Pas kanalen op de TV is vrij eenvoudigPas kanalen op de TV in plaats prostoSegodnya alle moderne televisies ondersteunen digitale kanalen, en configuratie en het beheer wordt uitgevoerd met behulp van de afstandsbediening. Casting wordt uitgevoerd door middel van een leiding, schotelantenne, of het internet worden uitgevoerd.

Regels: hoe het opzetten van de digitale kanalen

TV makers hebben geprobeerd om rechtvaardigheid te herstellen. Vandaag de dag, kabel en de analoge TV digitale verplaatst, en nu mensen kan een op maat gemaakt pakket van zenders programmeren. Ten eerste, vrijdag, 2x2, Rusland, de Fusion, Muz TV en anderen - De gebruiker kan in de juiste volgorde en bewerken van kanalen te zetten. Bewerk de procedure is zeer eenvoudig. We leven in de tijd van de hoogste technologie, en ze zijn allemaal gericht op het veranderen van het leven voor het beter.

Ze laten u om een ​​leven te maken:

 • aangenaam;
 • comfortabel;
 • Gratis.

Dus wat heeft de waardigheid van digitale televisie en aanpassingen kan ik ze zelf? Ten eerste is dit een groot aantal tv-kanalen, vele malen groter dan het aantal analoge toetsen. In de tweede plaats, zoals een digitale televisie - het is altijd superkachestvo beeld, dat niet wordt beïnvloed door de weersomstandigheden en de kenmerken van de woonplaats en de BCS. Ten derde, de zenderlijst, de gebruiker kan creëren op wil. Dat is de reden waarom velen zijn geïnteresseerd in hoe aan te passen en te zoeken naar het juiste kanaal op een digitale TV, hoe je een golf te vangen en te doen, zoals voorgesteld door de instructies op het plasmascherm Elekta (Japan), Grundig, Haier, bravis, Ruby, LDZHI 32lf2510, Rainford, Daewoo, Supra of een ander.

Werk de lijst van kanalen op de TV is helemaal gratisWerk de lijst van kanalen op de TV is helemaal gratis

HD, vertaald naar het Engels als "high definition". HD-TV - TV is de hoogste-definition resolutie van 1920x1080 pixels. Analoge TV heeft een resolutie, helderheid is 720x576 pixels.

Als de gebruiker een plasma- of LCD-scherm maakt gebruik van het verschil in beeldkwaliteit is meer dan duidelijk, dit is een wonder in de wereld van TV op de beste frequentie. Misschien is het enige nadeel van digitale tv is dat je het niet kunt gebruiken voor gratis. Natuurlijk, geld uitgaven aan DTV minderjarige, maar de meeste mensen niet waarderen precies flow. Echter, de extra kosten worden vermeden door niet negeren van de verschrikkelijke plezier in het kijken naar DTV. Update De zenderlijst kan vrij zijn. Voor gratis digitale tv, is het noodzakelijk om te weten hoe het opzetten van nieuwe programma's en digitale kanalen en te verwijderen overbodig. Het is belangrijk om erachter te komen hoe om TV instelling te doen, een tv-uitzending standaard wordt ondersteund en of er sprake is van een digitale televisie-uitzendingen. Standaarden kunnen 2 - DVB-T of DBV-C.

Instructies: hoe het opzetten van kanalen op de LG TV

Voordat u de TV, is het noodzakelijk om de kabel of uitzending antenne aan te sluiten. Vervolgens bieden we een netwerkverbinding. Op het paneel is er een knop "Menu" of "de instellingen", de Smart-modellen, klikt u op "Thuis". Ga vervolgens naar de "Settings". Sommige TV's vereisen een pincode. Je moet proberen te typen 0000, 1111 of 1234. Een van deze codes is verplicht aanpak, en ga verder met de installatie-instellingen.

automatische afstemming algoritme van de acties:

 1. Selecteer "Options", selecteer een land, de taal.
 2. Geef de bron - kabel-tv of antenne.
 3. Selecteer zoekwijze en voer de vereiste parameters, die telecommunicatie-aanbieders verstrekt. Als u het activeren van de "digital only" kanalen worden naargelang alleen met deze parameters. Als u de functie negeert, wordt eerst onderzoek uitgevoerd op digitaal, en pas daarna op de analoge kanalen.
 4. Persen selecteer "Run."

We zien het automatisch zoeken van kanalen. Na de installatie kunt u alle zenders door te drukken op de «List» knop op het bedieningspaneel. Om verbinding te maken via een schotelantenne op het menu, "Auto" selecteert u de antenne of satelliet. Stel vervolgens de gewenste parameters. Verdere actie is vergelijkbaar met het principe.

Pas kanalen op LG TV door het volgen van de eenvoudige instructiesPas kanalen op LG TV door het volgen van de eenvoudige instructies

Als het model LDZHI met Smart-functie kunnen gebruikers extra functies wilt gebruiken, verbinding maken met het internet.

De eerste stap is om een ​​verbinding met het internet, of WiFi-adapter te bieden, dan zet de tv aan. Op het paneel klikt "Thuis", voert u op het scherm, klikt u op "Install", selecteer "Network" en "Network Setup". Verder geeft het type Internet (bedraad of draadloos) en gebruik maken van de automatische afstemming. U kunt de instellingen handmatig invoeren. Smart TV en controleer de gegevens komt in het netwerk. Het scherm geeft informatie over de verbinding weer te geven. Selecteer het item "Sluiten". Dan gaan we door de registratie en stel de gewenste toepassing om tv-programma's te bekijken. Daarna kanalen te vergelijkbaar met de eerste werkwijze.

Tips: hoe het opzetten van kanalen op de Samsung TV

Channel tuning kan worden gedaan door jezelf of ga naar de meester service center. Pas Samsung modellen kunnen automatisch of handmatig zijn. Het proces is afhankelijk van de generatie van de televisie. Eerst moet je de kabel en het netwerk op te nemen.

Setup stappen:

 • Na het inschakelen, drukt u op de knop "Menu";
 • In het pop-upvenster, ga dan naar het tabblad Netwerkinstellingen, naast de "antenne";
 • Selecteer de "kabel" - kies een land op de Russische of andere;
 • Vervolgens komen we op het punt van "Auto Setup", kies de parameters van de "Digital" channel en klik op Volgende.

Tab schakelt over naar de mode selectie te zoeken, we klikken op "Quick". Bepalen relevante parameters: frequentie van 290.000 kHz, de overdrachtssnelheid 6875 KS / s, 256 QAM modulatie. Vervolgens klikt u op "Zoeken". Hierdoor wordt de automatische kanaalafstemmingsinformatie. Zoek duurt een paar minuten, dan kunt u door de beschikbare transportcapaciteit in de regio.

Pas kanalen op de Samsung TV kan automatisch of handmatig wordenPas kanalen op de Samsung TV kan automatisch of handmatig worden

Pas kanalen op de Samsung TV kan een oude rot zijn.

Ga naar het menu op het bedieningspaneel op het scherm klikt u op het tabblad "Antenne", selecteer "Manual Setup" - "Digital Channel Setup". Een venster opent, klik op "Create" en voer de parameters: frequentie van 170.000 kHz, de module 128 QAM, transmissie - 6900 KS / s en klik op Search. TV zal kiezen voor bepaalde kanalen, let op de "OK". Nogmaals het vorige scherm verschijnt. Push to maken, stelt de frequentie 178.000 kHz, andere parameters niet aanraken, klik op zoek. Op dezelfde manier kunt u de volgende kanalen toe te voegen door het veranderen van de frequentie in stappen van 8000 kHz te stoppen frequentie 226.000 kHz. Alle kanalen worden geconfigureerd, kunt u genieten van het kijken.

Stem de TV

Na het instellen van de kanalen, kunt u ze bewerken op je eigen. Om kanaal nummering sorteren, kunt u het tabblad punt "Menu" te gebruiken en voer de "Broadcast", hier moet je "Edit Channel Number" te selecteren. Vervolgens selecteert u het item, dan moet je om het te verplaatsen, bijvoorbeeld, "Disney's favoriet voor de kinderen." Zet een vinkje in en druk op "Enter".

Analoge kanalen zal worden zonder labels, digitaal - met de naam.

Selecteer vervolgens "Change Number" en klik op "Enter". Met de pijl op de afstandsbediening, kan het kanaal naar de gewenste positie of voert u het getal, bijvoorbeeld 002. Om te slaan op de "Enter" -toets. Op deze manier kunt u de gewenste uitzending te wisselen en kanalen herschikken. Filter tv-uitzending kunt deze methode ook.

Nadat de instellingen van de TV, zal de analoge kanalen zijn zonder labels, digitaal - met de naamNadat de instellingen van de TV, zal de analoge kanalen zijn zonder labels, digitaal - met de naam

Als om welke reden u een kanaal te verwijderen, dan:

 • Op het bedieningspaneel gaat u naar "Menu";
 • Het kiezen van een kanaaleditor;
 • Wij bevestigen "OK";
 • Het komt selecteer "TV-kanalen" - bevestigen "OK";
 • We zijn op zoek naar het gewenste kanaal, klik op de knop "Edit".

Kanalen worden weergegeven op het scherm, voer dan een wachtwoord, dat was bij de ingang van de instellingen van de TV's. Er is een extra knop op het scherm, "Move", "Delete". Cursor Selecteer "Wissen" en klik op "OK". Ongewenste kanalen worden verwijderd. Als de instellingen verloren gaan, kunt u altijd opnieuw configureren de kanalen en Hall. Dit proces neemt niet veel tijd in beslag nemen.

Methoden voor het TV-kanaal instellingen

De automatische instelling wordt uitgevoerd afstandsbediening. De gebruiker moet de "Menu" knop te vinden, en het te gebruiken om het contextmenu op het tv-scherm TV te brengen. Vervolgens moet u "Settings" te selecteren - "Het opzetten van automatische" Wanneer de auto-tuning is voltooid, krijg je een lijst met digitale kanalen. TV houdt automatisch Russische en buitenlandse zenders. Op zoek naar een TV met behulp van de ingebouwde antenne. Sorteer blijkt dat dat de provider biedt. TV vindt zichzelf kanalen.

Automatisch TV-kanalen af ​​panelAutomatisch TV-kanalen af ​​panel

Set kan handmatig worden. Om dit te doen, moet u weten op voorhand de oorspronkelijke kanaal data. Dan is de afstandsbediening gebruikt u de optie "Menu" toets, en geef de context menu op het tv-scherm tv. Dan is het noodzakelijk om "Settings" te selecteren - "de handleiding instellen" Het kiezen van "Manual Setup", moet u het kanaal in te voeren. Vervolgens moet je "Save" te selecteren, dus het zal het proces van het vinden en behouden van het gewenste kanaal in de TV-geheugen te starten. Dergelijke manipulaties die nodig is voor elk tv-kanaal van de digitale omroep te voeren.

Hoe het opzetten van kamers voor de TV (video)

Als de digitale TV kan niet vinden van de gratis satelliet digitale tv-kanalen, worden ze niet geconfigureerd, kan het probleem zijn dat de normen van de televisie-uitzendingen en tv te ondersteunen komt niet overeen met het apparaat. Ook kunnen tv-zenders niet netwerk. TV-zenders kunnen worden onder de code. In het geval van televisie-codering, moet je om te kopen van SIM-kaart provider. Het antwoord op de vraag waarom stapt uit instelling van de provider geven. Om te zoeken naar kanalen, kunt u de EPG gebruiken.