• deeg - het is altijd heerlijk, mooi en smakelijkGebakjedeeg - het is altijd heerlijk, mooi en appetitnoVremya koken. 10 min;
 • Porties: 10;
 • Calorieën: 300;
 • Eiwitten / Vetten / Koolhydraten: 5 g / 8 g / 45 g

Eenvoudige vormen burgers: hoe te maken

Voor zelfgebakken broodjes van verschillende vormen, best gistdeeg, het goed is, zijn vorm behoudt, en smaakt geweldig, maar maakt de smaak van bladerdeeg rolt uniek.

Heerlijk, zacht, pluizig rollen versieren elke vakantie tafel, een cake in de vorm ze zijn erg goed en effectiefHeerlijk, zacht, pluizig rollen versieren elke vakantie tafel, een cake in de vorm ze zijn erg goed en effectief

Burger beeldhouwen is heel simpel, het belangrijkste ding goed kneed het deeg.

ingrediënten

deeg:

 1. Tarwemeel -800 gr.;
 2. Plantaardige olie, 1 el. l.;
 3. Melk 300g.;
 4. Sahar- 120 gr.;
 5. Vanille suiker, 4 g;
 6. Gist 35 g of 13 g droge;
 7. Eieren 2 stuks.;
 8. Boter 120 c.

Recept voor gistdeeg voor broodjes

moet u eerst het brouwsel te bereiden, alleen dan kneed het deeg.

 1. Pie zoete stappen. De eenvoudigste vorm van hamburgers, kan taart worden gemaakt met vers fruit, kaas, jam of marmelade. De koek deeg kan worden geslepen glas en glas rolling pin 8 cm in diameter, halverwege de bed vullen, randafdichting, waarbij de naaldopening poeder of siroop.
 2. De volgende eenvoudige vorm bakken hamburger, het gebloeid. De cakedeeg roldiameter van 5-7 cm gesneden met een mes, in het midden lag theelepel vulling, gebakken product in de oven op 190 graden gedurende 50 minuten.
 3. Cheesecake met roomkaas of jam gemaakt van een stuk uitgerold deeg dwarsrichting. Vormen kwarktaart komt uit een deegstuk langwerpige vorm, waarbij twee randen naar het midden moet worden gesneden. In het midden van een werkstuk overlapt de vulling en de deegranden worden geschroefd in de sleuven.

Twisted vorm van rollen: hoe je je eigen te maken

Om een ​​deeg verdraaid rollen te vormen, het deeg moet je vooraf te wijzen op harnassen. Dit is een zeer eenvoudige manier van koken muffins.

Broodjes in de vorm van een cake kan in plakken worden gesneden als een taart of afbreken rozettenBroodjes in de vorm van een cake kan in plakken worden gesneden als een taart of afbreken rozetten

 1. Bun vlecht. Breed genoeg deegstuk verspreid over 3 harnas en laat 1 cm vanaf de bovenkant. Verder harnassen moeten draaien tussen hen als een vlecht. Wij vormen de bedrading, zodat het weefsel in evenwicht werd gebracht, en de randen gesp naar beneden. Loaf na het bakken kan suiker pritrusit.
 2. Braid. Het vormen van een vlechtsel moeten twee randen van het deeg worden gesneden. Daarvoor moet je uitrol van een deegstuk ovaal, voor de lengte van het werkstuk nodig is voor het vullen breiden, snijd de rand van het mes en lag in het midden van de plano die de vulling, zoals in de afbeeldingen.
 3. Bun-slak. Bundel deeg, 10 cm lang, draai aan de rand langzaam draaien binnen. Doe slak is heel simpel, is het mogelijk om een ​​prachtig design, versierd met rozijnen, gedroogde abrikozen en sesam te maken.

Interessante vorm pasteitjes

Om de taarten zijn niet alleen lekker, maar ook mooi, zijn er verschillende beschikbare methoden voor het vormen van het deeg. Cakes kunnen verschillende vormen hebben.

 1. Gesloten taart met golven. Bij de gebruikelijke deegplak overlapt de vulling worden deegranden elkaar verbonden. Rond Patty is noodzakelijk om de vorming van golven van keukenschaar maken of knijpen het deeg met de hand.
 2. Een driehoekige taart. Het vormen van een driehoekige pasteitjes te gemakkelijk vulling wordt aangebracht in het midden van het werkstuk, alleen samen iets anders bezit van een taart. Edge visueel gescheiden leeg in 3 delen, en de rand prisobirayutsya gebonden onderling.
 3. Patty bladerdeeg kan worden bakken een ongewone vorm, zelfs in de vorm van dieren. Er moet de lege vierkante vorm te maken, in het midden zet de vulling, vouw de hoeken. Hun deeg uit tot een tourniquet, wringen en zet in het midden van. Na het bakken van de taart zal blijken grappig in de vorm van een varken.

Naast de taarten van verschillende mooi gevormde, kan schilferige of gistdeeg worden gebakken koekjes, hamburger broodjes, diverse taarten met vullingen en zonder noten met room of gecondenseerde melk, croissants. 

Vorm rolt stappen met foto's

Kneed gistdeeg, in stukken verdelen en vormen kralenKneed gistdeeg, in stukken verdelen en vormen kralen

Rol de ballen in de taart en maken drie insnijdingenRol de ballen in de taart en maken drie insnijdingen

Elke cake zet de vulling en wikkel de bloemblaadjes een voor eenElke cake zet de vulling en wikkel de bloemblaadjes een voor een

Zo voeren met elk van de opgerolde cakeZo voeren met elk van de opgerolde cake

Na het bakken mooie broodjes zal iedere tafel sierenNa het bakken mooie broodjes zal iedere tafel sieren

Mooie vorm rollen (video)