• Pastry degen - det är alltid läckra, vacker och aptitretandePastry degen - det är alltid läckra, vacker och appetitnoVremya matlagning. 10 min;
 • Tjänar: 10;
 • Kalorier: 300;
 • Proteiner / Fetter / Kolhydrater: 5 g / 8 g / 45 g

Enkla former hamburgare: hur man gör

För hembakade rullar i olika former, bästa jäst deg, det är bra, behåller sin form, och smakar bra, men gör smaken av smördeg rullar unik.

Delicious, mjuka, fluffiga rullar dekorera varje semester bord, en tårta i form de är mycket bra och effektivDelicious, mjuka, fluffiga rullar dekorera varje semester bord, en tårta i form de är mycket bra och effektiv

Burger skulptera är ganska enkel, det viktigaste ordentligt knåda degen.

ingredienser

deg:

 1. Vetemjöl -800 gr.
 2. Vegetabilisk olja, 1 msk. l.;
 3. Mjölk 300g.;
 4. Sahar- 120 gr.;
 5. Vanilj socker, 4 g;
 6. Jäst 35 g eller 13 g torr;
 7. Ägg 2 st.;
 8. Smör-120 c.

Recept för jäst deg för bullar

måste du först förbereda brygd, knåda först därefter degen.

 1. Pie söta steg. Den enklaste formen av hamburgare, kan pie göras med färsk frukt, keso, sylt eller marmelad. Kakan deg kan skäras glas och glasvals kavel till 8 cm i diameter, vid mitten av bädd fyllning, kanttätning, som lämnar den lilla öppningen för pulver eller sirap.
 2. Följande enkel form bakning Burger, blommade det. Kakan degrulle diameter av 5-7 cm, skärs med en knivkant, i mitten låg tesked fyllning, bakade produkten i ugnen vid 190 grader i 50 minuter.
 3. Cheesecake med cream cheese eller sylt gjord av en bit av valsat degen på tvären. Formnings ostkaka kommer från ett degstycke avlång form, vilket måste skäras från två kanter mot mitten. I mitten av ett arbetsstycke överlappar fyllningen och degen kanterna är gängade in i slitsarna.

Twisted form av rullar: hur man gör en egen

För att bilda en deg vridna rullar, degen måste du i förväg tilldela på selar. Detta är ett mycket enkelt sätt att laga mat muffins.

Bullar i form av en kaka kan skäras i skivor som en kaka, eller bryta av enskilda rosetterBullar i form av en kaka kan skäras i skivor som en kaka, eller bryta av enskilda rosetter

 1. Bun fläta. Tillräckligt bred bit av degen sprids på 3 sele, som lämnar 1 cm från toppen. Ytterligare selar behöva vrida mellan dem som en fläta. Vi bildar ledningar så att väven var balanserat, och kanterna att spänna ner. Loaf efter bakning kan pritrusit socker.
 2. Fläta. För att bilda en fläta måste skäras från två kanter av degen. För att göra detta måste du rulla ut en bit deg oval, för alla längden på arbetsstycket är nödvändigt att utvidga fyllningen, skär kanten av kniv och låg i mitten av ämnet som täcker fyllningen, som på bilderna.
 3. Bun-snigel. Bunt av deg, 10 cm lång, twist på kanten, långsamt snurrar inuti. Gör snigel är ganska enkel, är det möjligt att göra vacker design, dekorerad med russin, torkade aprikoser och sesam.

Intressanta formulär patties

För att göra kakor är inte bara gott, men också vacker, det finns flera tillgängliga metoder för att bilda degen. Kakor kan vara av olika former.

 1. Stängt paj med vågor. I den konventionella ämne av deg lappar fyllningen, är degen kanter bundna till varandra. Runt Patty är nödvändigt att göra bildningen av vågor av köks sax eller nypa degen för hand.
 2. En trekantig paj. Att bilda en triangelformad biffar alltför enkel påfyllning tillämpas i mitten av arbetsstycket, bara hålls samman av en paj lite annorlunda. Visuellt kanten separeras tomt i 3 delar, och kanten prisobirayutsya bundna sinsemellan.
 3. Patty smördeg kan baka en ovanlig form, även i form av djur. Det är nödvändigt att göra den tomma kvadratisk form, i mitten sätta fyllningen, vika hörnen. Deras deg för att göra ett tryckförband, vrida och sätta i mitten av. Efter gräddningen kakan kommer att visa sig rolig i form av en gris.

Förutom pajer av olika vackert formade, kan fjällig eller jäst degen bakade cookies, hamburgerbröd, olika kakor med fyllningar och utan muttrar med grädde eller kondenserad mjölk, croissanter. 

Form rullar steg med bilder

Knåda jästdeg, uppdelning i bitar och bildar pärlorKnåda jästdeg, uppdelning i bitar och bildar pärlor

Kavla ut bollarna i kakan och göra tre snittKavla ut bollarna i kakan och göra tre snitt

Varje kaka sätta fyllningen och linda kronbladen en efter enVarje kaka sätta fyllningen och linda kronbladen en efter en

Så utför med vart och ett av den rullade kakanSå utför med vart och ett av den rullade kakan

Efter bakning vackra bullar kommer att pryda någon tabellEfter bakning vackra bullar kommer att pryda någon tabell

Vackra bilda rullar (video)