De meest optimale combinatie voor een comfortabele verbinding - is wanneer twee verschillende apparaten delen een gemeenschappelijke datatransmissietechnologieDe meest optimale combinatie voor een comfortabele verbinding - is wanneer twee verschillende apparaten hebben een gemeenschappelijke dannyhSovremennye transmissietechnologie telefoons vandaag de dag in hun mogelijkheden zijn krachtiger en functioneler is dan de eerste computers. Games, applicaties, servers en Internet sociale netwerk is een standaard set van elke smartphone. Als goed, sommige gebruikers hebben vaak behoefte om uw TV aan te sluiten op uw telefoon. Reden kan dat veel zijn, maar vaak de verbinding wordt gemaakt met de telefoon bestanden op een groter scherm te bekijken.

Hoe maak je een smartphone goed worden aangesloten op de TV

Het is een relatief nieuw model van de smartphone, verbeterd door sprongen en grenzen, en bieden gebruikers meer en meer geavanceerde reeks voordelen: het is een zeer high-speed internet toegang, en een verscheidenheid aan toepassingen, en meerdere sociale netwerken, en leuke spelletjes die de norm geworden voor degenen die eigenaar is van " smart "telefoon. Terwijl op zoek naar uitbreiding van functies van hun gadgets, gebruikers staan ​​te popelen om te leren hoe je een moderne smartphone aansluiten op uw TV, zodat om het scherm te gebruiken als het display respectabele omvang. Dit zal de mogelijkheid om films op het grote scherm te kijken, en een hele nieuwe manier om uw favoriete games te spelen te geven.

Sluit de smartphone op de TV op dit moment op verschillende manierenSluit de smartphone op de TV op dit moment op verschillende manieren

Hoe kunt u uw smartphone aan te sluiten op uw TV? Dat is de vraag al de kom begint aan eigenaren van de moderne telefoons zorgen. Deze verbinding biedt nieuwe, onbekende nu toe mogelijk.

Om verbinding te maken, uitgerust met moderne mobiele telefoon technologie, hardlopen elk besturingssysteem op uw TV, zijn er vele opties. Ze zijn allemaal mogelijk met de juiste aansluitingen in het toestel, goed uitgeruste speciale output. Ondersteuning Smart is als nodig is voor uw telefoon.

Manieren om aan te sluiten op een tv-smartphone:

 • Gebruik van een mobiele telefoon als een USB-station;
 • Sluit de opstelling als media-apparaat via HDMI-ingang;
 • Zorg ervoor dat uw smartphone om verbinding te maken met een draadloze interface.

Al deze soorten verbindingen kan een goede verbinding en file transfer naar het grote scherm te bieden.

Laten we eens kijken hoe je je telefoon aan te sluiten op de TV via een USB-kabel

Voordat u uw smartphone aan te sluiten via een USB-kabel aan op uw TV en gebruik het als een extern opslagapparaat, moet u voor te bereiden: een standaard kabel, die verondersteld werd te komen met de adapter, een telefoon, en controleer de USB-poort.

De eenvoudigste van de mogelijke connecties - via USB-kabelDe eenvoudigste van de mogelijke connecties - via USB-kabel

Hoe kunt u uw telefoon aan te sluiten op uw TV via USB of MHL, vertel meerdere internetsites. Als u wenst te begrijpen, moet dit probleem dat je niet in een doodlopende straat.

Door het aansluiten van het apparaat op de TV op deze manier, zult u in staat om beelden van hoge kwaliteit bekijken op een groot scherm.

verbinden van de volgende stappen:

 • Wij vinden de micro-USB-aansluiting van de smartphone aansluiten SlimPort;
 • De kabel moet worden aangesloten op de USB-poort van de TV;
 • Zet de TV;

De TV op een tweede connector van de kabel in de smartphone. Daarna dient de aansluiting plaats te vinden. Als de tv niet reageert, dan heb je de verkeerde verbinding gemaakt. Noodzakelijkerwijs op de smartphone scherm moet worden gevraagd over de keuze van de USB-opties werk. U moet de wijze van gebruik als een opslagapparaat te kiezen. Bij gebruik van de afstandsbediening hoeft u alleen de TV-USB-adapter.

We leren hoe u uw telefoon aan te sluiten op uw TV via WiFi

Andere bezienswaardigheden in de verbinding met een TV-telefoon, kunt u de verbinding via Wi-Fi-netwerk te selecteren. Dit netwerk stelt u in staat om het beeld te dupliceren met een klein mobiel apparaat scherm om het grote tv-scherm. Met het. U hoeft niet een aansluitkabel nodig hebt met een connector, of set-top box. Synchronisatie wordt uitgevoerd met de hulp van een onzichtbaar netwerk.

De eerste stap is om een ​​verbinding tussen een TV en een WiFi-router en vervolgens naar de tv die u wilt de functie, waardoor de telefoon verbinding om het te activeren vestigenDe eerste stap is om een ​​verbinding tussen een TV en een WiFi-router en vervolgens naar de tv die u wilt de functie, waardoor de telefoon verbinding om het te activeren vestigen

Hoe kunt u uw telefoon aan te sluiten op uw TV via Wi-Fi-zone, bij velen bekend, maar niet allemaal. De belangrijkste voorwaarde daarbij is de aanwezigheid van de router.

Camym eenvoudig mechanisme aan te sluiten op een tv-smartphone in dit geval, is de aanschaf van een geschikte adapter xBounds.

Stappen voor verbindingsinrichtingen:

 • Zorg ervoor dat de beschikbaarheid van WiFi draadloos netwerk thuis;
 • Verbinding met het netwerk televisie en telefoon;
 • Ze activeren de gewenste functie afhankelijk van het model.

Na het correct uitvoeren van de aansluiting van twee apparaten begint te kopiëren en aan het scherm moet u een melding over de verbinding te zien.

Laten we praten over hoe je films op uw tv te kijken via je telefoon

Als je bij de hand hebt is een apparaat zoals een telefoon en tv, en een verlangen om de film te zien op het scherm, groter dan de gemiddelde smartphone, en kunnen worden uitgevoerd op het internet, en de computer is niet naast elkaar zonder problemen, moet u een methode die het mogelijk maakt om video-uitzending proberen op TV met uw telefoon.

Sluit uw smartphone aan op uw TV, kunt u dankzij de bekende technologie verbinding via Wi-Fi, Bluetooth, HDMISluit uw smartphone aan op uw TV, kunt u dankzij de bekende technologie verbinding via Wi-Fi, Bluetooth, HDMI

Hoe om films op uw TV kijken via je telefoon? Laten we beginnen met de standaard functies die kabels te betrekken. Controleer, als u uw TV heeft een HDMI-aansluiting, terwijl op de telefoon is er een plaats voor micro-HDMI, of zelfs een mini-HDMI, dan is het oplossen van dit probleem is niet moeilijk.

U hoeft alleen maar op de juiste poorten sluit u een speciale kabel, dan genieten met het werk gedaan en extra comfort. Homi - wijdverbreid standaard bovendien bij een gegeven externe voedingsbron verbindingsinrichtingen is niet vereist.

Als je niet graag sleutelen aan de draden, dan kunt u dit doen:

 • Installeer telefoon programma dat hem verandert in een UPnP / DLNA-server;
 • Dan maar we zijn het vertalen van bestanden met een klein display, die op de telefoon op een tv voor Wi-Fi;
 • Voor telefoonmodellen Android, BubbleUPnP programma passen perfect;
 • Hardlopen, gaat u naar de apparaten, met het oog op het model van uw apparaat op de TV te bepalen;
 • Vraag dan de functie bibliotheek, en selecteer het gewenste bestand in de map.

In de opties die video-uitzending van de mobiele telefoon om het grote tv-scherm zonder het gebruik van kabels te betrekken, zijn er een paar belangrijke nadelen. Ten eerste, dit is een grote last dat de batterij zeer snel leeg. De tweede - is dat voor de overdracht van video van hoge kwaliteit vraagt ​​om een ​​krachtige hoofdprocessor.

Zal mijn smartphone met Samsung TV: modellen geschikt voor aansluiting

Vandaag de dag, niemand is verbaasd dat via de smartphone gemakkelijk kunt u de video voor een wandeling over de uitgestrektheid van het internet te kijken, en e-mail, en nog veel meer te ontvangen. Gelukkige eigenaars van dit toestel wenst te zijn mogelijkheden nog verder uit te breiden, en probeer te weten te komen door wat, en hoe u uw smartphone kunt aansluiten op uw TV. Deze actie maakt het mogelijk om verschillende films, video's, foto's te bekijken en naar muziek luisteren in een klein scherm telefoon, en in een breder formaat.

Om uw mobiele telefoon aan te sluiten op de TV Samsung, zal je een smartphone op basis van iOS of Android nodigOm uw mobiele telefoon aan te sluiten op de TV Samsung, zal je een smartphone op basis van iOS of Android nodig

Smartphones TV alleen compatibel met de nieuwe degene die de noodzakelijke functies ondersteunt. Oudere modellen zijn niet geschikt voor deze onderneming.

Draadloze verbinding telefoon model smartphone naar uw tv vandaag is de meest veelbelovende verbindingen, en in het licht van deze, absoluut elke fabrikant probeert televisies te zetten in producten speciale applicatie die u toelaat om de TV te koppelen aan uw smartphone via Wi-Fi Direct.

Televisies wat bedrijven kunnen worden aangesloten op het gesprek:

 • Samsung Smart;
 • Phillips;
 • Sony Bravia;
 • Ldzhi TV Remote.

Als uw Apple-smartphone model (of iPhone), dan is het mogelijk aan te sluiten op uw TV met behulp van AirPlay-technologie. Style AirPlay werkt zeer vergelijkbaar met de Miracast. Met AirPlay, kunt u beelden van uw telefoon via Wi-Fi of draadloos.

Leer hoe u uw telefoon aansluiten op een monitor

Modern televizorynadeleny volop mogelijkheden voor interactie met mobiele telefoons, smartphones en tablets op basis van iOS en Android. Het probleem kan ze alleen synchroniseren en samenkomen. Alles wat nodig is om dit probleem op te lossen - het is een slimme telefoon, Wi-Fi Direct-router, mobiele telefoon of iPhone smartphone op basis van iOS of Android-apparaten, en applicatieprogramma van AppStore of Google-Play. Om te beginnen, moet je de applicatie te binden en te leren hoe je een video-uitgang gebruiken.

Als de computer is gebroken, en monitoren werken of een tv, dan kunt u altijd aansluiten op uw telefoon en gebruik voor het beoogde doel - het bekijken van films en foto'sAls de computer is gebroken, en monitoren werken of een tv, dan kunt u altijd aansluiten op uw telefoon en gebruik voor het beoogde doel - het bekijken van films en foto's

Hoe kunt u uw telefoon aan te sluiten op de monitor? Het antwoord is een - op het ene apparaat verbinden met een ander is mogelijk, als beide modellen zijn modern en ondersteuning van bepaalde functies. De overdracht van gegevens van de smartphone naar de oude tv-toestel is niet mogelijk.

Nadat u de benodigde applicaties te installeren die u nodig heeft om uw thuisnetwerk. Alle apparaten: een televisie en een smartphone of iPhone, moet worden aangesloten op een enkel apparaat toegang Wi-Fi.

Om zeker te zijn, het is de moeite waard om een ​​aantal instellingen voor het apparaat:

 • TV en smartphone toestel moet zich in hetzelfde subnet met elkaar;
 • Je hebt op de router nodig om zeker te zijn was opgenomen UPnP-protocol vereist is voor de detectie-apparaten, pairing die vervolgens zal worden uitgevoerd;
 • Firewalls laat geen doorgaand verkeer tussen alle apparaten op het netwerk te blokkeren.

Na alle manipulaties hoeft u alleen maar aan te zetten op tv, en start de applicatie op een moderne smart-apparaat. Na de lancering, scant het thuisnetwerk en op zoek naar een betaalbaar apparaat. In het geval dat een aanvraag om een ​​of andere reden kan de tv niet erkennen en het systeem niet is aangesloten, de problemen liggen, waarschijnlijk in het netwerk. U moet controleren of de geïmplementeerde netwerkinstellingen en omvatten alle opnieuw.

Is het mogelijk om de telefoon aan te sluiten op een tv: hoe het beeld weer te geven op een groot scherm met behulp van Miracast

Miracast verbindingsstuk op het werkingsprincipe lijkt op de bekende Bluetooth. Voor de actie moet je om te draaien op beide apparaten, zowel in de telefoon en in de instellingen van de videospeler zoekmodus, en natuurlijk om hen in staat om gegevens uit te wisselen. Alle tijden naar aanleiding van de verbinding zal automatisch plaatsvinden wanneer het telefoonmenu u de juiste item te selecteren.

Elke telefoon op Android, kunt u aansluiten op uw TV, of het nu LG, Samsung, Nokia, Fly of Lenovo om nieuwe televisies van verschillende merken en modellenElke telefoon op Android, kunt u aansluiten op uw TV, of het nu LG, Samsung, Nokia, Fly of Lenovo om nieuwe televisies van verschillende merken en modellen

Is het mogelijk om de telefoon aan te sluiten op een TV? Mogelijk. En op verschillende manieren toe te passen voor het. Een van hen is een bekende optie - bluetooth. Het bevat geen adapter of yusb kabel nodig.

Het belangrijkste ding dat het apparaat deze functie ondersteunt en waren in staat om te verbinden. Hoewel heel vaak gebeurt het dat een enkel apparaat werkt gewoon niet meer te zien.

Hoe maak je een verbinding te maken:

 • Op een smartphone, bijvoorbeeld de Sony Xperia M4 ga naar het menu "Instellingen";
 • Ga naar de functie van "Verbindingen Xperia;
 • Selecteer de optie "dupliceren scherm.

Waarna nemen plaats de verbinding van twee apparaten in die u kunt bekijken vanaf de telefoon video-bestanden met slechts één klik.

Hoe kunt u uw telefoon op een TV (Video)

Na het lezen van dit artikel kunt u eenvoudig aan te sluiten op de TV Nokiyu Lyumiyu, camera, Philips Remote, Lenovo, of sluit de telefoon aan op de tablet. Het selecteren van de verbinding is afhankelijk van u en uw apparaten mogelijkheden, dat wil zeggen dat het wordt ondersteund door uw Lumia of Samsung Galaxy. Misschien jezelf moet je installeren op uw scherm van de telefoon spiegelen app of Allshare, en pas na dat het apparaat goed werkt. Uw vrije tijd vrij te veranderen, hoeft u niet om films te downloaden of stuur ze naar een USB flash drive, zodat u ze op de televisie te zien, en de kinderen zullen blij zijn dank u wanneer ze kunnen spelen op het grote scherm in "Dandy" of "Hall".