Veel ouders de voorkeur aan een kinderkamer meubels, Ikea uit te rusten, want het is een functioneel, praktisch en veiligVeel ouders de voorkeur aan een kinderkamer meubels, Ikea uit te rusten, want het is een functioneel, praktisch en veilig Ikea - een bekend merk, dat meubels en andere huishoudelijke goederen produceert. Meer dan 60 jaar het wil consumenten met een hoge kwaliteit producten, beschikbaar voor een breed scala van mensen. Opvallend zijn de namen van de producten die alleen van belang voor de Scandinavische landen. Bijvoorbeeld, meubels en andere Ikea Children's producten voor kinderen hebben namen van vogels en zoogdieren in de Zweedse taal. Onder hen zijn er ook een Zweedse bijvoeglijke naamwoorden.

Functionele kinderen meubels Ikea: catalogus en Benefits

Meubels voor kinderen ontworpen met de hulp van een team van specialisten, die probeert om te kijken naar de wereld door de ogen van kinderen. Ze testen bedden, tafels, kasten, stoelen, in een poging om ze zo comfortabel en veilig te maken.

Zie het bereik van kindermeubels van Ikea kan worden op het internet of in een speciale directoryZie het bereik van kindermeubels van Ikea kan worden op het internet of in een speciale directory

De belangrijkste voordelen van kindermeubels van Ikea:

 1. Reinheid van het milieu. Absoluut alle interieur items zijn gemaakt van materialen die geen allergische reacties veroorzaken.
 2. Laag gewicht. Een kind kan gemakkelijk meubels tillen en te verplaatsen. En bij vallend voorwerp ontvangt een blessure.
 3. Goede weerstand. Tafels, kasten en stoelen zijn ontworpen op een zodanige wijze dat ze moeilijk te ongeluk omver te werpen.
 4. Hoge brandveiligheid. Al het meubilair wordt behandeld vlamvertragend impregneren.

Het bereik van kindermeubilair zijn onder meer:

 • Bedden voor kinderen van 0 tot 12 jaar;
 • Veranderende lijsten;
 • Decoraties voor de kinderkamer (klokken, spiegels, hoogte meter);
 • Tafels en stoelen;
 • Meubelopslag (laden, rekken, kasten);
 • Sofa en bank.

In principe meubels geproduceerd grote verzamelingen gemaakt in dezelfde stijl. Daarom is de combinatie van verschillende stukken van meubilair, is het mogelijk om het unieke interieur, die als en het kind en de ouders te bootsen.

Ikea meubels collectie Stuva: eenvoud en veelzijdigheid

In een reeks van meubilair Stuva bevat voornamelijk kasten, planken en lades voor het opslaan van dingen. Van hen, kunt u een verscheidenheid aan combinaties te verzamelen, en je kunt de items afzonderlijk te kopen. Al het meubilair is geschilderd wit of felle kleuren, perfect met elkaar gecombineerd.

Ikea meubilair Stuva is erg populair omdat het is veelzijdig en gemakkelijk te gebruikenIkea meubilair Stuva is erg populair omdat het is veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken

kunt u de meest oorspronkelijke voorstellen te selecteren:

 1. Een loft bed. Dit meubel is opgebouwd bouw van bureaus, bedden, kasten en rekken of laden voor opslag. Een kind kan de lessen hier, slapen, spelen, en op te slaan schoolbenodigdheden en kleding te leren.
 2. Commode. Het vertegenwoordigt een overhead locker met een veranderende board. Als het kind opgroeit, kan het veranderen van tafel worden omgezet in een volledige bureau.

Dankzij het klassieke ontwerp en uni kleuren, meubels Stuva gemakkelijk passen in het interieur van elke kwekerij.

Kinderkamer: Ikea interieurs voor Iedereen

Het maken van het interieur moet rekening houden met alle behoeften en wensen van het kind. Kinderen nog steeds geschikt opblaasbare stoel onder de algemene stijl van de kamer of niet. Het belangrijkste is dat het kind comfortabel zal zijn op het en gemakkelijk te zitten. Gemeubileerd Ikea niet over dergelijke problemen, omdat de objecten uit verschillende collecties kan perfect gecombineerd worden met elkaar. Bijvoorbeeld, het geval van een reeks van Leksvik, ingericht in de kleuren bruin, perfect gecombineerd met witte kisten Brimnes.

Met behulp van Ikea-meubels, kunt u een kamer voor een kind van elke leeftijd te regelenMet behulp van Ikea-meubels, kunt u een kamer voor een kind van elke leeftijd te regelen

Ongeacht de stijl, moet de kinderkamer worden onderverdeeld in de volgende gebieden:

 • Speelplaatsen;
 • Een plek om te slapen en rusten;
 • Corner creativiteit.

In een plek om te slapen zou een comfortabel bed. Dit kan een wieg met een hoog hek voor de kleintjes zijn; Vlas bed voor een opgroeiend kind; compacte loft bed voor een tiener.

In de hoek van de creativiteit is een handige tafel en stoelen, zodat het kind samen konden beeldhouwen met hun ouders, lijm, ontwerp, naaien, schilderen. Bijvoorbeeld, Ikea-meubels in een reeks van Mammoet is perfect voor dit doel. Het portaal bebiblog moeder sprak van Ikea tafels alleen maar positief, want ze zijn gemakkelijk te reinigen, bestand tegen krassen en het behoud van de presentatie na een aantal jaren van de exploitatie.

Op het grondgebied van spellen en speelgoed worden geplaatst kasten of laden voor opslag. Wanneer het kind wordt 11-12 jaar, kan dit gebied worden verwijderd en daarvoor in de plaats een kleine bank of stoelen voor vrienden van het kind.

Interessante ideeën van Ikea: een ruimte van kinderen voor een jongen

Kortom, in de collecties van alle Ikea-meubels te bieden universele kleuren: wit, beige, melk. Maar jongens kunnen het interieur van de modules van blauw, groen, bruin of pistache bellen. Als geen van de voorgestelde kleurengamma niet tevreden bent met het kind, dan kunt u witte meubels te kopen en te plakken over haar zelfklevende folie van elke kleur of patroon.

Kinderkamer voor een jongen moet een comfortabel bed, een bureau en functionele tafels Ikea omvattenKinderkamer voor een jongen moet een comfortabel bed, een bureau en functionele tafels Ikea omvatten

Voor een verscheidenheid van kleuren, kunt u kasten of laden met gekleurde vakken te kiezen. Een ervaren ontwerper kan helpen gemakkelijk halen de nodige combinatie.

De kamer voor een jongen om dit meubel te zijn:

 • Bed (voor de student kan de universele hoogslaper te gebruiken);
 • Desk hoek computer;
 • garderobe;
 • Planken voor boeken en speelgoed.

Dit is de set van meubilair voor een jongen die ook past in een kleine kamer minimum. In grotere gebouwen, kunt u de tabel voor creativiteit, dozen voor het opbergen van sportuitrusting, een bank of stoel. Met het ouder worden, de noodzaak om de kamer te vernieuwen, en dan is de extra objecten in het interieur zal geleidelijk uit te komen

Wit en beige meubels gebruikt in de kamers, waar kinderen van verschillend geslacht.

Speciale aanbiedingen van Ikea: interieur ontwerp voor meisjes

Voor meisjes in de collecties van Ikea kunt u meubels, ingericht in heldere roze, rood, groen, geel kleuren of gebruik maken van de traditionele witte kleur.

Suite van meubelen uit Ikea zal vooral genieten van de meisjes, want het is een ongelooflijk mooi en is gemaakt in zachte tintenSuite van meubelen uit Ikea zal vooral genieten van de meisjes, want het is een ongelooflijk mooi en is gemaakt in zachte tinten

Zeer interessante aanbiedingen in Duktig reeks van meubilair dat gaat speelgoed keuken. Het onderste deel van het meubel een rol speelt op de borst voor de opslag van dingen of speelgoed, en de top is vertegenwoordigd bij de kachel en wastafel. Van bovenaf kun je hangen keukengerei, of post andere accessoires.

De belangrijkste voordelen van het meubilair voor meisjes:

 • Heldere verzadigde kleuren;
 • Geen scherpe hoeken;
 • Het oorspronkelijke ontwerp;
 • De mogelijkheid om meubels te combineren uit verschillende collecties.

De acryl coating met meubels gemakkelijk gewist sporen van een eventuele verontreiniging, zodat het meisje zou zelfs kunnen deelnemen aan het koken in hun speelgoed keuken.

Overzicht van kindermeubels Ikea (video)

Het belangrijkste voordeel van de Ikea-meubels is de werkelijke prijs, zich niet uitstrekt tot extra kosten voor de montage, aangezien de meeste van het meubilair koper naar huis gaat voor jezelf door het volgen van de eenvoudige instructies. Het uitvoeren van reparaties in de kinderkamer, moet je aandacht besteden aan de meubels van IKEA, die de aandacht van zijn eenvoud en veelzijdigheid van het gebruik aangetrokken. En voorbeelden van kant-en-klare interieur te helpen bepalen de keuze. De openingstijden van winkels in verschillende steden kan variëren, maar voor de meeste kopers, ze zijn comfortabel.

Ikea meubels design (foto in het binnenland)

13DVdgEpBMK4VXrKVVVIfw2123b00343746abeaf2f235934eb1bf32822302254020531941075617