Anda boleh menggunakan gabungan rahsia yang ada dalam setiap interkomAnda boleh menggunakan gabungan rahsia yang ada dalam setiap domofoneDovolno masalah biasa apabila kunci hilang atau dilupakan oleh interkom, bagaimanapun, terdapat satu cara, memasuki kod khas yang telah ditetapkan oleh pengeluar intercoms peranti. butiran lengkap di bawah.

Kami memahami bagaimana untuk membuka interkom

Intercoms ditetapkan adalah penting bagi memastikan keselamatan di tangga sebuah rumah pangsapuri, kerana penjenayah biasanya mengharapkan mangsa untuk membuka pintu masuk tidak dilindungi untuk masuk ke dalam apartmen. Juga menyediakan perintah interkom dan kebersihan di pintu masuk, telah menghalang lumpen dan marginal.

 Setiap syarikat adalah untuk menghasilkan produk ini dalam pertandingan dengan firma lain berusaha untuk melindungi kakitangan dan membangunkan berbeza daripada pengurusan programmoobespechenie lain, sudah tentu, memasukkan kombinasi anda nomborSetiap syarikat adalah untuk menghasilkan produk ini dalam pertandingan dengan firma lain berusaha untuk melindungi kakitangan dan membangunkan berbeza daripada pengurusan programmoobespechenie lain, sudah tentu, memasukkan kombinasi anda nombor

Anda perlu tahu bahawa pengenalan kod pin khas dengan niat mementingkan diri sendiri didakwa.

intercoms moden bukan sahaja mempunyai keupayaan untuk berkomunikasi, untuk merakam perbualan, tetapi pengawasan video yang memberikan keselamatan 100%. Banyak intercoms dilengkapi dengan kod khas untuk dapat membuka (jika anda lupa atau hilang kunci) dalam keadaan kecemasan (membuka), serta sistem bebas tangan amaran kecemasan dalam pemindahan orang dari bangunan sekiranya berlaku kebakaran, gempa bumi dan keadaan lain.

Semasa mengendalikan interkom, anda perlu mematuhi arahan berikut:

 1. Apabila anda keluar daripada rumah untuk tekan butang di bawah skrin dan menunggu bip, kemudian hanya pergi.
 2. Apabila memasuki utama yang diperlukan untuk bersandar cip dikunci untuk peranti telefon pintu bacaan anak tetingkap apabila isyarat yang boleh didengar (nadi), ia adalah mungkin untuk membuka pintu.
 3. Selepas dibebaskan, atau bertukar menjadi pintu masuk, anda tidak boleh membantu untuk menutup pintu, ia adalah melalui pintu hidraulik lebih dekat menutup sendiri.
 4. Jika dorongan dan bantuan untuk menutup pintu, ia boleh menyebabkan kerosakan pada pintu lebih dekat.

Komponen utama dalam interkom ini: nama syarikat plat, panggilan blok, bekalan kuasa utama, suis kuasa bebas, kunci elektromagnetik bebas, yang magnet primagnichivaet mati pintu, pintu lebih dekat, butang, blok pangsapuri, papan kekunci panggil.

Intercoms dibahagikan kepada Multiuser dan sedikit demi langganan, peranti teknikal kepada pelbagai wayar dan dua wayar. Di zaman teknologi baru, terdapat intercoms yang menerima dan memberi isyarat dengan menggunakan Wi-Fi, berasaskan gentian optik.

Jangan panik, jika tidak dengan kunci di interkom, dia atau mengalami kerosakan magnet terbang pengekodan (memerlukan semula pengekodan dan pengaturcaraan). Menipu mana-mana sistem interkom, anda boleh menggunakan cip utama universal, yang boleh didapati untuk doktor kecemasan, polis, pekerja pejabat pos (mailmen), membina profesional pengurusan, sambungan internet (Rostelecom). Kekunci ini adalah dalam bentuk pil khas, perhiasan radio, dwi-kunci dan sah dikeluarkan kepada pekerja perkhidmatan khas.

Huraian kaedah: bagaimana untuk membuka interkom Metacom

Interkom Metacom pengeluaran dalam negeri digunakan untuk rumah pelbagai keluarga untuk melindungi terhadap tetamu yang tidak diingini. Apa yang saya lakukan untuk membuka interkom, jika mungkin?

Intercoms menghasilkan banyak syarikat yang berbeza, kedua-dua di Rusia dan di seluruh dunia. Oleh itu, bagi mereka tidak ada satu (universal) set digit yang diperlukanIntercoms menghasilkan banyak syarikat yang berbeza, kedua-dua di Rusia dan di seluruh dunia. Oleh itu, bagi mereka tidak ada satu (universal) set digit yang diperlukan

Perkara utama adalah untuk tidak memecahkan skrin dan membuat (memulihkan) kunci dengan memasukkan gabungan.

Untuk membuka interkom Metacom tanpa skrin, anda perlu mendail gabungan khas yang terdiri daripada beberapa angka dan huruf. Pertama sekali, klik butang yang sepadan dengan bilangan pangsapuri - B. Kedua, dail kod di 5702.

Jika interkom tidak dibuka, anda boleh cuba untuk memasukkan kod ini:

 • 64.434;
 • B;
 • 1256;
 • B;
 • 7;
 • 1256;
 • B;
 • 2;
 • B;
 • 4978.

Jika interkom siri Metakon MK-20M / T, ke hadapan atau Pro, ia adalah perlu untuk memperkenalkan gabungan yang sama atau PIN (B + 27 B + 5702). Melalui semua kod yang sangat panjang dan anda boleh sama ada menunggu seseorang untuk masuk atau keluar dari pintu, atau hubungi di apartmen yang sebelah dan untuk mengatakan bahawa anda adalah jiran dan terlupa kunci. Dan ingat bahawa penggunaan semua komplot dengan niat yang mementingkan diri sendiri penjahat atau didakwa.

Contoh: bagaimana untuk membuka lawatan interkom

Interkom lawatan ini merupakan salah satu alat yang paling dipercayai dan disesuaikan dengan keadaan yang teruk seperti suhu yang tinggi dan rendah, angin, hujan. perumahan mempunyai salutan anticorrosive telefon pintu, yang memastikan kebolehpercayaan.

«VIZIT» adalah set kilang 12 # atau * 345 # 4230. Tetapi model yang dikeluarkan baru-baru ini, boleh dibuka dengan memasukkan 67 890 # atau * 423 #«VIZIT» adalah set kilang 12 # atau * 345 # 4230. Tetapi model yang dikeluarkan baru-baru ini, boleh dibuka dengan memasukkan 67 890 # atau * 423 #

Interkom model ini berfungsi dalam iklim yang lembap. Purata hayat perkhidmatan - kira-kira 10 tahun.

lawatan interkom semasa kecemasan, anda boleh membuka kod khas, anda perlu log masuk ke menu dan dail # 999. Selepas 2 signal akan bekerja, masukkan 1234. Ia adalah perlu untuk tunggu sebentar dan selepas isyarat yang singkat untuk mendail 2 # 3535.

Jika selepas kedua-dua telah memasukkan urutan 1234 tidak ada isyarat pendek, dan isyarat itu didengar, sama dengan dwi-nada atau lain-lain, ia adalah mungkin untuk memperkenalkan kombinasi yang berbeza:

 • 6767;
 • 3535;
 • 12345;
 • 11639.

Apabila didail gabungan itu, anda mesti memasukkan 2 # 3535. Terlewat untuk model-model berikut: Vizit N-100, Vizit SM-100, Vizit BVD-341, Vizit BVD -313 dan lain-lain.

Bagaimana untuk membuka interkom Cyfral yang

Tsifral mempunyai kemajmukan model: Tsifral INTEL, Tsifral 20.40 CCD, CCD Tsifral-40TS, Tsifral 2087.2TV CCD, CCD Tsifral 2087.2T, Tsifral CCD 2087.2T P Tsifral M-10MR, Tsifral M-10mt, Tsifral 20MTV-M, M-Tsifral 20MZV.

Untuk membuka interkom Cyfral, anda perlu mempunyai kunci induk khas atau tahu kata laluanUntuk membuka interkom Cyfral, anda perlu mempunyai kunci induk khas atau tahu kata laluan

Di interkom model biasa Cyfral untuk pembukaan tanpa kunci, anda mesti memasukkan nombor berikut:

 • Hubungi + 100 + 2323;
 • Hubungi + 200 + 2323;
 • Hubungi + 300 + 2323;
 • Hubungi + 400 + 2323;
 • Hubungi + 500 + 2323;
 • Hubungi + 600 + 2323;
 • Hubungi + 700 + 2323;
 • Hubungi + 800 + 2323;
 • Hubungi + 900 + 2323;
 • Atau memilih gabungan nombor panggilan berikut + + 2323 atau 7272, 7273.

Untuk mencari kod, ia mengambil masa, ia adalah lebih baik untuk memanggil rakan-rakan. Untuk telefon pintu Cyfral M mudah untuk membuka oleh gabungan Call + 37 atau + 3792. Intercom Call Cyfral siri CCD-2094.1M membuka kod Call + 0000, selepas Inskripsi pada ON ini dipaparkan, ia adalah perlu untuk memperkenalkan 2.

Jika operasi ini tidak berfungsi, kemudian kilang kod akses telah diubah oleh para pekerja utiliti.

Jika anda seorang penyewa rumah ini, anda boleh mempunyai akses untuk belajar kod, jika kunci hilang. model interkom Cyfral CCD-2094M boleh dibuka dengan mendail 0000 + panggilan selepas diinput Prasasti cod muncul. 123456 + memanggil jika tidak berfungsi, masukkan 456 999 + memanggil atau hubungi + 123.400, dan paparan muncul f0 interkom, lagi memperkenalkan 601.

Tips: bagaimana untuk menggodam interkom Rainmann

Breaking model telefon pintu Raynmann (Rainmann) 2000 dengan memasukkan mungkin kombinasi - 987.654 + utama, selepas isyarat interkom double masukkan 123456, selepas itu paparan akan R. Surat F pada skrin paparan akan menunjukkan yang kiri dalam menu perkhidmatan, yang boleh dilakukan pengurusan melalui angka dan tangan mereka sendiri untuk program kod.

Memperkenalkan beberapa tunggal:

 • 4 - blok dan melumpuhkan Rainmann interkom;
 • 6 - matikan Rainmann;
 • 8 - terbuka (pintu mengalami kerosakan magnet).

Rainmann CD-2000 dan AO-3000. Untuk membuka model ke-2000, ia adalah perlu untuk klik pada Rainmann CD-2000 dan AO-3000. Untuk membuka model ke-2000, ia adalah perlu untuk klik pada "utama", kemudian masukkan kod "987.654". "123456" interkom kemudian pisknet dan anda boleh memasukkan nombor. Jika menu kejuruteraan yang ada - paparan menunjukkan «P» icon. Sekarang, untuk membuka kunci dan membuka pintu - anda perlu klik pada angka 8

Interkom DomoGuard mana-mana model boleh dibuka dengan memasukkan kombinasi C + + telefon + 669 900 memasukkan unit bilangan lebih daripada 1 daripada angka apartmen terakhir di pintu masuk. Selepas satu set gabungan akan muncul pada interkom paparan F, yang akan bermakna akses kepada menu perkhidmatan. Selepas itu mendail 080 untuk masuk ke dalam interkom baru memori utama 2, 2, 2. Untuk melumpuhkan kunci pintu - 071.

Arahan: bagaimana untuk membuka telefon pintu Eltis

Semua model interkom Eltis terbuka selepas memasuki gabungan khas, bagaimanapun, jika kombinasi input tidak membuka pintu, tetapan kilang telah berubah. Interkom Eltis (Eltis) boleh dibuka dengan memasukkan kod universal yang boleh terpedaya dengan peranti keselamatan.

Tekan dan tahan selama 20 saat kekunci panggil. Untuk beberapa waktu, paparan peralatan akan menjadi kod lima angka. Kemudian gabungan ini akan hilang, jadi ia perlu dikenang. kata laluan ini akan memberi peluang untuk memasuki menu tetapanTekan dan tahan selama 20 saat kekunci panggil. Untuk beberapa waktu, paparan peralatan akan menjadi kod lima angka. Kemudian gabungan ini akan hilang, jadi ia perlu dikenang. kata laluan ini akan memberi peluang untuk memasuki menu tetapan

code:

 • Hubungi + 973;
 • Hubungi + 7456;
 • Hubungi + 2323.

Kombinasi sama, di mana pada awal ditekan butang panggilan, anda boleh membuka jenis-jenis (intercoms akses) - Jawatankuasa Teknikal, Stroymaster, Marshall, Belsplat (BELSPLAT), Kamsan, Condor, Lock, Poly, Filman, Polylock, Smartel, Laskomex, Modus, Polis dan lain-lain.

kod telefon pintu

Faktorial interkom jenama model yang berbeza boleh dibuka tanpa kunci dengan memasukkan kod khas untuk mengakses perisian - 000000 + 123456 + 3.453.475 + 5 + 7 + panggil untuk memanggil.

Rumah dilengkapi dengan interkom, didapati mana-mana, tetapi kaedah mereka pembukaan tanpa kunci dikenali jauh tidak ramaiRumah dilengkapi dengan interkom, didapati mana-mana, tetapi kaedah mereka pembukaan tanpa kunci dikenali jauh tidak ramai

Interkom Keyman boleh dibuka dengan menggunakan input - R + 100 + 789 selepas isyarat telah berbunyi, masukkan 123456. Selepas paparan Cayman P yang membolehkan mengakses menu, masukkan 8. Jika telefon pintu mempunyai skrin sentuh, musim sejuk boleh dibuka oleh permohonan ketulan salji pada skrin, hipotermia boleh merosakkan interkom.

Masih boleh membuka peranti ini dengan pemetik api piezo, yang digunakan untuk laman kekunci, tetapi ia tidak selalu bekerja, dan lemah.

Interkom Barrier II, 2M dan 4 boleh dibuka dengan menekan 2 + 2 + 4 atau 7. Ia juga adalah mungkin untuk mempesona magnet dengan tempat di mana digunakan dan kunci primagnichivayut. Dengan cara yang sama anda boleh membuka Arkades interkom, kunci plastik kosong.

Intercom dan Raikmann Rainmann Smartel dan boleh dibuka seperti berikut:

 • Key + 321.654;
 • Selepas bip, masukkan nombor 123456;
 • Apabila paparan menunjukkan P 8 untuk memasuki atau semula mengekod atau membisingkan jijik yang momentumnya boleh mematikan unit telefon pintu itu.

Interkom Blink - adalah satu-satunya sistem interkom audio dipasang di Belarus, Ukraine, Kazakhstan, dan ia boleh dibuka menggunakan D9-0,1 Bateri, 6F22 yang digunakan di tempat kunci. A interkom Krohn, PIRRS dan selamat boleh dibuka dengan menggunakan gabungan kilang 951. Intercom Pier 1000 Micro boleh dibuka dengan kod akses kilang - 12345678 + K + 1 234 8.310.649 + bilik atau pintu masuk.

Anda patut tahu: bagaimana anda tahu kod interkom

sistem interkom adalah alat yang paling boleh dipercayai untuk melindungi bertingkat tinggi bangunan, garaj dan rumah-rumah. Penduduk di bangunan atau pemilik garaj mesti tahu kata laluan dan kod rahsia untuk membuka kecemasan interkom. kata laluan ini digunakan apabila kunci interkom itu telah hilang atau dilupakan.

Jika pintu masuk anda akan mendapati bahawa kunci kepada interkom terdapat di tempat pertama adalah lebih baik untuk beralih kepada jiranJika pintu masuk anda akan mendapati bahawa kunci kepada interkom terdapat di tempat pertama adalah lebih baik untuk beralih kepada jiran

Mendedahkan rakan kata laluan rahsia tidak digalakkan untuk mengelakkan kecurian dan vandalisme di alamat ini.

Jika kunci hilang dari interkom dan kata laluan yang dilupakan, pintu tidak boleh dibuka, anda perlu membuat panggilan menggunakan telefon dalam kemudahan awam, perkhidmatan atau syarikat, pusat servis yang tunggal, yang ditubuhkan peranti telefon pintu ini kepada tuan dapat membuka kunci kunci keselamatan. Ingat bahawa akses yang tidak dibenarkan dan hacking interkom di pintu masuk rumah di wilayah lawan bertanggungjawab atas tindakan mereka.

Mengapa tidak masukkan kod dan cuba untuk membuka interkom fizikal tanpa kunci? Terdapat panduan yang menetapkan bahawa dilarang sama sekali semasa operasi interkom untuk memohon sebarang kerosakan doorstation mekanikal, tiub, unit elektronik, kunci elektromagnet, dan butang pembukaan badan telefon pintu pelbagai objek yang boleh merosakkan peranti atau unsur-unsur individu.

Ia juga berkaitan dengan kerosakan mekanikal mengelap air mencurah salji, dipanaskan oleh api, menuang cat dan penyelesaian lain menggunakan kunci magnetik menggunakan elektromagnet, butang pemedih mata untuk membaiki peranti atau dikodkan itu.

Jangan cuba untuk melaksanakan mengekod, membuka atau tindakan lain seseorang bukan pekerja peranti intercoms perkhidmatan. Menarik pintu, yang boleh menyebabkan kerosakan kepada pintu hidraulik lebih dekat. Kadar penutupan pintu akses yang dipasang tuan, bergantung kepada ciri-ciri struktur pintu dan melaraskan skru.

Bagaimana untuk membuka telefon pintu tanpa kunci (video)

Kesimpulannya, ia harus diperhatikan bahawa ia adalah dilarang untuk sertakan di bawah pintu dari dalam dan di luar apa-apa objek yang mengganggu pintu tutup sendiri dan membawa kepada capaian yang tidak dibenarkan orang asing di wilayah.