De meest populaire optie voor het afwerken van het plafond is de kleurDe meest populaire optie voor het afwerken van het plafond zijn okraskaSovremennye methoden afwerking van het plafond van de verbeelding: Spanning en ophangconstructies, PVC-panelen, behangen en andere soorten. Maar de prioriteit optie hoogste is en blijft een vlek. Over de voordelen, de basis nuances en subtiliteiten in de keuze van de materialen - op.

Kleur plafond in het interieur: de schoonheid van uw handen

Als de reparatie is gepland, zal je zeker nodig om alle details te overwegen. Vaak over het belang van de afwerking van het plafond niemand denkt, dus laat het aan de standaard witte kleur. Dit is niet helemaal correct, omdat het een belangrijk onderdeel van het ontwerp. Goed gekozen kleur van het plafond, kunt u het pand te verslaan in een zodanige wijze dat het visueel zal verschijnen groter, ruimer en helderder. Het resultaat zal afhangen van het doel.

U kunt het plafond schilderen met zijn handen, het belangrijkste ding - vroegboekkorting kwaliteit special paint voor het plafondoppervlakU kunt het plafond schilderen met zijn handen, het belangrijkste ding - vroegboekkorting kwaliteit special paint voor het plafondoppervlak

Wees niet bang om te experimenteren en verschillende kleuren te combineren op het plafond. je kunt bereiken met hun eigen handen en uniek ontwerp uniek design. Twee kleuren, tri-color - het hangt allemaal af van je fantasie!

Bij de keuze van de kleur van het plafond is een begin, en door factoren zoals de psychologische impact van kleuren. Het lijkt misschien vreemd, maar het is waar. Verschillende tinten van invloed op ons onderbewustzijn. Witte kleur, staat bekend om de neutraliteit te hebben. Met deze en de bijbehorende zijn populariteit. White past in elk interieur en visueel maken de kamer ruimer.

Het kiezen van een kleurenschema voor het plafond

Schilderen kan worden uitgevoerd op elke schaal tinten. Het belangrijkste ding om te begrijpen of deze kleur is passend in uw interieur of moeten richten op andere combinatie. Buiten staat om emoties te beheersen en de invloed op het onderbewuste, dus bij het kiezen van een tint moet zich richten op de kenmerken van het terrein.

Voor de woonkamer is het beter om de voorkeur te geven aan delicate tinten. Deze omvatten bleke paars, turkoois, lila, beige of variaties van citroen en mint kleuren. Ze onderscheiden zich door dergelijke functies als motivatie voor creatieve activiteit en stemming op een positieve manier. Schaduw van ivoor (beige) - de meest populaire, zodat het kan worden gevonden in bijna elke kamer.

Psychologen onderscheiden blauw, blauw en paars kleuren als de positieve impact op de psyche en creëren een rustige en vredige omgeving. Deze kleuren worden vaak gebruikt in badkamers en toiletten, evenals zwembaden.

De blauwe kleur wordt vaak gevonden op het plafond in de vorm van een zee golf van. Een dergelijke optie voor degenen die echt willen een koele tint toe te voegen aan het interieur. In combinatie met deze beslissing - zal het er elegant en origineel.

De kleur van de verf voor het plafond moet worden aangepast, zodat het is stijlvol en biologisch aansluit op uw woninginrichtingDe kleur van de verf voor het plafond moet worden aangepast, zodat het is stijlvol en biologisch aansluit op uw woninginrichting

Brown heeft de voorkeur voor werkomgevingen: klaslokalen, kantoren, vergaderzalen. De bijzonderheid ligt in het gevoel van duurzaamheid en rust. Maar de aanwezigheid van een chocolade tint is zeldzaam in de bovengenoemde gebieden, zoals het wordt door velen geassocieerd met ouderdom en voorwereldlijke tijden, bij het werken kamers waren allemaal ingericht met donkere houten meubels en bruine muren aan het plafond.

De kleur van de bovenste verdiepingen van het gebouw is niet alleen noodzakelijk bij het schilderen, maar ook het gebruik van verlaagde plafonds met een wig, harpoenen of illustraties bevestigingsmethode.

Dergelijke kleuren als geel, oranje en groen zijn uitstekende stimulatoren om mentale activiteit gelijktijdig met het gevoel van rust. Het gebruik bij kinderen, keukens en kantoren van deze tinten is te wijten aan hun kenmerken. Als we afzonderlijk te beschouwen elke kleur, dan is geel is de verpersoonlijking van vreugde, oranje symboliseert optimisme en een positieve houding, groen - de harmonie en gemoedsrust.

Ondanks het feit dat de blauwe stimuleert hersenactiviteit, ze geen misbruik in de kinderkamer. Hij is koud en wil last van de kamer.

Het overwicht van de groene tinten hebben een positief effect op de emotionele toestand van een persoon. Rommel de ruimte meubels of woninginrichting in deze kleur - is irrationeel, zo uit de situatie gedicteerd door de natuur. Verspreid over verse bloemen in de kamer. En voor hun gunstige ligging, gebruik dan een meubel als een ondersteuning, die aan het plafond (beugel) is bevestigd. De aanwezigheid van een aanzienlijke ruimte vrij te maken en te stroomlijnen het vinden van een bloempotten. Spacer Stand visueel vergroot de ruimte in de hoogte, als gevolg van zijn lengte.

De combinatie van kleuren van de vloer en het plafond: de regels van de harmonie

Het kleurenpalet van de kamer doordacht ontwerp voor elk detail. Bij de keuze van de kleur van het plafond is belangrijk om schaduw te kiezen in de algemene opzet van de hele kamer. Daarom is het noodzakelijk om rekening te houden met allerlei detail: textuur vloer, muren en meubels.

Als je in een kamer is ontworpen in een kleur ondraaglijk. Bijvoorbeeld, het gebruik van overwegend wit in meubilair, de schaduw van de muren en het plafond zal druk uitoefenen op de hersenen en het creëren van het gevoel van een ziekenhuis kamer. Daarom, psychologen en ontwerpers, is het raadzaam om de kleur te combineren in het interieur. Harmonieus samenleven zal een gezellige sfeer te creëren in elke ruimte, zelfs de kleinste, dankzij de ideale verhouding van beschilderde plafonds en de vloer texturen.

Maak de kamer meer comfortabel kunt u de juiste combinatie van kleuren te gebruiken op het plafond en op de vloerMaak de kamer meer comfortabel kunt u de juiste combinatie van kleuren te gebruiken op het plafond en op de vloer

Er zijn nuances, die weliswaar een gunstig effect op de gezondheid, maar het wordt aanbevolen dat ze niet worden misbruikt:

  1. Rood (overschrijding van deze kleur in het interieur van een negatief effect op het zenuwstelsel);
  2. Black (visueel vermindert de ruimte in de grote zaal en maakt de kamer donker en saai);
  3. Brown (ondanks creëert een gevoel van duurzaamheid, deze kleur is in staat om ze te rijden in een depressie, zelfs de meest resistente persoon);
  4. Blue (als je deze schaduw gebruiken zonder verdunning van de andere, zal de ruimte niet te troosten);
  5. Gray (heeft hetzelfde effect als bruin).

Het overwicht van zwart in het interieur wordt visueel druk op de inwoners, het creëren van ongemak. Psychologen wordt geadviseerd om alle aan het gebruik van schaduw af te zweren, het voorkomen van haar aanwezigheid alleen in de donkere vloeren van hout of meubilair elementen.

Ontwerpers gebruiken diverse trucs op een combinatie van kleuren in het interieur, zodat zorgt voor een gezellige en visueel ruime kamer, zelfs met de kleine grootte van de kamer. Favoriete combinatie - een lichte vloer en donker plafond (of vice versa). In dergelijke gevallen is de ruimte visueel toegenomen in de hoogte, steeds meer ruim, maar het bijhouden van de oude omvang.

In geen enkel geval niet het plafond en de vloer in één kleur te maken. De kamer zal ongemakkelijk zijn vanwege het gevoel van onvolledigheid en ruimte sluiting.

De keuze van materialen voor het schilderen van het plafond

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de keuze van de kleuren. Ondanks het feit dat het schilderij van het plafond - dit is de goedkoopste optie voor de decoratie, is het niet aanbevolen om te besparen op materialen. Ten eerste heb je reparaties voor zichzelf en willen genieten van een gerenoveerde interieur is niet een jaar. Ten tweede zal de aankoop van materiaal veel goedkoper dan de installatie van verlaagde plafonds zijn.

Geschilderde plafond een praktische behoefte proactief om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de inkt, die bedoeld is voor het plafondoppervlak zijnGeschilderde plafond een praktische behoefte proactief om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de inkt, die bedoeld is voor het plafondoppervlak zijn

Om te schilderen met behulp van de volgende kleuren:  

  1. acryl;
  2. silicone;
  3. Silicaat.

Onder hun voordelen zijn factoren zoals milieuvriendelijke samenstelling volkomen onschadelijk voor de gezondheid, slijtvastheid, het gemak van toepassing, de vulling onregelmatigheden aan het plafond oppervlak dichte laag en betaalbare prijs. Wat betreft de kosten, zoals hierboven reeds is opgemerkt, de aankoop van de benodigde materialen en de verf zelf niet hard getroffen op de begroting en het financieel plan zal iedereen past.

Het spel van kleur - het is spannend en interessant! De combinatie van ongerijmd mogelijk om unieke ontwerpen te bereiken, en piepgeluid foto maken met opties kan zijn in tijdschriften voor de bouw of op het internet.

Verscheidenheid van kleuren beschilderde plafonds (video)

Kies een kleur voor het plafond is niet zo eenvoudig als het lijkt op het eerste gezicht. Om het gebruik van online programma's die aantoonbaar portretteren kamer en experimenteren met kleur kan visualiseren. Een aparte voordeel van de plafondschildering is onafhankelijkheid: op elk moment wens, kunt u gemakkelijk de kleur van het doek te veranderen. Bezoek enkel ijzerhandel en kies een nieuwe kleur! Franse plafonds zijn niet geschikt om een ​​dergelijke snelle "transformatie", maar de reden voor hun categorische ontkenning daar.

gebrandschilderd plafond design (interieur foto)

13b4min383b5SxcxkCYY8122091-1024x768a18b423499d3318068a207126dcb19db145