In eerste instantie wordt quilling vertaald uit het Engels als een vogel veer. kronkelende machines Kvilling pik kan een aanzienlijke verbetering van het uiterlijk van het interieur-typeQuilling pik kan een aanzienlijke verbetering van het uiterlijk van het interieur van papier er voor een lange tijd, om precies te zijn, bijna uit de 15e eeuw voor Christus. Voorheen werd papier gewikkeld strepen op de penpunt. Deze blanco's werden gebruikt om de iconen, foto's en eenvoudige gebouwen van het klooster te versieren.

Wat nodig is voor de vervaardiging van een haan in quilling stijl

Hack Haan in quilling stijl misschien wel de meest verschillende aard zijn.

In het bijzonder:

 • omringen;
 • golfplaten;
 • Flat.

Petushki eigen handen kan worden gemaakt van elke omvang, type en decor.

Voor de bereiding van een haan hebben een priem voor quilling en andere instrumenten die kunnen worden gekocht in de winkel voor handwerk gebruikenVoor de bereiding van een haan hebben een priem voor quilling en andere instrumenten die kunnen worden gekocht in de winkel voor handwerk gebruiken

Echter, in eerste instantie moet je de nodige set van tools voor te bereiden:

 1. Het belangrijkste instrument wordt beschouwd als een speciale kvillingovoe priem, die een handgreep, de staaf en het uiteinde van het oor als een grote naald zijn. Met zijn hulp, gemaakt van papier wrap, en het creëren van spiralen.
 2. Sommige needlewoman gebruik echt grote naald steken in de kurk van de wijn, niet gewond te zijn en zo'n mooi instrument niet te verliezen.
 3. Avid kvillingisty liever anders te doen dan alleen ambachten, maar ook versieren hen in de loop van het werk. Om precies te zijn, gebruiken ze de zogenaamde obzhimatel papier.
 4. Daarnaast kunt u de gegolfd papier te nemen om het effect te dragen op de gewone bladeren.
 5. Het moet in voorraadregel, waarbij een cirkel met verschillende diameter en gaten van andere vormen, bijvoorbeeld vierkant is, zoals namaak tulp, enzovoort.
 6. Geen masterclass in het vakgebied kan zonder het gebruik van PVA lijm en het gewenst een die transparant zijn en direct in een houder geplaatst met de dispenser te selecteren is. Zo hoeft de handen niet vuil, en niet te ver met de applicatie te krijgen.
 7. Veiligheidsspelden, kurk boord, pincet en een schaar.
 8. Sommigen gebruikten om te werken met het quilling oranje stokken.

Om te gaan voorbij zonder blunders en fouten, moet je voorzichtig zijn.

Secrets quilling: mannen in verschillende stijl

Voor beginners, kan de productie van handwerk in het quilling technieken erg ingewikkeld lijken.

Echter, dit soort handwerk - dit is een waar genoegen, en niets meer.

Run pik quilling techniek kan zelfs kinderenRun pik quilling techniek kan zelfs kinderen

Er zijn een aantal geheimen over deze kunstvorm.

Elke hack zou moeten zijn mooie, kwalitatief hoogwaardige en aantrekkelijke, of het nu is:

 • Wenskaart gemaakt van golfkarton;
 • Hack bij de boom;
 • De toepassing en dergelijke.

Volg de onderstaande suggesties zal niet alleen wenselijk, maar ook noodzakelijk.

Het werk moet voldoen aan de verwachtingen, en rekening houden met de nuances:

 1. Papierstroken moet loskomen en niet afgesneden, waarbij de rand van de subtielere en bijna onzichtbaar midden van een spiraal zou maken.
 2. Lijm worden toegepast in een minimale hoeveelheid, overschotten voorkomen.
 3. U kunt dezelfde functie niet te gebruiken voor de vervaardiging van onderdelen van verschillende breedte, zoals op elke soort papier heeft zijn eigen specifieke instructies voor het gebruik van apparatuur.
 4. De incisie gereedschap moet overeenkomen met de parameters strips en papierzwarting.

Vóór de aankoop van een tool ontworpen voor de vervaardiging van bepaalde ambachten, moet u de dichtheid van het papier, evenals de dikte en lengte componenten te verkennen. Het belangrijkste ding - niet haasten.

Red Rooster in de techniek van quilling voor gift

Haan in quilling technieken zullen een mooi product, maar het is de moeite waard pre-kennis te maken met de basis van quilling - spiralen.

Rooster, gemaakt in de techniek van quilling is een geweldig cadeau voor elke gelegenheidRooster, gemaakt in de techniek van quilling is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid

Ze zijn:

 1. Taut roll wordt gemaakt door het draaien van een dichte, maar niet opgelost, een keer klaar. We moeten proberen om snel en accuraat de buitenste staart vast te leggen op de spiraal lijm, om te voorkomen dat de dichtheid van het verdraaien te verminderen.
 2. Er is ook het tegenovergestelde - roll losbandigheid. Om het te maken, genoeg om het draaien naar de gewenste grootte of diameter verzwakken, en doe hetzelfde. Om precies te zijn, het gebeurt staart lijmen papier aan het product. Lijm moet voldoende zijn om de overtollige elimineren.
 3. Eye. Om dit te doen, moet je 2 spiralen te comprimeren door de rand en houd deze een paar seconden in vorm te blijven.
 4. Ruit gebeurt door knijpen 2 hoeken. Heb je nodig om te beginnen met het eerste paar tegenoverliggende hoeken, dan de andere, te handhaven uniformiteit.
 5. Drop quilling element is prachtig. Maken, één eind van een cirkelvormige spiraal met weinig in het midden van een overgangsmetaal. Vervolgens moet je licht buigen de gecomprimeerde staart.
 6. Pijl vervaardigd op dezelfde wijze als een druppel. Één zijde is ingeklemd in een hoek. En het omgekeerde is ook een halfcirkelvormige noodzaak Houd de zijkanten, waardoor de richting van de pijlen die.
 7. Vorming van figuren als de driehoek, het vierkant van de halve cirkel, gemakkelijk maken. Om te gaan met deze taak kan een beginner. In het algemeen wordt licht ketens uit dergelijke elementen.

Sam draaien proces wordt een speciaal gereedschap uitgevoerd, maar om een ​​module te vormen, moet je aan de hand, inspanning te bevestigen, en de lijm niet te vergeten.

De maximale treksterkte en training zal de minimale hoeveelheid tijd om niet alleen de afbeelding van eenvoudige typen modules, maar ook te exploreren - ontvouwde rollen.

Door het combineren van een aantal verschillende onderdelen, in staat zal zijn om zo onwerkelijk ambachten, schilderijen en ornamenten die komen uit de quilling komt niet uit te maken.

Hoe om te werken met schema's voor het quilling pik bij de vervaardiging ervan

Rooster - een symbool van 2017, en maak het je eigen handen, het is een zeer reëel verlangen.

Daarnaast zijn velen van mening dat als u uw eigen symbolen te maken, is het mogelijk in het nieuwe jaar:

 • slagen;
 • Word meer succes;
 • Het realiseren van hun wensen.

Er is een grote verscheidenheid van regelingen voor quilling, die voor download beschikbaar zijn op het internetEr is een grote verscheidenheid van regelingen voor quilling, die voor download beschikbaar zijn op het internet

En bij dit alles zal helpen de meest vurige pik. New Year's een symbool van jezelf te maken, moet u de onderstaande stap door de instructies en leer hoe je zo'n helper te gebruiken, zoals een regeling. Voor beginners produceren speciale eenvoudige circuits.

U kunt ze vinden in:

 • Boeken voor quilling;
 • Ambachtelijke winkels;
 • Gratis toegang tot het netwerk.

Veel needlewoman de voorkeur aan het circuit van kleuring van de gebruikelijke kinderen.

verdelen gewoon de stadia beeldelementen op de modules, en vervolgens of sjabloon of componenten zelf.

De schakeling voor het maken bediening aanwezig met een kleurenpalet verplichte vermelding van waar en welke kleur zich bevindt, alsook tekening weergeven die wordt gegenereerd, in dit geval, de haan.

Zoals in de bovenstaande paragraaf, modules Kvilling ongelooflijk veel, en elke meester selecteert die verwant met hem zijn, als de uitvoering. Natuurlijk, meer ervaren handig wilt, en hun eigen schema, en maken de meest creatieve eenheden, en soms van eigen ontwerp.

Constructietechniek van quilling composities in hun eigen handen - een zeer interessant en spannend.

Wat kan hack pik in Kvilling komen

quilling techniek kan worden gemaakt, wat dan ook.

Quilling pik in het frame ziet er goed uit in elke omgeving, ongeacht de stijlQuilling pik in het frame ziet er goed uit in elke omgeving, ongeacht de stijl

Bijvoorbeeld:

 • Tree speelgoed in de vorm van een bol;
 • Panelen op karton;
 • Keychain voor kinderen en niet alleen.

Het meest interessante is dat, waar het mogelijk is om dergelijke producten te gebruiken. Het antwoord is heel eenvoudig - absoluut overal. Het is niet nodig om te denken dat, als we het hebben over de schepping van de hand gemaakt, het betekent - is het niveau van de kleuterschool en niet meer.

In feite is quilling de hele wereld gebruikt en in feite wordt gebruikt om te werken met kinderen, want het bevordert de ontwikkeling van:

 • beweeglijkheid;
 • Logisch denken;
 • Wits.

Bovendien, met veel mensen die werken Quilling, uitgevoerd trainingen, en er zijn hele gemeenschappen waar je degenen die geïnteresseerd zijn in hetzelfde gebied van de activiteit kunnen vinden en ervaringen uit te wisselen.

Zelf producten quilling techniek kunnen zijn:

 • Kerstboom ornamenten;
 • Ingerichte kamer van het kind;
 • Knutselen voor school of gewoon om mee te werken met het kind;
 • Mooie decoratieve panelen;
 • Elegante en aangename handgemaakte groet een geliefde;
 • Jewelry ornament in de vorm van, bijvoorbeeld, oorbellen, ketting of armband;
 • Decor, handtassen, schoenen en handschoenen;
 • Vestiaires mooie toevoeging aan elementen;
 • De perfecte oplossing voor het creëren van mooie interieur composities.

Zoals u kunt zien, veel varianten.

Bijzonder interessant kijken dergelijke producten op bont-bomen in het nieuwe jaar.

Bijvoorbeeld, deze winter is zo'n karakter, als de gouden haan kam te gast bij elk huis kan zijn, en dit is vooral de kinderen zullen blij zijn.

Kan ik een haan - een symbool van het jaar 2017 met hun handen het quilling techniek

U kunt hun eigen handen een stuk te maken.

Om de samenstelling te diversifiëren, met uitzondering van de haan kan worden gedaan in de techniek van quilling en zelfs kippenOm de samenstelling te diversifiëren, met uitzondering van de haan kan worden gedaan in de techniek van quilling en zelfs kippen

Bovendien, ongeacht:

 • afmetingen;
 • afmetingen;
 • De complexiteit van het idee.

Het belangrijkste ding om te hebben bij de hand om niet alleen de stencil, patroon en instructies. Om preciezer, quilling, echt interessant om te doen, is echter zeer moeizaam.

Het vereist een maximale nauwkeurigheid, doorzettingsvermogen en precisie.

Om dit alles niet om te zetten in een vermoeiende en niet aantrekkelijk werk, in aanvulling op het papier en de instrumenten die nodig zijn om zorg te dragen over de nuances.

Het gaat over hoe u:

 • Rond was een leuke sfeer;
 • Het is zorgvuldig ingericht werkgebied zodat lekken van de rug, nek en armen te elimineren;
 • Verlichting was uitstekend, want het kost veel tijd, en in het schemerige licht zullen zijn te moe ogen.

Dergelijke preparaten zal helpen om het werk aangenamer en efficiënter.

Een eenvoudige masterclass in Quilling: haan op hun eigen

Voor quilling niet uit welk land in de productie van papier dat zal worden geproduceerd, het nieuwe symbool van het jaar of oud. Hoe maak je een mooie brand haan te maken?

Voor de start van de productie van een haan in de techniek van het quilling wordt aanbevolen om de training video van een masterclass kijkenVoor de start van de productie van een haan in de techniek van het quilling wordt aanbevolen om de training video van een masterclass kijken

In dit geval zal het panel de haan, die gebonden is aan de rode staart, als de symboliek van dit jaar te overwegen.

 1. Geoogste gereedschap.
 2. Kocht het papier. Veel gemakkelijker om een ​​kant-en-klare set, die het vereiste aantal stroken van de juiste kleur en grootte te kopen.
 3. Diagram ziet. Als je een set gekocht, moet het circuit binnen te zijn.
 4. Gemaakt lege modules.
 5. Geleidelijk uitgevoerd lijmen delen aan het papier of karton base en met elkaar om de sterkte te verhogen.
 6. Het is noodzakelijk om het vaartuig te drogen.
 7. Het product is klaar.

Het is belangrijk voor het behoud van de technologie.

Hoe bulk pik quilling techniek

Maak een platte spiraal is eenvoudig genoeg. Het is geschreven in de master klasse boven.

In het beginstadium van het vertrouwd raken met zulke creativiteit is echt makkelijk te doen, en de modules zelf, en ambachten, zoals:

 • panelen;
 • briefkaarten;
 • Beeldopbouw.

Er zijn ingewikkelder quilling - surround. Dit quilling zogenaamde westerse, want het is modern en taken zijn veel harder dan de Europese versie.

Pik in quilling techniek niet eentonig lijken bij de vervaardiging van papier van verschillende kleuren moet gebruikenPik in quilling techniek niet eentonig lijken bij de vervaardiging van papier van verschillende kleuren moet gebruiken

Volumineuze vormen in quilling stijl kunnen zijn:

 • Sferisch, waarbij elke wand of de mok of theepot, die binden modules langs de contour van het voorwerp;
 • Plano-volumetrische, gemaakt door het aanbrengen van één laag op de andere modules;
 • Spiraal of met andere woorden te ondernemen grote stroken papier en speciale naalden om de grootste en volumetrische spiraal, wordt gebruikt om de ballen van Kerstmis, kleine ambachten te maken in de vorm van speelgoed, ballen en ga zo maar door te creëren.

Omgaan met moeilijk, maar mogelijk is, hoeft men slechts uit te werken. Na verloop van tijd, dit handwerk verwerft nieuwe hand, en nu is het bijna universeel gebruikt voor de ontwikkeling van creatieve vaardigheden.

Quilling pik (video)

Nu quilling elementen versieren alles wat uw hartje begeert, en het is belangrijk om op te merken dat alleen handgemaakte items.

Details: quilling pik (foto voorbeelden)

1a37a8c55a84f1c6c82a6c0d7881177f02-3D-origami-instructies-animals2679868e49c18efd0b8a3458c3b84a26dc60b68HN5ToTDHIg92012/12/117668ce45617ba730d553af39a561b715074212dddc85ea7a85dcb7f8060c1fbf1533726816176117052140151354440274918506496n