het vakgebied haken of macrame;
 • toepassing van verbinding identieke fragmenten.

Productietechniek is afhankelijk van het gekozen materiaal.

Kroonluchter gemaakt van stokken voor de barbecue

Na bij de hand stokken van hout (ideaal conventionele sticks voor barbecue), organza lint, en lijm, kunt u een origineel plafond met zijn handen, dat is geweldig om het interieur van uw keuken te versieren, als het wordt omlijst in een gepaste stijl en heeft een aantal van zijn onderdelen te maken.

Kroonluchter gemaakt van stokken voor de barbecue is perfect voor een landhuis of landelijke keukenKroonluchter gemaakt van stokken voor de barbecue is perfect voor een landhuis of landelijke keuken

Maak een kroonluchter voor de keuken is niet moeilijk thuis:

 1. Aan de rand van het plein en legde stokken verbonden met lijm. Beroep nogal bewerkelijk, maar u zult een uitstekend resultaat te vinden. De hoogte van het plafond is afhankelijk van uw wensen, de hoogte van het plafond in de kamer of op de hoeveelheid materiaal.
 2. Het bovenste plafondgedeelte moet de snede staven (worden aangebracht dat zij niet uitsteken), tot deze kruiselings of parallel, waardoor er een gat in het midden van de vereiste grootte van de cartridge.
 3. Zodra de lijm droogt, kunt u beginnen met het verfraaien producten.
 4. Op de uitstekende uiteinden van stokken bond gekleurde linten organza, moeten hun nummer niet beknibbelen. Meerdere banden mogelijk om tussen de staven in de hoeken en in het midden van het product.
 5. Hang op de haak voor het plafond geplaatst op het plafond van uw keuken, kunt u dezelfde tape te gebruiken en op te lossen door de cartridge links gat.

Kroonluchter gemaakt van karton

Van een eenvoudige kartonnen kan een ongebruikelijke kroonluchter, die contact zal worden verfijnd om het interieur te maken.

Kroonluchter gemaakt van karton zal een groot decoratief elementKroonluchter gemaakt van karton zal een groot decoratief element

Kleine masterclass zal laten zien hoe om het te maken:

 1. Met gedrukte sjabloon gesneden twee gelijke delen met sleuven aan te sluiten door het centrum en samengevoegd.
 2. Als karton kleur is niet hetzelfde als we zouden willen om delen van kroonluchters bouwen zijn geschilderd.
 3. Om chandelier werd geassembleerd stevig plaatst de verbindingen worden gedupliceerd draad of naaigaren rechtstreeks door de gaten van tevoren.
 4. Een chandelier op de ketting, die op de stroomkabel wordt geleid aangebracht.
 5. Keten en snoer zijn gekleurd om de kroonluchter te passen.
 6. Plaats de kabel uit het patroon is verborgen onder de plastic bekers zijn ook geschilderd om de kroonluchter te passen.

Hetzelfde principe kan worden gemaakt met hun eigen handen de kroonluchter gemaakt van plastic of hardboard. Het zal veel sterker zijn, maar de gesneden onderdelen met een schaar moeilijk zal zijn, is het beter om decoupeerzaag.

Zadekorirovat dergelijke chandelier elk element kan zijn. Bijvoorbeeld, de kaarsen verf vernis glitter, kommen kandelaars versieren pailletten of kant. Ook relevant zijn hangers, kristallen of weefsel bloemen.

De lamp van de laser disc

Als in het huis waren er veel laser disc, en dat is jammer om weg te gooien, maar als de opslagmedia zijn ze niet geschikt, omdat ze een originele kroonluchter, plafond of armatuur kan maken. Ontwerp decoratie accessoire alleen afhankelijk van je verbeelding, de beschikbare materialen bij de hand en achterstand drives.

Vandaag de dag, schijven zijn niet zo relevant, en zeker heb je veel van hen vertrokken. Probeer ze een kroonluchter te makenVandaag de dag, schijven zijn niet zo relevant, en zeker heb je veel van hen vertrokken. Probeer ze een kroonluchter te makenIn aanvulling op kroonluchters, kunnen schijven worden gebruikt voor een lamp met zijn handenIn aanvulling op kroonluchters, kunnen schijven worden gebruikt voor een lamp met zijn handen

Wat je nodig hebt

Voor de vervaardiging van de originele lamp van de aandrijving vindt u twee cirkelvormige platen van hout met verschillende diktes, die enigszins groter in diameter dan de wielen, houten of metalen rekken zijn nodig. Ook moet fluorescentielamp gewenste lengte, magnetische starter, en in feite drives. Planken van hout kan van een vriend of een timmerman te worden verwezen zag met zijn eigen handen, stand kan worden gekocht nikkel.

Hoe maak

In een plaat met een grote dikte om de gaten te maken, de startschakelaar vast en verbonden met de lamp. Naast de lamp opgehangen wielen in de gewenste hoeveelheid, stel de rek rondom de schijven en gemonteerd op de top.

Zo is de oude media in de vorm van de originele lamp van de schijf zal nog lang dienst doen als gastheer.

Kroonluchter "bladeren van de berk" van plastic flessen

Vrij ongebruikelijk in elk interieur zal zien als een kroonluchter, gemaakt in de vorm van folders. Hoe ze haar eigen handen te maken - zal u een masterclass. Ze is uit de gewone plastic flessen, de kleur van waaruit u kunt kiezen naar eigen goeddunken.

Kroonluchter van plastic flessen zal het allerbelangrijkste kijken zeer ongebruikelijk en - zonder een zweem van goedkoopte van het productKroonluchter van plastic flessen zal het allerbelangrijkste kijken zeer ongebruikelijk en - zonder een zweem van goedkoopte van het product

Instructies stap voor stap:

 1. Flessen worden gesneden in stukken van elk geselecteerde bladeren voor toekomstige waarde.
 2. Elk werkstuk moeten worden gevormd blad.
 3. Met de hulp van een soldeerbout met een dikke punt en eenzijdig zaagsneden nodig podplava elke lege dat toekomstige bladeren kijken meer indrukwekkend.
 4. Ook bovenrand moet worden werkstuk bladstructuur. Dit moet zeer zorgvuldig gebeuren, omdat het gemakkelijk kan worden gesmolten het gat in het plastic. Blad met ingesneden aderen en submelting bezuinigingen zal worden voltooid kijken. Aangezien de plastic fles is cilindrisch en wordt vervormd bij verhitting kunststof bladeren worden verkregen als resultaat is zeer effectief.
 5. Gloeiend hete naald aan de basis van elk blad wordt gesmolten meerdere bevestigingsgaten.
 6. Gebruik een dunne draad gevormd door takken en vastgeschroefd aan het chassis van een staaldraad.

Als u een nieuwe kroonluchter in de vorm van bladeren als het plafond voor een staande lamp of tafellamp te maken, zal het een harmonieuze aanvulling op de kroonluchter, die de ruimte in het bos verandert worden.

Kroonluchter met bossen projectie niet naar de zin van iedereen, maar de originaliteit en het realisme van de meerderheid van de lekkernijenKroonluchter met bossen projectie niet naar de zin van iedereen, maar de originaliteit en het realisme van de meerderheid van de lekkernijen

Nieuw leven voor oude kroonluchters

Zeker, in veel huiskamers nog opknoping kroonluchters die jammer te gooien, omdat ze de herinnering aan een persoon of gebeurtenis.

Om niet weg te gooien een ding, kan oude kroonluchter nieuw leven te geven:

 • Om te beginnen moet worden gereinigd, ontvet oppervlakte, gips en verf.
 • Decor oude kroonluchters kunnen worden gemaakt in de vorm van een decoupage, het actualiseren van de cartridges, waardoor ze een slappe kaarsen met warme lijm, dan vergeet ze niet afgezwakt.
 • Maak de oorspronkelijke suspensie ter beoordeling van de beschikbare kralen, knopen en andere elementen.

Hoe de kroonluchter met hun handen versieren (video gids)

In de nieuwe gedaante van een oude kroonluchter opknoping voor een lange tijd op de juiste plaats en een lust voor het oog van de eigenaren.

Kroonluchter, gemaakt met zijn eigen handen, zal een originele smaak aan het ontwerp van de keuken, woonkamer, kinderkamer of een ruimte te maken en zal een uitstekend, uniek accent zelfs de meest onopvallende middelmatige interieur.

Kroonluchters met hun handen in de keuken (foto)