Ruimte maken voor een tiener, is het verplicht om rekening te houden met zijn advies en speciale voorkeurenRuimte maken voor een tiener, is het verplicht om rekening te houden met zijn advies en speciale predpochteniyaKogda meisje rijpt te nemen, kan de smaken sterk verschillen in verschillende leeftijdscategorieën periodes. Als kind, baby droomt van een prinses kamer, en als ze ouder worden, kan het interessant gothic thema. Het creëren van een gezellige en stijlvolle ruimte, dan moet je nog over de functies van elke leeftijd.

Interessant ontwerp van de kamer voor een tiener 12 jaar: de ongewone layout

Twaalf jaar - het begin van de overgangsperiode, wanneer het kind begint te groeien. Het was in deze tijd is het belangrijk dat een persoon niet te overweldigen, maar om te helpen express. Privé-kamer kan een plaats waar het meisje hun individualiteit zal laten zien.

Roze kleur is altijd populair geweest bij meisjes. Maar veel moderne meisjes liever andere tinten. Tieners willen uw kamer een meer volwassen te zien, met een overeenkomstige kleurenpalet.

Bij het maken van een kamer voor een meisje van 12 jaar is het beter om de voorkeur tot beige en roze tinten gevenBij het maken van een kamer voor een meisje van 12 jaar is het beter om de voorkeur tot beige en roze tinten geven

Denk aan de interessante ideeën voor het versieren van de kamer van de meisjes kreupelhout:

 1. Het gebruik van warme tinten;
 2. Het gebruik van koele kleuren.

De eerste optie betreft het gebruik van perzik, geel, oranje tinten. Met dit ontwerp, moet je een grote kroonluchter met plastic onderdelen te gebruiken. Gordijnen moeten halen de toon beddenspreien en tapijt. Het is ook de moeite waard om de kamer met verse bloemen versieren.

Bureau dient bij het raam, waar sprake is van natuurlijk licht worden geplaatst. Dit heeft een positief effect op gezichtsvermogen. Als de ruimte beperkt is, kunt u een opvouwbare meubels te kopen, die werkruimte zal bieden als dat nodig is. De keuze voor wandbekleding moet het kind hebben. Het kan een eenvoudige mono-versies of behang met een patroon.

Zoals veel meisjes nog steeds spelen met poppen op die leeftijd wanneer bestemmingsplannen ruimte om zorg te dragen voor het speelveld. In deze zone is het noodzakelijk om tapijt te bieden.

Men moet niet vergeten dat dit een kinderkamer. Bij het kiezen van een ontwerp, kunt u bouwen op standpunten van het kind, maar vergeet niet over de veiligheid en de kwaliteit van de gekozen materialen.

In de tweede uitvoeringsvorm, als het kleurenpalet kan koude zeekleur nemen. Geschikte gamma turquoise. Het interieur doet denken aan maritieme stijl, kunt u een sfeer van kust vakantiehuis te creëren.

De kamer moet zich een grote spiegel. Bij voorkeur op de kast deuren. Dit bespaart ruimte en visueel verhoging van de kamer. spiegels installeren te wijten aan het feit dat op deze leeftijd begint het verlangen om zich te vermaken ontwaken, outfits te kiezen. U kunt ook een kaptafel, waar u de middelen van de zorg op zich zal zetten.

Het belangrijkste is niet te overdrijven met de kleur. Het moet aanwezig zijn in de voering van de kamer en het meubilair zijn, maar met mate. Meubels moeten zijn witte of lichte kleuren, evenals de vloer en het plafond.

Stijlvolle kamer voor meisjes 13 jaar oud: een opwindend design opties

Girls in 13 jaar is actief proberen om de aard van zijn jeugd en het begin van de volwassenheid te verbergen. Daarom moet de ruimte die motieven weerspiegelen.

Voor het tienermeisje 13 jaar is het beter om de kamer in een moderne stijl te gevenVoor het tienermeisje 13 jaar is het beter om de kamer in een moderne stijl te geven

Ontwerp is afhankelijk van tiener hobby's. Een meisje kan meedoen in het lezen, het spelen van muziekinstrumenten of schilderij. Ook op dit moment beginnen te dalen in vaak om een ​​vriendin te bezoeken. Jong meisje rustend op zachte kussens. Dat is waarom je kunt kopen in de dochter kamer stoelen in de vorm van kussens. 

Mooie meisjes ruimte moet worden uitgevoerd in zachte tinten met elementen van gestoffeerde meubels. De slaapkamer moet de volgende kwaliteiten:

 1. De ruime kamer, zonder heipalen;
 2. Eenvoudige vormen, zonder pretentie;
 3. Multifunctionele meubelen;
 4. Zoning ruimte.

De selectie van meubilair te bouwen op de behoeften van het kind. Meisje 13 jaar - het is een schooljongen, een groot deel van die tijd leren. Het is daarom noodzakelijk om een ​​bureau te vestigen in de buurt van het raam.

Geschikte computer bureau met veel laden en planken. Het is noodzakelijk dat de hoogte van de tafel passen bij de volledige lengte van het kind. Je moet een paar planken te hangen voor persoonlijke bezittingen meisjes.

Een belangrijk detail - de keuze van een stoel. Het is beter om een ​​model dat kan worden aangepast kiezen. Zo kan het kind comfortabel zitten, niet Brokeback.

Voor meisjes is een van de belangrijkste stukken van meubilair - een kledingkast. Er moet voldoende ruimte voor alle outfits. Veel droom van dressing, maar hebben niet altijd de mogelijkheid om het uit te rusten, vooral in een kleine kamer.

Je moet ook zorgen voor de spiegel. U kunt kopen een kaptafel met een spiegel en alle benodigde dozen voor persoonlijk gebruik. Het heeft zijn eigen kenmerken en licht. Het licht moet helder zijn, maar niet verblindend. Het is beter om meerdere puntbronnen installeren met zachte verlichting. kleur van de kamer zelf kan groen, oranje, blauw, roze zijn. Alle rustige tinten, doet denken aan de activiteit. De keuze van de stijl laten leiden door de wensen van het kind. De jeugd van vandaag geeft de voorkeur aan tal van felle kleuren en zachte meubels.

Originele ruimte voor tienermeisjes 14 jaar: de nuances van het ontwerp

In 14 jaar, adolescentie komt volledig tot zijn recht. Meisje probeert zich te omringen met volwassen thema's en dit wordt weerspiegeld in het interieur van een slaapkamer.

Bij het maken van een stijlvolle ruimte voor een tiener, moet speciale aandacht worden besteed aan de selectie van een suite van meubilair en decor elementenBij het maken van een stijlvolle ruimte voor een tiener, moet speciale aandacht worden besteed aan de selectie van een suite van meubilair en decor elementen

De volgende onderdelen moeten in de ruimte aanwezig rijpende meisjes:

 1. Comfortabel bed. Sommige meisjes de voorkeur aan een veel kussens en knuffels op een stapelbed.
 2. Kledingkast, kast of commode.
 3. Een plek om te studeren in de vorm van een bureau.
 4. Mirror.
 5. Planken en planken waar je persoonlijke spullen, dagboek boeken kunnen plaatsen.

U kunt leveren een klein appartement met de hulp van de kant-en-hoek of vouwen meubelen, die kan worden slazhivat indien nodig. Beter niet om de ruimte rommel met onnodige meubelstukken.

reparatie programma moet zorgvuldig worden gekozen, met geen grote veranderingen. Het kind heeft net vormde zijn eigen smaak, dus het is best om de bizarre ideeën te vermijden. Eerst moet je een gedetailleerd ontwerp en plan te maken.

Kies lichtere tinten van kleuren. Een muur moet schoon worden achtergelaten. Dit zal creatieve expressie van het kind te plaatsen. Daar kunt u een poster of een poster op te hangen.

Decor kunt uw eigen handen te creëren. Het is hij die een kamer originaliteit en functies zal geven. Zo kunt u een bestuur dat zal worden opgehangen belangrijke notities, schema's of foto wenst te maken.

Jonge dames vaak de voorkeur aan een romantische stijl of Provence. Sommigen zullen rebel in hart en nieren loft.

Comfortabel bed voor een tiener 15 jaar: een veilige keuze

Voorkeuren en smaak van de jongere meisjes worden elke dag veranderen. De taak van de ouders - om de veiligheid van het kind te waarborgen.

Bed, je van plan bent in de kamer van een kind te zetten moet comfortabel, veilig en praktisch zijnBed, je van plan bent in de kamer van een kind te zetten moet comfortabel, veilig en praktisch zijn

Dat is de reden waarom al het materiaal en meubilair voering moeten voldoen aan de essentiële eisen:

 1. De kwaliteit van de materialen: kracht en betrouwbaarheid. Zelfs in relatief volwassen kind gewond kunnen raken, om de kleine grappen veroorloven.
 2. Security. Alle productieprocessen materialen mag geen negatieve invloed op de gezondheid, verdampen toxines. De zeer meubels moeten geen scherpe hoeken.

Bij aankoop van een slaapbank, aandacht besteden aan de bekleding. Hij heeft hypoallergeen zijn. In dit geval, het schoonmaken van de bank mag geen problemen veroorzaken.

Sleeper teen moet bij hem komen in de hoogte. Het moet niet te kort of smal zijn. Op dat moment vormde de houding, dus dit moment te missen. Zichzelf aan een orthopedisch matras.

Er zijn verschillende soorten bedden:

 1. Classic uitvoeringsvorm;
 2. Sofa bed;
 3. Bunk model;
 4. Een loft bed;
 5. Built-in bed.

Iedereen kan de perfecte optie voor u te vinden.

Moderne binnenlandse ruimte voor een tiener 16: Opstellen

Een zestien jaar oud meisje - is bijna een volwassene, die zelden geïnteresseerd in roze ruches en pluchen speelgoed. Het interieur moet praktisch, maar niet saai te zijn. Vorming van de persoon is in een kritieke fase, dus de beste van de ruimte ontwerper - zelf een tiener.

Nouveau stijl is perfect voor decoratie van de kamer van een tienermeisjeNouveau stijl is perfect voor decoratie van de kamer van een tienermeisje

De ideale ruimte voor een meisje kan een kamer in een eclectische stijl die verschillende stijlen gecombineerd worden.

Het is ook mogelijk naar de slaapkamer te regelen in de volgende uitvoeringen:

 1. Provence;
 2. High-tech;
 3. modern;
 4. romantiek;
 5. minimalisme;
 6. US.

U kunt verschillende stijlen combineren en maak je eigen unieke interieur.

Hoe kan ik een kamer voor een tienermeisje (video) uit te rusten

Groeiende gepaard met veranderingen in de smaak en voorkeuren van de vorming van wat wordt weergegeven op de slaapkamer stijl. Het is beter om de dramatische kleuren en stijlen te vermijden. Het gehele interieur heeft multi-functioneel en eenvoudig. Voeg gezelligheid decor.

Kamer voor meisjes (interieur foto)

120000335-kamer-for-girl5603b31a1a3b1302.773476.842888.553detdev30