Schort met afbeeldingen van dieren - een van de onderscheidende kenmerken van deze stijlSchort met afbeeldingen van dieren - een van de onderscheidende kenmerken van deze stijl stilyaAfrikansky onze belfort gewone burgers klinkt gek, brutaal, vet en ongelooflijk, want niet iedereen probeert om de stijl te begrijpen en te laf uitstellen omdat van angst en onbegrip. Gerechten uit Afrika - het is vooral een warme exotische dat we ons kunnen veroorloven uiterst zeldzaam vegetating het grootste deel van de tijd op het werk. Waarom niet implementeren in uw eigen huis?

Keuken in Afrikaanse stijl - een vakantiesfeer, waar elke keer dat u de warmte en comfort zult voelen!

voordelen

Deze tekeningen op het platform - een perfecte oplossing voor de Afrikaanse keukenDeze tekeningen op het platform - een perfecte oplossing voor de Afrikaanse keuken

Style bevordert de helderheid, warmte en comfort. Het wordt gebruikt voor de productie van voedsel materialen - natuurlijk, want wat creëert de illusie van wilde dieren, evenals de aanpak te zorgen dat op een koude winter dag zal een genot zijn. Afrikaanse stijl keukens en verrassing, en zal de plaats zijn waar je wilt een beetje meer tijd door te brengen vanwege de sfeer er regerende.

Belangrijkste kenmerken:

  • Bloemenpatronen;
  • Animal motieven;
  • De overvloed aan items van etnische cultuur;
  • Warme en contrasterende kleuren.

Plus, Afrikaanse stijl keuken is van toepassing voor de kamers van alle soorten en maten en alle lay-outs.

Afrikaanse keuken kleur

Keuken in de Afrikaanse stijl kan niet zonder bruin. Het kan worden in verschillende rollen: de primaire zijn, of zit in de detailsKeuken in de Afrikaanse stijl kan niet zonder bruin. Het kan worden in verschillende rollen: de primaire zijn, of zit in de details

De geest van het Afrikaanse continent is het best verzonden naar alle kleuren van de regenboog, dus de keuze van een bepaalde kleur zijn geen grenzen. En terracotta en groen, en oranje zal worden herinnerd aan de dieren in het wild, komen samen in een aangenaam interieur. Zwarte en bruine accessoires uitgegroeid tot de perfecte aanvulling op de rijke en kleurrijke tinten.

Als je geen fan van bonte kleuren, voel je vrij om Ontwerp een keuken op basis van de zwarte en witte kleuren die de etnische componenten te verdunnen.

Meubilair in de Afrikaanse stijl

Meubilair Afrikaanse keuken - NaturalMeubilair Afrikaanse keuken - Natural

African Kitchen meubilair grof, rustiek, alsof alleen gemaakt door lokale ambachtslieden. De nadruk ligt op het minimalisme en natuurlijkheid. Materialen die dienen als de belangrijkste grondstoffen: donker hout, riet, bamboe, riet, natuursteen. Als de financiën niet toestaan ​​om natuurlijke materialen te kopen, dan proberen om degenen die hen kwalitatief na te bootsen te knippen.

Decor in Afrika keukens

Als interessant detail luipaard tafellaken, die de voltooiing van de Afrikaanse manier dienen kanAls interessant detail luipaard tafellaken, die de voltooiing van de Afrikaanse manier dienen kan

Mooi en licht boven naar de keuken Afrikaanse stijl zijn de details. U mag graag de handen bezitten om iets leuks te doen (als verschillende ambachten prachtig benadrukken de stijl van de kamer), en dingen die niet zijn verstoken van Afrikaanse motieven kopen: maskers, beelden, textiel en ga zo maar door. Beperk jezelf niet bij het kiezen van een ontwerp project:

  • Vergeet niet dat je niet kunt opstapelen details. 2-3 en niet meer.
  • Geschikte aardewerk (bijvoorbeeld als ornament).
  • Complexe geometrische vormen - niet over Afrikaanse stijl, dus voorkomen dat dergelijke in accessoires.

Plafond, vloer, muren

Grote houten textuur op de headset - is ook een onderscheidend kenmerk van deze stijlGrote houten textuur op de headset - is ook een onderscheidend kenmerk van deze stijl

Dier, scherpe en heldere stijl bevat verschillende manieren interpreteren van het Afrikaanse continent. Wanden kunnen worden gehuld in wallpapers (dieren, bijvoorbeeld), ter dekking van de kurk panelen, of opleggen van een keramische tegels, vermomd onder de huid van de dieren. Een goedkopere optie - papier behang, zowel origineel als patroon. Wanden kunnen worden geschilderd: warme kleuren, imitatie rotsschilderingen.

Wees niet bang om deel te nemen in het combineren van behang zijn. Bijvoorbeeld, een symbiose van zwart-wit en kleur.

Het wordt aanbevolen om te gebruiken als vloeren graniet en parket. Fijnheid van planken en borden te verwelkomen. Van plafond vooral uitblinken is het niet waard, glad en bedekt met gips, zal hij een lust voor het oog. Op ramen kunt u de blinds te hangen.

Dus, de keuken in de Afrikaanse stijl - het is een gedurfde keuze die geen mislukking zal zijn, integendeel - actieve mensen zo eten zal ontvlammen en melancholische lading. Het kan zo dicht mogelijk bij de beruchte Afrikaanse exotisme en om onze al bekend zijn stijl, dus de reparatie van de keuken na te denken over deze versie. Het hangt allemaal af van uw voorkeuren en wensen!

Keuken ontwerp in de Afrikaanse stijl (foto's)

6-zebrano-keuken-min1b3da810d88212595d87fae878070db0-min17-afrikanskiy-stil-v-interere-minaa16-min3745-minAfrikanskij-7-mincfb4088a2ef6552cdfbec257b653f256-minafrikanskij-stil-v-interere-20-minHouse-The-23-minimg531ad7547b4b7bigwf-min