Gordijnen de keuken naar de balkondeur te combineren met elkaarGordijnen voor de keuken naar het balkon deur kan worden gecombineerd met een balkon tussen soboyKuhnya gordijnen dat het meer romantische en interessant zal maken hebben. Gordijnen geven de ruimte een gezellige thuis kijken en te verbergen buiten uitzicht vanaf de straat.

Veel huisvrouwen droomt van een keuken met een balkon. Dit is niet alleen een gelegenheid om ontspanning te doen, maar ook extra ruimte voor de opslag van voedsel. Balkon kan gebruikt worden als een aparte ruimte in om tijd door te brengen het hele gezin, afhankelijk van het gebied.

De inrichting van de keuken met een balkon zal zijn gordijnen, pick-up dat gemakkelijk, als je weet dat de nuances.

selectieregels: Procedure

Het zou het beste zijn als de gordijnen op het balkon deur en de ramen identiek in ontwerp en de kleur zal zijnHet zou het beste zijn als de gordijnen op het balkon deur en de ramen identiek in ontwerp en de kleur zal zijn

Gordijnen voor de keuken met het balkon deur te kiezen, moeten worden aangepakt:

 1. Hoe gaat u het balkon gebruiken. Als het ontspanningsruimte, hoef je niet te vaak uit te gaan. Indien het balkon wordt gebruikt als een koelkast en opslagplaats, deel output onvermijdelijk. Dus je hebt om na te denken over de keuze van een meer functionele en lichte gordijnen.
 2. Balkon ontwerp welk type u heeft opgegeven. Met kunststof constructie combineert het even welke stof, met houten structuur dunne lichtgewicht stof meer geschikt, niet verzwaren het raam.
 3. Welke stijl u verkiest. U kunt kiezen uit de gordijnen naar uw smaak en meest bevredigende omgeving aan te passen. Kies een paar favoriete bestemmingen, samen met kleurencombinaties. Dan vernauwt de gordijnen cirkel en je zal veel gemakkelijker om een ​​keuze te maken.
 4. Welk effect u wilt bereiken. Als je de ruimte uit te breiden, is het het beste om een ​​stof met een horizontaal patroon kiezen, als de verhoging - de verticale.
 5. Wat is de functie van de keuken is belangrijk voor u het meest: comfort, functionaliteit en vrijheid van handelen. Er zijn opties multifunctioneel gordijnen voor de keuken balkon deur.
 6. eenheid van stijl. Als de keuken heeft een plan, je bent niet gaat veranderen, moet het venster in het ontwerp niet te onderscheiden van de algemene stijl. Daarom is high-tech niet tolereren houten kroonlijsten en lichte stoffen en provence verliest de eenvoud, als de gordijnen voor de keuken balkondeur kwestie in de elegante Art Nouveau-stijl.
 7. Kitchen - is vooral praktisch. Kies daarom een ​​stof die niet snel zal vuil, die geen problemen in de was had, fade-bestendig en op hetzelfde moment is niet lang. Zo zult u uzelf en uw gezin tegen de mogelijkheid van een brand te redden en gratis toegang tot het balkon te verzekeren, denken verrommeling van de ruimte probleem.
 8. Moderne methoden van bevestiging van gordijnen niet alleen ruimte, maar ook om de meest betaalbare manier om het gebruik te bieden.
 9. Vergeet niet over de toegang van het licht. Het zal een voldoende hoeveelheid van de optimale voorwaarden te scheppen voor de landbouw en recreatie. Dus let op de transparantie en de lange gordijnen. De optimale lengte - tot de vensterbank of iets hoger. Aldus dorpel kan worden toegepast bij de werkwijze van huishouden dienen.
 10. Warme kleuren creëren een gevoel van harmonie en warm de winter, maar de koude tinten van stoffen verstandiger om de kleur van de meubels te combineren. U kunt kiezen uit de gordijnen contrasterende kleuren naar de keuken balkon deur. Dergelijke preparaten zijn niet alleen sieren de kamer, maar ook de doos, die geheel nieuwe wijze speelt markeren.

rassen gordijnen

Gordijnen voor de keuken naar het balkon deur worden gepresenteerd in een verscheidenheid aan opties, zodat je raam de beelden op een dagelijkse basis kan veranderen.

Vouwgordijnen

Roman blinds zijn meestal gemaakt van dicht weefsel, vrijwel ondoordringbare zonlichtRoman blinds zijn meestal gemaakt van dicht weefsel, vrijwel ondoordringbare zonlicht

Gekenmerkt door hun beknoptheid en uiterste functionaliteit. Diverse foto zal voelen in Londen, New York of Brazilië appartement. Eenmaal geassembleerd, deze gordijnen vormen een golvend vouw en succesvol gecombineerd met tule of organza.

blinds

Het gebruik van de keuken blinds om de ramen en balkondeur net en discreet ontwerp dat is zeer toepasselijk in een moderne stijl of in de varianten makenHet gebruik van de keuken blinds om de ramen en balkondeur net en discreet ontwerp dat is zeer toepasselijk in een moderne stijl of in de varianten maken

Blinds niet veel ruimte in beslag, want het is erg dun en de breedte niet groter is dan de opening vensterBlinds niet veel ruimte in beslag, want het is erg dun en de breedte niet groter is dan de opening venster

Een uitstekende keuze voor praktische huisvrouwen, duldt geen onzin in de keuken. Blind is niet bevestigd aan de dakrand en het schuifraam, en u kunt de hoogte en daarmee de bandbreedte van het licht aan te passen. Hoe dichter het weefsel, des te minder licht in de kamer.

Japanse gordijnen

Japanse gordijnen zijn voorzien ligt in het feit dat zij in de vorm van verticale lijnenJapanse gordijnen zijn voorzien ligt in het feit dat zij in de vorm van verticale lijnen

Volledig te verbergen het raam en zijn als verticale jaloezieën. Ze hebben geen plooien vormen, hebben ze een rechte snede en een duidelijk patroon. Licht wordt doorgegeven, maar vertraagd zijn stralen te wijten aan zware stoffen - linnen, katoen, bamboe, zijde.

Voorbeelden Japanse gordijnen in de keuken (foto's)

klassiek

Gordijnen klassieke stijl zal het even welk decor dat deze soort onderscheidt van andere passenGordijnen klassieke stijl zal het even welk decor dat deze soort onderscheidt van andere passen

Tulle gecombineerd met een strakke schuifgordijnen, maar deze optie is alleen toegestaan ​​in die gebieden waar de kachel is ver genoeg uit het raam. Anders gordijnen kijken onhandig, al zijn klassiekers.

Een voorbeeld van de klassieke gordijnen (foto)

Oostenrijkse en de Franse gordijnen

Oostenrijkse gordijnen zijn verschillende partijen van vouwen en zachte tintenOostenrijkse gordijnen zijn verschillende partijen van vouwen en zachte tinten

Een goede optie voor grote ramen, die met voordeel om de schoonheid van de zware plooien, zachte vormen vertonen. Uw keuken zal een schaduw van plechtigheid en grandeur geworden.

Voorbeelden Franse en Oostenrijkse blinds (foto)

Gordijnen op de tule

Wilt u een origineel ontwerp van de keuken te maken - gebruik jaloezieën voor de ogenWilt u een origineel ontwerp van de keuken te maken - gebruik jaloezieën voor de ogen

Praktische optie voor huisvrouwen, aandacht besteden aan de stijl. De gordijnen gescheiden, zodat we de toegang tot de vensterbank kan hebben, balkon. U kunt de combinatie van stoffen te kiezen om de keuken meer maken dan het origineel.

gordijnen

Juist gekozen gordijnen kunnen een venster te versieren, en in sommige gevallen en zijn tekortkomingen te verbergenJuist gekozen gordijnen kunnen een venster te versieren, en in sommige gevallen en zijn tekortkomingen te verbergen

Als de keuken noorden gezichten, gebruik maken van de dikke gordijnen, als het kleine venster, de beste - dunne stoffen. U kunt experimenteren met de lengte en het ontwerp van gordijnen, bijvoorbeeld om hun band stropdas, enz. Versieren

Tips van KitchenRemont.ru

 1. Meest duurzame gordijnen - gemaakt van viscose, polyester en linnen.
 2. Kort gordijn voor Windows, en lang, tot het balkon deur te markeren.
 3. Voor een verscheidenheid van use cases uit dezelfde stof als de gordijnen.
 4. Laat felle kleuren niet kiezen. De keuken zelf is warm op zijn eigen. Het is beter om neutrale kleuren te kiezen - beige, zand, blauw, enz.

Balkon - keuken decoratie

Ondanks de schijnbare nadelen in het ontwerp, balkon gehecht aan de keuken originele look en succesvol ontwerp oplossing zal al zijn voordelen te onthullen.

Gordijnen naar de keuken deur naar het balkon (foto)