Den mest optimala kombinationen för en bekvÀm anslutning - Àr nÀr tvÄ olika enheter delar en gemensam dataöverföringsteknikDen mest optimala kombinationen för en bekvÀm anslutning - Àr nÀr tvÄ olika enheter har en gemensam dannyhSovremennye överföringsteknik telefoner idag i sin förmÄga Àr mer kraftfull och funktionell Àn de första datorerna. Spel, program, servrar och Internet sociala nÀtverk Àr en standarduppsÀttning av varje smartphone. Liksom vissa anvÀndare behöver ofta för att ansluta tv: n till telefonen. Anledningen kan vara att mÄnga, men ofta anslutningen görs för att visa telefon filer pÄ en större skÀrm.

Hur man ansluter en smartphone till TV: n pÄ rÀtt sÀtt

Det Ă€r en relativt ny modell av smartphone, förbĂ€ttrades med stormsteg, och erbjuder anvĂ€ndarna mer och mer avancerade olika fördelar: det Ă€r en mycket hög hastighet till Internet och en mĂ€ngd olika tillĂ€mpningar, och flera sociala nĂ€tverk och roliga spel som har blivit norm för de som Ă€ger " smart "telefon. Även pĂ„ jakt efter att utöka funktionerna i sina prylar, anvĂ€ndare Ă€r angelĂ€gna om att lĂ€ra sig hur man ansluter en modern smartphone till TV: n sĂ„ att anvĂ€nda sin skĂ€rm som visnings respektabel storlek. Detta kommer att ge möjlighet att titta pĂ„ film pĂ„ den stora skĂ€rmen, och ett helt nytt sĂ€tt att spela dina favoritspel.

Anslut smartphone till TV: n just nu pÄ olika sÀttAnslut smartphone till TV: n just nu pÄ olika sÀtt

Hur du ansluter din smartphone till tv: n? Det Àr frÄgan alla skÄlen börjar oroa Àgare av moderna telefoner. Denna anslutning ger nya, okÀnda hittills möjligt.

För att ansluta, utrustade med modern mobil teknik, som kör ett operativsystem till din TV, det finns mÄnga alternativ. Alla av dem Àr genomförbara med lÀmpliga kontakter i enheten, vÀlutrustade sÀrskild utgÄng. Support Smart Àr nödvÀndigt för din telefon.

SĂ€tt att ansluta till en TV smart telefon:

 • AnvĂ€nd en mobiltelefon som en USB-enhet;
 • Ansluta anordningen som en mediaenhet via HDMI ingĂ„ng;
 • Se till att din smartphone för att ansluta med ett trĂ„dlöst grĂ€nssnitt.

Alla dessa typer av anslutningar kan ge en god kontakt och filöverföring till den stora skÀrmen.

LĂ„t oss se hur man ansluta telefonen till TV: n via USB-kabel

Innan du ansluter din smartphone via USB-kabel till din TV och anvÀnda den som en extern lagringsenhet, mÄste du förbereda: en standardkabel, som var tÀnkt att komma med adapter, en telefon, och kontrollera USB-porten.

Den enklaste av de möjliga anslutningar - via USB sladdDen enklaste av de möjliga anslutningar - via USB sladd

Hur du ansluter telefonen till TV: n via USB eller MHL, berÀttar flera webbplatser. Om du vill förstÄ, bör detta problem inte sÀtta dig i en ÄtervÀndsgrÀnd.

Genom att ansluta enheten till TV: n pÄ detta sÀtt, kommer du att kunna titta pÄ bilder med hög kvalitet pÄ en stor skÀrm.

ansluter stegen:

 • Vi finner mikro-USB-kontakten pĂ„ din smartphone ansluta Slimport;
 • Kabeln mĂ„ste vara ansluten till USB-porten pĂ„ TV: n;
 • SlĂ„ pĂ„ TV: n;

Anslutning av TV: n till en andra kontakten pÄ kabeln i smartphone. DÀrefter bör anslutningen ske. Om TV: n inte svarar, sÄ har du gjort fel anslutning. NödvÀndigtvis pÄ smartphone skÀrmen ska stÀllas om valet av USB-alternativ fungerar. Du mÄste vÀlja lÀge för anvÀndning som en lagringsenhet. NÀr du anvÀnder fjÀrrkontrollen behöver du bara vÀlja TV USB-adapter.

Vi lÀr oss hur du ansluter telefonen till din TV via WiFi

Andra platser av anslutning till en TV-telefon kan du vÀlja anslutning via Wi-Fi-nÀtverk. Detta nÀtverk gör det möjligt att kopiera bilden med en liten mobil enhet skÀrmen till storbilds-TV. Med det. Du behöver inte en anslutningskabel med en kontakt, eller set-top box. Synkroniseringen sker med hjÀlp av ett osynligt nÀt.

Det första steget Àr att upprÀtta en anslutning mellan TV och WiFi-router och sedan till TV: n du vill aktivera funktionen, genom vilken telefonen kommer att ansluta till denDet första steget Àr att upprÀtta en anslutning mellan TV och WiFi-router och sedan till TV: n du vill aktivera funktionen, genom vilken telefonen kommer att ansluta till den

Hur du ansluter telefonen till din TV via Wi-Fi-zon, kÀnd för mÄnga, men inte alla. Den viktigaste förutsÀttningen för detta sammanhang Àr nÀrvaron av routern.

Camym enkel mekanism för att ansluta till en TV smart telefon i detta fall Àr att förvÀrva en lÀmplig adapter xBounds.

Steg för anslutning av enheter:

 • SĂ€kerstĂ€lla tillgĂ„ngen till WiFi trĂ„dlöst nĂ€tverk hemma;
 • Anslut till tv-nĂ€tet och telefon;
 • Aktivera dem i önskad funktion enligt modellen.

Efter korrekt utföra anslutning av tvÄ enheter börjar dubbel och pÄ skÀrmen bör du se en anmÀlan om anslutning.

LÄt oss tala om hur man kan titta pÄ filmer pÄ din TV via telefonen

Om du har till hands Àr en enhet som en telefon och TV, och en önskan att se filmen pÄ skÀrmen, större Àn den genomsnittliga smartphone, och kan köras pÄ Internet och datorn Àr inte sida vid sida utan svÄrighet, bör du prova en metod som gör det möjligt att sÀnda video pÄ TV med din telefon.

Anslut din smartphone till tv: n kan du tack vare den vÀlkÀnda teknik anslutning via Wi-Fi, Bluetooth, HDMIAnslut din smartphone till tv: n kan du tack vare den vÀlkÀnda teknik anslutning via Wi-Fi, Bluetooth, HDMI

Hur man titta pÄ filmer pÄ din TV via din telefon? LÄt oss börja med de vanliga funktionerna som involverar kablar. Kontrollera om du har din TV har en HDMI-anslutning, medan pÄ telefonen finns en plats för micro-HDMI, eller ens en mini-HDMI, dÄ du lösa detta problem Àr inte svÄrt.

Du behöver bara ansluta lÀmpliga hamnar en specialkabel, sedan njuta med arbete och extra komfort. Homi - mycket utbredd standard, dessutom vid en given extern ström ansluta enheter behövs inte.

Om du inte gillar mixtra med ledningarna, dÄ kan du göra sÄ hÀr:

 • Installera telefon program som förvandlar honom till en UPnP / DLNA-server;
 • DĂ„ kan vi bara översĂ€tter filer med en liten display, som Ă€r pĂ„ telefonen till en TV för Wi-Fi;
 • För telefonmodeller Android, BubbleUPnP program passar perfekt;
 • Kör det, gĂ„ till enheterna, för att faststĂ€lla en modell av enheten till TV;
 • Sedan be biblioteksfunktion och vĂ€ljer önskad fil i mappen.

I de alternativ som innebÀr video broadcast frÄn mobilen till den stora skÀrmen TV utan att anvÀnda kablar, det finns ett par betydande nackdelar. För det första Àr detta en betydande börda som tömmer batteriet mycket snabbt. Den andra - Àr att för överföring av högkvalitativ video krÀver en kraftfull huvudprocessor.

Kommer min smartphone med Samsung TV: modeller som lÀmpar sig för anslutning

Idag Àr ingen förvÄnad över att genom smartphone lÀtt kan du titta pÄ videon för en promenad över vidderna av Internet, skicka och ta emot e-post och mycket mer. Lyckliga Àgare av denna enhet vill expandera sin kapacitet ytterligare och försöka ta reda pÄ genom vad och hur du kan ansluta din smartphone till tv: n. Denna ÄtgÀrd gör det möjligt att titta pÄ olika filmer, videor, foton och lyssna pÄ musik i en liten skÀrm telefon, och i ett bredare format.

För att ansluta din mobiltelefon till TV: n Samsung, behöver du en smartphone baserad pÄ iOS eller AndroidFör att ansluta din mobiltelefon till TV: n Samsung, behöver du en smartphone baserad pÄ iOS eller Android

Smartphones TV endast kompatibel med den nya som stöder de nödvĂ€ndiga funktioner. Äldre modeller Ă€r inte lĂ€mpliga för denna satsning.

TrÄdlös anslutning telefonmodell smartphone till tv: n idag Àr de mest lovande föreningar, och med tanke pÄ detta, absolut alla tillverkare försöker förvandla tv till produkter speciella program som lÄter dig lÀnka TV: n till din smartphone via Wi-Fi Direct.

Tv vad företagen kan anslutas till samtalet:

 • Samsung Smart;
 • Phillips;
 • Sony Bravia;
 • Ldzhi TV Remote.

Om din Apple smarttelefonmodell (eller iPhone), sÄ Àr det möjligt att ansluta den till din TV med AirPlay-teknik. Style AirPlay arbetar mycket lik den Miracast. Med AirPlay kan du överföra bilder frÄn telefonen via Wi-Fi eller trÄdlöst.

LÀr dig att ansluta telefonen till en bildskÀrm

Modern televizorynadeleny gott om möjligheter till interaktion med mobiltelefoner, smartphones och surfplattor baserade pÄ iOS och Android. Problemet kan bara synkronisera dem och trÀffas. Allt som behövs för att lösa detta problem - det Àr en smart telefon, Wi-Fi Direct router, mobiltelefon eller iPhone smartphone baserad pÄ iOS eller Android-enheter och applikationsprogram frÄn AppStore eller Google-Play. Till att börja med mÄste du binda ansökan och lÀra sig att anvÀnda en videoutgÄng.

Om datorn Àr trasig och övervaka bearbetning eller en TV, kan du alltid ansluta den till telefonen och anvÀnda för avsett ÀndamÄl - tittar pÄ filmer och fotonOm datorn Àr trasig och övervaka bearbetning eller en TV, kan du alltid ansluta den till telefonen och anvÀnda för avsett ÀndamÄl - tittar pÄ filmer och foton

Hur du ansluter telefonen till bildskÀrmen? Svaret Àr ett - för att ansluta en enhet till en annan Àr möjligt, om bÄda modellerna Àr moderna och stödja vissa funktioner. Dataöverföring frÄn smartphone till den gamla TV-apparaten inte Àr möjlig.

NÀr du har installerat de nödvÀndiga program du behöver för att stÀlla in ditt hemmanÀtverk. Alla enheter: en TV och en smartphone eller iPhone, mÄste anslutas till en enda Ätkomstenhet Wi-Fi.

För att vara sÀker, Àr det vÀrt att kontrollera vissa instÀllningar för enheten:

 • TV och smartphone-enheten mĂ„ste vara i samma subnĂ€t med varandra;
 • Du har pĂ„ routern mĂ„ste vara sĂ€ker ingick UPnP-protokollet krĂ€vs för detektorer, parning som senare kommer att genomföras;
 • BrandvĂ€ggar lĂ„t inte blockera trafik som passerar mellan alla enheter i nĂ€tverket.

Efter alla manipulationer behöver du bara slÄ pÄ TV: n och köra programmet pÄ en modern smart-enhet. Efter lanseringen, söker den hemnÀtverket och letar efter en prisvÀrd enhet. I det fall en ansökan om nÄgon anledning kÀnner inte igen TV: n och systemet inte Àr anslutet, problemen finns, troligen i nÀtverket. Du mÄste kontrollera om genomförda nÀtverksinstÀllningar och inkluderar allt igen.

Är det möjligt att ansluta telefonen till en TV: hur man visa bilden pĂ„ en stor skĂ€rm med hjĂ€lp av Miracast

Miracast kopplingsstycke, pÄ principen om operationen liknar den vÀlkÀnda Bluetooth. För den ÄtgÀrd som du behöver för att köra pÄ bÄda enheterna, bÄde i telefonen och i instÀllningarna för videospelaren söklÀge, och naturligtvis för att tillÄta dem att utbyta data. Alla tider efter anslutningen kommer att ske automatiskt nÀr telefonmenyn du vÀljer rÀtt alternativ.

Varje telefon pÄ Android kan du ansluta till TV: n, vare sig det LG, Samsung, Nokia, Fly eller Lenovo nya tv av olika mÀrken och modellerVarje telefon pÄ Android kan du ansluta till TV: n, vare sig det LG, Samsung, Nokia, Fly eller Lenovo nya tv av olika mÀrken och modeller

Är det möjligt att ansluta telefonen till en TV? Möjligt. Och flera sĂ€tt att ansöka om det. En av dem Ă€r ett vĂ€lkĂ€nt alternativ - bluetooth. Det behöver inte nĂ„gon adapter eller yusb sladd.

Det viktigaste som enheten stöder den hĂ€r funktionen och kunde ansluta. Även om mycket ofta hĂ€nder det att en enda enhet helt enkelt inte se mer.

Hur man gör en anslutning:

 • PĂ„ en smartphone, till exempel Sony Xperia M4 gĂ„ till menyn "InstĂ€llningar";
 • GĂ„ till funktion "Anslutningar Xperia;
 • VĂ€lj alternativet "Duplicera skĂ€rmen.

DÀrefter sker anslutning av tvÄ enheter, dÀr du kan se frÄn telefonen videofiler med bara ett klick.

Hur visa din telefon pÄ en TV (Video)

Efter att ha lÀst den hÀr artikeln kan du enkelt ansluta till TV: n Nokiyu Lyumiyu, kamera, Philips Remote, Lenovo, eller ansluta telefonen till tabletten. VÀlja anslutningsmetod beror pÄ dig och dina enheter kapacitet, det vill sÀga att det stöds av Lumia eller Samsung Galaxy. Kanske du sjÀlv installera pÄ telefonskÀrmen Spegling app eller Allshare, och först efter att enheten Àr fungerande. Din fritid ganska förÀndring, behöver du inte att ladda ner filmer eller skicka dem till ett USB-minne, sÄ att du ser dem pÄ TV: n, och barnen kommer att vara glada tack nÀr de kan spela pÄ den stora skÀrmen i "Dandy" eller "Hall".